O Forumu i Sajtu

Sve o sajtu i forumu
MiSmoFKV!

Re: O Forumu i Sajtu

Post by MiSmoFKV! »

N13 odmori dve nedelje i virus zvani fkv.com će ti se vratiti. Tako je i meni bilo posle Maribora. U pravu si da se kvalitet foruma smanjio, ali to je posledica masovnosti. Ali i dalje ima kvalitetnih. Rabba kao zapisničar, Deep kao insajder, Turija kao mudrac, Radoye koji vodi akciju igrač sezone, Grof koji piše najave. Svako od nas ostavlja deo sebe ovde i to je naš doprinos starom klubu. A jednog dana će sve to doći na svoje.
Milan

Post by Milan »

Imao sam i ja period od skoro dve godine da nisam posećivao forum i pisao na njemu (ničim izazvan), pa me je nagon da podelim vest o smrti Đumija ponovo vratila. Bez ovog mesta se ne može (i ne treba!) i bogatstvo je što imamo ovaj naš kutak. Moramo ga negovati kao jedino mesto koje neguje prave vrednosti i Slaninarstvo u izvornom obliku. Uljeze je teško eliminisati, a i dobro je imati ih na oku...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Duplof

Post by Duplof »

@N13 razumem razočarenje i nezadovoljstvo, svima dođe ta "žuta minuta" kad nam je dosta svega, da li zbog foruma, dešavanja u klubu ili već nečeg trećeg.

Ja sam napisao pre manje od mesec dana kako mi je dosta svega, i shvatam sad koliko je to bio glup i ishitren post. Iskulirao sam par dana od svega, kako oko kluba tako i oko nekih društvenih dešavanja. Ali uhvatim sebe kako ulazim ovde, čitam i planiram današnji dan u odnosu na utakmicu. Mišljenje oko toga šta sam tad rekao se nije promenilo o radu kluba, ali ljubav prema klubu i ovoj "zarazi" zvanoj forum se nije lako odupreti. :)
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Вероватно је и пре предлагано, па је можда са неким разлогом одбијено, с обзиром да је био актуеалан током лета због свог европског пута, а и с обзиром да су браћа изборила Европу ове сезоне, не знам да ли би можда било добро да се отвори и неки топик у вези борца, ипак смо неки братски клубови, може ту и да се прича о неким међусобним утакмицама и сл. ал свакако мислим да има људи који ће се интеросовати за утакмице Борца и актуелности у вези њих, па можда топик у вези Борца не би био лош ?
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Mare_Liman wrote: Sun Sep 15, 2024 9:43 pm Вероватно је и пре предлагано, па је можда са неким разлогом одбијено, с обзиром да је био актуеалан током лета због свог европског пута, а и с обзиром да су браћа изборила Европу ове сезоне, не знам да ли би можда било добро да се отвори и неки топик у вези борца, ипак смо неки братски клубови, може ту и да се прича о неким међусобним утакмицама и сл. ал свакако мислим да има људи који ће се интеросовати за утакмице Борца и актуелности у вези њих, па можда топик у вези Борца не би био лош ?
+1,steta za danasnju utakmicu protiv Zrinjskog mogla je biti pobeda.
УПРАВА НАПОЉЕ!
ssnigd

Post by ssnigd »

Pozdravljam akcije nekolikiko forumasa koji redovno kace vesti sa raznih portala. Ono sto mi delimicno smeta, sto se forum pretvorio u copy/paste vesti sa instagram stranica. I ako se pokrene neka diskusija, izgubi se u moru instragram postova.

Mislim da bismo to trebali da smanjimo na najbitnije, inace cemo biti kao mame koje dobiju prvo dete, pa kace na internet svaku zivu sliku svog deteta.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Turija

Post by Turija »

ssnigd wrote: Sat Oct 26, 2024 3:25 pm Pozdravljam akcije nekolikiko forumasa koji redovno kace vesti sa raznih portala. Ono sto mi delimicno smeta, sto se forum pretvorio u copy/paste vesti sa instagram stranica. I ako se pokrene neka diskusija, izgubi se u moru instragram postova.

Mislim da bismo to trebali da smanjimo na najbitnije, inace cemo biti kao mame koje dobiju prvo dete, pa kace na internet svaku zivu sliku svog deteta.
Potpuno se slazem sa tobom. Gubi se nit diskusije i previse nepotrebnih slika i teksta, kojeg vec ima na drugim stranicama. Koga to zanima - procice.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Bio sam jedan od onih koji su se žalili na "jeftinije karte", u prevodu, nemam naloge na aktuelnim socijalnim mrežama pa nisam mogao da vidim objave sa istih.

Vidim da je to bila greška i da smo otišli u drugu krajnost i slažem se da treba skloniti mogućnost "embedovanja" poruka s drugih mreža. Ko nema nalog na instagramu, napravi nalog na instagramu(uključujući mene), teško nije, pa lepo otvori objavu, ako ga interesuje. Ovo sada ne liči ni na šta.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Rabba wrote: Thu Nov 07, 2024 3:43 pm Bio sam jedan od onih koji su se žalili na "jeftinije karte", u prevodu, nemam naloge na aktuelnim socijalnim mrežama pa nisam mogao da vidim objave sa istih.

Vidim da je to bila greška i da smo otišli u drugu krajnost i slažem se da treba skloniti mogućnost "embedovanja" poruka s drugih mreža. Ko nema nalog na instagramu, napravi nalog na instagramu(uključujući mene), teško nije, pa lepo otvori objavu, ako ga interesuje. Ovo sada ne liči ni na šta.
Jednostavno otvoriti na forumu na aktulenostima temu za takve objave i rešeno, ko hoće da čita neka čita, jer puno forumaša nema ili ne koristi društvene mreže.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

A treba i imati meru sta se prenosi. Ne moramo bas znati kad je koji prvotimac popio kafu i koliko je stolica instalirano na stadionu u Pickovcu.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Post Reply