Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
SlobaNN
Posts: 273
Joined: Fri Nov 14, 2008 12:02 am

Post by SlobaNN »

Сепуја прешао у БСК из Борче, вели мондо.
User avatar
Turija
Posts: 11169
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

SlobaNN wrote:Сепуја прешао у БСК из Борче, вели мондо.
Drago mi je što je ostao kod nas u Ligi 8) i žao što nije prešao u Inđiju :cry:
SAMO NAPRED, SSEPPUYA :!:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Sale
Posts: 107
Joined: Sun Aug 17, 2008 3:52 pm

Post by Sale »

Dobra vest je sto je ostao Vlatko, samo da nam se sad ne indisponira...
A za Davida, ako imaju malo mozga u glavi platice coveku.
This time next year, we'll be cup winners!
chinaman
Posts: 247
Joined: Mon Dec 08, 2008 6:04 am

Post by chinaman »

Sad vec mozemo da sumiramo ucinak nase uprave u ovom prelaznom roku:

a) Trener: izvucen iz naftalina, glavni kriterijumi dovodjenja su, ocigledno, bili cena i cinjenica da se nece mesati mnogo u transfere

b) Pojacanja: nijedno

c) Poluigraci: ostali prakticno u kompletnom sastavu (sa izuzetkom Sepuje koji je prodat), plus je dovedeno jos nekoliko istih na probu (nadam se da nijedan nece potpisati ugovor)

d) Kvalitetni igraci: srecom svi su i dalje na broju, i to su najveca pojacanja naseg kluba

e) FC Vujadin Boskov: Otvorena nova upravna zgrada i na tome upravi svaka cast

To je moje videnje, i najvise bih voleo da se prevarim pa da nam novi trener i "pojacanja" na prolece donesu titulu.
User avatar
Turija
Posts: 11169
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Sport
Odlazak Stošića iz Vojvodine još neizvestan
Autor Đ. V, B. S. | 16 januar 2009 19:27

Miodragu Stošiću, možda najpouzdanijem fudbaleru današnje Vojvodine, ovih dana stvarno nije lako. Iako se o njegovom odlasku u Leh govori kao o nečem što je već gotova stvar, iz Poljske nikako da stigne i zvanična ponuda za taj transfer, a na drugoj strani valja misli o tome potisnuti u stranu i potpuno se koncentrisati na izuzetno zahtevan rad koji je nametnuo trener Ljupko Petrović.
- Ovo zaista nije prijatna situacija, ali mi ne preostaje ništa drugo nego da radim kao da ću da ostanem u Vojvodini i, naravno, čekam – iskren je momak na kojeg se, za otprilike tri godine koliko je u Novom Sadu, bez ostatka oslanjao svaki trener „lala“.
- I danas sam se čuo sa menadžerom Brankom Milovanovićem koji je u Poljskoj i koji mi je potvrdio da oko transfera ne bi trebalo da bude problema - rekao je Stošić.

Da li će baš tako i biti, znaće se, naravno, tek kad Leh u Novi Sad pošalje zvaničnu ponudu.
- Bio bi to za mene veliki izazov jer je Leh izuzetno ambiciozan klub. Lider je na tabeli prvenstva Poljske, a prošao je prvu rundu Kupa UEFA i naredni rival mu je italijanski Udineze. Najzad, reč je izvanredno organizovanom klubu što mi je, u nedavnom razgovoru, potvrdio i Mirko Poledica koji je bio njegov član – objašnjava stameni defanzivac.

Što se pak Vojvodine tiče, njeni čelnici su već saopštili da Stošiću neće praviti nikakve smetnje oko odlaska u inostranstvo.

Loši vremenski uslovi i žestok tempo koji je nametnuo trener Ljupko Petrović, najviše posla doneli su lekaru Vojvodine dr Borku Vukosavu. Zbog problema sa primicačima, odnosno sa Ahilovom tetivom, po posebnom režimu rade Aleksić i Brkić, slični problemi muče i dva Vladimira - Buača i Vukajlovića, dok sa mišićima zadnje lože kuburi Veseljko Trivunović.

