Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Milan

Re: Transferi

Post by Milan »

Deep Purple wrote: Mon Oct 07, 2024 6:37 pm

Nedeljko uz svo poštovanje ni u ovim godinama u kojima se nalazi Meda, ne može Medi vodu da nosi.

Slaninarska publika je pasivna bez naglih reakcija ali ako iko misli da se može skloniti Medojević tek tako i da se određeni broj ljudi ne probudi, vara se.

Ko će reagovati, kad znam sad već gomilu ljudi koji neće dolaziti? Oni koji su za Lalata neće praviti problem oko toga...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Maki

Post by Maki »

Na istoku je ekipa sa ograde skandirala na prošloj utakmici Lalatoviću ona sranja od ovacija kada je gostovao. Psovao sam ih sve redom, jer sam smatrao da brukaju tribinu.
Sada je vreme da se povučem. Ide hladnije vreme, udobnije je pored TV ekrana, a i neće valjda ovo večno da traje...
(Mada, to sam mislio i za srpsku idiokratiju, ali izgleda nema kraja)
Karlsson

Post by Karlsson »

Tog Piščevića je i u Borac dovlačio, pa ništa nije pokazao, a rezultati generalno su bili katastrofalni.
Valjda će mu neko objasniti da Vojvodina sada i pre 5 godina nije isti tim i da se sada barata malo ozbiljnijim parama te da nema potrebe da vuče sa sobom te igrače u pokušaju.
djoks

Post by djoks »

Karlsson wrote: Mon Oct 07, 2024 11:35 pm Tog Piščevića je i u Borac dovlačio, pa ništa nije pokazao, a rezultati generalno su bili katastrofalni.
Valjda će mu neko objasniti da Vojvodina sada i pre 5 godina nije isti tim i da se sada barata malo ozbiljnijim parama te da nema potrebe da vuče sa sobom te igrače u pokušaju.
+1
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Maki wrote: Mon Oct 07, 2024 10:38 pm Na istoku je ekipa sa ograde skandirala na prošloj utakmici Lalatoviću ona sranja od ovacija kada je gostovao. Psovao sam ih sve redom, jer sam smatrao da brukaju tribinu.
Sada je vreme da se povučem. Ide hladnije vreme, udobnije je pored TV ekrana, a i neće valjda ovo večno da traje...
Da bi idiokratija bila uspešna potrebni su vladaoci, koji vladaju kako vladaju i apatični gradjani ili u ovom slučaju navijači.
Nije toliko hladno.
Djisa

Post by Djisa »

Maki wrote: Mon Oct 07, 2024 10:38 pm Na istoku je ekipa sa ograde skandirala na prošloj utakmici Lalatoviću ona sranja od ovacija kada je gostovao. Psovao sam ih sve redom, jer sam smatrao da brukaju tribinu.
E jednom da se i ja slozim s tobom :lala: .
Kup je nas!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Egomanijak ne trpi objektivno vece legende od njega u klubu, jer kako on da se busa u grudi kad mu u svlacionici sedi neko poput Mede. Zato ce doci Piscevic.
Sto se komentara na fejsu tice, ljudi na zapadu i slicno - trazili ste...uzivajte.
VošaNS

Post by VošaNS »

Najbolji igrač Vojvodine na radaru najvećeg kluba Afrike

https://meridiansport.rs/fudbal/kejleb- ... a-al-ahli/
fare

Post by fare »

VošaNS wrote: Tue Oct 08, 2024 10:51 pm Najbolji igrač Vojvodine na radaru najvećeg kluba Afrike

Počelo je ako ga puste za milion treba ih za muda sve obesiti :evil:
Deep Purple

Post by Deep Purple »

fare wrote: Tue Oct 08, 2024 11:22 pm
VošaNS wrote: Tue Oct 08, 2024 10:51 pm Najbolji igrač Vojvodine na radaru najvećeg kluba Afrike

Počelo je ako ga puste za milion treba ih za muda sve obesiti :evil:
Treba čitati sa razumevanjem. Milion evra mu je vrednost na TM-u a ne cena po kojoj će biti prodat pre ili kasnije.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Bio bi to odličan posao. Višestruka zarada za Vošu, a Seriju bi to bio veliki iskorak, što mi je posebno drago.

Svakako sa novim ljudim ide novi koncept, neće nam on više ni biti od tolikog značaja više.
Turija

Post by Turija »

Od danas, sto se mene tice, mogu prodati sve igrace. Stadion, FC ,,Vujadin Boskov", podici tu jos jednu zgradu i jos jedan trzni centar, prosiriti Lipov Gaj, mogu cak i ugasiti Klub, jer Vojvodina njih ne interesuje. A, ni mene vise, samo se nerviram zbog nje i zaludno trosim vreme.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Deep Purple wrote: Wed Oct 09, 2024 7:22 am Treba čitati sa razumevanjem.
I ti sad preterujes sa zahtevima. :mrgreen:
student

Post by student »

Ovo mi i nema bas smisla, nema Al Ahil ne znam kakve pare da kupi Serija. Niti su plate tamo ne znam kakve. Cak bi mogli i da im pariramo.
Serija treba pustiti samo u slucaju ponude od 6m+, bukvalno je pola tima.

Druga stvar je ako postoji izlazna klauzula, a i u tom slucaju vidim mnogo bolje klubove zainteresovane za njega.
ssnigd

Post by ssnigd »

Sa Serijem se stvari resavaju razgovorom i objasnjenjem o njegovoj ulozi u timu i klubu.
Ako mu se to ne dopada i zeli vise, onda OK, prodati ga za odgovarajuce novce i to je to.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Post Reply