Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Duplof

Re: Transferi

Post by Duplof »

MiSmoFKV! wrote: Thu Jan 16, 2025 6:10 pm
djoks wrote: Thu Jan 16, 2025 3:36 pm
Karlsson wrote: Thu Jan 16, 2025 2:42 pm Kadiz navodno zainteresovan za Radulovića.
Јел треба да им платимо нешто? :D
Ja šaljem mašnu i ukrasni papir da ga lepo upakujemo :mrgreen:
Skupićemo neke donacije, samo recite gde da ih šaljemo :mrgreen:

Posle šetnje i stajanja po hladnom vremenu, ova vest me je više ugrejala nego neki topli napitak :)
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Ja bih iskreno poslao Goh-u iz partizana ponudu. Hoće da ga se reše na sve načine a on je meni jako interesantan igrač.

Mislim da se nije uklopio tamo, ja mislim da bi oni i Serija pokvarili.

Kalulu im je došao kao izuzetno pojačanje a čovek tamo teški promašaj.

Uništavaju ljudima karijere a ima tu interesantnih igrača kojih jedva čekaju da se reše, ja mislim da bi recimo Kalulu kod nas gazio kao i Sery mada su malo drugačiji profili.
Turija

Post by Turija »

@Deep
Jesmo li mi zamerali NN sto je drzao slike u dresu partizana kad je bio u Vosi - jesmo.
E sad, Milosevic je dosao iz Stutgarta na pozajmicu ( polusezonu, valjda - nisam citao) i to kao pojacanje koje treba da igra. Sad da ga zamrze navijaci na pocetku, zbog Vose ( koju ne mogu da vide ocima), eto mu velike nevolje. On se tim brisanjem ponasa pragmaticno ( moralno nikako, ali jos je dete).

Razlike izmedju njega i Lazarevica su visestruke. Prvo, Lazarevic se moze nazvati detetom Vojvodine, dok je Milosevicu Vosa samo prolazna stanica ( po porodicnom shvatanju).
Lazarevic je dosao u crne da poveca fond igraca, a ne kao ocekivano pojacanje i na njega navijaci ne obracaju paznju. A, sa druge strane, Lazarevic voli Vosu i ponosi se time sto je bio njen igrac :lala: . Milosevic to sve nije i imao je i neke trzavice u Vosi.

Sa druge strane, koliko sam shvatio iz ovde napisanog, uradio je brisanje sada, a ne dok je bio u Stutgartu, i na drugoj pozajmici, nije brisao te slike? Je li tako? Ili ih je obrisao, cim je otisao iz Vose? Za mene to nije isto.
Medjutim, voleo bih da ih nije obrisao i tu se slazem. Drugo, kako je kod nas u drustvu odomaceno brisanje proslosti, onda je to ucinjeno od strane Milosevica najmanje cudno. Ali, ima on vremena za pokajanje.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Deep Purple wrote: Thu Jan 16, 2025 7:31 pm ja mislim da bi recimo Kalulu kod nas gazio kao i Sery mada su malo drugačiji profili.
+1
fare

Post by fare »

Za Miloševića me baš zabole sam je kriv čupao je rukama i nogama da pobegne iz Srbije i bio jako nekorektan prema klubu ja ga ni ne vidim kao Vošino dete šta je on bio kod nas 2,3 sezone i sada se vraća ponovo u Srbiju u raspala crna :shit: uglavnom sve najgore u karijeri kao što sam mu poželeo i kada je odlazio a neko već napisa pa neću da se ponavljam karma je čudo .
denialalner

Post by denialalner »

[/quote]

Edit: Za mene je svako ko prodje školu Vojvodine pa ode u bg posle prodano go**o i pre bih prihvatio da gledam Vukanovića i Njegoša kako ginu, a znamo gde su igrali nego da gledam "našu" decu poput ivanića, kataija, pankova, kabića, jovanovića, sukačeva i ostalih smradova.
[/quote]

I skoro da nista nije zaradjeno na njima(krivica kluba)

Bukinac odbio crvene,pa je sklonjen,dok je tu bio Bandovic,igrao je neki anonimni crnogorac,kad su bili resene utakmice