TRENING UTAKMICA
Prva proba za strance

Vojvodina će na glavnom terenu FC „Vujadin Boškov“ u Veterniku, odigrati prvu trening-utakmicu ove zime. Rival će joj biti omladinska selekcija kluba, a s posebnim interesovanjem očekuje se šta će u tom meču pokazati novajlije Mihail Hucišvili iz Gruzije, Li Čun iz Kine i Ivan Sertić iz Hrvatske.

NOVAJLIJA
Maksimović na probi

Nije Boban Maksimović prošao probu u engleskom Šefild Venzdeju, ali se priključio pripremama našeg nastarijeg superligaša. Maksimović je tokom karijere nastupao za Jang Bojse, Baden, Vintertur i Crvenu zvezdu.
- U naredna dva kontrolna meča ćemo odlučiti da li ćemo potpisati ugovor. Tada će stručni štab odrediti putnike za Antaliju - kaže direktor Novosađana Cvetko Riđošić.


Ako Tadića zaista zvanično traži Ajaks, ja ne bih razmišljao ni čas.Pogotovo, što Grozdanoski, skoro izvesno, ostaje u Voši.
A, tu su još odlični Vukajlo, pa Purke, pa Lazetić, pa Đalović, pa ...pa... biće negde oko 40 njih (5 zadovoljnih i 35 nezadovoljnih) da se bore za Titulu prvaka Srbije.Kad vide naši protivnici koliko nas je, predaće se bez borbe za časnih par forfe.

PS
Samo da ne bude bilans čitave prodaje igrača Vojvodine (sa liste) u zimskom prelaznom roku: reprezentativac Sepuja. I to odmah, čim je upaljeno zeleno svetlo iz Kluba. Što samo po sebi nešto govori, onome ko želi da čuje :cry:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Grba_NS
Moderator
Posts: 2072
Joined: Wed Aug 20, 2008 3:30 pm
Location: Grbavica

Post by Grba_NS »

Boban Maksimovic?!
Nemojte ljudi vise ko boga vas molim...
Dokle vise sa tim polovnim igracima, kupujemo ih na kile, a nijedan ali nijedan apsolutno nista nije pokazao!
Bolje nemojte ni dovoditi nikog nego takve, pa on nije odigrao takmicarsku utakmicu godinu dana, a i pre toga je igrao u Svajcarskoj drugoj ligi, sad nije prosao probu u Engleskom drugoligasu...
Samo se nadam da nece proci probu ni kod nas!
User avatar
etxeberria
Posts: 352
Joined: Wed Dec 17, 2008 8:32 pm
Location: tamo gde sam rodjen i odrast`o

Post by etxeberria »

E sad je stvarno dosta kakav Maksimovic kakvi bakraci, odresite vise kesu za neko pravo pojacanje bolje jedan dobar igrac neko 5 polovnjaka!!!
Inace za ovog Maksimovica su u Vednezdeju rekli da je blago receno ocajan.
Koliko smo para zaradili na onim famoznim transferima Kacara, Despota, Pekare i Kahrimana mogli smo se za jednog igraca malo otvoriti, npr. Pejcinovic, za koga mislim da bi nam odlicno leg`o je otisao u Zvezdu za 150 000 evra, sto po meni i nije neka suma za tim koji "napada" titulu kako uprava kaze.
sam svoj najveci neprijatelj
User avatar
Grba_NS
Moderator
Posts: 2072
Joined: Wed Aug 20, 2008 3:30 pm
Location: Grbavica

Post by Grba_NS »

E gledam na netu izjavu Koromanu o odlasku iz zvezde...
Intervjuise ga ona "nasa" mala sa SOS-a, i zapela samo, a Vojvodina, a Vojvodina, jel biste presli, a ko vas je kontaktirao iz Vojvodine... :D
mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Post by mihailov »

Stara Garda wrote:Vlatko Grozdanoski se nije dogovorio sa Terekom i vraca se u Vojvodinu
Dobro je,mislim da bi svoje pravo lice pokazao na prolece!
Napred Voso!
mile bronx
Posts: 259
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:56 pm
Location: liman

Post by mile bronx »

