Prvi tim

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
denialalner

Re: Prvi tim

Post by denialalner »

i da Medojevic bio cak prosle godine kapiten Ael iz Limasola

i sad odjednom ne moze da igra u ekipi slicnog kvaliteta
gde je dete kluba,nekadasnji kapiten.....
Maki

Post by Maki »

Red Marquis wrote: Wed Oct 02, 2024 6:10 pm Hrvatska ima regione koji imaju svuje identitete. Nama služba svesno radi decenijama na tome da se to satre u celoj državi i sad smo svi samo Rim i njegove provincije.
Hrvatskom u različitim regionima vladaju različite partije, Split, Zagreb, Rijeka, Osijek nemaju istu vlast. Mi smo fotokopirani papir u xxx primeraka.
Hrvatska ima ligu odgovarajuću svojoj veličini, a ne da glume da su 10x veći ko mi što radimo sa večito predimenzioniranom Superligom. Imaju više mečeva najboljih timova, veću neizvesnost.
Hrvatska je u EU i još važnije država koja ima ozbiljne reprezentativne rezultate. Njima je lakše da naprave u takvom sistemu pozitvni bilans.

Hajduk će da gledaju imao on 100 ili 0 stranaca jer je to najpopularniji klub tamo. Rijeka takođe, samo na manjem uzorku, ceo grad i Kvarner su njihovi. To će uvek privlačiti i sponzore i održavati publiku.

Sem smanjenja lige, ne vidim ništa šta bi moglo ovde da se preuzme od njih. Tamo klubovi imaju tržišne principe, naše vodi jedna stranka. Zaista je smešno očekivati od SNS da ima neku želju da izgrađuje nekakve identitete u klubovima, da forsiraju decu sa lokala, da se stvaraju neke zdrave priče, kada je to upravo ono protiv čega se oni politički bore od prvog dana. Kao da od hijene očekujete da postane vegan.
+1
Dobra zapažanja.
VošaNS

Post by VošaNS »

Pošto je jasno da je Marko Poletanović naš najbolji i najkonstantniji fudbaler ove sezone mislim da nazivati ga Preletanovićem, Polutanovićem i ostalim imenima više nema nikakvog smisla.
Turija

Post by Turija »

Jako zurimo sa potpisom ko je najbolji igrac, isto kao sto uprava zuri sa potpisima trenera.
On samo igra standardno penzionerski ( ,,klaj-klaj, uz tarabu"), pa najmanje gresi.
Ono sto je cinjenicno, to je da najbolje izvodi kornere, ali ne moze niko od nasih da pogodi gol glavom, a ni nogom.
Svi igraju na ,,leru" i svi rukovode na ,,leru", pa dobro svima, osim Vosi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

VošaNS wrote: Thu Oct 03, 2024 1:16 pm Pošto je jasno da je Marko Poletanović naš najbolji i najkonstantniji fudbaler ove sezone mislim da nazivati ga Preletanovićem, Polutanovićem i ostalim imenima više nema nikakvog smisla.
Što se mene tiče on može da da sto golova u sezoni i još toliko asistencija, on je za mene zauvek Preletanović, jer bi inače pisao izdajnik kad ga pominjem.
Io odio Belgrado
Rakovac

Post by Rakovac »

Izgleda da je vreme da se smanje očekivanja od ovog igračkog kadra. Nisu nikakve "bombe" ni Sičenji, Baroš , Ranđelović ; Muteanu i kompanija . To su sve, vreme pokazuje, u najboljem slučaju prosečni igrači za ovu ligu. Svi znamo da je Sičenji do dolaska kod nas bio rezerva u Švedskoj, da Baroš nije mogao da igra prvu ligu portugala i da je davan na pozajmice u drugu ligu itd. Pa i Seri čudotvorac dolazi iz druge francuske lige gde baš i nije bio standardan. Pa valjda MJ nije pametniji i vidovitiji od svih tih trenera tamo odakle su ti igrači došli. I to sad postaje sve očiglednije, iz utakmice u utakmicu. Naša "pojačanja" postaju sve više nažalost i predmet sprdnje, ovo što je napravio Sičenji protiv Pazara je nešto najgore što sam video u istoriji naših centarhalfova, delovao mi je kao Vlade Divac na mestu centarhalfa, prvo mu uzme loptu i onda mu da gol kroz noge.
Zato, opustimo se i uživajmo u sredini superlige srbije.
Milan

