(odloženo) 2. kolo 24/25: VOJVODINA - Novi Pazar 0:1 (0:1)
- Grbavica.021*
Re: (odloženo) 2. kolo 24/25: VOJVODINA - Novi Pazar, sreda 19h
10 утакмица 12 бодова 11 на табели
ЈЕБЕМ ЛИ ВАМ МАТЕР СВИМА.
Већина играча није ни за термин за шта ови идиоти примају паре.
ЈЕБЕМ ЛИ ВАМ МАТЕР СВИМА.
Већина играча није ни за термин за шта ови идиоти примају паре.
УПРАВА НАПОЉЕ!
- Neizlecivi
Nas su i Radnicki i ovi prebili. Nemamo nijednog agresivnog igraca osim Crnomarkovica, koji je stoper i ne moze uticati na igru toliko. Fali nam takodje vodja na terenu. Njegos je istinski borac, ali mi deluje da je pravi vodja na terenu bio Vukanovic. Od njega je kretao svaki pritisak, kretala agresivnost i fali nam kao leba u timu.
Krtola, iako mi nista skrivio nije, nije dorastao ovome... Ide nam Subotica i jos jedna pauza, a mi cemo na kraju docekati decembar u dobrom donjem delu tabele.
Krtola, iako mi nista skrivio nije, nije dorastao ovome... Ide nam Subotica i jos jedna pauza, a mi cemo na kraju docekati decembar u dobrom donjem delu tabele.
- naseljekolumbija
Стрпљиво! Само да се пробије психолошка баријера и газимо све до краја
- Red Marquis
- Moderator
Ja čekam od 89-te da se probije psihološka barijera.naseljekolumbija wrote: ↑Wed Oct 02, 2024 9:26 pm Стрпљиво! Само да се пробије психолошка баријера и газимо све до краја
Io odio Belgrado
- Mare_Liman
Сва срећа па иза Роскеца нема никог, па не може више лопта у назад.
Тешки распад, од управе до стручног штаба па до оних на терену, председник и његова два бонуса набијем на ону ствар, Величковић не би разлику направио ни у Кабелу, сваки пас сем један Серију погрешио, свака лопта изгубљена, плаши се лопте, плаши се дуела , Младеновић има две утакмице по 30 минута, мада ни он не улива неко поверење, Радуловић чак за промену био и не толико лош, бар што се дефанзивне тиче, Сиченџеу данас најгора утакмица од кад је дошао, средина нам не постоји, игра нам не постоји, пасови квалитетнији на Кабелу него играча који примају 10.000€ месечно, сва срећа па је само 1-0 остало.
Тешки распад, од управе до стручног штаба па до оних на терену, председник и његова два бонуса набијем на ону ствар, Величковић не би разлику направио ни у Кабелу, сваки пас сем један Серију погрешио, свака лопта изгубљена, плаши се лопте, плаши се дуела , Младеновић има две утакмице по 30 минута, мада ни он не улива неко поверење, Радуловић чак за промену био и не толико лош, бар што се дефанзивне тиче, Сиченџеу данас најгора утакмица од кад је дошао, средина нам не постоји, игра нам не постоји, пасови квалитетнији на Кабелу него играча који примају 10.000€ месечно, сва срећа па је само 1-0 остало.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Imaš kod kuće dve utakmice zaredom protiv prosečnh ekipa i šansu da se priključiš u borbu za 2-3. mesto, a ti izgubiš 5 bodova i to zbog grešaka u zadnjoj liniji kakve ni petlići ne prave.
- Grbavica.021*
Владица Грујић: Ово није право лице Војводине, превише индивидуалних грешака
https://www.fkvojvodina.rs/vladica-gruj ... h-gresaka/
https://www.fkvojvodina.rs/vladica-gruj ... h-gresaka/
Razbijena vojska bez komadanta.
Davao sam podrsku Krtolici u pocetku, ali ova utakmica je pokazala da on ne zna da vodi utakmicu. Ne zna! Prethodne su nagovestavale, ova je definitivno pokazala.
Davao sam podrsku Krtolici u pocetku, ali ova utakmica je pokazala da on ne zna da vodi utakmicu. Ne zna! Prethodne su nagovestavale, ova je definitivno pokazala.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Problem je sto su te igrace platili. Pa to je najveci vic. Imena iz prethodnog posta sam naveo jer sam stiklirao ko je od igraca usao bar u jedan bas ono sprint. Ovakav fudbal smo mi igrali na Sajmistu pre ovih balona i nemogucnosti da se vise rekreiramo a bez placanja. Vidi se da tu postoji kvalitet i da u nekom drugacijem univerzumu ovo i moze da bude tim, ali, mislim da mi to necemo gledati. Trener nije ni trebao da bude na ovoj poziciji, tu je igrom slucaja, ali isto tamo mislim da nije u tome problem.Pera Centar wrote: ↑Wed Oct 02, 2024 9:06 pm Ako u krugu od 50 km od Novog Sada ne može da se skupi jedanaest momaka da odvali ovu ekipu afrikanaca, rumuna, legionara i ostalih onda je pao mrak na fudbalsku Vojvodinu.
