Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
limanfkv

Post by limanfkv »

podbara wrote:Ваљда су се паре од Качара потрошиле на санирање дугова који су се сакупљали још од 1998. године? Тадић и Алексић јесу таленти и сада је право време да их продамо.
Koliko se secam (moguce da gresim) pred prodaju je Bata izlazio sa izjavom da su regulisani svi dugovi.Nakon Kacareve prodaje govorilo se o tome da ce pare da se oroce.OK ako su se i pokrili dugovi - super.Zasto se onda ne izadje u javnost i kaze :
Od transfera je dobijeno toliko i toliko para.
Dug za "X" je bio toliko i toliko i regulisan je.
Dug za "Y" je bio toliko i toliko i regulisan je.
Dug za "Z" je bio toliko i toliko i regulisan je.
Sagradili smo zgradu, ona je u vlasnistvu ______ (klub,osoba,...) i kostala je toliko i toliko.
Isplatili smo plate i premiji :Ziki ____ dinara,Peri _____ dinara, Miki _____ dinara.

Ja licno cisto sumnjam da je ista poplacamo,ali ajde vreme ce pokazati.

Sto se tice Tadica i Aleksica i jakih utakmica.Ne mora se ici daleko i videti, da npr. zagrebacki dinamo i hrvatska liga. Mogu da potpisem da nisu nista bolji od nas.Onaj njihov predsednik je prodao Modrica,Eduarda i Corluku za preko 50 miliona evra,sacekavsi par godina.
Pa kada je partizan uvaljao Zorana "daosamgolizslobodnog" Tosica i Ljajica (koji je inace manje pokazao u reprezentaciji od Aleksica) za 17 miliona eura,da li zaista treba zuriti sa prodajom ?
Dejan

Post by Dejan »

Danas na prozivci su se pojavili Mario Djurovski (polusezonu proveo igrajuci mali fudbal) i legendarni Ljubisa Ronaldo Vukelja koji je odigrao tri poluvremena za Borac...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Dejan wrote:Ljubisa Ronaldo Vukelja
Sve lepse od lepseg! Evropska Vojvodina ili azil za propale nazovifudbalere - prosudite sami.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Dejan wrote:Mario Djurovski (polusezonu proveo igrajuci mali fudbal)
Hahaha, pa ovo je smesno majke mi!Covek hoce profesionalno da igra fudbal, a polusezonu provede igrajuci mali fudbal?!
Jel nas neko zajebava?
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ne treba jos kukati za tim pozivima. Djurovski i Vukelja su jos uvek igraci Vojvodine, i ok je sto treniraju sa klubom, verovatno da bi ostali(ili dosli) u formi. Veci skandal ce biti ukoliko neki od njih bude na onom spisku za Antaliju...e to bi vec bio problem. Vidim da je na b92 izaslo da smo otpustili Sepuju...steta, momak nije stigao ni da se dokaze pored "vedeta" u nasem klubu. Ako se Sep stvarno nece vracati onda mu zelim puno srece u daljoj karijeri i da nadje klub u kojem ce pokazati svoje vrednosti. Jedna cudna stvar mi je pored svega toga upala u oci. Najavljuju se odlasci iskusnih igraca, i spominje se ukupna ocekivana suma za tih 5 igraca od oko 1m evra!?! Mislim da samo Kiza i Stosic vrede preko tih para, pa cak mozda i Kiza sam. Ukoliko ne mozemo uzeti normalne pare za te ljude ja ne vidim razlog da ih prodajemo(ovde mislim, opet, na Kizu i Stoleta)
Friend

Post by Friend »

Dejan wrote:Ljubisa Ronaldo Vukelja
HEHEHEHEHE,HIHIHIHIHI :lol: :lol: :lol: :o :o :o :? :? :? :x :x :x :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: ma nema tog smajlija koji moze da opise nasa osecanja prema ovom igracu.Uf,kakav ce to biti udarni tandem vukelja lazetic,a mozda mu jos pridodaju i legendarnog mj-a,a iz prikrajka ceka purke iz miloste zvani "silovo si turke".Naravno sve golove ima da im namesta legendarni igrac malog fudbala zvani super rin - tin - tin mario :roll: .E, mogu i da zamislim vec sada kakva ce biti i reakcija jednog forumasa sa zapada,ljupko ... :D .Sto bi se reklo jedva cekam da prolecna sezona pocne,pa da se sit nasmejem zajedno sa ekipom!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Dejan wrote:Danas na prozivci su se pojavili Mario Djurovski (polusezonu proveo igrajuci mali fudbal) i legendarni Ljubisa Ronaldo Vukelja koji je odigrao tri poluvremena za Borac...
:( :shock: :? :twisted:
ГРАЂАНСКИ wrote:Sastav

