Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Deep Purple »

Rabba wrote: Mon Mar 10, 2025 2:40 pm Sitno kadra iz ove postavke će mi faliti kad ih ne bude ovde. Gomila preplaćenih, pogotovo bivših cigana, sa učinkom nedostojnim prvoligaškog fudbala, a ne ljute plate plate koju tuku za ništa. Kao što Lalatović nikad nije trebalo da se vrati, tako to nije trebalo da se uradi ni sa Poletanovićem. Da ne ulazim u to ko nije trebalo još da dođe, ili je odavno potrošio sve kredite, samo ću isponavljati imena dve trećine sadašnjeg kadra.
Apsolutno si u pravu da Preletanović nikada nije trebalo da se vraća ali kada smo već popili taj šamar i kada se vratio i počeo da igra generalno dobar fudbal mislim da je ružno i da i mi njega pljunemo tako i šutnemo kao najveći škart. Delom je i sam kriv da se razumemo kroz prizmu svojih pređašnjih odluka ali mislim da ma kakve god te odluke bile nije zaslužio da ga takva karikatura šutne.

Sve što je odigrao ove sezone bilo je na nivou. Nije imao neke lošije partije.
1892

Post by 1892 »

Deep Purple wrote: Mon Mar 10, 2025 4:26 pm
Rabba wrote: Mon Mar 10, 2025 2:40 pm Sitno kadra iz ove postavke će mi faliti kad ih ne bude ovde. Gomila preplaćenih, pogotovo bivših cigana, sa učinkom nedostojnim prvoligaškog fudbala, a ne ljute plate plate koju tuku za ništa. Kao što Lalatović nikad nije trebalo da se vrati, tako to nije trebalo da se uradi ni sa Poletanovićem. Da ne ulazim u to ko nije trebalo još da dođe, ili je odavno potrošio sve kredite, samo ću isponavljati imena dve trećine sadašnjeg kadra.
Apsolutno si u pravu da Preletanović nikada nije trebalo da se vraća ali kada smo već popili taj šamar i kada se vratio i počeo da igra generalno dobar fudbal mislim da je ružno i da i mi njega pljunemo tako i šutnemo kao najveći škart. Delom je i sam kriv da se razumemo kroz prizmu svojih pređašnjih odluka ali mislim da ma kakve god te odluke bile nije zaslužio da ga takva karikatura šutne.

To što smo izjebali Preletanovića je jedina svetla tačka sezone.
Come on you Reds!
Turija

Post by Turija »

Deep Purple wrote: Mon Mar 10, 2025 4:26 pm

Slazem se.
Sto se tice igre, odigrao je dobro za nase prilike. Imali smo cvrstinu i sigurnost u polju.
Bez njega i Medojevica je sada nemamo.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rakovac

Post by Rakovac »

Nekako mislim ovo sa Tanjgom bi moglo uspeti. Ja bih ga sada pustio da radi pa da vidimo. Dopao mi se ovaj njegov "gard" hrabrio je igrače celu utakmicu, dao je šansu Bukincu(a ovaj je sasvim dobro odigrao sem što se pred kraj nije vratio nazad kad je Rosić vikao na njega a ne na Serija što je rekao tv komentator), dao je 60 minuta Mladenoviću što je isto za pohvalu. U fudbalu je ceo život, bio je centarhalf što je dobra predispozicija za trenera procentualno je najviše dobrih trenera igralo na toj poziciji(najgori treneri su bivši golmani dokazano).
Bio je i u seriji A pomoćni trener a i vodio je samostalno Bolonju desetak utakmica. Samo kažem da bi ovo sa njim moglo i uspeti.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Siguran sam da "ovo" sa Tanjgom uspeti neće. Plaši me jedino kulminacija nemoći u naredna dva kola. Samo je pitanje da li će mali a pogotovo veliki cigani zapeti, pa nas razložiti na sitne komade, ovi drugi u sred Novog Sada.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Rabba wrote: Mon Mar 10, 2025 7:59 pm Siguran sam da "ovo" sa Tanjgom uspeti neće. Plaši me jedino kulminacija nemoći u naredna dva kola. Samo je pitanje da li će mali a pogotovo veliki cigani zapeti, pa nas razložiti na sitne komade, ovi drugi u sred Novog Sada.
Car će onda da bude totalno go.
Za Tanjgu delim mišljenje, ali isto tako bih voleo da nisam u pravu. Pored svog nemišljenja o njemu, iznenadio sam se da se uopšte prihvatio. Ko zna, možda bude ono kad se najmanje nadaš…
Deep Purple

Post by Deep Purple »

I ja sam lično iznenađen da se prihvatio posla. Ko je taj pomoćnik iz Italije? Ne bi me začudilo da možda on bude prvi trener sledeće sezone nakon perioda aklimatizacije odnosno upoznavanja ekipa i prvenstva kao pomoćnik Tanjge do kraja sezone.
Ono što ja u vezi Tanjge znam je da ima jako puno kontakata iz Italije i da može da “završi” dosta klinaca samo je to dvosmerna ulica bila i nije se sa njima rizikovalo za sada u zavisnosti od okolnosti do kraja sezone može vrlo lako da se desi da se klub okrene u tom pravcu ako se ne obezbede evropske kvalifikacije.

Mene jako zanima ko je sledeće rešenje za SD? Ko želi da preuzme tu poziciju nakon svega? Ja i dalje i posle mnogo turbulencija mislim da kostur ovog tima može da se sačuva i da se napravi nešto ali mora jako pametno da se radi i rezonuje ali opet nakon hiljadu raznih odluka koje je ova uprava donela nisam optimista uopšte.

