14. kolo: Cukaricki-Vojvodina 0:1

Stara Garda
Posts: 772
Joined: Sat Jan 22, 2005 4:41 pm

Post by Stara Garda »

Dejan wrote:JELEN SUPERLIGA SRBIJE:VOJVODINA DANAS IGRA S ČUKARIČKIM


U nameri da svoje fudbalere rastereti od beogradskog bremena, trener Vojvodine Dragan Radojičić pokušao je ovako da najavi današnje gostovanje kod Čukaričkog.
- Rekao sam im da današnje gostovanje ne posmatraju kao meč u Beogradu, već na Banovom brdu. Muka mi je već od te priče da smo u Beogradu nemoćni, pa se nadam da će danas naše gostovanje biti uspešnije. Do dorbog rezultata doći ćemo ako ispoštujemo sve dogovore, a na terenu pružimo maksimum. Jednostavno, želim da imamo pristup kao kada utakmice igramo u Novom Sadu i ne vidim zbog čega bi trebalo drugačije da bude – pita se Radojičić.
Evo razloga zasto smo danas pobedili na Banovom brdu :!:
mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Post by mihailov »

Jos da dodam da je Gaga bio prilicno uzbudjen nakon utakmice i veoma burno je proslavljao pobedu,kao da je titulu osvojio :lol:
Napred Voso!
User avatar
dapokalypto
Posts: 209
Joined: Mon Jul 14, 2008 10:49 am

Post by dapokalypto »

Ma neka se raduje.. samo cemo videti dokle.. Ja jos pamtim one dane kada je nasa Vosa davala po pet komada kuci skoro svim ekipama i to je bilo sasvim normalno.. ovo danas sve nesto po jedan gol, ucackamo nesto i kao super.. Znalo se pre pravilo - kuci 3 na strani makar 1 i to je tako i funkcionisalo.. Danas ako ne sede menadzeri na tribinama nema ni od fudbala nista..
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

DNENVIK wrote:BEOGRAD: Stadion Čukaričkog, gledalaca 250, sudija Jovanetić (Užice), strelac: Buač u 66. minutu. Žuti kartoni: Marković, Vilotić (Čukarički), Grozdanovski, Buač (Vojvodina), crveni karton: Vilotić (Čukarički) u 68. minutu.
ČUKARIČKI: Isailović 7, Okuka 6, DŽiknić 6, Vilotić 6, Pajović 6, Višnjić 6, Marinković 6, Nađ 6, Marković 6 (Bosančić), Bester 6 (Marović), Stančevski 6 (Bojović).
VOJVODINA: Brkić 7, Lakić 6, Kizito 7, Mijatović 7, Đurić 7, Tumbasević 6, Trivunović 6, Buač 8, Tadić 7 (Lazetić), Grozdanovski 6 (Vukajlović 7), Mrđa 8 (Stojanović).


Vojvodina je zabeležila prvu pobedu na gostovanjima u Beogradu ove jeseni i zdržala drugo mesto na superligaškoj tabeli. Izabranici trenera Dragona Radojičića prikazali su solidnu partiju na Banovom brdu i zasluženo odneli bodove u Novi Sad.
Prvo poluvreme proteklo je u prosečnoj igri sa retkim polušansama. Gosti su zapretili u 19. minutu preko Mrđe iz kontranapada, sedam minuta kasnije Tadić je iz slobodnog udarca šutirao pored stative.

U nastavku meča viđena je zanimljivija partija. Najpre je udarac Mrđe sa desetak metara odbranio golman Čukaričkog Isailović. Domaći su uzvratili preko Marinkovića i Bestera, ali je lopta u oba slučaja odletela visoko iznad prečke. Gol odluke postigao je Buač. Kapiten Vojvodine u ovom meču primio je loptu u šesnaestercu, oslobodio se čuvara i preciznim udarcem iskosa s nekoliko metara zatresao mrežu. U sledećem napadu Čukaričani su ostali brojčano oslabljeni pošto je sudija Jovanetić opravdano pokazao drugi žuti karton i put u svlačionicu štoperu Vilotiću zbog oštrog starta nad Mrđom. Do kraja susreta domaći su mogli da izjednače preko talentovanog DŽiknića, a od težeg poraza Čukaričane je spasao čuvar mreže Isailović. Raspoloženi golman u finišu je odbranio snažne udarce Mrđe, Buača, Lazetića i Mijatovića.
GRADJANSKI wrote:Golom velikog borca među Novosađanima Vladimira Buača Vojvodina je juče upisala drugu pobedu na ovosezonskim gostovanjima. Posle četiri meča u prestonici, u kojima je svaki put popijena gorka pilula, novosadski crveno-beli uspeli su da stignu do tri boda, a zahvaljujući novom uspehu ekipe Javora u sudaru s Crvenom zvezdom, Vojvodina je trećeplasiranima umakla za tri boda.