Na prozivci su se pojavili ovi igrači: Brkić, Kesić, Ristić, Drinić, Stojanović, Vukajlović, Buač, Stjepanović, Mijatović, Popović, Tumbasević, Lovrić, Stošić, Pavlović, Grozdanoski, Đurić, Trivunović, Lakić,Tadić, Lazetić, Aleksić, Mrđa, Mitošević, Đurovski, Milutinović, Đalović, Vukelja, Karan, Sekulić, Stanojev, Smiljanić, Stančetić, Stevanović. Danas će im se priključiti još Pantelić, Kizito, Korać, dok je Medojević sa omladinskom reprezenacijom otputovao u Katar, a 15. januara iz Brazila i Argentine stižu Leandro i Ostrovski.

U Vojvodini su na probi i Stevanović iz Smedereva, Paunović, doskorašnji fudbaler mostarskog Veleža, Avrić iz Novog Sada i Novaković iz Banata.

Prelasci

Sem predsednika Upravnog odbora novosadskih crveno-belih Vojislava Gajića, koji je juče stručnom štabu i igračima poželeo zdravlje i sreću, pa rekao da se očekuje da će uspeti da se domognu titule šampiona, prozivci je prisustvovao i potpredsednik Novosađana Ratko Butorović.

Njegovo prisustvo novinari su pokušali da iskoriste i da, eventualno, nešto doznaju o tome ko odlazi, a ko ostaje, ali su ipak ostali na onom što su znali i ranije.

- I ja bi voleo da znam taj odgovor - rekao je Butorović.
Dejan

Post by Dejan »

Aleksandar Paunovic(173cm, 68 kg), rodjen je 10.03.1987, prosao je omladinsku skolu Rada, da bi zatim nastupao za Velez...Igra na poziciji ofanzivnog veznog.

Aleksandar Avric je rodjen 25.1.1987. u Novom Sadu, igra na poziciji stopera u isto imenom klubu.

Milko Novakovic je rodjen 21.1.1988. u Novom Sadu. Prosao je nasu omladinsku skolu, da bi zatim nastupao za FK Vojvoda Milenko, Slogu (T) i Banat...Igra na poziciji levog beka, i prespektivan je igrac...Clan mlade crnogorske reprezentacije
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Ljubiša Vukelja katastrofa!
Mario Đurovski nije loš bolji je od Vukajlovića i mislim da će nas dosta ojačati i pre svega ubrzati igru, jer kad god je igrao igrali smo brzo, a to i zelimo. Videlo se prošle sezone, u prvim utakmicama mu nije išlo ali je posle bio onaj pravi.
Jbga krivo mi je što je Sep oteran.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
chinaman

Post by chinaman »

I dalje ne razumem zasto svi kukaju za tim Sepujom, nista posebno nije pokazao. Istina nije ni dobio mnogo sansi, a kad je dobio bolje i da nije dobio. Za sada smo status kvo sto se tice igrackog kadra (ozbiljnih igraca). Srecom jos niko nije otisao, ali nije ni dosao. Sto se tice neozbiljnih, pojacali smo se dolaskom Djurovskog i Vukelje, jos ako ne prodamo "legendarne" Lovrica, Lazetica, Stojanovica & co. bice to super tim :lol:
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Mislim da bi najvece pojacanje ovog prelaznog roka bilo da ocistimo ekipu od Lazetica, Vukelje, Vukajlovica, Mrdje, Purketa! Oni su jednostavno "olos" ove ekipe, najapsolutnije nisu nista pozitivno pokazali.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
budababa

Post by budababa »