Kinez je danas bio odlican...
Gruzijac nije los, a "svajcarac" i napadac iz Rijeke i nisu nesto posebno...
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 9036
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

mile bronx wrote:Kinez je danas bio odlican...
Gruzijac nije los, a "svajcarac" i napadac iz Rijeke i nisu nesto posebno...
Na kraju ce od svih njih ostati ova druga dvojica...
limanfkv
Posts: 2887
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Post by limanfkv »

2004 NK Rijeka 01 (0)
2005 NK Novalja (loan) 03 (0)
2005-2006 NK Rijeka 04 (1)
2007-2008 NK Pomorac 23 (3)
2008- Belasitsa Petrich 13 (2)

Ovaj je izgleda u fazonu Vukelje iliti napadac sam,ali gol ne dajem.Mmmm kada izadje na prolece prvu trio Lazetic-Serga taj-Vukelja mmmmm.

To bi ja uradio.Tu su 3 napadaca koja nikad ne daju golove,a pricali mi je baba da se baksuz tera sa 3 baksuza tako da to je to ja mislim..

Al skup je MILAN DAVIDOV,nemojte njega,a i los je,a i neiskusan, a i nije nas,a i nije nas odveo u kup uefa,a i ne pljuje sebi u facu kada vam dolazi opet na pregovore...bolji je Bobi igrosamnigde Maksimus!

Auuu pa da kako bi onda pored njega igrali oni sto, jelte, moraju da igraju,zbog, jelte , najvaznije stvari u fudbalu zvane %!

Uprava magarci.
van der iV a.k.a Totti
Posts: 635
Joined: Sun Jan 23, 2005 11:04 am
Location: Point Place

Post by van der iV a.k.a Totti »

Radoye wrote:
mile bronx wrote:Kinez je danas bio odlican...
Gruzijac nije los, a "svajcarac" i napadac iz Rijeke i nisu nesto posebno...
Na kraju ce od svih njih ostati ova druga dvojica...
Tako to rade profesionalci,Pureke je odigrao na probi 20 min.,povredio se i potpisao.Ovi sto nesto i pokazu na probi,nisu vredni ugovora,jer kako da onda igraju ovi invalidi koji su tu zbog %%%?
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
SlobaNN
Posts: 273
Joined: Fri Nov 14, 2008 12:02 am

Post by SlobaNN »

Ово каже дневник
Tri miliona za Tadića

Iz Ajaksa je u Vojvodinu stigla zvanična ponuda za Dušana Tadića. Ponuđena cifra nije obelodanjena, spominje se iznos između dva i tri miliona evra.
- Tadić sigurno neće otići ispod tri miliona evra – kaže Gajić.
A Aleksić?
- O njegovom odlasku ove zime nema ni govora – tvrdi predsednik.

Novosađani hoće Žuku!

U FK Vojvodina ozbiljno su rešeni da napadnu na proleće šampionsku titulu. Posle najave Novosađana da žele da kupe od Crvene zvezde Ognjena Koromana, predsednik kluba Vojislav Gajić juče je obelodanio novu bombu:
- Ovih dana verovatno poslaćemo Partizanu zvaničnu ponudu za Antonela Žuku. Ne želimo da licitiramo, čućemo kakve prohteve ima Partizan, ali jedno znam: titula nema cenu – naglasio je Gajić, uz napomenu da će još nekoliko igrača prodefilovati na probi do polaska u Tursku.
Све то стоји да треба пореметити такозване вечите, али ја заиста не би желео тог Жуку. Њега стално хвале како је неки играч, али мени се не свиђа нити мало његова игра. Ја сам више да игра неки наш домаћи играч.
User avatar
Grba_NS
Moderator
Posts: 2072
Joined: Wed Aug 20, 2008 3:30 pm
Location: Grbavica

Post by Grba_NS »

Ja iskreno nimalo ozbiljno ne shvatam te nase namera da uzmemo vecitima njihove najbolje igrace, ALI MI SE JAKO SVIDJA, da mi njih malo sad prckamo, kao sto su oni nas godinama!
Pre si mogao da cujes samo da nas najbolji igrac prelazi u vecite, i secam se kako me je to nerviralo, ali sad je nasa uprava malo pocela da igra njihovu igru i siguran sam da im to ne prija!
Post Reply