Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
budababa
Posts: 4015
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Post by budababa »

Zadovoljan sam, konacno jednom da dovedemo neko zvucnije ime i okanemo se privremenih resenja i improvizacija. Naravno, ostaje pitanje koliku slobodu u radu ce imati novi trener, ali verujem da ce uticaj na njega biti mnogo manji nego na marionete koje su radile sve kako im se kaze, da bi zauzvrat dobile u biografiji stavku da su trenirale FKV. Odradili smo posao sa trenerom na vreme, tako da on sada ima dovoljno vremena da odabere profil igraca koji nam je potreban za prolece. A stari vuk Stepi sigurno ima nos za to.
User avatar
dapokalypto
Posts: 209
Joined: Mon Jul 14, 2008 10:49 am

Post by dapokalypto »

E da i ovi nešto urade kako valja.. Sad mi je lakše..
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8924
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Od ponudjenih kandidata izabran je najbolji.

Stepi jeste da je cigan i da voli casicu ali je za ove ostale sa kojima se baratalo izmislio posao trenera. Kakav bre cika-Crni, Jankovic, pa to nije ni t od trenera u poredjenju sa Stepijem!

Jedino me strah od toga da on Vosu vidi samo kao kratkorocnu usputnu stanicu do klupe cigana. Nama treba stabilnost na klupi, nesto sto vec dugo nismo imali jer menjamo trenere prakticno svake godine a ponekad i cesce (evo ga ves treci ove godine!) a to je katastrofa za jednu ekipu. Moramo da dobijemo coveka koji ce bit dugorocno resenje za najmanje 3-4 sezone, i koji ce imati autoritet nad igracima i punu nezavisnost po fudbalskim pitanjima od uprave - ako se ti uslovi ispune onda ni trofeji nece izostajati!
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

DNEVNIK wrote:U VOJVODINI SVE BLIŽI KONAČNOJ ODLUCI O TRENERU

Kada su pre sedam godina pravili strategiju o moćnoj Vojvodini tadašnji direktori novosadskog fudbalskog superligaša Miroslav Tanjga i Miroslav Vislavski imali su identičnu želju – da na klupu sedne trener od imena, s bogatim inostranim iskustvom - Dragoslav Stepanović.


Sam her Stepi nije krio da ga je Vojvodina zvala, ali je presudila predsednikova reč, Miodrag Kostić, tada bez dileme sve i svja u klubu, prednost je dao Dragoljubu Bekvalcu.

Dragoslav Stepanović je opet prva želja Novosađana, a videćemo da li će i ovoga puta presuditi reč predsednika. U našem najstarijem superligašu i dalje se lome koplja, neće da odlučuju preko noći, ishitreno, ali ni vremena nema na pretek. Ukoliko Vojvodina želi mir, onda na vreme treba da izabere trenera i po njegovim notama oformi ekipu za proleće. Tada niko neće moći da se skriva iza čuvene rečenice prema kojoj je “šef stigao kasno i nije učestvovao u selektiranju igrača u vreme prelaznog roka”.

Prema svoj prilici u FK Vojvodina su odlučili. Dragoslav Stepanović imao je susret s predsednikom kluba Vojislavom Gajićem ubrzo posle Bekvalčevog odlaska. Tada su, nepreciznim sugestijama onih koji su u klubu za to zaduženi, Novosađani upali u svojevrsnu klopku. Ostali su bez trenera, a nisu bili tehnički u mogućnosti da angažuju novog, kojeg su želeli. Sada je i ta prepreka otklonjena...

U Vojvodini još niko nije spreman da se izjasni po osetljivom pitanju, ali ako se izvagaju sve pominjane opcije (Janković, Krčmarević, Vermezović, Ćurčić, Balakov...) utisak je da je 59-togodišnji Stepanović najbliži mestu šefa stručnog štaba.

Uostalom, on se jedini izjasnio da želi na klupu Vojvodine, što u klubu, hteli ili ne, moraju da cene i poštuju. Stepanovićev rejting i iskustvo sticano pre svega u nemačkim klubovima Ajntrahtu iz Frankfurta i Bajeru iz Leverkuzena, s kojim je 1995. godine osvojio nemački Kup, i španskom Atletiku iz Bilbaoa dovoljan su garant da bi neko ko nema oreol Zvezdinog ili Partizanovog čoveka, na čega su naročito osetljivi u Novom Sadu, mogao da crveno-beli tim dovede do titule i da istovremeno izgura supertalentovane mladiće ponikle u FC “Vujadin Boškov”.