Rabba wrote:Najavljuju se odlasci iskusnih igraca, i spominje se ukupna ocekivana suma za tih 5 igraca od oko 1m evra!?! Mislim da samo Kiza i Stosic vrede preko tih para, pa cak mozda i Kiza sam. Ukoliko ne mozemo uzeti normalne pare za te ljude ja ne vidim razlog da ih prodajemo(ovde mislim, opet, na Kizu i Stoleta)
Ako se dobro secam, jedan forumas iz Makedonije je citirao njihovu stampu i izneo podatak da smo za Grozdanoskog izdvojili 400 hiljada evra. Jel' cemo sad da ga damo za 100-200 hiljada? Ljudi, da se ne lazemo, pa to su smesne pare cak i za nasu ligu, vise ni Hajduk iz Kule i Cukaricki ne daju igrace za te novce! Nesto se opasno muti, a placeni novinari (cast izuzecima) imaju ulogu da nas polako pripreme za sve varijante. A od gromko najavljivane transparentnosti na pocetku - ni puvanjka.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Ono sto je moja trenutno najveca zelja je da Vuk Mitosevic prodje kompletne pripreme sa prvim timom i da bude prikljucen prvom timu u prolecnom delu, da mu se zajedno da Medojevicem da mnogo veca sansa, jer od pjacanja(ozbiljnih) nece biti nista!!!
Nikako nisam razumeo onoliko izbegavanje Medojevica u prvom delu, da ne moze decku da se da sansa po 10-15 min. na svakom mecu, vec ga covek ubaci na gorucej utakmici od pocetka i on naravno nista ne pokaze i posle toga ga ponovo odbaci i zaboravi?!
Kazem voleo bih njih dvojicu mnogo cesce da gledam u prolecnom delu, sa mnogo vise razumevanja i strpljenja!!!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Djurovski nije odigrao nijednu jedinu utakmicu dobro za Vojvodinu, znam jako dobro sa koliko nestrpljenja sam ocekivao da zaigra i koliko sam posle bio razocaran sa njegovim partijama!

Tek njegovo SMEJANJE na terenu kad izgubi loptu(covek se smeje kad izgubi loptu, da ne poverujes) njegovog mrzovoljnog stava, nezalaganja!

Secam se prica za Djurovskog(od tadasnjeg igraca) kad su ga tek doveli kako je odlican igrac,najbolji tehnicar sto je video, strasan sut, dobar pregled igre, i sve u svemu kao bice odlicno pojacanje...

To misljenje je trajalo prvih par treninga dok ga nije malo bolje video, a kasnije je prica bila da na treningu kad se igra fudbal ona ekipa u kojoj igra Djurovski ima igraca manje-covek se ne zalaze, neverovatno slab u duelu, imao je takav pristup fudbalu da ti njegovi kvaliteti nisu mogli da dodju do izrazaja!

Znam takodje da nije mogao ni da izdrzi neke smesne testove fizicke pripreme, smesne za profesionalnog sportistu!Bio najnespremniji u tom trenutku u Vosi, a kakvo mu je stanje tek danas posle 6 meseci igranja malog fudbala?!

I kako njemu takvom Brzic mogao da pruzi sansu?!
021

Post by 021 »

Slažem se sa Grbom_NS. I ja čekam već duže vreme da Mitošević i Medojević dobiju šansu, al' ne ide... Proleće prošle godine, kada smo znali da ne možemo ni gore ni dole od 3. mesta, bilo je idealna prilika da se ubace ovi mladi igrači. Međutim, do toga nije došlo. Za klub je očigledno bilo interesantnije da igraju kojekakvi Đurovski i Vukajlovići, a i Brzić je znao da će mu posao u Voši biti kratgog trajanja, pa nije hteo da se zamajava (na čemu mu i dan danas jako zameram). Da su onda Mitošević i Medojević odigrali polusezonu, sada bismo verovatno imali još dva „Aleksića“.

Nažalost, izgleda da ni danas jednostavno nema volje za tako nešto. Paradoksalno, ali to što se trenutno borimo za titulu je upravo otežavajuća okolnost za forsiranje mladih igrača („taman posla, ne možemo titulu napadati sa omladincima...“), što će nas u krajnjoj liniji upravo udaljiti od željenog cilja. To je taj začarani krug u koji bivamo uvučeni beskrajnom pričom o tituli, zaboravljajući pravu poentu. Naša deca nisu dovoljno dobra? Momci koji su rasli u ovom gradu sa Vošom, koji Vošu iskreno vole i poštuju, a uzgred i igraju bolji fudbal od svih škart pojačanja što su dovođena u poslednje dve godine ne mogu da dobiji mesto u svom klubu, u svojoj kući. Mesto koje zaslužuju.

Juče slušam Ljupka kako izjavljuje (sve se pravdajući) kako se on ništa ne pita u vezi odlazaka i dolazaka igrača, već uprava. Dobro, nije to nikakvo iznenađenje, zato su ga i doveli. Problem je što o transferima i formiranju ekipe odlučuju ljudi koji nemaju blage veze sa fudbalom. I šta onda da očekujemo? Dobro, ja možda ne znam ko nas može dovesti do titule, ali znam ko to sigurno ne može...
Post Reply