Jovanovic i Kabic nisu igrali,
kao ni MIlosevic(trenirao individualno),
Majstorovic srecom ode i tu bi bila frka

Da ne ode sad i Borovina....
posto se na najboljeg napadaca omladinske lige, ne racuna
3 gola crvenima je mozda problem

Sta je sad problem sa Sukacevim?
Last edited by denialalner on Thu Jan 16, 2025 11:58 pm, edited 1 time in total.
Danilo

Post by Danilo »

Nije se on pitao za prelazak vec mama.
Kako merite Lazarevica sa nasim desnim bekovima? Ja nesto nisam zadovoljan Buteanom, ocekivao sam vise... Nema igru napred

Bjeka nam u Javoru
Last edited by Danilo on Fri Jan 17, 2025 12:04 am, edited 1 time in total.
denialalner

Post by denialalner »

Deep Purple wrote: Thu Jan 16, 2025 7:31 pm Ja bih iskreno poslao Goh-u iz partizana ponudu. Hoće da ga se reše na sve načine a on je meni jako interesantan igrač.

ja mislim da bi recimo Kalulu kod nas gazio kao i Sery mada su malo drugačiji profili.

Kalulu ima OGROMNU platu,
za 2 godine ukupno 4 GOLA

Goh,skupo placen,bez ikakvog ucinka

Martin Novakovic 2001,najbolji igrac Prve lige Srbije,
bio bi vrhunsko pojacanje za svaku ekipu Superlige,osim za crvene.....

bio bi recimo sjajna zamena TSCu za fantasticnog Stanica
djoks

Post by djoks »

Имам инфо да радуловић неће да иде, колико је тачно нзм
hvylarn

Post by hvylarn »

Radulovića treba unvočiti što pre, dok i dalje ima odjeka od prethodne sezone i statistike, jer mu je ova katastrofa i biće sve gore.

Butean je za Lazarevića tri u glavu. Lazarević je samo bio borben, sve ostalo tužna priča. Na koju prevaru su njega doveli u Partizan, to samo oni znaju, pošto je bio u rangu za Javor kao i naše drugo čedo - Bjeković.
askela3009

Post by askela3009 »

SPORTSKI DIREKTOR VOJVODINE ZA MBS: Ne nameravamo ni da dovodimo, ni da prodajemo igrače do leta! O sudbini Radulovića odlučujemo narednih dana.
https://www.maxbetsport.rs/vojvodina-ma ... je-572809/
Pera Centar

Post by Pera Centar »

Lazarević je imao centaršute, dao nekoliko golova.

Butean je pored onog gruzijca jedan od najgorih igrača koji su igrali za FK Vojvodina.

Butean nije nula nego čist minus spor, hrom, ne zna sa loptom, nema ni centaršut ni šut, ali nekom treba iz ko zna kojih razloga.

Merila i ton pojedinih koji pišu na ovom forumu su kao vanredno obraćanje.
VošaNS

Post by VošaNS »

Lazarević i centaršut ne mogu u isti rečenicu. Neka ga što dalje i neka propadne još više.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
ssnigd

Post by ssnigd »

VošaNS wrote: Fri Jan 17, 2025 7:53 pm Lazarević i centaršut ne mogu u isti rečenicu. Neka ga što dalje i neka propadne još više.
O igrackim kvalitetima Lazaravica najvise govori nas "bes" sto je otisao kod crnih.
Ps. Za Buteana se slazem da je gari ocajan.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Pera Centar wrote: Fri Jan 17, 2025 6:38 pm Lazarević je imao centaršute, dao nekoliko golova.

Butean je pored onog gruzijca jedan od najgorih igrača koji su igrali za FK Vojvodina.

Butean nije nula nego čist minus spor, hrom, ne zna sa loptom, nema ni centaršut ni šut, ali nekom treba iz ko zna kojih razloga.

Merila i ton pojedinih koji pišu na ovom forumu su kao vanredno obraćanje.
Giorbelidze je bio sasvim solidan u nasem dresu,Lazarevicevi centarsutevi su bili fascinantni,u 10 ubacaja 1 ce zavrsiti u protivnickom sesnaestercu.
Post Reply