Buač je tako juče imao dva razloga za zadovoljstvo. Najpre, trener Dragan Radojičić mu je poverio ulogu kapitena, u koju je uskočio umesto Aleksandra Popovića i njegovog zamenika, odsutnog Miodraga Stošića, a i zbog reakcije na pravi način sredinom drugog dela, kada je bespomoćan ostao i izvanredno raspoložen čuvar mreže domaćih Bojan Isailović. U stvari, bila je to neka vrsta naplate promašaja Rudolfa Bestera, koji iz neposredne blizine nije uspeo da pogodi gol Vojvodine. Po principu "ko ne iskoristi svoje...", za kaznu Brđanima najpre se pobrinuo rezervista Vladimir Vukajlović, koji je majstorski uposlio Buača. Fudbaler gostiju je potom prevario Milana Vilotića i iskosa, s desne strane, pogodio suprotni ugao gola Čukaričkog.

Samo minut kasnije, veoma nesigurni Vilotić grubo je faulirao Dragana Mrđu, pa mu je pokazan i drugi žuti karton i put u svlačionicu, ali Vojvodina nije uspela da materijalizuje brojčanu nadmoć, a šanse su propustili Buač, Mrđa i Lazetić.

Strelac: Buač u 66. Stadion na Banovom brdu. Gledalaca: 200. Sudija: Jovanetić (Užice). Žuti kartoni:Vilotić, Marković (Čukarički) Grozdanoski, Buač (Vojvodina). Crveni karton: Vilotić (Čukarički) u 68. minutu.

Čukarički: Isailović, Okuka, Džiknić, Vilotić, Pajović, Višnjić, Marinković, Nađ, Marković (od 79. Bosančić), Bester (od 79. Marović), Stančeski (od 70. Bojović).

Vojvodina: Brkić, Lakić, Kizito, Mijatović, Đurić, Tumbasević, Trivunović, Buač, Tadić (od 70. Lazetić, Grozdanoski (od 64. Vukajlović), Mrđa (od 90. Stojanović).
van der iV a.k.a Totti
Posts: 635
Joined: Sun Jan 23, 2005 11:04 am
Location: Point Place

Post by van der iV a.k.a Totti »

dapokalypto wrote:Ma neka se raduje.. samo cemo videti dokle.. Ja jos pamtim one dane kada je nasa Vosa davala po pet komada kuci skoro svim ekipama i to je bilo sasvim normalno.. ovo danas sve nesto po jedan gol, ucackamo nesto i kao super.. Znalo se pre pravilo - kuci 3 na strani makar 1 i to je tako i funkcionisalo.. Danas ako ne sede menadzeri na tribinama nema ni od fudbala nista..
Upravo tako!
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

User avatar
Milan
Posts: 4288
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

mihailov wrote:Raduje povratak Tadica...
Kako koga... :lol:
POŠTO OBRAZ ???!!!
User avatar
Friend
Posts: 664
Joined: Wed Sep 20, 2006 12:18 am

Post by Friend »

Milan wrote:
mihailov wrote:Raduje povratak Tadica...
Kako koga... :lol:
Tebe verovatno najvise raduje odlicna igra Lazetica :lol: !
van der iV a.k.a Totti
Posts: 635
Joined: Sun Jan 23, 2005 11:04 am
Location: Point Place

Post by van der iV a.k.a Totti »

FRIEND wrote:
Milan wrote:
mihailov wrote:Raduje povratak Tadica...
Kako koga... :lol:
Tebe verovatno najvise raduje odlicna igra Lazetica :lol: !
Samo neka ga uvedu i u subotu,bice ispracen "ovacijama" koje je zasluzio svojim igrama i GOLOVIMA.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Locked