U pravu si. Nejasno je zbog uvoda.Stexman wrote: ↑Sat Sep 14, 2024 8:49 pmNisam bas shvatio kome si koliko dao bodova!? Dele je dobio 3, Baros 2 i Seri 1? Ili bas kako si napisao?Turija wrote: ↑Sat Sep 14, 2024 8:33 pm Tesko je poredjati najbolje veceras. Svako ima osnove xa bod(ove).
1. Dele
Namucio je odbranu gostiju i na zemlji u vazduhu. Steta sto ona lopta nije usla gol, posle izvrdenog kornera, imao i gol i asistenciju.
2.Baros
Sad vec nastaju problemi, kome ih dati, a tek ce biti za onaj jedan bod. Pogotovo meni, posto sam gledao utakmicu u tv prenosu. Ali Baros je u finisu bio sjajan defanzivno. Isto tako i Crni i Kolins.
3.Seri
Gol i kad ne znamo gde smo, loptu njemu.
Zasluzili su bod mnogi nasi na terenu ( Njegos, Poletanovic, Korac).
Pohvale Krtolici i rezervistima, osim Depoa ( vidi se da nije spreman i da je prerano usao u igru)
Dao sam 3 boda Deleu za podstrek, trud, asistenciju i sto je mucio stopere i odbranu gostiju na zemlji i u vazduhu ( pogotovo visokog Milunovica).
Kad je usao Depu, sve smo to izgubili.
Depu je usao prerano ( sticajem okolnosti), jer mu je obecano, a Krtolica ga je uveo u dvostrukoj izmeni ( posto posle ne bi mogao, zbog propisa). Inace, mislim da ga ne bi uveo tako rano, vec nekih poslednjih 4-5 minuta.
Da, nisam ovde pohvalio Rosica. Zaboravio sam, ali sam ga pohvalio u prvom svom komentaru utakmice, kao kljucnog coveka u finisu utakmice.