(odloženo) 2. kolo 24/25: VOJVODINA - Novi Pazar 0:1 (0:1)
Re: (odloženo) 2. kolo 24/25: VOJVODINA - Novi Pazar, sreda 19h
Још ова судијска сељачина набеђена.
Апсолутно невероватно.
Апсолутно невероватно.
УПРАВА НАПОЉЕ!
E ovo je sad već cirkus od postave... Jel to Sery wing back?
Mladenovic, Seri, Muntean, Ranđelovic moraju da igraju na svakoj utakmici od prve sekunde, svi ostali i moze i ne mora. Promena trenera nece nista promeniti. Promena energije na terenu moze da se uradi samo sa igracima koji zele da igraju. Dodao bih tu i Kokanovica.
Nasim igracima kao da je zabranjeno da "udju" u sprint. Trckaranje je 80% utakmice, brzo trcanje 20%, sprint igre, pa gotovo da je i nema. Zato smo truba. Kvalitet bez 110% zelje je go k*.
Nasim igracima kao da je zabranjeno da "udju" u sprint. Trckaranje je 80% utakmice, brzo trcanje 20%, sprint igre, pa gotovo da je i nema. Zato smo truba. Kvalitet bez 110% zelje je go k*.
Ovo je već parodija od kluba.
Onom kome je palo na pamet da ova karikatura moze da bude trener Vojvodine se zahvaliti, istovremeno kada i ovom nazovi treneru, źelim mu da svoje trenersko umeće u budućnosti prezentuje navijačima Vrbasa. Odakle ti ideja čoveče da si trener za Vojvodinu, kako je…ote kakvo je to samopouzdanje, šta si umislio.
Ako je nesto novaca ostalo od rasprodaje, mozda ipak uloziti u trenera?
Onom kome je palo na pamet da ova karikatura moze da bude trener Vojvodine se zahvaliti, istovremeno kada i ovom nazovi treneru, źelim mu da svoje trenersko umeće u budućnosti prezentuje navijačima Vrbasa. Odakle ti ideja čoveče da si trener za Vojvodinu, kako je…ote kakvo je to samopouzdanje, šta si umislio.
Ako je nesto novaca ostalo od rasprodaje, mozda ipak uloziti u trenera?
Nema šta igračima da se zameri, baš je ovo divljina. Alibi trener od alibi uprave.
I šta je jebeno sa Sičendžeom danas?
Dobro smo prosli sa samo jednim primljenim.
Pa dokle bre više jel vas nije sramota za čega vi primat platu ma terajte se u pičku materinu više a onaj Krtola bolje da ode il ćemo ispasti iz lige bruka sramota fuj ne znam šta više reći
Nemam sta smisleno da napisem, jer posle me situacije na terenu demantuju. Jedino me ne demantuje da nasi igraci nemaju dovoljnu kondiciju, individualnu tehniku i ideju za nivo Vose.
Tesko i treneru u ovakvom stanju, gde na svakoj utakmici neki nas igrac napravi neshvatljivu glupost, pored svih tehnickih nedostataka. Bilo koga da stavi u postavu, isto je, samo malo drugacije pogresi.
Tesko i treneru u ovakvom stanju, gde na svakoj utakmici neki nas igrac napravi neshvatljivu glupost, pored svih tehnickih nedostataka. Bilo koga da stavi u postavu, isto je, samo malo drugacije pogresi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Grbavica.021*
- Uvek sa tobom
Управа напоље !
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Pera Centar
Ako u krugu od 50 km od Novog Sada ne može da se skupi jedanaest momaka da odvali ovu ekipu afrikanaca, rumuna, legionara i ostalih onda je pao mrak na fudbalsku Vojvodinu.
Традиције су ту да се руше. Ето изгубимо и од ових у Новом Саду први пут . Иначе и овај Пазар је кршина од екипе, па онда гледајте нашта Војводина личи.
-
Slažem se da je Gaćinović najbolje rešenje, ali to što je bio u loži ne znači ništa, jer dok nema klub generalno ide i gleda utakmice. Bio je par puta i u Topoli u loži, bio je čak i na Ubu jednom prilikom, dakle ništa ne mora da znači ali je činjenica da ako ljude iz Vojvodine nije sramota da pogledaju tabelu, nešto moraju da menjaju.Deep Purple wrote: ↑Wed Oct 02, 2024 8:03 pmNemam informacije u vezi Gaćinovića da me neko pogrešno ne shvati da ga prizivam, samo je moje mišljenje da nam je u ovom trenutku možda i jedino rešenje koje bi moglo da donese instant boljitak.churguzijanac wrote: ↑Wed Oct 02, 2024 8:02 pm U pravu je Deep.Ekipa totalno u kurcu sa samopouzdanjem.Veliki, ako ne i preveliki izazov za Krtolicu.Evo Gaćinovića u loži i mislim da nam je to novi trener.
Nisam znao da je u loži, generalno sam se udaljio od dešavanja u klubu i ne kopam informacije jer me generalno ova cela sezona jako boli jer ne mogu da se smetnem utisku da imamo odličan igrački kadar i kao neko ko gleda dublje fudbal me to boli i demoralisan sam.
Ja ću hiljadu puta ponoviti pa neka ispadnem na kraju i fudbalski diletant da je ovo tim za rutinsko drugo mesto u ligi i sa kvalitetom i sa dubinom igračkog kadra i da igramo ispod svakog mogućeg nivoa.
I molim za strpljenje za Depu-a po svim fudbalskim paramterima koje ja posmatram on ima kvalitet da u ovoj ligi bude bez oroblema dvocifren, treba i njemu minuta i rutine ali ima fudbasku inteligenciju i kvalitet da pravi razliku u ovoj ligi.