Transferi
Re: Transferi
Greota. Opasan je igrač, ne valja ni to što ga nismo pojurili, niti što je otišao u partizan.
Slazem se... Jovan je ozbiljan potencijal, klasa iznad Ivanovica iako je mladji .. dosao je u NS sa 15 g. iz Čačka na nagovor tadasnjeg trenera kadeta,pored ponuda blizanaca, imao je dobar tretman u nasem klubu, sumnjam da je navijao za Vosu, malo Čačana navija za Vosu. Nasi nisu zastitili njegov ugovor i mogao je da bira.
Ne moze se porediti sa onim sto je Lane uradio.
Po meni u ovim momentu Romanic daleko daleko ozbiljniji i opasniji
Ovo za Kolarova je glupost.
Samo jedan da ja znam - gospodin Mirko PoledicaDanilo wrote: ↑Wed Jan 15, 2025 7:28 pm Slazem se... Jovan je ozbiljan potencijal, klasa iznad Ivanovica iako je mladji .. dosao je u NS sa 15 g. iz Čačka na nagovor tadasnjeg trenera kadeta,pored ponuda blizanaca, imao je dobar tretman u nasem klubu, sumnjam da je navijao za Vosu, malo Čačana navija za Vosu. Nasi nisu zastitili njegov ugovor i mogao je da bira.
Come on you Reds!
Kadiz navodno zainteresovan za Radulovića.
- Uvek sa tobom
Скупићемо и ми који динар овде

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Sad mi je jasno otkud ta neobicna borbenost onomad u Antaliji.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Mare_Liman
И Партизан озваничио за Милошевића, толико о причама агента, а Јован је све објаве у вези Војводине склонио са инстаграма... Туга
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Realno, nije ih mogao ostaviti. Moze ih vratiti kad ode u Stutgard ( nadam se). Bitnije je sta ce izjaviljivati, dok je kod crnih.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- slanobarac
Posle odlaska u partizan, baš me briga šta će pričati. Dovoljno je ovim rekao.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Ja šaljem mašnu i ukrasni papir da ga lepo upakujemo

Dobar je dečko, imao je lepu statistiku, ali čini mi se da ne kapira fudbal kao timski sport. Ako to reši u Kadizu, može imati ozbiljnu karijeru u Španiji jer je tehnički odličan.
Ja ne gledam to tako.slanobarac wrote: ↑Thu Jan 16, 2025 6:08 pmPosle odlaska u partizan, baš me briga šta će pričati. Dovoljno je ovim rekao.
Nije to bio samo njegov izbor. Stutgard ga salje na pozajmice, a partizan je bio zainteresovan. Pitanje je koliko se Milosevic tu pitao? Nekako ne verujem da je igracima milo kad se vrate iz inostranstva nazad u Srbiju, pa moraju sve iz pocetka.
-
Naravno da nije sve do njega.
Postoje igrači i koji nisu emotivno vezani za neki klub, uključujući i blizance.
Logično je da svi sportisti teže "većim" klubovima, a on se pritome silom prilika vratio u manji.
Ne znam kakva je situacija sa njim.
Ako neko zna neku istoriju, nek podeli.
Može da izjavi da je izdanak Vošine škole, ponikao, stasao itd i time bi bilo mnogo bolje i jasnije.
Postoje igrači i koji nisu emotivno vezani za neki klub, uključujući i blizance.
Logično je da svi sportisti teže "većim" klubovima, a on se pritome silom prilika vratio u manji.
Ne znam kakva je situacija sa njim.
Ako neko zna neku istoriju, nek podeli.
Može da izjavi da je izdanak Vošine škole, ponikao, stasao itd i time bi bilo mnogo bolje i jasnije.
-
Bukvalno.. Haha

Nez, Radulovic od samog pocetka pa do sada totalna druga slika. Na pocetku je bilo totalno nesto drugo, dok sada u poslednje duze vreme, neka ne zainteresovanost i sebicluk, i borbenosti nema nikakve. Iskreno mislim da mora da ide i neka trazi srecu i gradi karijeru negde drugde, nije da mu se nije davalo sansi, i to cak previse, vecinom i kada je ulazio nije nista uradio.
U svakom slucaju zelim mu sve najbolje, ako ode naravno a ako ostane kao sto je neko vec napisao neka razmisli da je fudbal timska igra..

- Deep Purple
A zašto bi ih brisao? Da li smo se mi na bilo koji način ogrešili o njega? Da li su mu navijači bilo šta pisali? Ja koliko se sećam svi smo mu poželeli sve najbolje u karijeri.
Na kraju mali Ivanović samo zato što je ostao godinu dana duže kod nas ima da napravi bolju karijeru (još je rano pričati ali je trenutno u mnogo boljem položaju)
Nijedan igrač iz blizanaca koji dođe kod nas ne briše slike niti mora da ih briše niti to neko uzima za zlo. Pa ni Lazarević nije obrisao svoje slike iz našeg kluba.
Jednostavno glupost ali nije ni važno za nas.
Majka njegova je htela da ode preko a sudbina se poigrala pa eto njega makar trenutno brže kod nas u Srbiji nego što je otišao.