Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
van der iV a.k.a Totti
Posts: 635
Joined: Sun Jan 23, 2005 11:04 am
Location: Point Place

Post by van der iV a.k.a Totti »

PeraSK wrote:http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... daten.html

Ljudi, nesto me je ovde jako zbunilo i sokiralo... Pogledajte za koje novce je Pekaric prodan Dinamu!!! 2.400.000 evra a oni pricali da je oko milion!
Koliko se ja secam,rekli su 500 000.Ako su ga stvarno uvalili za 2,4 miliona,svaka im cast,onda zaista imamo izvrsne prodavce,koji mogu svakog da zaj**u.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
SlobaNN
Posts: 273
Joined: Fri Nov 14, 2008 12:02 am

Post by SlobaNN »

Pise i da je Damir kahriman otisao za 2.000.000, pa ko tu koga zeza?
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Sajt transfermarkt nije bas toliko pouzdan, treba informacije sa njega uzeti sa dozom rezerve :wink:


SL: Džomba vs golman, "
Subota, 7. februar 2009. 12:01

Pripreme srpskih fudbalskih superligaša za nastavak sezone u punom su jeku, a pojedini fudbaleri nisu najbolje iskoristili pauzu. Drugi su se, pak, snašli i igraće protiv dojučerašnjih saigrača...

Jedan od najboljih golmana u srpskom fudbalu Anđelko Đuričić trebalo je ove zime da pronađe inostrani angažman. Imao je odrešene ruke od uprave kulskog Hajduka, ali je na kraju suspendovan i nije otišao na pripreme u Medulin.

Glavni finansijer Hajduka Nikola Džomba izjavio je da za Đuričića "nije došla nijedna ponuda u klub", osim što se jedan od čelnika Vojvodine Ratko Butorović raspitivao za golmana Kuljana.

A Đuričić je suspendovan, kaže Džomba, zato što se bavio manedžerisanjem!

"Trener nas je obavestio da je Đuričić vodio saigrače Trajkovića i Živanovića u Beograd da potpišu ugovor sa nekom agencijom da ih ona zastupa. Počeo je da se bavi menadžerstvom, da pravi probleme u našoj ekipi. Žalosno je što na sve načine pokušavaju da blate Hajduk i moje ime", rekao je Džomba "Sportu" i poručio: "Đuričić više ne može da bude u Hajduku pa da je jedini golman na svetu, jer je radio nešto što nije njegov delokrug".

Potom je Džomba pozvao Đuričića da dođe u prostorije kluba da se čuje i druga strana.

"Ne želim zadnjicom da zatvorim vrata u ovom klubu, jer sam Hajduku mnogo dao, kao i on meni. Sačekaću da se igrači vrate sa priprema, pa ćemo sesti zajedno i pitati Trajkovića i Živanovića da li sam ih ja nagovarao da potpišu ugovor za agenciju. Treniram sa omladincima, izvršavam klupske obaveze i čekam", kaže najbolji igrač kulskog Hajduka.
User avatar
etxeberria
Posts: 352
Joined: Wed Dec 17, 2008 8:32 pm
Location: tamo gde sam rodjen i odrast`o

Post by etxeberria »

PeraSK wrote:http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... daten.html

Ljudi, nesto me je ovde jako zbunilo i sokiralo... Pogledajte za koje novce je Pekaric prodan Dinamu!!! 2.400.000 evra a oni pricali da je oko milion!
Prebaci na nemacki, tamo su drugaciji podaci, POUZDANIJI.
sam svoj najveci neprijatelj
User avatar
Turija
Posts: 11168
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Dnevnik
BILANS ZIMSKOG PRELAZNOG ROKA


U tek završenom prelaznom roku za fudbalere profesionalce, bilo je velikog prometa u srpskim superligašima. U naš fudbal stigli su Južnoafrikanac Parker, Brazilac Vašington, Gruzijac Hucišvili...vratio se doskorašnji reprezentatrivac Srbije Goran Gavračnić, nekadašnji kapiten Zvezde Ivan Gvozdenović, mnoge ekipe odrekle su se iskusnih igrača poput Vukajlovića, Trivunovića, Mijailovića, a ova zima će naročito biti upamćena po transferu Zorana Tošića u Mančester junajted, koji je u paketu kupio i Adema LJajića, ali će omladinski reprezentativac ostati do leta na pozajmici u Partizanu.

Interesantno je da je trenere menjalo čak pet klubova: Vojvodina, Jagodina, Čukarički, Banat i Napredak.

Partizan
Došli: Ilić (Rad), Tomić, Santos (Teleoptik), Vujović (Mogren), Stević (Radnički, Obrenovac), Vašington (Makedonija Đorče Petrov), Gavrančić (PAOK), Kosorić (Slavija, RS), Brezančić (Bežanija), Marčeta (Triglav).
Otišli: Tošić (Mančester junajted), Lazić (Metalurg, Donjeck), Brnović (Rad), Radanović (Ruselar), Čadikovski (Inčon), Perić (Jagodina), Branković (Sevojno), Lazevski, Marinković (Teleoptik), Zaim (Katar), Maletić (Energi), Ngambi (?).

