13. kolo 24/25: VOJVODINA - OFK 2:1 (1:1)
- Mare_Liman
Re: 13. kolo 24/25: VOJVODINA - OFK 2:1 (1:1)

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Ovo je neverovatno. Pre 2 nedelje marketing je bio za klub iz 4. Lige, a sada smo po tom pitanju fenomenalni. Nadam se da će ovakav marketing podići ljude, da krenu redovno da idu na stadion i da na svakoj utakmici imamo odličnu atmosferu koja će pomagati igračima. 

Najezio sam se kakav video.
Savrsenstvo,ovo je najbolji marketinski video od svih nasih klubova a i sire.
Sad kad mi se sve sleglo neki utisci su mi , MEDA KAPITEN , marketing u usponu, i podbacivanje unije ocekivao sam mnogo vise od njih s obzirom da su im dosli i Grci i Rusi u pomoc. Za neku dublju analizu svega(nase igre itd) bih pre svega sacekao subotu i da vidim nasu igru odnosno zalaganje protiv crvene bande.
Kakav video
. Nadam se da ćemo nastaviti sa ovakvim marketingom i možemo očekivati više ljudi i na stadionu. Sve pohvale za novi marketing tim.

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
-
Draga pobeda ali nema euforije. Za vreme utakmice neuobičajeno za mene komentarišem, "kidam glas" ali nije bilo vredjanja, pogrdnih termina. Čak ni Simu Krunića nisam "častio komplimentima". Pola pakle cigareta zdimio, Lalate ako čitaš forum: ti meni paklicu Ronhila, dobijaš na poklon kravatu
Šalu na stranu, najviše što mi je smetalo: kada neko od Vošinih fudbalera recimo izvodi aut onda nema nikog da pridje, da se nudi.

- Mare_Liman
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Odličan video, lepo izmontirano. Jedina zamerka su mi boje. Dresovi nam izgledaju skoro roze na tim snimcima ali to može lako da se naštima, tako da samo napred! Sve pohvale.
- Grbavica.021*
Имали смо среће.Борба и жеља се исплатила.Напокон борбеност на терену,страст покрај аут линије,ватрено на трибинама.
Надам се да ће наша Воша играти све боље и боље!
Надам се да ће наша Воша играти све боље и боље!