Napadačka igra kojoj teži Stepanović uklapa se u akciju povratka publike na stadion “Karađorđe”. Ako u Vojvodini zaista vlada takvo jedinstvo, kakvo se stalno apostrofira iz samog klupskog vrha, onda se na promociju neće dugo čekati. Ona bi mogla da usledi uskoro, ali iskustvo je pokazalo da je u Vojvodini, bar kada je tema trener na dnevnom redu, da su obrti uvek mogući. :
Гледао сам га јуче на СОС каналу и рекао је до даљњег не може да пређе у неки клуб док несреди папире са Чукаричким јер изгледа да му је Жика Муштикла остао дужан силне новце.
Степијева играчка каријера-
1962-1973OFK Belgrade
1973-1976 Red Star Belgrade
1976-1978 Eintracht Frankfurt
1978-1979 Wormatia Worms
1979-1981Manchester City
1981-1982 Wormatia Worms

Тренерска каријера-
1982-1985 FV Progres Frankfurt
1985-1987 FSV Frankfurt
1988-1990 Rot-Weiß Frankfurt
1991 Eintracht Trier
1991-1993 Eintracht Frankfurt
1993-1995 Bayer 04 Leverkusen
1995-1996Athletic Bilbao
1996 Eintracht Frankfurt
1998AEK Athens
1999VfB Leipzig
2000Stuttgarter Kickers
2000Kickers Offenbach
2001 Rot-Weiß Oberhausen
2003Shenyang Jinde
2004El Zamalek
2007-2008
FK Čukarički Stankom
WILLKOMEN STEPI!!!!!
User avatar
Milan
Posts: 4288
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

Kao prvo izvinjavam se na mogućoj dezinformaciji u vezi sa Jankovićem. Postavio sam ovde tu vest posle saznanja da je imao sastanak sa Gajićem veče pred partizane, što je inače i skenjalo Gagu. Ja sam načuo da je postignut dogovor i zato sam to ovde preneo.

Kao drugo, meni i dalje nije jasno da li je ovo za Stepija konačno ili...? Od ponuđenih rešenja i ja smatram da je on najbolje. Kakav k.r.c Vermezović!? Oteraše ga motkom iz silne slovačke lige. A jedina stvar koja me brine u vezi sa Stepijem je njegova trenerska biografija koju je postavio Podbara. Nigde se nije zadržao duže od dve godine, a u većini slučajeva (kao i u Čuki) tek po sezonu. Da li su tome doprineli njegovi (ne)uspesi ili čoveka jednostavno ne drži mesto, ili se naduri kad mu prva stvar nije po volji i ode, ja ne znam. Ali da to može predstavljati veliki problem, može...

p.s. Odakle su ovi-Wormatia Worms???
p.p.s. Nekoliko puta sam čuo da Stepi aktivno koristi net, pa se tu otvara mogućnost i za komunikaciju sa još jednim trenerom Voše...
POŠTO OBRAZ ???!!!
DUB
Posts: 775
Joined: Thu Feb 03, 2005 7:49 pm
Location: Kafana

Post by DUB »

17. decembar 2008. | Izvor: B92, Večernje novosti
Stepanović novi trener Vojvodine
Dosadašnji trener Čukaričkog Dragoslav Stepanović novi je šef stručnog štaba Vojvodine.


Nakon nekoliko dana spekulacija o novom treneru „lala“ Stepanović je dobio prednost ispred Aleksandra Jankovića i Vladimira Vermezovića koji su takođe bili kandidati. Dragan Radojičić, koji je u finišu sezone predvodio Vojvodinu bio je samo privremeno rešenje. Stepanović će preuzeti drugoplasirani tip JSL koji već dugo najavljuje borbu za titulu.

