Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Slavimo 0-0, kao što smo slavili 1-0 uz brilijantnu igru protiv Ajaxa.
Realnost ( Maribor ) će da nas ošamari samo tako, već prvu sledeću utakmicu.
Realnost ( Maribor ) će da nas ošamari samo tako, već prvu sledeću utakmicu.
Niko nije slavio poraz u Amsterdamu. Igraci su dobili pohvalu za prikazano protiv mnogo jaceg protivnika. I skoro svi ovde su, svako na svoj nacin, napisali zal za propustenom sansom za pobedom ili makar neresenim.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Red Marquis
- Moderator
Mi ne, ali mediji jesu napravili od toga novo srpsko slavljenje poraza.
Io odio Belgrado
Krtolica po dostupnim informacijama nema adekvatnu diplomu da bi bio šef struke superligaša. Ima nacionalnu pro licencu, što mu je dovoljno da bude šef struke u prvoj ligi. Tako da, ako ostaje, neko(moja pretpostavka Vladica Grujić) će biti formalno šef struke.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Извор Моцарт СпортTakođe, apsolutnu podršku dobio je i šef struke Nemanja Krtolica, koji će ostati na kormilu tima.
„Imamo potpuno poverenje u njega, dugo je u klubu i mislimo da je zaslužio ovu šansu. Na njemu je da, uz našu pomoć, da ostvarimo ciljeve sa njim", zaključio je Jovanović.
Izvor zvanicni sajt kluba. Mozart je samo preneo.ФКВАе wrote: ↑Mon Sep 09, 2024 7:05 pmИзвор Моцарт СпортTakođe, apsolutnu podršku dobio je i šef struke Nemanja Krtolica, koji će ostati na kormilu tima.
„Imamo potpuno poverenje u njega, dugo je u klubu i mislimo da je zaslužio ovu šansu. Na njemu je da, uz našu pomoć, da ostvarimo ciljeve sa njim", zaključio je Jovanović.
Kup je nas!
- Grbavica.021*
ДОЛАЗАК НЕМАЊЕ КРТОЛИЦE НА ЧЕЛО СТРУЧНОГ ШТАБА 50. ЈЕ ИМЕНОВАЊЕ ТРЕНЕРА У ФК ВОЈВОДИНА У 21. ВЕКУ: Чекајући принове у шпицу напада
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/dol ... 2024-09-10
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/dol ... 2024-09-10
Ovo je ozbiljan ispit za Krtolicu. Igra protiv tima koji je lepo započeo sezonu. Ima ozbiljnog trenera, par iskusnih igrača i podršku sudija.
Sa druge strane Krtolica poznaje tim / klub, dugo je tu. Radio je sa većinom "naše dece" u mlađim kategorijama. Elokventan je i kapira težinu Vošinog dresa. Voleo bih da ga zadrže i da konačno napravimo neki kontinuitet što se trenera tiče.
Sa druge strane Krtolica poznaje tim / klub, dugo je tu. Radio je sa većinom "naše dece" u mlađim kategorijama. Elokventan je i kapira težinu Vošinog dresa. Voleo bih da ga zadrže i da konačno napravimo neki kontinuitet što se trenera tiče.
Come on you Reds!
Sa jedne strane mi je drago što se nije odmah pohitalo ka nekim paničnim rešenjima i data je šansa našem treneru. Sa druge strane Krtolica treba da dokaže da je u stanju da iznese ovu ekipu, što je nimalo lak zadatak posle svih događanja. Koliko sam primetio igrači su pozitivno reagovali na njega, što je dobar znak. Mislim da temelje imaju postavljene, samo da im se vrati samopouzdanje.
- Mare_Liman
За ову сезону не знам, ал прошле сезоне знам да је било наређење од горе да Жеља мора остати, зато је и Вождовац испао, суђење је било на њиховој страни још од априла ако се не варам, за ову сезону стварно нисам испратио какво је стање са суђењем на њиховим утакмицама, играмо свакако против јако добре екипе, одличног тренера, ако их надиграш, судија нема ту шта да се пита...
Подршка Кртолици...
Подршка Кртолици...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Šta konkretno ne razumeš da probamo da razjasnimo ? Nije ti poznata veza Pančevaca i sudijske komisije ili insinuiraš da smo i mi klub sa podrškom ?
Come on you Reds!