VOJVODINA u Evropi
Re: Ajax - VOJVODINA 1:0 (0:0)
https://fastupload.io/63a9935ae62ba0ac
Ko nije imao prilike da pogleda ili bi hteo ponovo, možete skinuti celu utakmicu.
Ko nije imao prilike da pogleda ili bi hteo ponovo, možete skinuti celu utakmicu.
Necu da lazem ocekivao sam da prodjemo kao partizan da igramo drugi set tenisa ,ali momci su me demantovali i prijatno iznenadili ,nadam se da ce ostati bar 80%ovih igraca u ovoj sezoni da napadnemo drugo mesto i kup,bravo za Bandu u revansu od prvog minuta u rat
Uhh sacekao jutros da se slegnu utiscii... Momcima nema sta da se zameri imaju muda,nadam se konacno tim za velika dela,treba biti realan treba nama jos iskustva i konstantnosti za ovakve meceve. Da je neko rekao da cemo igrati egal sa Ajaxom ne bih verovaro.Bandi takodje osim nije mi jasno sto nije Korac igrao. Aleksa mi je onom stativom skratio bar 10g zivota.
Ko ovo nije doziveo uzivo ne zna sta je propustio pocev od nasih navijaca i zajebancije,pa od njihovih navijaca koji su odusecljeno trazili nase nalepnice,salove,..pandura,mase po gradu svi su gledali snimali sa odusevljenjem,ne znam samo kako su pohapsili one nase. Definitivno jedno od lepsih iskustava.
Ali kad smo uleteli nas 5-6 u vagon gde su sve ajaxovci,navijanje,zajebancija sa njima i neka naduvana baba sa nama,pa onda navijanje Tadic on fire,sve u svemu steta ko ovo nije doziveo bice prilike za jos ovakog iskustva...
U BT ako ovako izadjemo i pokazemo muda ima sanse,pa da idemo za Grcku na kupanje...
Ko ovo nije doziveo uzivo ne zna sta je propustio pocev od nasih navijaca i zajebancije,pa od njihovih navijaca koji su odusecljeno trazili nase nalepnice,salove,..pandura,mase po gradu svi su gledali snimali sa odusevljenjem,ne znam samo kako su pohapsili one nase. Definitivno jedno od lepsih iskustava.
Ali kad smo uleteli nas 5-6 u vagon gde su sve ajaxovci,navijanje,zajebancija sa njima i neka naduvana baba sa nama,pa onda navijanje Tadic on fire,sve u svemu steta ko ovo nije doziveo bice prilike za jos ovakog iskustva...
U BT ako ovako izadjemo i pokazemo muda ima sanse,pa da idemo za Grcku na kupanje...
-
Jel to ista ekipa koji spominje i N13?
- Deep Purple
+1CenejFCV wrote: ↑Fri Jul 26, 2024 12:32 pm Uhh sacekao jutros da se slegnu utiscii... Momcima nema sta da se zameri imaju muda,nadam se konacno tim za velika dela,treba biti realan treba nama jos iskustva i konstantnosti za ovakve meceve. Da je neko rekao da cemo igrati egal sa Ajaxom ne bih verovaro.Bandi takodje osim nije mi jasno sto nije Korac igrao. Aleksa mi je onom stativom skratio bar 10g zivota.
Utisak večeri pomešam na kraju tebe i @N13
Drago mi je što sam te upoznao makar i onako na blic.
Oprosti zbog toga što sam vas pomešao, umor, malo se popilo, nije se spavalo uopšte, žurba, sve u svemu jedno prelepo katastrofalno iskustvo, pravo mazohističko
Ps. Stižem na svadbu a povratak iz Amsterdama u Nemačku je za priču, kakve su me sve nedaće strefile, sad u 13:25 stižem.
Kad stignem napisaću i moje utiske a i sam put
Dobijamo Holandske cigane u revanšu i pokazaćemo im da Vojvodina nije samo Tadić.
Veliki pozdrav i za @Savcic Luka sa njim sam uspeo da se vidim, šteta što nisam uspeo sa @N13 ali biće prilike momci uz nadam se bolju moju organizaciju i više vremena. Lopta je okrugla Luka
-
Sve čestitke igračima,treneru upravi i svima koji su učestvovali u ovom spektaklu.Ne mogu Još jednom bravo momci za sve i vidimo se u Topolida verujem da ovde ima i onih koji kritikuju Bandovića za izmenu Savičevića.Turija je lepo primetio da je čovek sam tražio izmenu i nikakav nije bio plan da on uopšte izadje,a kamoli želja da se igra sa pet u odbrani.Kad smo kod Koraća i sam nisam verovao da ga nema na terenu.Medjutim Sečinja je odigrao maestralno,sem jednog iznošenja lopte kad je izgubio,i potpuno opravdao poverenje,kao i Crni,kome je ovo najbolja utakmica u Voši.Ako ćemo tražiti dlaku u jajetu,Korač je i krivac za gol.Daleko je stajao od igrača i sam se uhvatio za glavu jer je video da je pogrešio.Bože moj svako greši i da nema grešaka svaka utakmica bi bila 0:0.Još jednom dravo momci i vidimo se u Topoli.Samo BORBENO!!!
