28. kolo, OFK – VOJVODINA 3:1 (2:1)
- Grbavica.021*
Re: 28. kolo, OFK – VOJVODINA, nedelja, 16.30
ФУДБАЛЕР ВОЈВОДИНЕ ВУКАН САВИЋЕВИЋ, ПРЕД НЕДЕЉНИ СУСРЕТ С ОФК БЕОГРАДОМ: Прво од десет финала
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/fud ... 2025-03-15
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/fud ... 2025-03-15
Šta kažete drugari, jesmo li pobedili danas
Hm ...
Bilo je prethodnih dana na forumu dosta upisa na ovu temu a ja namerno nisam želeo ni reč o tome, da me neko ne bi optužio da delujem na bilo koga demorališuće i demotivišuće, a bio sam poprilično siguran da će ishod biti upravo ovakav kakav jeste.
Pri tome nisam nikakva baba Vanga da mi se javlja nešto ali imam zavidno iskustvo učešća u svim mogućim protestima, počev od 9. marta '91 do danas.
Kako god bilo, nema padanja, mnogo toga dobrog je postignuto i neke stvari su ozbiljno pomerene. Idemo dalje, ali pametno i sa osećajem za realnost.
Sličan pristup bi bio poželjan i po pitanju FKV, zbog čega smo uostalom svi ovde

Hm ...
Bilo je prethodnih dana na forumu dosta upisa na ovu temu a ja namerno nisam želeo ni reč o tome, da me neko ne bi optužio da delujem na bilo koga demorališuće i demotivišuće, a bio sam poprilično siguran da će ishod biti upravo ovakav kakav jeste.
Pri tome nisam nikakva baba Vanga da mi se javlja nešto ali imam zavidno iskustvo učešća u svim mogućim protestima, počev od 9. marta '91 do danas.
Kako god bilo, nema padanja, mnogo toga dobrog je postignuto i neke stvari su ozbiljno pomerene. Idemo dalje, ali pametno i sa osećajem za realnost.
Sličan pristup bi bio poželjan i po pitanju FKV, zbog čega smo uostalom svi ovde

Ne pobedili, izdominirali. Mladosti koja ovo organizuje samo skinuti kapu uz duboki naklon do poda.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
@Cane, kao što kaže @Rabba izdominirali smo. Pisao sam da se od 15. ne treba očekivati nešto epohalno, ali sam pogrešio. Toliko ljudi je izašlo na ulice pa je morao upotrebuti zvučni top tokom 15 minuta tišine kako bi se na neki način osvetio. Da me ne shvatiš pogrešno, poštujem tvoj stav, a pogotovo godine iskustva na protestima!
Oni koji su očekivali da će goreti Narodna skupština, Pionirski park (Ćacilend
) ili Predsedništvo je zaista neozbiljno razmišljanje (koje ovde niko na Forumu nije provukao), pošto su kolege Beograđani pozvali na nenasilan protest. Da je bilo propusta i konfuzije u organizaciji - jeste. Da li se moglo bolje iskoordinisati - teško jer nisu očekivali ovoliko ljudi. Ali ja im ne zameram, morali su ozbiljno raditi na logistici samog protesta na ulicama i ugošćavanju studenata iz ostatka zemlje.
Ko god da je juče bio u Beogradu - svaka čast na pumpanju! Žao mi je što nisam video našu zastavu uživo, a ko ju je poneo bravo za taj potez!
Izvinjavam se što sam zloupotrebio ovaj topik za ovih nekoliko rečenica.
Pumpamo dalje!!!

Oni koji su očekivali da će goreti Narodna skupština, Pionirski park (Ćacilend

Ko god da je juče bio u Beogradu - svaka čast na pumpanju! Žao mi je što nisam video našu zastavu uživo, a ko ju je poneo bravo za taj potez!