Vojvodina
Došli: Hucišvili (Olimpik, Baku), Maksimović (Crvena zvezda), Peković (Farul, Konstanca). Trener: LJupko Petrović (Kroacija Sesvete).
Otišli: Sepuja (Čukarički), Trivunović, Vukajlović, Đalović, Vukelja, Ostrovski.

Crvena zvezda
Došli: Pejčinović (Rad), Vranješ (Borac, BL), Silva (Avai), Gvozdenović (Metalurg, Donjeck), Tutorić (Kodžaeli), Šišić (Olimpijakos), Fereira (Brazil), Oumaru (Čangša), Isah (Ama Zulu), Parker (Rojal Zulu).
Otišli: Betoligar (Budućnost, P), Maksimović (Vojvodina), Trajković (Trasivulos), Bajković (Beršot), Đorđević (Đer), Petković (Ajntraht, Frankfurt), Gaj (Al Ahli), Edgar (vasko De gama), perović (Napredak), Vukobratović (Inđija), Dević, Marković, Burzanović, Subašić, Pekarić.

Javor Habitfarm
Došli: Stojanović (BASK), Vujović (Jezero).
Otišli: Cvetković (Himki), Jevđović (Agrokotis), Hadžibulić (Albanija), Jović

Hajduk
Došli: Žakula (Unirea, Rumunija), Mrvaljević (OFK Beograd), Petrić (Radnički, B)
Otišli: Đuričić (?)

Borac
Došli: Dunjić (Napredak), Pejović (Novi Pazar).
Otišli: Kocić (?)

OFK Beograd
Došli: Osmanagić (Teleoptik), Bratić (Vil), Žižić (Crvena stijena), Miladinović (Srem, Jakovo), Stanković (Dinamo, V), Jolović (Čukarički).
Otišli: Kaluđerović (Rad), Volkov (Šerif), Ilić (Panseraikos), Lotinac (Novi Pazar), Mrvaljević (Hajduk, K), Ivelja (rapid, Bukurešt), Todorović (Kina), De Oliveira (Amkar), Martinović, Ćirka, Markoski.

Jagodina
Došli: Beljić (Kolubara), Perić (partizan), Vusljanin (Sevojno), Trajković (Ordabaši, Kazhstan), Đilas (Lokomotiva, Sofija), Stojković. Trener: Nenad Milovanović.
Otišli: Radojević (Inon), Ivezić (Zemun), Ristović, Savanović (Kolubara), Mijailović (Metalac, G. Milanovac), Radosavljević (Sevojno), Aleksić, Milić, Stamenković (Mladost, Lučani), Milenković, Vasić. Trener: Miljojko Gošić.

Rad
Došli: Kaluđerović (OFK Beograd), Brnović (Partizan), Raković (SAD), Borjan (Kilmez, Argentina), Protić (Teleoptik).
Otišli: Pejčinović (Crvena zvezda), Ilić (Partizan), Božić, Stanojlović, Obradović (Pobeda, Prilep), A. R. Petrović

Čukarički
Došli: Tešić (Šumadija, J), Sepuja (Vojvodina), Perić (Grčka), Mihajlović (Bežanija), Trninić (Spartak ZV), Zavišić (Smederevo), Mišić (Radnički, K). Trener: Dejan Đurđević.
Otišli: Jolović (OFK Beograd), Isailović (Genčerbirligi), Aganović (Dender), Bester (Namibija), Marinković (Gimnastik). Trener: Dragoslav Stepanović.

Banat
Došli: Maslić (Mladost, A), Pilipović (Novi Sad), Manevski (Milano, Kumanovo), Janković (Drava, Ptuj), Ružić (Palić), Grumić (Vorskla, Ukrajina), B. Krasić (ČSK, Pivara), Bareto (Brazil), Simčević (Dinamo, V). Trener: Moma Raičević (Mladost, A).
Otišli: Bokić (Fehervar), Osmanović, Vidojević (Beograd), Veselinov, Petković, Markoski, Kovačević, Stanić (?). Trener: Saša Nikolić

