Stadion "Karađorđe"
- madda fakka
Ajde kada ste malo naceli temu plasman u evropu samo cu reci:
Necemo se plasirati. Posto po novim pravilima UEFA-e treci iz nase lige ide u drugo kolo kvalifikacija direktno, a za trece kolo treba da imas stadion po UEFA standardima tj minimalno reflektori i sve sedeca mesta. Onda bi morali da igramo na Zlezdinom stadionu, (posto od oktobra ove godine ni stadion JNA nece ispunjavati standarde) a zlezdin stadion kosta minimum 10000evra. Ako ovi iz uprave nece da se isprse za bilo sta sto bi za sat ipo utakmice onda?
Savet: Stavite pare na kladionicu u julu da necemo proci
http://www.uefa.com/competitions/uefacu ... 88326.html
P.S. Ovo sam napisao zato sto sam razocaran svaki put kada se spomenu reflektori i evro utakmice
Necemo se plasirati. Posto po novim pravilima UEFA-e treci iz nase lige ide u drugo kolo kvalifikacija direktno, a za trece kolo treba da imas stadion po UEFA standardima tj minimalno reflektori i sve sedeca mesta. Onda bi morali da igramo na Zlezdinom stadionu, (posto od oktobra ove godine ni stadion JNA nece ispunjavati standarde) a zlezdin stadion kosta minimum 10000evra. Ako ovi iz uprave nece da se isprse za bilo sta sto bi za sat ipo utakmice onda?
Savet: Stavite pare na kladionicu u julu da necemo proci
http://www.uefa.com/competitions/uefacu ... 88326.html
P.S. Ovo sam napisao zato sto sam razocaran svaki put kada se spomenu reflektori i evro utakmice
I Bog je Slaninar...
http://www.kfkradnicki.com/stadion/sadasnji-izled/
Evo vam link pa pogledajte kako Kragujevac sredjuje stadion, a klub im igra trecu ligu! Pogledajte kako ce izgledati kad se zavrsi!
Evo vam link pa pogledajte kako Kragujevac sredjuje stadion, a klub im igra trecu ligu! Pogledajte kako ce izgledati kad se zavrsi!
Ниси нам написао шта ти је многопоштовани градоначелник огодоворио?Milan wrote:Prošlog vikenda sam u gradu naleteo na gradonačelnika Pavličića. Nisam odoleo, već sam mu dobacio kako želim Evropski stadion sa sve reflektorima. Predlažem da svako ko ga sretne učini sličnu stvar, pa da pokušamo da i na taj način izvršimo dodatni pritisak. Ne košta ništa...
Што се тиче саме идеје мислим да је одлична и само кроз притисак на органе власти можемо поново добити наше рефлекторе.
- Grof Žekula
- Administrator
Naš gradonačelnik i njegov naslednik ostali su u subotu na stadionu do kraja utakmice i to među nama,običnim smrtnicima-nije sedeo u svečanoj loži,niti u društvu ikog drugog do svog sina!!!Sad,može biti da je samo ustao na poluvremenu utakmice da bi malo potisnuo ka dole taj ručak koji je pojeo u «Frajli»,nakon koga je morao i trčati na stadion-nije to lako.Na kraju utakmice je pokazivao sinu u pravcu severa dok je trajala ona proslava nakon pobede i nakon što su igrači bacali dresove na taj deo tribine-«I ti ćeš sine tako jednog dana»(moja pretpostavka,ne zamerite)!Ostaje da čekamo da vidimo da li kao navijač ili fudbaler omiljenog nam kluba!
Predlažem da mu i u nedelju kad igramo za partizančićima (pošto je vreme isto a možda nema zakazan nedeljni ručak kod kuće,svojih ili ženinih roditelja) mi platimo isti opet u «Frajli»-da ne menjamo ništa zbog uroka i da opet dobijemo 1:0 iz penala,ako treba i izmišljenog (bilo bi lepo,zer ne)!!!
