Srpski fudbal ima tu (ne)srecu sto se kladi uvek na pobednickog konja.
Nadam se da ce se uskoro zaje*ati, pa da lepo stigne osveta u vidu istraga i sankcija.
Super Liga - sezona 2024/25
- gospodinFKV
Re: Super Liga - sezona 2024/25
Relativno davno pricao mi je prijatelj da je na neku ino probu dosao momak koji je puno trcao ali nije bio bas dobar sa loptom. Kasnije se ispostavilo da je atleticar a da je u fudbalu bilo novaca pa je kontao, sto da ne probam. Nista me ne kosta.
Gledamo ove ljude i prosto mi ta prica pada na pamet. Ste vi sigurni da su bas svi igrali fudbal pre Vojvodine?
Gledamo ove ljude i prosto mi ta prica pada na pamet. Ste vi sigurni da su bas svi igrali fudbal pre Vojvodine?
Браво Крагујевчани ви сте једина екипа у овој смехотресној лиги која сме да се супростави близанцима. Пошто партизан у предрасимском и расимском периоду није исти клуб.
Прошле сезоне смо након 15 кола имали 2 бода више него ове сезоне. Са та два бода смо били четврти, ове сезоне би били осми, и то можда јер ТСЦ још треба да одигра са црвенима.
Нисмо много лошији али нисмо бољи и то је проблем.
Има осам екипа изнад нас. Три су нас победиле, једну смо ми победили и са остатком нерешено.
Са седам екипа испод нас имамо четири победе, нерешену и два пораза.
Нисмо много лошији али нисмо бољи и то је проблем.
Има осам екипа изнад нас. Три су нас победиле, једну смо ми победили и са остатком нерешено.
Са седам екипа испод нас имамо четири победе, нерешену и два пораза.