Jedno vreme su kao kandidati za trenera Vojvodine figurirali Bugarin Krasimir Balakov i Nemac Volfang Frank, ali je očigledno da su stranci ovoga puta otpali kao kandidati.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=335009
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Post by mihailov »

Pozdravljam odluku uprave i nadam se da ce Stepi imati sto vecu slobodu u radu.Veliki pozitivac,trener sa kojim ce Vojvodina jos vise dobiti na marketingu.
Ne verujem da ce Stepi obavljati posao samo da bi stigao do zvezdine klupe,pa on je sa toliko energije radio u Cukarickom,kao da je dosao u Mancester United.
Dovoljno je samo poslusati konferenciju za stampu i videti kakav je gospodin.Ovi nasi treneri ne znaju da sastave slozenu recenicu,sve se svodi na pljuvanje po sudijama i kritiku uslova za igru.
Sto se njegove struke tice,covek se dokazao u nemackom fudbalu i iza sebe ima neprocenivo iskustvo.Cukaricki je uzdigao i od kandidata za ispadanje ih je doveo do ozbiljnog kandidata za Evropu.Napravio je igrace od Ninkova i Blazica i cim su presli u zvezdu poceli su da pruzaju slabe partije.
Siguran sam da ce Stepi po odlasku iz kluba biti pobednik.Srecno Stepi :!:
Napred Voso!
chinaman
Posts: 247
Joined: Mon Dec 08, 2008 6:04 am

Post by chinaman »

Valjda ce Vojvodina nesto dobiti i na igri a ne samo na marketingu :lol:

Salim se, mislim da boljeg u nasoj ligi trenutno nema. Ja sam licno bio nesto vise za Aleksandra Jankovica, medjutim ocigledno je da iz raznoraznih razloga on nije mogao da postane sef strucnog staba FK Vojvodina u ovom trenutku. O Stepanovicu se manje vise sve zna tako da mi ostaje jedino da mu pozelim srecu u radu.

Sa Stepijem do titule i lige sampiona!
ssnigd
Posts: 3440
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

podbara wrote:
Somborac wrote:Upravo sam cuo od jednog bivseg naseg igraca da je Vermez najozbiljniji kandidat, odnosno vec na pola puta do nase klupe.
Не знам зашто се то име задњих година стално везује за место шефа струке Старе Даме? Што се мене тиче са изјавама типа" Нови Сад је одувек био црно-бели град" је бар за мене заувек затворио врата за било коју шансу да се нађе на челу најстаријег суперлигаша у Србији!
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Drago mi je da se u upravi nisu odlucili za Vermeza iz bilo kojeg razloga i nadam se da zbog te cuvene recenice ciji je Novi Sad, na koju me je podbara podsetio, NIKAD ALI NIKAD VISE Vermezovic nece bti kandidat za klupu NASEG kluba.

Stepiju zelim svu srecu u radu, da svoje iskustvo u radu sa fudbalerima iskoristi i da prepozna kvalitete Sepuje i da prepozna nekvalitete bezanijaca, da mu uvek igraju najbolji i najspremniji pa kako nam Bog bude dao. Nasi igraci ce sada sigurno davati i mnogo vise na treningu nego sto je to bilo do sada. Sigurno pozitivna injekcija za sve u klubu.

E sada gospodo iz uprave pustite coveka da radi na miru svoj posao jer zbog toga ste ga i doveli, ne mesajte mu se u posao svojim neznanjem :!:

A to sto je cigan, pa to nema veze. Nece biti on jedini cigan koji je prepoznao kvalitete i smek Stare dame i poceo da navija za nju. Ima on taj smek za Vosu, nadamo se najboljem.....
Ej ljudi a jel to sigurno da je on Vosin trener, dok ne vidimo promociju i Stepija u Vosinom dresu ne bi se bas trebalo zaletati :shock: , bilo je svakakvih primera. Ipak nadam se da je on postao nas trener.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

Post by vladans »

Da li su ovi nasi konacno shvatili da nikad blizi nismo bili trecoj tituli,pa su mozda definitivno prelomili da bar jednu polusezonu,interese kluba stave ispred svojih?!
Jedan korak je napravljen,ostala su jos dva,prelazni rok i drugi deo prvenstva,nadam se da ce i ti koraci biti kao i ovaj prvi u interesu Vojvodine!
Ja ocekujem konacno promenu sistema,da pocnemo da igramo fudbal i ja cu biti presrecan!
max
Posts: 608
Joined: Tue Mar 22, 2005 12:03 am

Post by max »

