Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ssnigd

Re: Transferi

Post by ssnigd »

Meda-Korac-Seri tri stuba ove ekipe.

Zbogom Seri i sve najbolje majstore.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
zukenp

Post by zukenp »

Seri ubedljivo najbolji igrač Vojvodine .Kad igra on (dobro)igra i Vosa ..Kolko ga cenim možda nabolje govori to što sam ga na EA FC 25 ,(superliga dodatak za PC ) doveo u Pazar tako što sam Vosi ponudio Ljajića (i prihvatila ga je :) ) .

Al realno takvim igračima je bolje trenutno vani ,zbog daljeg razvoja i karijere ..
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

zukenp wrote: Tue Mar 25, 2025 1:51 pm Seri ubedljivo najbolji igrač Vojvodine .Kad igra on (dobro)igra i Vosa ..Kolko ga cenim možda nabolje govori to što sam ga na EA FC 25 ,(superliga dodatak za PC ) doveo u Pazar tako što sam Vosi ponudio Ljajića (i prihvatila ga je :) ) .

Al realno takvim igračima je bolje trenutno vani ,zbog daljeg razvoja i karijere ..
Само Football Manager . :mrgreen:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
rykerfcv

Post by rykerfcv »

zukenp wrote: Tue Mar 25, 2025 1:51 pm Seri ubedljivo najbolji igrač Vojvodine .Kad igra on (dobro)igra i Vosa ..Kolko ga cenim možda nabolje govori to što sam ga na EA FC 25 ,(superliga dodatak za PC ) doveo u Pazar tako što sam Vosi ponudio Ljajića (i prihvatila ga je :) ) .

Samo cekam u karijeri sa Sasuolom da povezem Ivanovica-Serija-Zukica-Radulovica :dance2:

Nek je Kejleb otisao zasluzio je,covek bio najbolji igrac lige.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

:lala:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

https://www.maxbetsport.rs/vanja-milink ... ti-588851/

Уколико се ово обестини, јел иде нама (управи) неки проценат?
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Minja wrote: Tue Mar 25, 2025 10:49 am По мени, динамо и звезда су сродни клубови, сам партизан је ту упао сасвим случајно. Титовим генералима је било досадно. Појам "Вечити дерби" је везан за утакмицу између БСК-а и Југославије.
Ако нису створени од истог оца и мајке онда су их макар спојили у исту породицу. Идто понашање, исто финансирање. Иста пропаганда, исти менталитет навијача им.

Да некоме опишеш са стране та два клуба без да спомињеш спортске успехе, да ли би могао да увиди да су то два различита клуба или један?
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Детаљи Серијевог трансфера: Воши 2.000.000 + 650.000 евра и 10 одсто

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... sto/508318
djoks

Post by djoks »

Grbavica.021* wrote: Wed Mar 26, 2025 9:21 pm Детаљи Серијевог трансфера: Воши 2.000.000 + 650.000 евра и 10 одсто

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... sto/508318
На трансфермаркту 1.800.000 :mrgreen:
Rakovac

Post by Rakovac »

Ništa me ne raduje kada vidim da smo prihodovali neke pare od prodaje igrača pošto sve te pare stucaju neznalice i lopovi. A nama navijačima već decenijama ostaju samo prazna obećanja.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

djoks wrote: Thu Mar 27, 2025 1:08 am На трансфермаркту 1.800.000 :mrgreen:
Milioniti put. Transfermarkt nije nikakav pouzdan izvor bilo kakvih informacija.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Milan

Post by Milan »

Deep Purple wrote: Tue Mar 25, 2025 12:53 am

Za Sičendžea isto može da se uzme fin novac.

Raduje me tvoj (ponovni) optimizam :mrgreen: , ali ću samo ovaj deo izvući iz tvog posta i reći da je ovo više nego nerealno. Osim ako ne bude opet neka štela uz koju je i stigao kod nas. Dečko je ozbiljna prevara od igrača i toga su svesni svi, pa i njegovi saigrači. Ima u ugovoru da mora da igra, inače verovatno ne bi video terena. Mnogi su bili pozvani da dođu da ga gledaju, ne bi li smo ga nekom uvalili, ali se niko nije upecao. Odigraće on možda neku utakmicu dobro, ali ćemo ga teško bilo kome uvaliti, a kamoli uzeti neku ozbiljnu cifru.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Milan

Ma kakav optimizam samo verujem da danas može da se uvali svako.
Turija

Post by Turija »

Ja bih sacekao sa zakljuckom o Sicendzeu.
Pod utiskom smo o par njegovih gresaka iz kojih su pali golovi, ali momak ima brzinu i skocnost, ostalo se moze popraviti radom i iskustvom ( tu bih se slozio i sa MJ), a i sa @Deepom u citiranom delu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Andrija Janjić, mladi štoper FK Radnik Bijeljina i mladi reprezentativac BiH se ozbiljno razmatra kao opcija ako se proda neko od štopera. Koliko sam čuo odličnu saradnju ima Vojvodina sa njima.
Post Reply