15. kolo: Vojvodina-Jagodina 3:0

Sta ocekujete od subotnjeg meca?

Ubedljivu pobedu crveno-belih
5
24%
Pobedu na misice, opet uz puno stresa
16
76%
Prekid 100% ucinka kod kuce
0
No votes
 
Total votes: 21

User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Turija wrote:Najupečatljiviji detalj utakmice se dogodio kada je uspavani (što se tiče trenerskih poteza) Radojičić uvodio talentovanog Aleksića, i to tek u 81 minutu, umesto umornog Mrđe, a oficijelni spiker rekao da teren napušta veteran Mrđa i izazvao buru zdravog smeha u gledalištu (prema igri i izgledu nije ništa pogrešio :wink: )
Opet je Buac bio Bauc! Ko je zaposlio tog retarda?
User avatar
021
Posts: 860
Joined: Fri Jan 21, 2005 6:46 pm

Post by 021 »

podbara wrote:Opet je Buac bio Bauc! Ko je zaposlio tog retarda?
Nemoj biti takav... Ja ne znam šta bih radio da nema tog spikera, čovek mi svaki put ulepša dan svojim provalama. Mislim, stvarno ima talenta, pošto sve to radi nenamerno :lol:. Svaku utakmicu pamtim po golovima i njegovim izgovorenim glupostima. Toliko je bilo smešnih stvari, da ih se više ne mogu ni setiti. Mogli bismo komotno otvoriti i topic njemu posvećen, da beležimo bisere posle svake utakmice (pošto bude najmanje jedan po utakmici, a nekada i dva-tri).

Što se same jučerašnje utakmice tiče, nije se ona mnogo razlikovala od ostalih ovojesenjih novosadskih. Sve je to priča „već viđena“, s dve manje razlike. Jednu je Turija već naveo, a to je ispodprosečan protivnik (po meni najslabija ekipa koja nam je gostovala do sada). Druga je rano postignut gol, koji nam je u mnogome olakšao kontrolu situacije na terenu. Još jednom se pokazalo da su Pop i Trivun odličan tandem na sredini terena, i da to od početka nije trebalo menjati. Posebno me raduje što je Veselko ušao u pravu formu, i pokazao dodatni kvalitet u ofanzivi, koji ranije kod njega nismo mogli da vidimo, a trenutno nam je preko potreban. Primećujem da je Vukajlović ponovo na silu gurnut u startnu postavu na račun Aleksića. Dolazi zima, pa valjda treba da se proda. Bio je još sasvim solidan u poređenju sa nekim prethodnim utakmicama.
Htedoh juče da napišem kako već polako možemo početi sa sumiranjem utisaka u vezi ove polusezone, ali posle današnjeg rezultata u Čačku, jasno je da će ta analiza ipak morati da sačeka još desetak dana. Izuzetno mi je drago zbog toga, jer nam je pružena velika prilika da se u sledeća dva meča popravi globalno loš utisak koji je Vojvodina ostavila ove jeseni. Partizani su u rasulu. Jednostavno MORAMO znati to da iskoristimo i potpuno preokrenemo situaciju u svoju korist.
Cause
Posts: 458
Joined: Mon Nov 28, 2005 11:27 pm
Location: Kraljevo

Post by Cause »

podbara wrote:Opet je Buac bio Bauc! Ko je zaposlio tog retarda?
Meni stvarno ne ide kako neko ne moze da zapamti prezime koje je nesvakidasnje a i momak igra vise godina u klubu. Ako brka gostujuci tim ne mora nas.
Stice se utisak kao da svaki put pokupe nekog sa ulice daju mu papir sa prezimenima...
" Dečko je pun zmajova! "
User avatar
Turija
Posts: 10833
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

021 wrote:
podbara wrote:Opet je Buac bio Bauc! Ko je zaposlio tog retarda?
Nemoj biti takav... Ja ne znam šta bih radio da nema tog spikera, čovek mi svaki put ulepša dan svojim provalama. Mislim, stvarno ima talenta, pošto sve to radi nenamerno :lol:. .
Lik je stvarno unikat i meni je jako simpatičan 8) .
Ne mogu u ovom momentu da se setim svih bisera, ali sam se stvarno slatko nasmejao gostovanju PolUtehnike, pa čestitanju Božića za Uskrs...
Dok je još Brka bio treći golman i sedeo na Zapadu, posle provale za Bauča, zezanje do kraja utakmice i dobra atmosfera ,,zbog Bauča". Pa je onda neki čikica to modifikovao u Buhač i još sličnih varijacija na istu temu.Tako da i kad je na terenu smor, na zapadu je veselo :!:
Jedino bi mlađani bata Grba mogao da uzme mikrofon, a da i dalje ostane jednako zanimljivo :lol:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ssnigd
Posts: 3439
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

