Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Otkad je procurila ova informacija pokušavam da skontam da li smo dotakli novo dno.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Jesmo, ako ne krenemo jos vise da kopamo
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Sve je bilo dogovoreno između Zbiljića i Lalata, čekao se samo amin sa vrha.
Nisam siguran, da sam dobro sve razumeo?Minja wrote: ↑Mon Oct 07, 2024 12:22 pmJedina istina je da od svih tih "legendi" a ja mislim samo uspesnijih ljudi u FKV sistemu i nista vise, Lalatovic je bio nekako najbrze zaboravljen. Velik si samo koliko te navijaci pamte, knjige danas vise niko ne cita. Evo vam primet Ilije Pantelica. Koliko je truda ulozeno, ali kada se prica o legendama, gotovo da se i ne pominje. Navijaci prave legende. To je tako i nista osim emocija tu ne pomaze. Nikakav novac ili reklama ili nekakve bitne ili nebitne brojke to ne mogu da promene. A za 10 godina pitanje je da li ce ovog coveka iko vise i pominjati.gospodinFKV wrote: ↑Mon Oct 07, 2024 10:37 amPazi, u poslednjem intervjuu se osvrnuo na taj dolazeci rekord i rekao da je daleko od trenerskih legendi Vojvodine, samo su njemu trenerske legende Vojvodine Ljupko Petrovic i Misa Kosanovic.
Iako se ne citaju knjige, citaju se i slusaju mediji i portali.
Sta mislis zasto se u svakom tekstu spominju blizanci i kad veze sa vezom nema?
Zasto se stadion cz zove Rajko Mitic? Zasto se stalno spominje Bari...itd, itd? A, o Vosi nista,osim kad se obruka.
To, sto se Ilije Pantelica tice, da je u senci nekih Vosinih legendi, jedan od razloga je Miodrag Pantelic i cz. Drugi mozda sto nije nadahnuto pricao o Vosi, kao oni. Da li zbog temperamenta ili neceg drugog ( recimo, slicnog razloga kao Ratko Svilar) ili zbog toga sto je radio u Vosi, pa se to podrazumevalo?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Dno ne postoji. Postoji samo promena dimenzije u kojoj stvari funkcionisu. Mi smo naucili na jedan nacin i zivota i ponasanja, a susrecemo se sa necim za nas neshvatljivim pa mislimo da je to nekakvo dno. Nije. To je samo uobicajeno ponasanje nekoga drugoga kome je usadjen potpuno drugaciji set vrednosti.
Nemoj zaboraviti da mi zivimo sudar ogromnog broja "setova" vrednosti u kratkom vremenu na maleckom prostoru, i to sve nije jednostavno ni prihvatiti ni navici se, ako uopste i treba da se navikavamo. Balasevic je pevao "Krivi smo mi" i nije to slucajno.
- Uvek sa tobom
Шта је ту је, срећно Лалате!
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Sportklub piše da smo mi zapravo ''kupili'' Lalatovića za 400 000 evra?
Da li je to realno? Na šta mi bacamo pare! Da li je ovo iko ikada uradio u Srbiji pre nas i to sa ovolikom sumom?
Da li je to realno? Na šta mi bacamo pare! Da li je ovo iko ikada uradio u Srbiji pre nas i to sa ovolikom sumom?
Sport klub je postao jedan od ogavnijih medija, oni su preneli i da je Mandarić napustio klub zbog svadje sa Zbiljićem, a bilo je i dosta drugih lažnih informacija o drugim klubovima. Postali su mnogo jadni i puštaju lažne informacije, tako da u ovo ne verujem.
https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbi ... st-lucani/
"Kako saznajemo, reč je o cifri od 40.000 evra."
POŠTO OBRAZ ???!!!
I drugi mediji prenose vest o 400.000 EUR transferu. Ako je istina tog ko je platio treba za jajca obesiti kod Miletica svima za primer!
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
I ja sam pročitao u drugim medijima, ali oni svi se pozivaju na Sportklub pa moguće ili da nisu dobro prepisali ili da je Sportklub slučajno dodao nulu viška pa kasnije prepravio.
40 000 je još i OK, ali 400 000 je suludo dati za bilo kojeg trenera u Srbiji.
- Uvek sa tobom
Спорт клуб (Нова) је постао опозициони информер, буквално више ни њима ништа не верујем!VošaNS wrote: ↑Mon Oct 07, 2024 11:00 pmSport klub je postao jedan od ogavnijih medija, oni su preneli i da je Mandarić napustio klub zbog svadje sa Zbiljićem, a bilo je i dosta drugih lažnih informacija o drugim klubovima. Postali su mnogo jadni i puštaju lažne informacije, tako da u ovo ne verujem.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Grof Žekula
- Administrator
Био би ред да ДНЕВНИК наведе одакле је преузео ово!Milan wrote: ↑Mon Oct 07, 2024 11:22 pm https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/ovo ... 2024-10-07
Mati mila…
Некада новина, данас ни...
- Mare_Liman
Ево и званично...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."