Post by Milan »

Red Marquis wrote: Thu Oct 03, 2024 4:34 pm
VošaNS wrote: Thu Oct 03, 2024 1:16 pm Pošto je jasno da je Marko Poletanović naš najbolji i najkonstantniji fudbaler ove sezone mislim da nazivati ga Preletanovićem, Polutanovićem i ostalim imenima više nema nikakvog smisla.
Što se mene tiče on može da da sto golova u sezoni i još toliko asistencija, on je za mene zauvek Preletanović, jer bi inače pisao izdajnik kad ga pominjem.

+milion!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a923563/M ... svetu.html

За оне са слабијим памћењем.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Cane

Post by Cane »

Pošto se iz nekog meni ne baš jasnog razloga izjašnjavamo ovde i prenose se čisto lične impresije kao nešto relevantno, a koje naravno ne obavezuju nikoga, evo onda da dodam i ja svoj takođe neobavezujući stav.

Dokle god ima odnos prema dresu i obavezama kakav pokazuje od kad se vratio, dok ne čini baš ništa što narušava ugled kluba i sve dok je deo rešenja a ne problema vezano za stanje u ekipi i na terenu, on je za mene Marko Poletanović i dobiće aplauz za takvo ponašanje i svaki dobar potez koji eventualno pokaže.

Ukoliko se nešto od toga promeni onda ću i ja menjati stav a za sada je ovako.
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Rakovac wrote: Thu Oct 03, 2024 6:08 pm Izgleda da je vreme da se smanje očekivanja od ovog igračkog kadra. Nisu nikakve "bombe" ni Sičenji, Baroš , Ranđelović ; Muteanu i kompanija . To su sve, vreme pokazuje, u najboljem slučaju prosečni igrači za ovu ligu. Svi znamo da je Sičenji do dolaska kod nas bio rezerva u Švedskoj, da Baroš nije mogao da igra prvu ligu portugala i da je davan na pozajmice u drugu ligu itd. Pa i Seri čudotvorac dolazi iz druge francuske lige gde baš i nije bio standardan. Pa valjda MJ nije pametniji i vidovitiji od svih tih trenera tamo odakle su ti igrači došli. I to sad postaje sve očiglednije, iz utakmice u utakmicu. Naša "pojačanja" postaju sve više nažalost i predmet sprdnje, ovo što je napravio Sičenji protiv Pazara je nešto najgore što sam video u istoriji naših centarhalfova, delovao mi je kao Vlade Divac na mestu centarhalfa, prvo mu uzme loptu i onda mu da gol kroz noge.
Zato, opustimo se i uživajmo u sredini superlige srbije.
Abubakar je u Vojvodinu došao kao rezerva u zvezdi i prosek u Ofki pa postao legenda kluba.
Kizito je došao iz Srema, tada druge lige Srbije, pa nismo imali kvalitetnijeg beka.
Crni su Sadika doveli iz Serije B, a sad predvodi napad Sosijedad. Hoćeš da kažeš da u Romi nisu bili pametni i vidoviti?
Kvalitet je relativna stvar. Na kvalitetu može da se radi. Svi igrači kojima si ovde namerno promašio prezimena imaju određene kvalitete. Na treneru je da te kvalitete iskoristi, a mene sakrije. Mi trenera nemamo. Nit zna da postavi utakmicu, nit da vodi istu.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ovde se previse sudi ekipi (pogotovo strancima) koja je skupljena bukvalno pre dva meseca, u atmosferi koja se ispuvala kao balon, i situaciji da klub (ponovo) menja tri trenera u jednoj sezoni. To neki od njih verovatno nisu doziveli u karijeri. Seri je ovde od januara, dobice treceg trenera do kraja godine. Ponasamo se kao da na nasim poslovima ne dodje do disrupcije cim se promeni nesto, a sad zamisli da promenis tri direktna nadredjena od januara do danas, da se ne zna ko pije, a ko placa, i da na kraju dana dodas tu jos menadzere, kriminal, namestanja.

