Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Salvador

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Salvador »

Samo da dodam mali komentar uz izvinjenje ako sam nesto propustio, primili smo dva vrlo slična gola (drugi i treci) preko leve strane i mislim da je tu kumovalo neiskustvo Bukinca, pa se pitam zašto Baros ili Đorđević nisu igrali na ovoj utakmici gde je ipak bilo mnogo bitnije imati iskusnog levog beka u odbrani. Bukinac se može forsirati i na drugim utakmicama gde je to manje važno.
VošaNS

Post by VošaNS »

Baroš zbog povrede ne igra od Jedinstva, a mislim da je Bukinac dobio šansu pre Djoše jer je bonus igrač.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Salvador wrote: Tue Apr 01, 2025 3:07 pm Samo da dodam mali komentar uz izvinjenje ako sam nesto propustio, primili smo dva vrlo slična gola (drugi i treci) preko leve strane i mislim da je tu kumovalo neiskustvo Bukinca, pa se pitam zašto Baros ili Đorđević nisu igrali na ovoj utakmici gde je ipak bilo mnogo bitnije imati iskusnog levog beka u odbrani. Bukinac se može forsirati i na drugim utakmicama gde je to manje važno.
Ako sam dobro video u pregledu, samo je jedan gol bio Bukinčev, mislim treći, tu je proleteo. Lukas Baros je povređen. Što se Bukinca tiče, u njegovoj mladoj karijeri je već drugi put bačen zvezdi, ovaj put mi se čini da je čak mnogo bolje delovalo, iako je opet primio 5 golova od njih...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
hvylarn

Post by hvylarn »

Velik je plus to što Tanjga makar daje prednost Bukincu. Đoša je naš čovek, voli klub istinski ali ruku na srce nema više taj kvalitet koji bi nam trebao. Baroš jeste prvi bek, treba tako da i ostane ali protiv slabijih protivnika i izmena morao bi biti Bukinac. To niko nije praktikovao do njega.

Ako me sećanje ne vara, mislim da je Đoša bio na izlaznim vratima letos, ali da nije navodno hteo da ide.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Minja wrote: Wed Apr 02, 2025 9:44 am Najbolji nacin da se stice iskustvo. Nema boljeg... i treba pozdraviti odluku da decko dobije priliku. Secam se kakve je greske (kao ruki) pravio Milan Stepanov, ali je kasnije postao zmaj. To tako ide. Meda je isto u pocetku bio "saren".
Sa ovim se slažem, osim u iživljavanjima protiv cigana. Tu su ga morali sačuvati. Debitovao je u 0:5 na čmarakani, godinu dana nije igrao, posle 3 utakmice, bacaju ga opet ciganima na iživljavanje. Može da igra protiv Kragujevca, Niša, pa i TSCa. Protiv cigana samo bezobrazni i stabilni.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Ispovest Marka Nikolića: Najponosniji na Tango smrti, u Vojvodini sam radio bez plate

Uprkos velikom udracu za klub, Vojvodina je sa Nikolićem beležila najbolje rezultate u ovom veku.
„Fenomenalno sećanje, napravili smo ekipu koja je bila barabar sa Partizanom i Zvezdom, što se i pokazalo te sezone. Pobedili smo i Partizan i Zvezdu te godine. Zvezdu smo na njenom stadionu izbacili iz Kupa 1:3, Partizan smo dobili 2:1 u Novom Sadu, imali smo do tog trenutka istorijski rezultat u Evropi, prošli smo četiri kola što niko nije očekivao. Bila je takva euforija u Novom Sadu, da je to bilo neverovatno. Imali smo dočeke na gradskom trgu, stadion je bio rasprodat… Baš je bilo lepo. Fantastična ekipa je bila: Petar Škuletić, Andrija Kaluđerović, Simon Vukčević, Enver Alivodić, Jagoš Vuković, Stojan Vranješ, Đurić, Vulićević, Poletanović, Radoja, Sergej Milinković Savić, Mijat Gaćinović, Nebojša Kosović, Matej Delač je bio kod nas…”.

Ipak, ono što se dešavalo na terenu nikako nije pratila atomsfera u klubu.
“Posle Batine smrti su počele podele na jednu struju, drugu, finansijski problemi... Mislim da za to vreme, tih šest-sedam meseci koliko sam bio trener, nismo dobili nijednu platu. To sad možda i prvi put govorim, ali igrači to znaju. Ili ako grešim, možda smo dobili pola jedne plate. U takvo stanje je, nažalost, dospela Vojvodina po odlasku Bate. I ta ekipa koja je imala stravičan potencijal se vrlo brzo raspala iako je Vojvodina uspela da osvoji Kup te godine. Zvezdu smo izbacili u mojoj poslednjoj utakmici u klubu, a Partizan je tog dana ispao od Spartaka tako da je Vojvodini ostao otvoren put do finala.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ate/508980
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Милан Раставац одвео ОФИ у финале грчког купа. У полуфиналу ОФИ избацио Астерас.
Post Reply