29. kolo: Borac-Vojvodina 1:0 (sluzbeno 0:3)

Brane
Posts: 517
Joined: Wed Jan 26, 2005 5:18 am
Location: Otava, Kanada

Post by Brane »

FRIEND wrote:
Grba_NS wrote:Po meni najveci krivac za gol je vezni red kojeg nema u odbrani tj. ovoj konkretnoj akciji, a stoperi i bekovi su bili prepusteni sami sebi i ispali smesni...Nikako Lovre i Stole nisu mogli sami da pokriju ono sve(po meni)!
Kada sve ovo uzme u obzir,glavni uzrok primljenog gola je nas vezni red,a direktni krivci su igraci odbrane koji su lose reagovali na datu situvaciju.
Ima tu vise njih koji grese
1. Levi spoljni pusta da mu igrac pobegne. Ako je to neka takticka zamisao da se ne bi veznjaci suvise povlacili nazad onda je morao biti siguran da ga je Kiza preuzeo. Medjutim oni kao da ne pricaju istim jezikom. Ovaj se nije ni okrenuo da vidi imal beka iza njega.
2. Lovric je po meni svoje uradio. Pravilno je ispratio napadaca i siguran sam da ovaj ne bi ni pipnuo loptu da je isla njemu, a kamo li da bi se okrenuo sa njom. E sad, da je to bio Vidic ili neki malo iskusniji i drcniji half verovatno bi bar stigao da slomi ovog s' loptom pre nego sto ovaj odigra
3. Stosic gresi jer je uhvacen ni na nebu ni na zemlji tj. u situaciji 2 na 1 i umesto da je ostao da zatvori ovog sto utrcava on je krenuo na ovoga sa loptom. jedina olaksavajuca okolnost je da je hteo da ga ostavi u ofsajdu sto bi i uspelo da su Kiza i Buac ucinili isto.
4. Desni bek je suvise udaljen od halfova u trenutku kad je lopta na potpuno suprotnoj strani napada sto u glavnom nije dobro jer ne moze da pomogne na vreme, ocigledno
5. centralni srednji koji pusta strelca iz svog vidokruga cim je ovaj predao loptu i time ga ostavlja da pravi visak u nasoj odbrani. ovo je nesto sto i deca znaju da ne treba da se radi.

Da ne budemo previse kriticni, igraci Borca su ovo akciju zaista lepo izveli. Da bi se pravilne odluke donosile na terenu u real-time igrac mora da ima mnogo iskustva u slicnim situacijama. Ovi momci to bas i nemaju i ne zameram im na po nekoj gresci tu i tamo.
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Ne mogu da verujem da mi ovde ne shvatamo ozbiljnost situacije u kojoj se nalazimo.Ja bih rekao da nama na leto sledi totalni raspad,a mi pricamo ovde o nekom drugom mestu.Unapred se izvinjavam za ovo sto cu sada napisati i to nije upereno ni prema kojem clanu ali JEBALO IH SVE ODREDA TO DRUGO MESTO TAKVO KAKVO JE,MOGU DA GA STAVE...Pa nasa liga je na nivou pa recimo maltezanske i onaj klub koji je recimo deseti u bugarskoj ligi je za nas izmislio fudbal.Partizan je napravio toliko bodovnu prednost da treba sve da nas je sramota.A Maric izjavljuje da je nase igrace poremetilo vadjenje iz igre Grkajca.Pa ti ne da nisi trener,ti si jedan klovn koji treba da nastupa u cirkusu.
A niko se ne pita sta ce biti na leto kada vrli predsednik krene da krpi rupe zbog svoje propale zgradetine koja stoji poluzavrsena sa falinkama.Pa on je za ovo vreme provedeno u klubu jedva izdvojio koji dinar za klub(to smo mogli da skupimo i mi ovde na forumu) a da ne pricamo sta su on i gazda Dubroja uradili sa onih 5 miliona.
Kada na leto i jesen budete ovde kritikovali sve redom,ja cu onda da branim upravu,jer ako valjaju sada,zasto bi nam smetali i onda?Pa mi cemo biti drugi,a nadigrali smo cak i jedan Borac ali eto zli sudija se urotio protiv nas,igraci su bili pometeni necasnim radnjama pa su obnevideli promasivali gol.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
User avatar
Turija
Posts: 10833
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Grba_NS wrote:Secam se par utakmica Mancestera gde vezni igraci nisu dobro odradjivali odbranu tj. kad su sve ostavljali Riu i Vidicu kako su ova dvojica ispadali smesni...
Mislim da je preduslov za kvalitetnu odbranu DISCIPLINOVAN vezni red pa onda i kvalitetni igraci pozadi koji ce da krpe rupe veznih igraca, a ne ovako da stoperi budu ostavljeni na milost i nemilost napadaca!!!
Obratite paznju na reprezentaciju od kad je dosao Antic, koliki samo posao odradjuju Stankovic i Milijas, pa ja imam osecaj da ce umreti na terenu koliko zatvaraju(pa na skoro svim utakmicama je morao da ih menja obojicu ili makar jednog od njih jer nisu mogli da izdrze taj tempo)
Grbo, sa svim gore bih se složio, osim za Milijaša.Momak se naočigled svih nas švercuje u Reprezentaciji.Zna to dobro Antić, pa ga zato i menja.Nema on snage za više od jednog poluvremena (i to, da se mnogo ne umara).Stanković zaista ,,umire", a Milijaš samo čeka da šutne.
Nikada neću zaboraviti kako je bio smešan kad su ga u drugom poluvremenu utakmice zvezde protiv Kiprana, hvatali grčevi, pa nije mogao da hoda i zato ostajao, kao najistureniji špic igrač zvezde u krugu na centru igrališta.Ja tako nešto nisam video u svojoj gledalačkoj karijeri, ni u beton ligama.Strašno!A, nije ni danas ništa bolji, samo obrati malo više pažnju.Nemoj da te ponese utisak ekipe, pa se u njemu prikrije slab pojedinačni učinak.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
021
Posts: 860
Joined: Fri Jan 21, 2005 6:46 pm

