28. kolo, OFK – VOJVODINA 3:1 (2:1)
Re: 28. kolo, OFK – VOJVODINA, nedelja, 16.30
Treba svima da je jasno da uprava ne želi dobro Vojvodini, njima odgovara da je što manje navijača na stadionu. Eno crvena
igrali dok nisu dali gol, 16 min produžena utakmica. Mislim da je iz ofsajda gol....kraj svega u državi.

Телеп
Re: 28. kolo, OFK – VOJVODINA 3:1 (2:1)
Medo izvini što si došao gde ti je srce reklo. Smećari kad je dosta? Firmaši gde ste na stadionu?
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Bez komentara. A, tesko da cu i ubuduce.
Napisacu samo ovo: bez Serija su ser.nje. Nema ko da primi, povuce i provuce loptu. Medjutim, vazno je da su neki uzeli 2 miliona evra.
Napisacu samo ovo: bez Serija su ser.nje. Nema ko da primi, povuce i provuce loptu. Medjutim, vazno je da su neki uzeli 2 miliona evra.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Cigani ce nam dati od 8-12 golova. Bar da mozemo da ne dodjemo na utakmicu pa da izgubimo sa samo 0:3, al smo domacini jbg... Ovaj tim nema sta da trazi vise ni protiv koga.
I zasto je Rosic na golu? Dva gola njegova al ne mogu samo njega da krivim. Mi ideje nemamo sta sa loptom da radimo.
I zasto je Rosic na golu? Dva gola njegova al ne mogu samo njega da krivim. Mi ideje nemamo sta sa loptom da radimo.
- Mare_Liman
Само да ова казна потраје што дуже 

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
I sa kaznom i bez nje,nema šta da se gleda. Do boljih vremena.
Телеп
- slanobarac
Zašto ovako?
Klubu treba pomoći sad kad mu je najteže.
Nema ćacijevaca u Zaječaru. A vidim po upisima ni na forumu ih nema.
Klubu treba pomoći sad kad mu je najteže.

Nema ćacijevaca u Zaječaru. A vidim po upisima ni na forumu ih nema.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Iskreno jako mi je žao kluba i svih iskrenih i pravih navijača, ali da se nerviram i ugrožavam svoje zdravlje zbog 11 ćacija na terenu i ne ljudi u upravi? Dosta je bilo.
Телеп
-
Re: 28. kolo, OFK – VOJVODINA, nedelja, 16.30
Mozda lik hteo da ide? Sta mozes onda ti? Da ga drzis nezadovoljnog? Dobio dobre pare, iskoristio priliku i to je toMare_Liman wrote: ↑Sun Mar 16, 2025 7:14 pm Сад опет нешто размишљам, је л могуће да си ти толико интелигентан да продајеш најбољег играча у марту месецу, знаш да нећеш моћи да се појачаш, а не зна се где ти више шкрипи, па ово нема нигде...
- Grbavica.021*
На арени 9, Ријека - Хајдук добар фудбал, тренутно Ријека води 2:0 и преузела је од Хајдука прво место на табели. 

- Mare_Liman
Има баш доброг фудбала данас до касних сати на свим Аренама, таман да се опоравимо од ове мукеGrbavica.021* wrote: ↑Sun Mar 16, 2025 8:06 pm На арени 9, Ријека - Хајдук добар фудбал, тренутно Ријека води 2:0 и преузела је од Хајдука прво место на табели.![]()
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
OFK lako sa Vojvodinom, tako pišu svi portali. Nema se šta dodati. Da bog da igrali plej aut to bi bila prava mera za ove umišljene igrače. A i tamo ako dospemo, nikoga mi nećemo nadigrati makar neću gledati cigane i grobare u NS.
- Grbavica.021*
ПСЖ - МарсејMare_Liman wrote: ↑Sun Mar 16, 2025 8:08 pmИма баш доброг фудбала данас до касних сати на свим Аренама, таман да се опоравимо од ове мукеGrbavica.021* wrote: ↑Sun Mar 16, 2025 8:06 pm На арени 9, Ријека - Хајдук добар фудбал, тренутно Ријека води 2:0 и преузела је од Хајдука прво место на табели.![]()
Аталанта - Интер
Бајер - Штутгарт
Атлетико Мадрид - Барселона
две утакмице у 20:45 једна у 19:30 и за крај шпански дерби у 9.

- Grbavica.021*
Пре месец два написао да ће се ОФК-а борити за европу неко ме је негирао и рекао да ће у плеј аут али од тога ништа. 

Ono kad zaboraviš da Voša igra. Eto, takvo je stanje u društvu/gradu/državi. Sve je izgubilo smisao...
POŠTO OBRAZ ???!!!