Ja bih pokušao sa Kuleševićem iz Osijeka, bio je na toj poziciji u periodu kada je trener bio Bjelica i od tad nema posao.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

1892 wrote: Mon Mar 10, 2025 6:05 pm
:rolll: :rolll: :rolll:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Turija

Post by Turija »

Uvek sa tobom wrote: Tue Mar 11, 2025 10:11 am
1892 wrote: Mon Mar 10, 2025 6:05 pm
:rolll: :rolll: :rolll:
Sta ti je karma, da je Poletanovica iz Vose oterao najveci zvezdas.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ja se nadam da će Tanjga ostati do kraja sezone, da situaciju dodatno ogoli svojim neznanjem, mada, nije ni bitno. Svakako nam sledi reset uskoro, kad režimski biznismeni i zaraćene frakcije svoje račune budu svodili unutar kazneno-popravnih institucija. :lala:
slanobarac

Post by slanobarac »

gospodinFKV wrote: Tue Mar 11, 2025 2:28 pm Ja se nadam da će Tanjga ostati do kraja sezone, da situaciju dodatno ogoli svojim neznanjem, mada, nije ni bitno. Svakako nam sledi reset uskoro, kad režimski biznismeni i zaraćene frakcije svoje račune budu svodili unutar kazneno-popravnih institucija. :lala:
Umesto Tanjga trebalo je Lalatović. Pisao sam neki dan
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Rakovac

Post by Rakovac »

Jako ste ljudi negativni prema Tanjgi ajde da pustimo čoveka da odradi ovih desetak utakmica pa da onda donosimo zaključke. Ipak je on dobio vruć krompir težak raspored i težak zadatak biće jako teško biti makar četvrti. Ponavljam dao je Mladenoviću 60 minuta(pozdravljam), uveo je Bukinca a ne Đorđevića(pozdravljam) bodrio je igrače celu utakmicu očajnički je potrebno vratiti im samopouzdanje i u ovoj izjednačenoj ligi(sem zvezde) možda i mogu nešto napraviti. Ne znam čime je zalužio da mu već sada lupate etiketu neznalice.
slanobarac

Post by slanobarac »

Rakovac wrote: Wed Mar 12, 2025 10:02 am Jako ste ljudi negativni prema Tanjgi ajde da pustimo čoveka da odradi ovih desetak utakmica pa da onda donosimo zaključke. Ipak je on dobio vruć krompir težak raspored i težak zadatak biće jako teško biti makar četvrti. Ponavljam dao je Mladenoviću 60 minuta(pozdravljam), uveo je Bukinca a ne Đorđevića(pozdravljam) bodrio je igrače celu utakmicu očajnički je potrebno vratiti im samopouzdanje i u ovoj izjednačenoj ligi(sem zvezde) možda i mogu nešto napraviti. Ne znam čime je zalužio da mu već sada lupate etiketu neznalice.
Slažem se, međutim ovu sezonu je morao izgurati Lalatović. Ne zato što je dobar već naprotiv, da ogoli ovu kriminalno db-ovsku upravu.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija

Post by Turija »

@Rakovac

Slazem se da je bolje resenje od Lalatovica. Valjda ce nesto doneti i dobro Vosi ( do sada nije)?

Ne smeta meni ni sto mu je sin u prvih 18, ako je zasluzeno.
Vise Tanjgu vidim kao Poletanovica 2, s tim sto mi je Poletanovic, ipak, blizi Vosi od Tanjge.

Neka Tanjga uradi nesto pozitivno za Vosu, pa da popravljamo steceno misljenje o njemu ( onaj odlazak u Savez, kad je ekspresno, kao podpredsenik, napustio Vosu i jos neke stvari, kao savetnik, nisu donele nista dobro Vojvodini). Sa prethodnim delovanjem stvorio je animozitet navijaca.
Ni kad je bio u Italiji sa kumom, nista se to nije osetilo pozitivno za Vosu, niti njegova poznanstva iz Nemacke ( napravio klip sa Klopom i to je sve).

Postoji sumnja kod navijaca i da menadzerise, kao i mnogi bivsi nasi igraci, ali samo u smeru odlazaka talentovanih momaka iz Vose? Nije se primetio nijedan dolazak dobrih igraca. Do sada se pogodilo samo sa Serijem, ali to je, izgleda, Kunticeva zasluga i sa Koracem ( sto ne znamo cija je). Delimicno i sa Kolinsom. Ostalo sve prosek.

Premalo ucinka od svih nasih bivsih igraca. Kanda, vise stete, nego koristi?

PS
Shvatam ja i sta @slanobarac pise i to je u pravu.
Jer, ovako, ostaje i dalje imidz da je Lalatovic dobar trener, samo su ga, eto, smenili zbog izostanka rezultata. I on ce i dalje, sto puta, ponavljati pricu, da je ostao na klupi, napravio bi igru i rezultate. Mi znamo, i jasno nam je, da ne bi, ali ostaje nedokazano.
djoks

Post by djoks »

Turija wrote: Wed Mar 12, 2025 10:40 am
Do sada se pogodilo samo sa Serijem, ali to je, izgleda, Kunticeva zasluga i sa Koracem ( sto ne znamo cija je). Delimicno i sa Kolinsom. Ostalo sve prosek.

Барош? По мени дечко за кога се не прича довољно, ја се не сећам ко је био бољи леви бек од њега у скорије време? Ђорђевић? Антонов? Приморани Матеус и Лазаревић? Деле јесте просек али далеко да је лош, Романића тек требамо да видимо и очекујем велике ствари од њега. Само треба да се направи првих 11 и тренер који зна посао пре свега
Post Reply