Skupićemo neke donacije, samo recite gde da ih šaljemo

Posle šetnje i stajanja po hladnom vremenu, ova vest me je više ugrejala nego neki topli napitak

Skupićemo neke donacije, samo recite gde da ih šaljemo
+1Deep Purple wrote: ↑Thu Jan 16, 2025 7:31 pm ja mislim da bi recimo Kalulu kod nas gazio kao i Sery mada su malo drugačiji profili.
Deep Purple wrote: ↑Thu Jan 16, 2025 7:31 pm Ja bih iskreno poslao Goh-u iz partizana ponudu. Hoće da ga se reše na sve načine a on je meni jako interesantan igrač.
ja mislim da bi recimo Kalulu kod nas gazio kao i Sery mada su malo drugačiji profili.
O igrackim kvalitetima Lazaravica najvise govori nas "bes" sto je otisao kod crnih.
Giorbelidze je bio sasvim solidan u nasem dresu,Lazarevicevi centarsutevi su bili fascinantni,u 10 ubacaja 1 ce zavrsiti u protivnickom sesnaestercu.Pera Centar wrote: ↑Fri Jan 17, 2025 6:38 pm Lazarević je imao centaršute, dao nekoliko golova.
Butean je pored onog gruzijca jedan od najgorih igrača koji su igrali za FK Vojvodina.
Butean nije nula nego čist minus spor, hrom, ne zna sa loptom, nema ni centaršut ni šut, ali nekom treba iz ko zna kojih razloga.
Merila i ton pojedinih koji pišu na ovom forumu su kao vanredno obraćanje.