Transferi
-
Re: Transferi
Ma to sa 3 nazad je bilo samo sticajem okolnosti protiv Kragujevca zbog mnogo suspenzija, vraća se to na starih dobrih 4-3-3. Nema ekipa wing-bekove za tu formaciju sa 3 nazad, sigurno nece igrati Djordjevic i Lazar Nikolic...
Pa Baros je idealan za tog wing beka, mnogo bolji nego za klasičnog.ElMaestro13 wrote: ↑Wed Jan 15, 2025 10:48 am Ma to sa 3 nazad je bilo samo sticajem okolnosti protiv Kragujevca zbog mnogo suspenzija, vraća se to na starih dobrih 4-3-3. Nema ekipa wing-bekove za tu formaciju sa 3 nazad, sigurno nece igrati Djordjevic i Lazar Nikolic...
Da, Baros je idealan i po mom misljenju.MiSmoFKV! wrote: ↑Wed Jan 15, 2025 11:06 amPa Baros je idealan za tog wing beka, mnogo bolji nego za klasičnog.ElMaestro13 wrote: ↑Wed Jan 15, 2025 10:48 am Ma to sa 3 nazad je bilo samo sticajem okolnosti protiv Kragujevca zbog mnogo suspenzija, vraća se to na starih dobrih 4-3-3. Nema ekipa wing-bekove za tu formaciju sa 3 nazad, sigurno nece igrati Djordjevic i Lazar Nikolic...
I ja sam pisao da je desna strana malo problematicna sa Buteanom i L. Nikolicem, ali zato je tu Sicendze da stigne i pokrpi.
Vise je problem kako resiti povremenu rupu na sredini terena i ulogu spiceva u defanzivi? Bar kako ja to, kao obican navijac, videh onomad u Antaliji.Naravno, ne znaci da je to i objektivno tako.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Milošević kod grobara izgleda. Pitam za drugara, da li bi bilo bolje da smo doveli Miloševića ili pola miliona za Romanića?

Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Come on you Reds!
Šta će nam prodani smrad? Neka ga kod svojih.
Edit: Za mene je svako ko prodje školu Vojvodine pa ode u bg posle prodano go**o i pre bih prihvatio da gledam Vukanovića i Njegoša kako ginu, a znamo gde su igrali nego da gledam "našu" decu poput ivanića, kataija, pankova, kabića, jovanovića, sukačeva i ostalih smradova.
Last edited by VošaNS on Wed Jan 15, 2025 2:53 pm, edited 1 time in total.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Mare_Liman
Јебеш дечка који прође нашу омладинску школу и не каже "НЕ" близанцима. Туга, чемер и јад.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Није хтео са нама да продужи уговор већ гледао што пре да побегне одавде а сад се враћа у српски фудбал као леси, срећни предњи укрштени 

I mi smo Milosevica oteli Čačku meni se cini....
Posle svega što je njegova majka (ili ko se već beše pitao za njegovu budućnost) priredila našem klubu i nakon svih onih ponuda i moljenja da ostane bar još sezonu na koje je pljunuto ja ga više nikad ne bih dovodio u FKV. To bi mi delovalo kao nekakvo samponiženje.
Mislili su da ga čeka uspeh i karijera bilo gde drugde, samo da pobegne iz Voše pa se nešto nije baš proslavio do sada. Šetaju ga po pozajmicama i verujem da se ni kod crnih neće nešto posebno dugo zadržati.
Neka ide svojim putem a Romanić je u ovom trenutku neuporedivo bolja opcija za nas, posebno jer ovoga i daju zbog povrede a crni sada prihvataju svakoga samo da ne plaćaju obeštećenje.
-
Мали нас пљуно још да га сад лечимо и враћамо каријеру.Не верујем да ће нешто направити код црних,лоше је то окружење а очекивања велика.
On je iz južnijih krajeva. Ne može se očekivati da on ima ikakvu emociju prema Vojvodini. Ona je samo deo njegove karijere i to je to. Neka radi šta želi, samo da se ne vraća viš kod nas.
Mnogo gore je što je Lane uradio sa svojim sinovima.
Mnogo gore je što je Lane uradio sa svojim sinovima.
Greota. Opasan je igrač, ne valja ni to što ga nismo pojurili, niti što je otišao u partizan.
Slazem se... Jovan je ozbiljan potencijal, klasa iznad Ivanovica iako je mladji .. dosao je u NS sa 15 g. iz Čačka na nagovor tadasnjeg trenera kadeta,pored ponuda blizanaca, imao je dobar tretman u nasem klubu, sumnjam da je navijao za Vosu, malo Čačana navija za Vosu. Nasi nisu zastitili njegov ugovor i mogao je da bira.
Ne moze se porediti sa onim sto je Lane uradio.
Po meni u ovim momentu Romanic daleko daleko ozbiljniji i opasniji
Ovo za Kolarova je glupost.
Samo jedan da ja znam - gospodin Mirko PoledicaDanilo wrote: ↑Wed Jan 15, 2025 7:28 pm Slazem se... Jovan je ozbiljan potencijal, klasa iznad Ivanovica iako je mladji .. dosao je u NS sa 15 g. iz Čačka na nagovor tadasnjeg trenera kadeta,pored ponuda blizanaca, imao je dobar tretman u nasem klubu, sumnjam da je navijao za Vosu, malo Čačana navija za Vosu. Nasi nisu zastitili njegov ugovor i mogao je da bira.
Come on you Reds!