Nekada smo mi igrali fudbal menadzer, danas se menadzeri igraju sa nasim fudbalom.
Ubeđen sam da imamo igrače top 3 u ligi a igra i rezultati su nam na nivou zadnje 3 ekipu, Njegoš kakav god da je loš mora igrati od početka, Ranđelović mi ne uliva neku nadu, Depu nije loš. Ne mogu da verujem koliko nam fali Aleksa od njegove povrede sve je otišlo u pičku materinu. Jedino vrednost pohvale je teren koji je stvarno izgleda fantazija samo neka takav i ostane, trenera nekog normalnog dovesti pod hitno nek oni zajebu sa njihovim eksperimentisanjem ode nama Sezona u pizdu lepu materinu.
Вечерас се имало свашта видети али понајмање фудбала.
Фали нам средина, или један играч који може нешто да уради. Све наше лопте иду около, сви фазони већ проваљени. Мењају се тренери али не и стил игре. Зашто ми сваком противнику препуштамо средину? Зашто се наши не отварају саиграчу са лоптом?
Гледам Ранђеловића како стоји са стране и чека лопту, као да ће магично доћи до њега.
Да ли неко зна каква нам је то била формација на крају, два бека изашла а један ушао, као да је он био трећи штопер? Зар поред Сеида то да се ради.
Шта рећи.
И да, мислим да повици "Турски цигани" нама не стоје. Манимо се тога.
Фали нам средина, или један играч који може нешто да уради. Све наше лопте иду около, сви фазони већ проваљени. Мењају се тренери али не и стил игре. Зашто ми сваком противнику препуштамо средину? Зашто се наши не отварају саиграчу са лоптом?
Гледам Ранђеловића како стоји са стране и чека лопту, као да ће магично доћи до њега.
Да ли неко зна каква нам је то била формација на крају, два бека изашла а један ушао, као да је он био трећи штопер? Зар поред Сеида то да се ради.
Шта рећи.
И да, мислим да повици "Турски цигани" нама не стоје. Манимо се тога.
- Grbavica.021*
Svi su bili loši danas, prosto skoro niko nije zaslužio bodove.
Veličković i Savićević najveće rupe, plus se ni ne trude. Što je trener toliko čekao da ih zameni kada je svima bilo jasno da ništa danas neće uraditi?
Seri nevidljiv, ostali isto vrlo slabi.
Da li neko ima ideju zašto Medojević ne igra? Danas je morao biti na terenu.
Moral je očigledno bio na niskom nivou i očigledno je da Krtolica nije dorastao ovom zadatku.
Dajte Gaćinovića ako nema koga boljeg.
Veličković i Savićević najveće rupe, plus se ni ne trude. Što je trener toliko čekao da ih zameni kada je svima bilo jasno da ništa danas neće uraditi?
Seri nevidljiv, ostali isto vrlo slabi.
Da li neko ima ideju zašto Medojević ne igra? Danas je morao biti na terenu.
Moral je očigledno bio na niskom nivou i očigledno je da Krtolica nije dorastao ovom zadatku.
Dajte Gaćinovića ako nema koga boljeg.
Frapantno loše je izgledalo baš sve u timu večeras.
Cela ekipa kolektivno, kao i svaki pojedinac zasebno, je potonula žestoko i ovo se najkraće rečeno zove raspad.
Organizacija igre ne postoji, deluje da niko od igrača ni ne zna šta treba da igra i koja je ideja. Šta li ovi ljudi rade na treningu voleo bih znati zaista. Deluje kao da ni ne razgovaraju međusobno a ne da nešto uigravaju. To je pitanje na koje bi trebao odgovoriti trener, ako je u stanju.
Nešto se mora menjati jer ovo ovako ne deluje da se može samo popraviti i podizati nego naprotiv, da će pad biti sve strmoglaviji i brži. Treba nam šok terapija i "strujni udar" da igrači probude i podignu a kako to uraditi je pitanje na koje nemam odgovora.
PS Mala digresija, evo gledam meč LŠ u Maksimiru koji se igra po kiši. Naš teren je zaista Santijago Bernabeu za njihov.
A na takvom terenu ovakva (ne)igra. O tugo.
Cela ekipa kolektivno, kao i svaki pojedinac zasebno, je potonula žestoko i ovo se najkraće rečeno zove raspad.
Organizacija igre ne postoji, deluje da niko od igrača ni ne zna šta treba da igra i koja je ideja. Šta li ovi ljudi rade na treningu voleo bih znati zaista. Deluje kao da ni ne razgovaraju međusobno a ne da nešto uigravaju. To je pitanje na koje bi trebao odgovoriti trener, ako je u stanju.
Nešto se mora menjati jer ovo ovako ne deluje da se može samo popraviti i podizati nego naprotiv, da će pad biti sve strmoglaviji i brži. Treba nam šok terapija i "strujni udar" da igrači probude i podignu a kako to uraditi je pitanje na koje nemam odgovora.
PS Mala digresija, evo gledam meč LŠ u Maksimiru koji se igra po kiši. Naš teren je zaista Santijago Bernabeu za njihov.
A na takvom terenu ovakva (ne)igra. O tugo.