-
Sad sam pogledao snimak. Ako ćemo dlaku u jajetu nije Korać krivac, već Njegoš. Sejo se povukao u liniju što je ok, a tada se Niegoš nije spustio i Boomen ostaje sam.čeda_maraš wrote: ↑Fri Jul 26, 2024 1:13 pm Ako ćemo tražiti dlaku u jajetu,Korač je i krivac za gol.Daleko je stajao od igrača i sam se uhvatio za glavu jer je video da je pogrešio.
No, kao što su napisao greši se, jbg.
I ja sam odmah sa sinom iskomentarisao kako Sejo nije izašao, ali nije baš tako.
- Red Marquis
- Moderator
Niko ovo da primeti pa da pitam, jel ovo najveća poseta na gostovanju FK Vojvodine u post YU periodu? Zna li se tačna poseta juče? Pronašao sam podatak da smo u Madridu protiv Atletika imali 54.851 posetu. Ovo je tu negde bilo...
Io odio Belgrado
- Grbavica.021*
Петровић: Да имамо боље терене у Супер лиги и када бисмо имали сваке недеље овакве утакмице...
https://www.zurnal.rs/scc/clanak/190361 ... e-utakmice
https://www.zurnal.rs/scc/clanak/190361 ... e-utakmice
- Grbavica.021*
Војводина је у Амстердаму пронашла свог Венгера
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... era/487984
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... era/487984
Juče je bilo 53.590Red Marquis wrote: ↑Fri Jul 26, 2024 1:58 pm Niko ovo da primeti pa da pitam, jel ovo najveća poseta na gostovanju FK Vojvodine u post YU periodu? Zna li se tačna poseta juče? Pronašao sam podatak da smo u Madridu protiv Atletika imali 54.851 posetu. Ovo je tu negde bilo...
E to sad ne znam,sa mnom je bilo jos 4-5 ljudi u tom vagonu,ali kad smo izasli naleteli smo na jos 2-3 nasa lika
Iz price sa njima skontao sam da su to ultrasi,ali nisu agresivni skroz opustena ekipa
Ma opusteno bratee kakav je bio dan dobro da smo zivi ostali,bice prilike da sednemo i pricamo o ovoj ludnici od gostovanjaDeep Purple wrote: ↑Fri Jul 26, 2024 12:58 pm+1CenejFCV wrote: ↑Fri Jul 26, 2024 12:32 pm Uhh sacekao jutros da se slegnu utiscii... Momcima nema sta da se zameri imaju muda,nadam se konacno tim za velika dela,treba biti realan treba nama jos iskustva i konstantnosti za ovakve meceve. Da je neko rekao da cemo igrati egal sa Ajaxom ne bih verovaro.Bandi takodje osim nije mi jasno sto nije Korac igrao. Aleksa mi je onom stativom skratio bar 10g zivota.
Utisak večeri pomešam na kraju tebe i @N13
Drago mi je što sam te upoznao makar i onako na blic.
Oprosti zbog toga što sam vas pomešao, umor, malo se popilo, nije se spavalo uopšte, žurba, sve u svemu jedno prelepo katastrofalno iskustvo, pravo mazohističko
Ps. Stižem na svadbu a povratak iz Amsterdama u Nemačku je za priču, kakve su me sve nedaće strefile, sad u 13:25 stižem.
Kad stignem napisaću i moje utiske a i sam put
Dobijamo Holandske cigane u revanšu i pokazaćemo im da Vojvodina nije samo Tadić.
Veliki pozdrav i za @Savcic Luka sa njim sam uspeo da se vidim, šteta što nisam uspeo sa @N13 ali biće prilike momci uz nadam se bolju moju organizaciju i više vremena. Lopta je okrugla Luka
Nadam se da si se uspeo iskombinovati i stici nekako do kucee
Vukanovic da nije dirao loptu posle stative isla bi tacno u Saviceve noge i zakucao bi je u mrezu.Kakvi smo mi baksuzi od kluba ljudi ovo nema nigde.
УПРАВА НАПОЉЕ!