VOJVODINA u Evropi
Re: Ajax - VOJVODINA, četvrtak 20.30
Na celom svetu je deo navijackog folklora grafiti i obelezja protiv murije...Ne mogu da verujem da se hapsi zbog majice 1312 To je ta liberalna Holandija...Momci izdrzite...A ti Voso veceras igraj najbolje sto znas!
- Grbavica.021*
Либерална како за кога. Не заборави долазимо из државе трећег реда.
- Mare_Liman
Сичење игра, Кораћ на клупи??? Ово остало очекивано, само сам очекивао Величковића
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Gde je Korać? Sta je sad ovo bre?
Najbolji igrač prošle sezone na klupu?
Ne razumem odsustvo Koraća (sem ukoliko nije prodat). Odbrana prvi put u ovom sastavu, i to protiv Ajaxa. Riskantno. Mada mi se vezni red i napad sviđa.
Come on you Reds!
- Mare_Liman
Сад сам контактирао Лазу, чекам одговор, једино логично ми је нека ситна повреда ил нешто па да је остао на клупи...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Cudan sastav i nepravedan prema Koracu
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ako nije povreda onda je ovo totalna budalaština sa Seidom na klupi. Osim Vukana umesto Veličkovića sve je očekivano. Samo borbeno!
По мени ово Воша може да прође. Није ово онај Ајакс од прије 4,5 година. Најопаснији играчи у првих 11 су им Хендерсон и Акпом, ако њих затворе ни Ајакс неће постојати на терену. Биће густо, биће 0:3
- Mare_Liman
Ајакс је Ајакс... Ренш и Тејлор имају већ доста искуства и велики су играчи, Фиц страшан потенцијал, Форбс за Сити до 21 године на 24 утакмице, 22 гола, не треба потцењивати, срце на терен и да се слави вечерас, и да се у Тополи прође даље...
- slanobarac
Ja nemam ali ti očigledno imaš sa mojim stavom. I šta je tu problem? Ti gledaš onako kako ti hoćeš a ja onako kako ja to vidim. Moramo svi isto da mislimo? Kad sam bio klinac, desila mi se slična stvar i zato sam to napisao.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Наравно велики је Ајакс, само кажем нису више као што су некада били. Почетак је сезоне, и они се још уигравају и ту ја видим шансу. Плус играчи Више су сигурно мотивисани да се докажу, тако да вјерујем да можете.Mare_Liman wrote: ↑Thu Jul 25, 2024 7:43 pmАјакс је Ајакс... Ренш и Тејлор имају већ доста искуства и велики су играчи, Фиц страшан потенцијал, Форбс за Сити до 21 године на 24 утакмице, 22 гола, не треба потцењивати, срце на терен и да се слави вечерас, и да се у Тополи прође даље...