Trivun je na pocetku sezone bio u losoj formi, videlo se to protiv Azerbejdzanaca i Izraelaca, pa je onda nepravedno bukvalno zaboraven i sada je kada mu je ponovo ukazana prilika pokazao je da se vraca u odlicnu formu i da sa njim sredina terena deluje mnogo atraktivnija za navijace i zbunjuca za goste. Ne bi valjalo poleteti posle pobede nad Jagodinom. Za to nemamo prava. Na svakoj utakmici na Karadjordju protivnik posle nasih gresaka u odbrani dolazi u priliku da postigne gol, ali zahvaljujuci njihovoj nespretnosti i Brkinim odbranama ne primamo gol. Jako tesko igramo kada prvi primimo gol i to nam je deebeli minus. Videcemo sta ce biti u naredna dva duela.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
User avatar
budababa
Posts: 4015
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Post by budababa »

Moja zapazanja uzmite sa rezervom, jer sam na stadion stigao sredinom prvog poluvremena. Najpre da kazem da sam zadovoljan time da smo konacno nekog ispratili sa vise od dva gola u mrezi. Onda da dodam da u igri i strategiji nisu vidjeni neki znacajniji pomaci, sto samo (gledajuci rezultat) dovodi do zakljucka da smo imali jako dobar dan i vrlo slabog protivnika. Mrdja je izgleda ove sezone koban za Jagodince, ali izgleda i samo za njih. Voleo bih da neko potvrdi ili demantuje podatak da je on ove sezone sve prvenstvene golove dao bas njima (ili je meni promakao neki?) Dao je dva komada, a mogao (i trebao) je bar jos toliko po ukazanim sansama. Pored njega, i Stole je na mene ostavio dobar utisak, kao da se malo trgnuo iz letargije, zato sam mu i dao bod za “igraca sezone”, koji mu, doduse, nece puno znaciti. Veseli odlican, vidi se lepo koliko nam je falio dok je bio odsutan. Ostatak tima ne previse, ali dovoljno dobar za ovakvog rivala. Crni gran-pri ide opet Mijatovicu. Moze li neko da obuzda tog degenerika da ne dobije karton bar u dve utakmice uzastopce? A ovaj je uspeo da zaradi na poluvremenu, i posle toga se i dalje “lepi” na sudiju i prosto ga mami da mu da i crveni?! Sreca pa su ga odvukli prema svlacionici. Ima li icega u toj glavi, jer sive mase ocito manjka? Nakon svega, moramo biti zadovoljni, jer nam je vikend ulepsao Borac i dao novu dozu halucinogena, pa mozemo da “omirisemo” sampionski pehar. Bar do utakmice sa Kuljanima.
vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

Post by vladans »

Meni taj nas spiker ili ti osoba koja se nekim izuzetno cudnim spletom okolnosti(kao i vecina ljudi zaposlena u klubu)nasla na tom mestu nimalo nije simpatican,cak sta vise,u vecini slucajeva me posteno iritira svojim blago receno priglupim komentarima i doskocicama,posle kojih se prosto zapitam kako je moguce da mi cak ni na takvo mesto nemozemo da zaposlimo normalnu osobu tj.coveka koji ZNA da radi svoj posao!?
DOvoljno mi na stadionu imamo interesantnih faca i likova,samo nam jos fali da covek koji je zaposlen u klubu pravi cirkus na utakmici i pritom za taj cirkus prima platu!
User avatar
Milan
Posts: 4288
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

Ne dirajte mi spikera!!! On je jedini u stanju da me razveseli kada nam je sumoran dan na Karađorđu...