Daleko je ovo od fudbalskog kluba, da bi se momcima posmatrao svaki potez na utakmici.
Minja
Administrator

Post by Minja »

MiSmoFKV! wrote: Thu Oct 03, 2024 9:28 pm Kizito je došao iz Srema...
Kiza, Igor Duric i jos jedan momak, zaboravio prezime. Taj igrac se nije snasao pa je brzo otisao, ali Igor i Kiza su odigrali bitne role u dresu Vojvodine.

Secam se kada je stigao: "Znam da je Vojvodina veći klub od Srema :)"

Kiza, kakav lik.

Ako pogledate sudbine i karijere mnogih velikih igraca, tek mali broj je zapravo ponikao u najvecim klubovima. Uglavnom su u nekom momentu dosli iz manjih sredina. Talenat i radne navike ne rastu samo u najvecim fudbalskim centrima. Daleko je to od istine. Tome treba dodati da puno zavisi od okruzenja i ljudi sa kojima radis. Sa obe strane je to tako. I upravljacki deo je jako bitan, ali i izbor saradnika. Imati kvalitetne ljude koji ce prepoznati potencijal, imati jake ljude koji ce odbraniti taj potencijal od spoljnih faktora, imati kvalitetne ljude koji ce taj potencijal pretvoriti u igracku vrednost. Nije jednostavno.

Slazem se sa GospodinomFKV, ovo nije normalno sta se radi u Vojvodini. Nacin na koji se posmatra radni proces bukvalno stvar ambijent da budemo tu gde jesmo. Svaki naredni potez je logican nelogican nastavak prethodnog.
Milan

Post by Milan »

Minja wrote: Fri Oct 04, 2024 10:57 am
Kiza, Igor Duric i jos jedan momak, zaboravio prezime. Taj igrac se nije snasao pa je brzo otisao, ali Igor i Kiza su odigrali bitne role u dresu Vojvodine.

Moguće da je napadač Maslać u pitanju. Jedan od retkih ozbiljnih promašaja u proceni pokojnog Djumija. Najavljivao ga je i o njemu govorio slično kao Deep o Asmiru Kajeviću. :mrgreen:
POŠTO OBRAZ ???!!!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Maslac je stoper.
Milan Maslic je napadac. Nije bio nesto, a ocekivalo se...
1892

Post by 1892 »

Milan wrote: Fri Oct 04, 2024 4:24 pm
Minja wrote: Fri Oct 04, 2024 10:57 am

Moguće da je napadač Maslać u pitanju. Jedan od retkih ozbiljnih promašaja u proceni pokojnog Djumija. Najavljivao ga je i o njemu govorio slično kao Deep o Asmiru Kajeviću. :mrgreen:
S dugom kosom, napadač. Došao iz Inđije ako se ne varam. Đumijeva slaba procena.

Kad smo već kod tog nekog perioda, imao je i Stepi svog ljubimca. Ubacivao ga s klupe i tepao mu Lilika ili tako nešto... :mrgreen: Ne znam da li se iko seća. Vezni ili krilni igrač je bio. Potpuni promašaj ali mi je ostalo u sećanju po tom Stepijevom deranju s klupe Liiiiiliiiikaa
Come on you Reds!
Post Reply