Post by 021 »

Slažem se Ice, ali bojim se da nama prave pomoći nema. Klub je ostavljen na milost i nemilost potpuno beskrupuloznim tipovima, a pritom niti postoji mehanizam za njihovu smenu, niti snaga koja bi mogla nešto da promeni. Šta reći za ljude koji danas gospodare klubom? Pa taj Gajić je svojim građevinskim „poduhvatima“ potpuno promenio fizionomiju Novog Sada. Šta njemu znači jedan fudbalski klub? Njima je Vojvodina privlačna zbog svega osim iz fudbalskih razloga. Zbog toga smo ovako osuđeni na propast, pre ili kasnije. Mogu da rade šta hoće, i verovatno će u narednom periodu potpuno uspeti u svojoj nameri da od Vojvodine naprave svoj lični, mafijaški klub, poput Bežanije. Šta reći, čitavu situaciju verovatno najbolje opisuje epilog utakmice u Čačku, a čitajući izjave nekih naših funkcionera moglo se zaključiti – izgubili smo, ali zasluženo osvajamo 3 boda.
Dovoljno je na utakmici pogledati oko sebe, i jasno je da se ugasio plamen fudbalskog Novog Sada. Činjenica je da na stadionu više nema normalne PUBLIKE, tačnije ona je na nivou statističke greške. Kad oduzmeš porodice, prijatelje i devojke igrača, mešetare i menadžere raznih sorti i „navijače“, šta ostaje? Koliko ljudi je u gradu od 400.000 spremno dođe da bi gledali fudbal i Vošu? 300-400, s tim da je većina njih tu prisutna po inerciji. Gde postoji šansa da se nešto promeni?
Imali smo loš dan, a bojim se da nam nailazi još gore veče...
Alexandar
Posts: 194
Joined: Thu Jan 22, 2009 3:37 pm

Post by Alexandar »

Utakmica je registrovana sa 3:0 za nas, Borac je kažnjen novčano.
SAMO NAPRED VOJVODINA!!!
User avatar
21114
Posts: 148
Joined: Thu Apr 23, 2009 11:28 pm
Location: Novo Naselje, favela, Maribor.

Post by 21114 »

Sa sajta B92:


Borac kažnjen, Vojvodini tri boda


Meč 29. kola Jelen Superlige Srbije Borac – Vojvodina registrovan je službenim rezultatom 3:0 za Novosađane, komesar Zajednice superligaša Branislav Delić.

