Prvi tim
Re: Prvi tim
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Mare_Liman
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Da li je bila volja kluba ili volja Djordjevica da se ne produzi ugovor, recimo, za jos godinu dana?
Meni Djordjevic nije slabiji levi bek ni od Barosa, ni od Bukinca i u tih svojih 34. Moze da odigra sasvim dobro jedno poluvreme.
Meni Djordjevic nije slabiji levi bek ni od Barosa, ni od Bukinca i u tih svojih 34. Moze da odigra sasvim dobro jedno poluvreme.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- gospodinFKV
Mozda od Bukinca na iskustvo, ali nemojmo se zezati za Barosa.
- Mark Renton
Један од највећих ундердога и потецењених играча
Samo još jedan cigan i lalatov vojnik koji je prodefilovao, vrlo sporo, kroz klub.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Nema potrebe opet da se ocrni čovek, koji je uvek iskreno voleo ovaj klub. Gotivio sam Đošu, ali ruku na srcu nije više kalibar koji nam može napraviti razliku. Sve govori statistika koja je napisana. Nema hitrinu, ni pas, nešto može na iskustvo ali to nije dosta.
https://www.sd.rs/clanak/dordevic-za-sr ... 14-07-2014
Prvo rešeno, aj sad drugo:
Voždovac - 13 utakmica
Crvena go**a - 3 utakmice
Borac Čačak - 1 utakmica
Radnički Niš - 23 utakmice
Vojvodina - 52 utakmice
Ukupno 92 utakmice u 6 klubova koje je vodio Lalatović. Đoško je u karijeri odigrao 250ak mečeva za 9 klubova. Sreli su se na Slanoj Bari gde, čuda li, Đoško nije odigrao ni minut pod Lalatovićem, a nakon toga ga je Neša doveo u 5 klubova koje je vodio. Mimo Lalatovića, Đoki je igrao u subotičkom Spartaku(JSL), Banatu(Prva liga) i italijanskoj Kataniji(Serija C).
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Uništio si im sliku o Djoši sa jednim linkom hahaha. Svako ko je Vošino dete, a ode u bg blizance ili izjavi ovako nešto nikad ne zaslužuje poštovanje publike, ma koliko god posle probao to da ispravi.
Stojim u mestu gubim vreme
Ne gajim te komplekse. Dečko dok je igrao kod nas je imao fer i korektan odnos prema klubu. To je sve što treba da zanima jednog navijača. Teren i stav prema klubu pa sve ostalo.
Jeste i meni sa ovim linkom iznad. Bas onako, mnogo neocekivano - skoro pa u rangu Pankova, Pavkova i Ivanica.VošaNS wrote: ↑Tue Jun 17, 2025 2:34 pmUništio si im sliku o Djoši sa jednim linkom hahaha. Svako ko je Vošino dete, a ode u bg blizance ili izjavi ovako nešto nikad ne zaslužuje poštovanje publike, ma koliko god posle probao to da ispravi.
U kojoj od te dve izjave (za cz i Vosu) je Djordjevic iskren?
Mozda je na kraju i shvatio gde pripada?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Svi oni koje cz ne prihvati se naknadno sete svoje "ljubavi" prema Vojvodini i pokušaju da se bar ovde nekako ugnezde.
POŠTO OBRAZ ???!!!