Transferi
Re: Transferi
Meda-Korac-Seri tri stuba ove ekipe.
Zbogom Seri i sve najbolje majstore.
Zbogom Seri i sve najbolje majstore.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Seri ubedljivo najbolji igrač Vojvodine .Kad igra on (dobro)igra i Vosa ..Kolko ga cenim možda nabolje govori to što sam ga na EA FC 25 ,(superliga dodatak za PC ) doveo u Pazar tako što sam Vosi ponudio Ljajića (i prihvatila ga je
) .
Al realno takvim igračima je bolje trenutno vani ,zbog daljeg razvoja i karijere ..

Al realno takvim igračima je bolje trenutno vani ,zbog daljeg razvoja i karijere ..
- Mare_Liman
Само Football Manager .zukenp wrote: ↑Tue Mar 25, 2025 1:51 pm Seri ubedljivo najbolji igrač Vojvodine .Kad igra on (dobro)igra i Vosa ..Kolko ga cenim možda nabolje govori to što sam ga na EA FC 25 ,(superliga dodatak za PC ) doveo u Pazar tako što sam Vosi ponudio Ljajića (i prihvatila ga je) .

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Samo cekam u karijeri sa Sasuolom da povezem Ivanovica-Serija-Zukica-Radulovicazukenp wrote: ↑Tue Mar 25, 2025 1:51 pm Seri ubedljivo najbolji igrač Vojvodine .Kad igra on (dobro)igra i Vosa ..Kolko ga cenim možda nabolje govori to što sam ga na EA FC 25 ,(superliga dodatak za PC ) doveo u Pazar tako što sam Vosi ponudio Ljajića (i prihvatila ga je) .

Nek je Kejleb otisao zasluzio je,covek bio najbolji igrac lige.
- Mare_Liman

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Uvek sa tobom
https://www.maxbetsport.rs/vanja-milink ... ti-588851/
Уколико се ово обестини, јел иде нама (управи) неки проценат?
Уколико се ово обестини, јел иде нама (управи) неки проценат?
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Ако нису створени од истог оца и мајке онда су их макар спојили у исту породицу. Идто понашање, исто финансирање. Иста пропаганда, исти менталитет навијача им.
Да некоме опишеш са стране та два клуба без да спомињеш спортске успехе, да ли би могао да увиди да су то два различита клуба или један?
- Grbavica.021*
Детаљи Серијевог трансфера: Воши 2.000.000 + 650.000 евра и 10 одсто
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... sto/508318
На трансфермаркту 1.800.000Grbavica.021* wrote: ↑Wed Mar 26, 2025 9:21 pm Детаљи Серијевог трансфера: Воши 2.000.000 + 650.000 евра и 10 одсто

Ništa me ne raduje kada vidim da smo prihodovali neke pare od prodaje igrača pošto sve te pare stucaju neznalice i lopovi. A nama navijačima već decenijama ostaju samo prazna obećanja.
Raduje me tvoj (ponovni) optimizam

POŠTO OBRAZ ???!!!
- Deep Purple
@Milan
Ma kakav optimizam samo verujem da danas može da se uvali svako.
Ma kakav optimizam samo verujem da danas može da se uvali svako.
Ja bih sacekao sa zakljuckom o Sicendzeu.
Pod utiskom smo o par njegovih gresaka iz kojih su pali golovi, ali momak ima brzinu i skocnost, ostalo se moze popraviti radom i iskustvom ( tu bih se slozio i sa MJ), a i sa @Deepom u citiranom delu.
Pod utiskom smo o par njegovih gresaka iz kojih su pali golovi, ali momak ima brzinu i skocnost, ostalo se moze popraviti radom i iskustvom ( tu bih se slozio i sa MJ), a i sa @Deepom u citiranom delu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Andrija Janjić, mladi štoper FK Radnik Bijeljina i mladi reprezentativac BiH se ozbiljno razmatra kao opcija ako se proda neko od štopera. Koliko sam čuo odličnu saradnju ima Vojvodina sa njima.