Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ElMaestro13

Re: Transferi

Post by ElMaestro13 »

Ma to sa 3 nazad je bilo samo sticajem okolnosti protiv Kragujevca zbog mnogo suspenzija, vraća se to na starih dobrih 4-3-3. Nema ekipa wing-bekove za tu formaciju sa 3 nazad, sigurno nece igrati Djordjevic i Lazar Nikolic...
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

ElMaestro13 wrote: Wed Jan 15, 2025 10:48 am Ma to sa 3 nazad je bilo samo sticajem okolnosti protiv Kragujevca zbog mnogo suspenzija, vraća se to na starih dobrih 4-3-3. Nema ekipa wing-bekove za tu formaciju sa 3 nazad, sigurno nece igrati Djordjevic i Lazar Nikolic...
Pa Baros je idealan za tog wing beka, mnogo bolji nego za klasičnog.
Turija

Post by Turija »

MiSmoFKV! wrote: Wed Jan 15, 2025 11:06 am
ElMaestro13 wrote: Wed Jan 15, 2025 10:48 am Ma to sa 3 nazad je bilo samo sticajem okolnosti protiv Kragujevca zbog mnogo suspenzija, vraća se to na starih dobrih 4-3-3. Nema ekipa wing-bekove za tu formaciju sa 3 nazad, sigurno nece igrati Djordjevic i Lazar Nikolic...
Pa Baros je idealan za tog wing beka, mnogo bolji nego za klasičnog.
Da, Baros je idealan i po mom misljenju.
I ja sam pisao da je desna strana malo problematicna sa Buteanom i L. Nikolicem, ali zato je tu Sicendze da stigne i pokrpi.
Vise je problem kako resiti povremenu rupu na sredini terena i ulogu spiceva u defanzivi? Bar kako ja to, kao obican navijac, videh onomad u Antaliji.Naravno, ne znaci da je to i objektivno tako.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Milošević kod grobara izgleda. Pitam za drugara, da li bi bilo bolje da smo doveli Miloševića ili pola miliona za Romanića? :juggle: :sorry:
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
1892

Post by 1892 »

Rabba wrote: Wed Jan 15, 2025 2:25 pm Milošević kod grobara izgleda.
https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/40 ... -pozajmicu

Tako pišu portali.
Come on you Reds!
VošaNS

Post by VošaNS »

Rabba wrote: Wed Jan 15, 2025 2:25 pm Milošević kod grobara izgleda. Pitam za drugara, da li bi bilo bolje da smo doveli Miloševića ili pola miliona za Romanića? :juggle: :sorry:
Šta će nam prodani smrad? Neka ga kod svojih.

Edit: Za mene je svako ko prodje školu Vojvodine pa ode u bg posle prodano go**o i pre bih prihvatio da gledam Vukanovića i Njegoša kako ginu, a znamo gde su igrali nego da gledam "našu" decu poput ivanića, kataija, pankova, kabića, jovanovića, sukačeva i ostalih smradova.
Last edited by VošaNS on Wed Jan 15, 2025 2:53 pm, edited 1 time in total.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Јебеш дечка који прође нашу омладинску школу и не каже "НЕ" близанцима. Туга, чемер и јад.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
djoks

Post by djoks »

Није хтео са нама да продужи уговор већ гледао што пре да побегне одавде а сад се враћа у српски фудбал као леси, срећни предњи укрштени :cheers:
Danilo

Post by Danilo »

I mi smo Milosevica oteli Čačku meni se cini....
Cane

Post by Cane »

Rabba wrote: Wed Jan 15, 2025 2:25 pm Milošević kod grobara izgleda. Pitam za drugara, da li bi bilo bolje da smo doveli Miloševića ili pola miliona za Romanića? :juggle: :sorry:
Posle svega što je njegova majka (ili ko se već beše pitao za njegovu budućnost) priredila našem klubu i nakon svih onih ponuda i moljenja da ostane bar još sezonu na koje je pljunuto ja ga više nikad ne bih dovodio u FKV. To bi mi delovalo kao nekakvo samponiženje.
Mislili su da ga čeka uspeh i karijera bilo gde drugde, samo da pobegne iz Voše pa se nešto nije baš proslavio do sada. Šetaju ga po pozajmicama i verujem da se ni kod crnih neće nešto posebno dugo zadržati.
Neka ide svojim putem a Romanić je u ovom trenutku neuporedivo bolja opcija za nas, posebno jer ovoga i daju zbog povrede a crni sada prihvataju svakoga samo da ne plaćaju obeštećenje.
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Мали нас пљуно још да га сад лечимо и враћамо каријеру.Не верујем да ће нешто направити код црних,лоше је то окружење а очекивања велика.
Karlsson

Post by Karlsson »

On je iz južnijih krajeva. Ne može se očekivati da on ima ikakvu emociju prema Vojvodini. Ona je samo deo njegove karijere i to je to. Neka radi šta želi, samo da se ne vraća viš kod nas.
Mnogo gore je što je Lane uradio sa svojim sinovima.
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Greota. Opasan je igrač, ne valja ni to što ga nismo pojurili, niti što je otišao u partizan.
Danilo

Post by Danilo »

Slazem se... Jovan je ozbiljan potencijal, klasa iznad Ivanovica iako je mladji .. dosao je u NS sa 15 g. iz Čačka na nagovor tadasnjeg trenera kadeta,pored ponuda blizanaca, imao je dobar tretman u nasem klubu, sumnjam da je navijao za Vosu, malo Čačana navija za Vosu. Nasi nisu zastitili njegov ugovor i mogao je da bira.
Ne moze se porediti sa onim sto je Lane uradio.
Po meni u ovim momentu Romanic daleko daleko ozbiljniji i opasniji
Ovo za Kolarova je glupost.
1892

Post by 1892 »

Danilo wrote: Wed Jan 15, 2025 7:28 pm Slazem se... Jovan je ozbiljan potencijal, klasa iznad Ivanovica iako je mladji .. dosao je u NS sa 15 g. iz Čačka na nagovor tadasnjeg trenera kadeta,pored ponuda blizanaca, imao je dobar tretman u nasem klubu, sumnjam da je navijao za Vosu, malo Čačana navija za Vosu. Nasi nisu zastitili njegov ugovor i mogao je da bira.
Ne moze se porediti sa onim sto je Lane uradio.
Po meni u ovim momentu Romanic daleko daleko ozbiljniji i opasniji
Ovo za Kolarova je glupost.
Samo jedan da ja znam - gospodin Mirko Poledica
Come on you Reds!
Post Reply