Hteo bih još da dodam kako me odbrana jako brine. U subotu je čak i Đurić imao nekoliko kikseva. O Mijatoviću da ni ne govorim. U subotu se nadam pobedi, a zatim u sredu, il' pukovnici - il' pokojnici...
POŠTO OBRAZ ???!!!
User avatar
Grba_NS
Moderator
Posts: 2056
Joined: Wed Aug 20, 2008 3:30 pm
Location: Grbavica

Post by Grba_NS »

Kad vec pricamo o toj odbrani ne mozemo pricati samo o toj poslednjoj liniji iako je Mijatovic KATASTROFA IGRAC... Ukoliko ceo tim ne igra odbranu tj. ukoliko vezni igraci ne zatvaraju dobro prostor pozadi mozemo da imamo stoperski tandem Vidic Ferdinand dzaba nam...
Mi idemo iz krajnosti u krajnost ili smo svi pozadi ili svi napred a to kad smo svi napred se svodi na E SVI SMO PRESLI POLA SAD CEMO MI TU DA STOJIMO U MESTU PA CEMO POSLE UTAKMICE DA PRICAMO DA SMO IGRALI NAPADACKI...NEMA KRETANJA, UBACIVANJA...
A onda opet kad igramo tako pozadi ispastamo jer minimum 2 stopostotne sanse gosti su pravili do sada, prosecno(samo kad se setim Napretka)...
Koliko sam se samo puta zahvaljivao Bogu sto imamo Kizu u timu-onako brzog, koliko je puta samo stigao protivnicke kontre, secam se jos od utakmice sa Hapoelom kuci onog brzog crnca sto je igrao za njih, pa onda onog Binica iz Napretka...A u sustini sve je to tako samo iz razloga sto imamo slabiji vezni red, nece me niko ubediti da Mancester i Celsi imaju najbolje odbrane samo zbog Vidica i Ferdinanda odnosno Terija i Karvalja, ja pre verujem da je to zbog vanzemaljskog veznog reda i zbog njihovog kretanja, pa kako oni pokrivaju taj prostor pozadi to je nesto za udzbenike...Ja bih rekao da smo mi to kod Rajevca odlicno radili, i uopste fudbal koji smo igrali dok je Rajevac bio tu je za mene nesto sto nisam video dugo pre njega, a i posle(iako je Brzic imao par utakmica za pohvalu)
mile bronx
Posts: 259
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:56 pm
Location: liman

Post by mile bronx »

Image

8)
User avatar
Turija
Posts: 10833
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Cause i Vlado, ja se slažem sa vama da treba da imamo ozbiljnog službenog spikera, ali tek kad sve drugo u Klubu postane ozbiljno.
Kad budemo igrali ozbiljan fudbal, kad budemo imali ozbiljnog trenera ( a ne na tuđoj licenci), kad budemo imali ozbiljan UO (a ne da neki njegovi članovi navijaju za protivničke tabore i to javno kažu u srcu FC ,,Vujadin Boškov"), kad budemo imali u timu sve ozbiljne, odgovorne i odane igrače (a ne samo malobrojne pojedince)...E, kad sve to sredimo, OK je da menjamo spikera (a dotle će čovek, verovatno, otići u zasluženu penziju).
Dok je ovako, meni savršeno paše vedrina i opuštena atmosfera sa oficijelnog razglasa uz ono čuveno ,,voz za Beograd polazi u..." Kad se navikneš i pomiriš sa celokupnom situacijom, uopšte te ne nerviraju lapsusi domaćina (a i gosti mogu da ponesu bar neki utisak za nezaborav i prepričavaju doživljaje sa našeg stadiona).
Čovek mi deluje izvorno lalinski.Onako, kao iz viceva o nenasekiranom i punom ,,buva" zavičajnom Lalošu.Znaš ono kad je Lala pao s tavana, a komšija ga video i pita: dobro Lalo kako to silaziš s tavana, na šta će on: moja kuća, moje merdevine, moj tavan i mogu da silazim kako ja oću :wink:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
budababa
Posts: 4015
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Post by budababa »

Slazem se sa tobom Turija, ali coveku ipak zameram jednu stvar: to sto je trazio ciganski dres posle finala kupa prosle godine. Kad cujem one njegove simpaticne provale na stadionu, sve sam sebe ubedjujem da mu je trebao novi otirac za noge ili podloga za hladne zimske dane u psecoj kucici. Jednostavno, ne mogu da ga dozivim kao negativca. A rekao bih da jeste slaninar i dobrano podseca na Lalu iz viceva: grmi, seva, a on drzi travku u kraju usta i mirnim, jednolicnim glasom mrmlja: "e, u mater, 'oces li stati?" 8) Bas opusteno. A bolje i takav, nego neki robot koji nece napraviti ijedan lapsus u pet godina.
Locked