Izvinjavam se što sam zloupotrebio ovaj topik za ovih nekoliko rečenica.
Pumpamo dalje!!!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- slanobarac
@Cane
Ne razumem tvoje razočaranje.
Bilo je istorijski i FE NO ME NAL NO.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Deep Purple
+1slanobarac wrote: ↑Sun Mar 16, 2025 10:08 am @Cane
Moj komentar se prvenstveno odnosio na masovna očekivanja da će današnji 16. mart osvanuti mnogo drugačiji nego što jeste i da će se desiti neka spektakularna promena, tipa da će neko prihvatiti prelaznu vladu ili tako nešto. Da se ne lažemo bilo ih je izuzetno mnogo svuda oko nas, pa i ovde na forumu jer je to prosto isijavalo iz većine komentara prethodne dve nedelje. To je verovatno bio i ključni faktor koji je motivisao onoliko veliki broj ljudi da izađe na protest, posebno svih onih koji su došli iz drugih mesta. Objektivno ne može se tenzija i pumpanje nastavljati u nedogled jer za sve postoji zamor i zato je juče bio vrhunac i finale svega ovoga što traje od novembra. Možemo se mi sad "tešiti" na razne načine da smo svi očekivali i priželjkivali baš ovakav ishod i to proglašavati pobedom ali jasno je da to nije baš tako.
S druge strane naravno da i ja delim osećaj ushićenja zbog svih onih veličanstvenih jučerašnjih slika, broja ljudi, ogromne energije, pozitive i svega ostalog što je pratilo ceo događaj, što jeste ogromna vrednost. Zato sam i napisao da sve to treba sačuvati, ne dozvoliti da se raspe ili izgubi u nekim greškama nego pametno iskoristiti na najbolji način da se konačno mnoge stvari počnu sistemski menjati u ovom društvu. U svim mogućim sferama pa i u ovom našem nesrećnom fudbalu.
Nadam se da je sad jasnije, ne bih više da se osvrćem na to, posebno ne u temi utakmice s OFK-om.
S druge strane naravno da i ja delim osećaj ushićenja zbog svih onih veličanstvenih jučerašnjih slika, broja ljudi, ogromne energije, pozitive i svega ostalog što je pratilo ceo događaj, što jeste ogromna vrednost. Zato sam i napisao da sve to treba sačuvati, ne dozvoliti da se raspe ili izgubi u nekim greškama nego pametno iskoristiti na najbolji način da se konačno mnoge stvari počnu sistemski menjati u ovom društvu. U svim mogućim sferama pa i u ovom našem nesrećnom fudbalu.
Nadam se da je sad jasnije, ne bih više da se osvrćem na to, posebno ne u temi utakmice s OFK-om.
- Grbavica.021*
- Pera Centar
Najveći skup u istoriji Balkana se video iz svemira.
Biće teško, ali će sloboda biti još svetija.
Studenti su najveći događaj u istoriji ove napaćene zemlje.
https://x.com/manuchao/status/1901180258746814518
Biće teško, ali će sloboda biti još svetija.
Studenti su najveći događaj u istoriji ove napaćene zemlje.
https://x.com/manuchao/status/1901180258746814518
Rosić-Korać-Crni-Sičendže-Bukinac-Meda-Njegoš-Kokanović-UN-Dele-Romanić
Kakva je ovo formacija? Ko je desni bek? Ko gde igra na sredini?
Kakva je ovo formacija? Ko je desni bek? Ko gde igra na sredini?
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Mare_Liman
+1
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
-

+1
I definitivno nastaviti podržavati.
@Cane
Uvek drago pročitati letentna umanjivanja. Ako ti nije bila namera, onda je to samo, kao i uvek pogrešan utisak.
Inače, danas sam u društvu 30+ ljudi na nekoj radionici i svi su bili na protestu i niko nije očekivao revolucionarnu promenu juče. Ako ti je energija splasla odmori malo, pa ako si bio dodji opet na sledeće dešavanja. Ako nisi bio dodji.
A na temu OFK-Voša, kažem drugaru da igramo sutra protiv OFK-e, a znaš gde - u Zaječaru, na šta on umre od smeha uz komentar kakva smo banana…
- Mare_Liman
Пази Воша гази 

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Добро смо кренули.
Svaka čast prodajte sve živo u usta vam se poserem