Odlicna vest!Prava stvar je i to sto je vec sada,pre pocetka priprema i pre nego je pocelo dovodjenje pojacanja, doveden novi trener pa ce se nadam se i on pitati u vezi potencijalnih pojacanja.Stepi je covek sa kojim mozemo i bolje i vise.Prezadovoljan sam odlukom ljudi u klubu da njemu daju poverenje.Prelazni rok je poceo dobro,nadam se da ce se tako i nastaviti pa da napad na titulu vise nebudu samo prazne reci i puste nade nas navijaca.Napred Stepi,pokazi sta znas!
User avatar
Zeljafcv
Posts: 1473
Joined: Wed Jun 25, 2008 1:41 am

Post by Zeljafcv »

U potpunosti podržavam izbor Stepanovića za novog šefa struke. Stepanović je trenutno najbolja "podloga" koju smo mogli da angažujemo s obzirom na mogućnosti. "Podloga" za pravljenje tima koji na proleće da osvoji titulu. Sa nestrpljenjem očekujem da vidim koje će "priloge" da stave u prelaznom roku. :D :D :D
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
User avatar
Turija
Posts: 10836
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Izvor Dnevnik
STEPANOVIĆ: Čekam raskid ugovora


HALO, BEOGRAD: DRAGOSLAV STEPANOVIĆ


Koliko je Dragoslav Stepanović blizu klupe Fudbalskog kluba Vojvodina?

Dok u novosadskom superligašu oklevaju s izjavama ne želeći da favorizuju ni jedno ime, trener Čukaričkog Stankom Dragoslav Stepanović juče je iz Beograda poručio:
- Još uvek sam trener Čukaričkog Stankom. Ne kažem to zbog toga što ću voditi ovaj tim i na proleće, nego zato što još uvek nisam raskinuo ugovor s klubom s Banovog brda – rekao je iskusni trener.

Kada očekujete da se to dogodi?
- Verovao sam da ću u petak biti slobodan trener, ali slava Sveti Nikola je izgleda prolongirala tehničko rešenje spora. Direktor je odsutan, pa mi je nagovešteno da ću najzad moj status rešiti u ponedeljak – nada se Stepanović.

Kada rešite taj tehnički deo, koliko ćete biti bliže klupi Vojvodine?
- Tek kada budem potpuno slobodan, spreman sam za otvoren razgovor s Vojvodinom. Reč je o velikom klubu u kom je izazov biti trener – poručio je Stepanović. S. S.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Turija wrote:Izvor Dnevnik
STEPANOVIĆ: Čekam raskid ugovora


HALO, BEOGRAD: DRAGOSLAV STEPANOVIĆ


Koliko je Dragoslav Stepanović blizu klupe Fudbalskog kluba Vojvodina?

Dok u novosadskom superligašu oklevaju s izjavama ne želeći da favorizuju ni jedno ime, trener Čukaričkog Stankom Dragoslav Stepanović juče je iz Beograda poručio:
- Još uvek sam trener Čukaričkog Stankom. Ne kažem to zbog toga što ću voditi ovaj tim i na proleće, nego zato što još uvek nisam raskinuo ugovor s klubom s Banovog brda – rekao je iskusni trener.

Kada očekujete da se to dogodi?
- Verovao sam da ću u petak biti slobodan trener, ali slava Sveti Nikola je izgleda prolongirala tehničko rešenje spora. Direktor je odsutan, pa mi je nagovešteno da ću najzad moj status rešiti u ponedeljak – nada se Stepanović.

Kada rešite taj tehnički deo, koliko ćete biti bliže klupi Vojvodine?
- Tek kada budem potpuno slobodan, spreman sam za otvoren razgovor s Vojvodinom. Reč je o velikom klubu u kom je izazov biti trener – poručio je Stepanović. S. S.
Смрдљиви Б92! Толико сам желео да се ово деси да сам био спреман да престанем да верујем у оно што сам чуо и да поверујем тој жгадији! :evil:
vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

Post by vladans »

Da nije ovo samo jedna u nizu navlakusa renomiranog sajta b92 ili Sava nije dobro obavesten!?Insajderi javite se,nemoj te da se sutra probudim i ugledam naslov "Preokret,Cika Crni preuzima Vojovdinu.." a mi se taman ponadali!
Post Reply