Napredak
Došli: Novković (Slavija, Sofija), Martinović, Đurović (Kolubara), Perović (Crvena zvezda). Trener Nenad Sakić.
Otišli: Dunjić (Borac), Projić, Mitrović (Volga), Miladinović (Paftahor). Trener: Jovica Škoro.
PS
Gledam bilans prelaznog roka i primetim da bivši štoper Hajduka iz Kule (a sada OFK) Ćirka se nalazi među otišlim, ali među onima koji nisu našli angažman.
Ako se setimo igara ovog igrača, od pre neku godinu (otimali se i blizanci za njega), naravno odmah pomislim da li je on danas štoper za Vojvodinu?
Stvarno ne znam šta se desilo sa Ćirkom? Kako i zašto je nestao sa fudbalske scene?Možda neko zna više o tome, ili da opet pitamo Dejana :wink: ?
Last edited by Turija on Tue Feb 10, 2009 10:43 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
kuzma liman
Posts: 587
Joined: Wed Aug 02, 2006 7:42 am
Location: Kraków

Post by kuzma liman »

koliko se secam ima je ozbiljnu povredu i bio je van terena skoro celu sezonu i vise nikad nije bio onaj stari
User avatar
Grba_NS
Moderator
Posts: 2072
Joined: Wed Aug 20, 2008 3:30 pm
Location: Grbavica

Post by Grba_NS »

Zar nije Cirka u Mladosti iz Apatina?!
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 4403
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Post by Rabba »

Cirka je bio u Mladosti, medjutim s' obzirom na ogromne finansijske probleme u kojima su se nasli, on je, kao i dobar deo ostatka ekipe, napustio tim. Koliko znam(a znam samo iz sredstava javnog informisanja) covek nema angazman
User avatar
Zeljafcv
Posts: 1473
Joined: Wed Jun 25, 2008 1:41 am

Post by Zeljafcv »

Sport:
JOŠ TROJICA OTPISANIH
Mijailović i Pekarić neće raskid ugovora

Poslednjeg dana prelaznog roka u Crnoj Gori, podgorička Budućnost je uspela da izdejstvuje pozajmicu od Crvene zvezde i da vrati Igora Burzanovića. Tako se broj igrača koji na Marakani čekaju angažman sveo na tri.

- Vukobratovića smo pozajmili Inđiji, dok za Subašića postoje dve varijante: Kina i Koreja – kaže Ivić. - Što se tiče Mijailovića i Pekarića, pokušali smo da raskinemo ugovore sa njima, ali oni to ne žele, iako znaju da neće biti u kombinaciji za tim u nastavku sezone.
Bude li mi jos neko pomenuo Pekarica kao zakletog slaninara... Vidite da nece iz zvezde! Ma da, nasa uprava je kriva? :D
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 10000
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Sve zavisi iz kog ugla gledas.Ja sam to shvatio u fazonu "ko vas *ebe,ima da platite do poslednjeg dinara" :wink:
Image
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Zeljafcv wrote:
Bude li mi jos neko pomenuo Pekarica kao zakletog slaninara... Vidite da nece iz zvezde! Ma da, nasa uprava je kriva? :D
Ti onda veruj novinama i prema njima sudi ko je koliki slaninar :roll: Coveku su duzni skoro citavu platu, koja mu pripada po ugovoru...Posto pozajmica jos uvek vazi, jedini nacin je da raskine ugovor na svoju stetu...
User avatar
masta_ace
Posts: 216
Joined: Mon Aug 13, 2007 9:12 pm

Post by masta_ace »

прочитао сам управо на неком форуму да је Милан Давидов потписао за Хајдук из Куле, и то је још вест стара 10 дана, јел то истина?
van der iV a.k.a Totti
Posts: 635
Joined: Sun Jan 23, 2005 11:04 am
Location: Point Place

Post by van der iV a.k.a Totti »

Dejan wrote:
Zeljafcv wrote:
Bude li mi jos neko pomenuo Pekarica kao zakletog slaninara... Vidite da nece iz zvezde! Ma da, nasa uprava je kriva? :D
Ti onda veruj novinama i prema njima sudi ko je koliki slaninar :roll: Coveku su duzni skoro citavu platu, koja mu pripada po ugovoru...Posto pozajmica jos uvek vazi, jedini nacin je da raskine ugovor na svoju stetu...
Ja i dalje mislim da je dobro sto nije dosao kod nas.Ipak pravi kapiteni ne odlaze tako lako u najomrzenije klubove.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Stara Garda
Posts: 772
Joined: Sat Jan 22, 2005 4:41 pm

Post by Stara Garda »

masta_ace wrote:прочитао сам управо на неком форуму да је Милан Давидов потписао за Хајдук из Куле, и то је још вест стара 10 дана, јел то истина?
Da, i igrace za Kulu do kraja ove sezone
User avatar
Sale
Posts: 107
Joined: Sun Aug 17, 2008 3:52 pm

Post by Sale »

Stara Garda wrote:
masta_ace wrote:прочитао сам управо на неком форуму да је Милан Давидов потписао за Хајдук из Куле, и то је још вест стара 10 дана, јел то истина?
Da, i igrace za Kulu do kraja ove sezone
Bar ćemo ga dva puta gledati, makar i u dresu Kule. Velika greška uprave...
This time next year, we'll be cup winners!
Post Reply