(odloženo) 2. kolo 24/25: VOJVODINA - Novi Pazar 0:1 (0:1)

Locked
rykerfcv

Re: (odloženo) 2. kolo 24/25: VOJVODINA - Novi Pazar, sreda 19h

Post by rykerfcv »

Још ова судијска сељачина набеђена.
Апсолутно невероватно.
УПРАВА НАПОЉЕ!
Bane

Post by Bane »

E ovo je sad već cirkus od postave... Jel to Sery wing back?
Minja
Administrator

Post by Minja »

Mladenovic, Seri, Muntean, Ranđelovic moraju da igraju na svakoj utakmici od prve sekunde, svi ostali i moze i ne mora. Promena trenera nece nista promeniti. Promena energije na terenu moze da se uradi samo sa igracima koji zele da igraju. Dodao bih tu i Kokanovica.

Nasim igracima kao da je zabranjeno da "udju" u sprint. Trckaranje je 80% utakmice, brzo trcanje 20%, sprint igre, pa gotovo da je i nema. Zato smo truba. Kvalitet bez 110% zelje je go k*.
draganas

Post by draganas »

Ovo je već parodija od kluba.

Onom kome je palo na pamet da ova karikatura moze da bude trener Vojvodine se zahvaliti, istovremeno kada i ovom nazovi treneru, źelim mu da svoje trenersko umeće u budućnosti prezentuje navijačima Vrbasa. Odakle ti ideja čoveče da si trener za Vojvodinu, kako je…ote :shock: kakvo je to samopouzdanje, šta si umislio.

Ako je nesto novaca ostalo od rasprodaje, mozda ipak uloziti u trenera?
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Nema šta igračima da se zameri, baš je ovo divljina. Alibi trener od alibi uprave.
exlimanac

Post by exlimanac »

Bane

Post by Bane »

I šta je jebeno sa Sičendžeom danas? :x
limanfkv

Post by limanfkv »

Dobro smo prosli sa samo jednim primljenim.
fare

Post by fare »

Pa dokle bre više jel vas nije sramota za čega vi primat platu ma terajte se u pičku materinu više a onaj Krtola bolje da ode il ćemo ispasti iz lige bruka sramota fuj ne znam šta više reći :evil:
Turija

Post by Turija »

Nemam sta smisleno da napisem, jer posle me situacije na terenu demantuju. Jedino me ne demantuje da nasi igraci nemaju dovoljnu kondiciju, individualnu tehniku i ideju za nivo Vose.

Tesko i treneru u ovakvom stanju, gde na svakoj utakmici neki nas igrac napravi neshvatljivu glupost, pored svih tehnickih nedostataka. Bilo koga da stavi u postavu, isto je, samo malo drugacije pogresi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Воша изгубила од Новог Пазара

https://www.fkvojvodina.rs/vosa-izgubil ... og-pazara/
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Управа напоље !
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Pera Centar

Post by Pera Centar »

Ako u krugu od 50 km od Novog Sada ne može da se skupi jedanaest momaka da odvali ovu ekipu afrikanaca, rumuna, legionara i ostalih onda je pao mrak na fudbalsku Vojvodinu.
ДушанФ89

Post by ДушанФ89 »

Традиције су ту да се руше. Ето изгубимо и од ових у Новом Саду први пут 😁. Иначе и овај Пазар је кршина од екипе, па онда гледајте нашта Војводина личи.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Deep Purple wrote: Wed Oct 02, 2024 8:03 pm
churguzijanac wrote: Wed Oct 02, 2024 8:02 pm U pravu je Deep.Ekipa totalno u kurcu sa samopouzdanjem.Veliki, ako ne i preveliki izazov za Krtolicu.Evo Gaćinovića u loži i mislim da nam je to novi trener.
Nemam informacije u vezi Gaćinovića da me neko pogrešno ne shvati da ga prizivam, samo je moje mišljenje da nam je u ovom trenutku možda i jedino rešenje koje bi moglo da donese instant boljitak.

Nisam znao da je u loži, generalno sam se udaljio od dešavanja u klubu i ne kopam informacije jer me generalno ova cela sezona jako boli jer ne mogu da se smetnem utisku da imamo odličan igrački kadar i kao neko ko gleda dublje fudbal me to boli i demoralisan sam.

Ja ću hiljadu puta ponoviti pa neka ispadnem na kraju i fudbalski diletant da je ovo tim za rutinsko drugo mesto u ligi i sa kvalitetom i sa dubinom igračkog kadra i da igramo ispod svakog mogućeg nivoa.

I molim za strpljenje za Depu-a po svim fudbalskim paramterima koje ja posmatram on ima kvalitet da u ovoj ligi bude bez oroblema dvocifren, treba i njemu minuta i rutine ali ima fudbasku inteligenciju i kvalitet da pravi razliku u ovoj ligi.
Slažem se da je Gaćinović najbolje rešenje, ali to što je bio u loži ne znači ništa, jer dok nema klub generalno ide i gleda utakmice. Bio je par puta i u Topoli u loži, bio je čak i na Ubu jednom prilikom, dakle ništa ne mora da znači ali je činjenica da ako ljude iz Vojvodine nije sramota da pogledaju tabelu, nešto moraju da menjaju.
Locked