Lepo. Koliko nas je koštalo to zadovoljstvo?
Transferi
Re: Transferi
Sada imamo možda i najbolji krilni par u ligi.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Koja je primarna noga Dele-u? Na jednom izvoru mi stoji desna, dok na drugom leva.
Gledao sam sad malo isečke sa utakmica Radničkog, leva noga mu je primarna. Mislim da ćemo ga koristiti po desnoj strani kao i Radulovića ove sezone. Bamidele sigurno ne dolazi da bude rezervna opcija, a Seri je zacementiran.
- Deep Purple
Radulović i on će se boriti za primarno rešenje. U slučaju odlaska Radulovića već postoji spremna zamena iz inostranstva.
Hteli smo Sašu Jovanovića i sa igračem je sve bilo dogovoreno odnosno on je pristao na dolazak kod nas ali Tsc nije uspeo da se dogovori sa Bamideleom i Radničkim i onda je to propalo jer nisu doveli zamenu odnosno Bamidele-a pa je Jovanović ostao kod njih, nakon toga smo se mi okrenuli Bamidele-u. Ovo nije informacija direktna već moje povezivanje stvari u skladu sa redosledom događaja.
Бамиделе у прошлој сезони.
Моје лично мишљење одличана аквизиција.
Дефинитивни бољи од Кембела.
Meda igra po 90 minuta celu sezonu. Spremniji je od Poletanovica sigurno tako da ta prica o placanju obestecenja za starije fudbalere da je skupo ne pije vodu.
Bamidele "nema" desnu nogu, ali moze da igra i 9ku. Svakako odlicno pojacanje i mislim napredak u odnosu na Kembela.
Bamidele "nema" desnu nogu, ali moze da igra i 9ku. Svakako odlicno pojacanje i mislim napredak u odnosu na Kembela.
0.0625
-
Vrlo prosto, nezadovoljnog igrača, u ovom slučaju nezadovoljnu porodicu, ne treba trpeti sve i da je Mesi lično, jer takvi samo mogu da štete na mnogo više načina nego što doprinesu. E sad zbog čega su bili nezadovoljni, to je kompleksno1892 wrote: ↑Wed Jul 10, 2024 12:04 pm
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... zdi/486731
Interesantno bi bilo kako bi @ElMaestro prokomentarisao ovo sa ekonomske i tržišne strane
Eto, Mocart ujedno potvrdio i za Sičenjea informaciju, ali da dolazi samo na 6 meseci.
Više se nekako radujem Sičenjeu nego Bamideleu. Gledao sam golove i asistencije Bamidelea i većina mi deluje kao rezultat puke sreće ili katastrofalne reakcije protivničke odbrane.
Više se nekako radujem Sičenjeu nego Bamideleu. Gledao sam golove i asistencije Bamidelea i većina mi deluje kao rezultat puke sreće ili katastrofalne reakcije protivničke odbrane.
- Deep Purple
@Karlsson
Sa pravom otkupa.
Sa pravom otkupa.
Ja sam vrlo zadovoljan sa ova dva pojačanja. Pozicija štopera je rešena, imamo Koraća, Crnog, Sičenjea, Jeličića, a tu je i Drobnjak.
Sada imamo 5 neEU stranaca koji konkuripu za prvi tim. Ko će izvisiti? Glavni kandidati Sičenje i Carević.
Carević, Sičenje, Baros, Seri i Bamidele.