Prvi tim

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
VošaNS

Re: Prvi tim

Post by VošaNS »

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Turija

Post by Turija »

Da li je bila volja kluba ili volja Djordjevica da se ne produzi ugovor, recimo, za jos godinu dana?
Meni Djordjevic nije slabiji levi bek ni od Barosa, ni od Bukinca i u tih svojih 34. Moze da odigra sasvim dobro jedno poluvreme.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Mozda od Bukinca na iskustvo, ali nemojmo se zezati za Barosa.
Mark Renton

Post by Mark Renton »

Један од највећих ундердога и потецењених играча
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Samo još jedan cigan i lalatov vojnik koji je prodefilovao, vrlo sporo, kroz klub.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
VošaNS

Post by VošaNS »

Rabba wrote: Mon Jun 16, 2025 10:05 pm Samo još jedan cigan i lalatov vojnik koji je prodefilovao, vrlo sporo, kroz klub.
+1
hvylarn

Post by hvylarn »

Nema potrebe opet da se ocrni čovek, koji je uvek iskreno voleo ovaj klub. Gotivio sam Đošu, ali ruku na srcu nije više kalibar koji nam može napraviti razliku. Sve govori statistika koja je napisana. Nema hitrinu, ni pas, nešto može na iskustvo ali to nije dosta.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

hvylarn wrote: Tue Jun 17, 2025 11:52 am Nema potrebe opet da se ocrni čovek, koji je uvek iskreno voleo ovaj klub.
https://www.sd.rs/clanak/dordevic-za-sr ... 14-07-2014
Rabba wrote: Mon Jun 16, 2025 10:05 pm Samo još jedan cigan i lalatov vojnik koji je prodefilovao, vrlo sporo, kroz klub.
Prvo rešeno, aj sad drugo:

Voždovac - 13 utakmica
Crvena go**a - 3 utakmice
Borac Čačak - 1 utakmica
Radnički Niš - 23 utakmice
Vojvodina - 52 utakmice

Ukupno 92 utakmice u 6 klubova koje je vodio Lalatović. Đoško je u karijeri odigrao 250ak mečeva za 9 klubova. Sreli su se na Slanoj Bari gde, čuda li, Đoško nije odigrao ni minut pod Lalatovićem, a nakon toga ga je Neša doveo u 5 klubova koje je vodio. Mimo Lalatovića, Đoki je igrao u subotičkom Spartaku(JSL), Banatu(Prva liga) i italijanskoj Kataniji(Serija C).
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
VošaNS

Post by VošaNS »

Rabba wrote: Tue Jun 17, 2025 2:32 pm
hvylarn wrote: Tue Jun 17, 2025 11:52 am Nema potrebe opet da se ocrni čovek, koji je uvek iskreno voleo ovaj klub.
Uništio si im sliku o Djoši sa jednim linkom hahaha. Svako ko je Vošino dete, a ode u bg blizance ili izjavi ovako nešto nikad ne zaslužuje poštovanje publike, ma koliko god posle probao to da ispravi.
hvylarn

Post by hvylarn »

Ne gajim te komplekse. Dečko dok je igrao kod nas je imao fer i korektan odnos prema klubu. To je sve što treba da zanima jednog navijača. Teren i stav prema klubu pa sve ostalo.
Turija

Post by Turija »

VošaNS wrote: Tue Jun 17, 2025 2:34 pm
Rabba wrote: Tue Jun 17, 2025 2:32 pm
Uništio si im sliku o Djoši sa jednim linkom hahaha. Svako ko je Vošino dete, a ode u bg blizance ili izjavi ovako nešto nikad ne zaslužuje poštovanje publike, ma koliko god posle probao to da ispravi.
Jeste i meni sa ovim linkom iznad. Bas onako, mnogo neocekivano - skoro pa u rangu Pankova, Pavkova i Ivanica.
U kojoj od te dve izjave (za cz i Vosu) je Djordjevic iskren?
Mozda je na kraju i shvatio gde pripada?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Milan

Post by Milan »

Svi oni koje cz ne prihvati se naknadno sete svoje "ljubavi" prema Vojvodini i pokušaju da se bar ovde nekako ugnezde.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Post Reply