To je epilog greške koju je napravila administracija Borca, kada u protokol nije upisala Igora Grkajca, iako je on bio u sastavu ekipe i ušao je na teren. Pored gubitka bodova, Borac je kažnjen i sa 100.000 dinara, a kaznu je izrekao disciplinski sudija Zajednice klubova Super lige Nikola Latinović.

Istovremeno pokrenut je disciplinski postupak protiv službenih lica na toj utakmici, delegata Josipa Ristivojevića i četvrtog sudije Svetislava Marušića, koji su dozvolili Grkajcu da uđe u igru iako nije bio prijavljen u službenom protokolu. Borac na odluku o kažnjavanju ima pravo žalbe u roku od osam dana. Maksimalna kazna koju su Čačani mogli da dobiju jeste oduzimanje devet bodova.

Posle registrovanja utakmice službenim rezultatom Vojvodina je povećala prednost u odnosu na trećeplasiranu Crvenu zvezdu na četiri boda, dok su Čačani pali u donji deo tabele sa izgledima da bore i za opstanak. Do kraja prvenstva ostalo je da se odigraju još četiri kola.
Legnem pijan, ustanem pijan, pa koji sam kuratz i spavao onda!
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 4071
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Post by Rabba »

100.000 dinara su kaznjeni zato sto je pomocni trener slucajno zaboravio da upise igraca koji, nit je suspendovan, nit mu nesto fali...pa crveni i crni bi trebali da bankrotiraju dodatno zbog svih PRAVIH sranja koja su napravili...Dodatno, Diarri je smanjena kazna sa 2 na jednu tekmu neigranja zato sto je napenalio pesnicom Dmitrovica iz Borca u glavu...Boze moj sto se kacio sa igracem iz kluba predsednika fss-a. Jos ce do kraja Dmitrovica da suspenduju
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
car jovan
Posts: 397
Joined: Sun Mar 01, 2009 9:34 pm

Post by car jovan »

Хет-трик Лазетића за најубедљивију победу у гостима :mrgreen:
ZarkoIn
Posts: 45
Joined: Sat Nov 08, 2008 8:29 pm
Location: Indjija, Srem, Vojvodina

Post by ZarkoIn »

Borac – Vojvodina 0:3 !

Strelci: Mrdja 24min, Mrdja 43min i Mrdja 81min.
Ne, ozbiljno, najbolje bi bilo da ove golove pripišemo njemu i da se na taj način približi Sepuji.
User avatar
budababa
Posts: 4015
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Post by budababa »

Iz zajednice prvoligasa:
Na osnovu čl. 63. stav 7. Pravilnika o fudbalskim takmičenjima, Komesar za takmičenje Jelen Super lige Srbije doneo je sledeću odluku:

Fudbalska utakmica 29. kola FK "Borac" - FK "Vojvodina" odigrana u Čačku registruje se službenim rezultatom 3:0 (par-forfe) u korist FK "vojvodina" - Novi Sad.

Obrazloženje:

Rašavajući žalbu FK "Vojvodina" koja je ukazala na nepravilan nastup igrača br. 9. FK "Borac", Grkajac Igora, koji je ušao u igru u 66 minutu, a nije bio upisan u zapisnik, izvršen je uvid u izveštaje službenih lica - delegata, sudija, četvrtog sudije iz kojih je nedvosmisleno utvrđeno: da je igrač br. 9. Grkajac Igor ušao u igru u 66 minutu a da isti nije upisan u zapisnik koji je javna isprava u takmičenju, zatim da je nakon intervencije delegata i četvrtog sudije u 76 minutu glavni sudija Karadžić odstranio tog igrača sa terena iz navedenih razloga. Stoga je na osnovu čl. 63. stav 7. Pravilnika o fudbalskim takmičenjima koji sankcioniše neispravan nastup igrača koji nije upisan u zapisnik, utakmica registrovana službenim rezultatom 3:0 (par forfe) za FK "Vojvodina"
Sta reci na kraju? Ovo je odlika velikih timova, da i kada ne igraju dobro - pobedjuju :roll:
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Locked