A da ga treba «pritiskati» za stadion-TREBA!On bi i sam morao da insistira na tome,da grad na čijem je čelu ima stadion sa reflektorima i svim ostalim što bi ga učinilo Evropskim!To je valjda interes svih,pa i njega i njegovog sina!
Predlažem da mu i u nedelju kad igramo za partizančićima (pošto je vreme isto a možda nema zakazan nedeljni ručak kod kuće,svojih ili ženinih roditelja) mi platimo isti opet u «Frajli»-da ne menjamo ništa zbog uroka i da opet dobijemo 1:0 iz penala,ako treba i izmišljenog (bilo bi lepo,zer ne)!!!
A da ga treba «pritiskati» za stadion-TREBA!On bi i sam morao da insistira na tome,da grad na čijem je čelu ima stadion sa reflektorima i svim ostalim što bi ga učinilo Evropskim!To je valjda interes svih,pa i njega i njegovog sina!
Bravo, Pavlicicu!masta_ace wrote:поменуо је чини ми се већ дечко који пише рецензије утакмице да је био на утакмици и да је устао кад је видео кореографију
Pravi primer ozbiljnog gradonacelnika. Dosao je sa sinom da bodri fudbalski klub iz grada ciji je gradonacelnik. Svuda u svetu se to podrazumeva, osim u Novom Sadu, gde su se politicari utrkivali ko ce se dublje uvuci u d..e bg centrali.
Mali su im bili reveri da prime sve cz i part. znacke, ili da pruze crveni tepih na ulazu u SPENS svim neplatisama iz Pionira.
Da ne gresim dusu, ima novosadskih politicara koji su pokazali lojalnost nasem klubu. Jedan je cesto vidjan sa decom na odbojci, dok je drugi na mitingu za vreme svog govora nosio sal Vojvodine.
P.S. Necu ih imenovati da ne pravim marketing bilo kojoj politickoj partiji.
Mislim da gradonacelnik nije glavni za sto se ove stvari tice.Svi znamo da je to u rukama Borislava Novakovica,a da se nesto ipak i pita onaj koji je iznad obojice,iako to nije njegova nadleznost(jer se bavi pokrajinom),Bojan Pajtic.Eh bas sam ga u nedelju video u gradu takodje sa sinom,mada ja uopste ne znam za koga on navija.
Mada,to sto neke od njih mozemo da vidjamo po utakmicama,ne mora nista da znaci,jer svi znamo koliko su politicari teski na odvezivanju kese sa novcem.Na to su spremni pre svega ako znaju da ce time pobrati neke politicke poene.S te strane treba izvrsiti neki pritisak.Ja se sve bojim da mi skoro sigurno necemo videti sredjen stadion bar do izbora,a to znaci 3 godine,pa vi vidite.Pa nisu oni ludi da to ne iskoriste.
Mada,to sto neke od njih mozemo da vidjamo po utakmicama,ne mora nista da znaci,jer svi znamo koliko su politicari teski na odvezivanju kese sa novcem.Na to su spremni pre svega ako znaju da ce time pobrati neke politicke poene.S te strane treba izvrsiti neki pritisak.Ja se sve bojim da mi skoro sigurno necemo videti sredjen stadion bar do izbora,a to znaci 3 godine,pa vi vidite.Pa nisu oni ludi da to ne iskoriste.
Bato majstore vodi nas do titule
Samo ne znam kako je shvatio poruku sa transparenta?Ako je shvatio kao ja ( poslali smo loptu u vlastitu mrežu), ne verujem da će biti oduševljen posetom utakmici.To što je kulturan čovek, pa je po spoljnim manifestacijama prihvatio sa simpatijama, ne mora da znači da je tako legla i na srce Gradonačelnika?vladans wrote:Pavlicic je sa sinom u subotu bio na zapadu
Mnogi ljudi na Zapadu (u mojoj okolini), najblaže rečeno nisu shvatili poruku. Tako da mislim da ona zaslužuje izvorno tumačenje kreatora, kako bi bila pravilno shvaćena i prihvaćena.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov