VOJVODINA u Evropi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Savcic Luka

Re: VOJVODINA u Evropi

Post by Savcic Luka »

slanina wrote: Tue Jun 25, 2024 8:42 am
Voja wrote: Mon Jun 24, 2024 5:38 pm
Turija wrote: Mon Jun 24, 2024 5:29 pm ,,Red firm" je sasvim nesto drugo. Oni su zanesenjaci, poput nas ovde, i prvi osnivaci navijacke grupe FKV.
Mozda iza toga stoji nas drugar @Stoik, za koga mi je mnogo zao sto se distancirao od nas
Upoznao sam ovog derana i jedno vreme je imao i sajt napred voša, čak je bilo organozovano druženje forumaša sa tog sajta pre 15-20 godina, šteta što se ne oglašava, ako čita neka kucne koju :cheers:
Pa onda je Voja u pravu ko stoji iza naloga. @Voja, grešim li?
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Savcic Luka wrote: Tue Jun 25, 2024 12:19 pm
Voja wrote: Mon Jun 24, 2024 5:38 pm

Mozda iza toga stoji nas drugar @Stoik, za koga mi je mnogo zao sto se distancirao od nas
Upoznao sam ovog derana i jedno vreme je imao i sajt napred voša, čak je bilo organozovano druženje forumaša sa tog sajta pre 15-20 godina, šteta što se ne oglašava, ako čita neka kucne koju :cheers:
A kako bih ja znao da li gresis ili si u pravu? :mrgreen: Nebitno, @Stoik je imao viziju i ogromnu energiju, steta sto se ta prica zavrsila
Image
Turija

Post by Turija »

Voja wrote: Tue Jun 25, 2024 2:20 pm
Savcic Luka wrote: Tue Jun 25, 2024 12:19 pm

A kako bih ja znao da li gresis ili si u pravu? :mrgreen: Nebitno, @Stoik je imao viziju i ogromnu energiju, steta sto se ta prica zavrsila
Vojo, slazem se sa napisanim.

Velika je steta sto je @Stoik odustao, ali s obzirom kakvih je sve problema imao, zbog Vose, ne cudi me i deluje vrlo razumno.

Mi se, ovde jos uvek, koprcamo, medjutim, to sve vise cinimo zbog dobrog drustva na Forumu, nego zbog Vose. 30+ godina
sistematskog unazadjivanja Kluba ( nekad vise, nekad nesto manje), pitanje je koliko ih je jos (pre)ostalo?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Maki

Post by Maki »

Stoik je imao taj forum na kome sam i ja pisao u vreme Bate, koji se ovde sada idealizuje, a prvi batinaši su ordinirali po tribinama i van nje, upravo tada. I, ne, ovaj forum nije bio ni tada protiv Bate, da se ne lažemo. Stoikov forum je jedini bio slobodan što se toga tiče.
Ipak, sada kada smo doživeli zlo cigansko-naprednjačke družine Batu svi pravimo od blata, jer posle njega je ostalo slavno ime Vojvodine, a posle ovih ni kamen na kamenu neće ostati.

Bio sam srećan što konačno imamo dva kola u Evropi i da ću možda otići na neko lepo gostovanje, a dobio sam da ću gostovati i na domaćinstva, u Topolu. :cheers: :mrgreen:
slanobarac

Post by slanobarac »

Maki wrote: Wed Jun 26, 2024 12:19 pm Stoik je imao taj forum na kome sam i ja pisao u vreme Bate, koji se ovde sada idealizuje, a prvi batinaši su ordinirali po tribinama i van nje, upravo tada. I, ne, ovaj forum nije bio ni tada protiv Bate, da se ne lažemo. Stoikov forum je jedini bio slobodan što se toga tiče.
Apsolutno tačno!
PS:Bata mi je i dalje jedan od odvratnijih iz kluba. Zato što su ovi velika :shit: ne umanjuje mi utisak o njemu.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Razlika između Bate i sadašnjih nije u moralu nego u pilićarstvu. Ovi su toliko sitna riba, da običan kriminalac izgleda pored njih kao gospodin.
Turija

Post by Turija »

@ Maki
Bilo je i na ovom forumu dosta kritickih postova u Boturovicevo vreme, nesto manje nego na @Stoikovom. Slicnu sitiaciju sa @Stoikom, ovde je imao @Ice, mozda i jos neko? Medjutim, generalno, kritike su bile dosta blaze, jer je bilo uspeha, pa se i zazmurivalo na jedno oko. Sto se mene tice, pisao sam, onda priblizno, kao i sada.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
student

Post by student »

Bata je vrlo verovatno bio ukljucen direktno u trgovinu narkoticima i ko zna cega jos.
Na sve to se oblacio kao klovn.
Ove sada bih izabrao svaki put pre njega.

Balsa naslednik i ziveces vecno na jugu. Povraca mi se
Salvador

Post by Salvador »

:cheers:
student wrote: Wed Jun 26, 2024 4:05 pm Bata je vrlo verovatno bio ukljucen direktno u trgovinu narkoticima i ko zna cega jos.
Na sve to se oblacio kao klovn.
Ove sada bih izabrao svaki put pre njega.

Balsa naslednik i ziveces vecno na jugu. Povraca mi se
A ovo sada je ispostava ekipe koja i diluje i ubija i krade itd.
Bata je za njih bio gospodin mastermind, a ako pričamo o koristi za FKV, onda se ne mogu porediti u korist Bate naravno.
Mene su još davno banovali sa starog Firminog foruma kada sam pisao protiv izbora Bate, da mi je neko pričao da ću ga 2024 praviti od blata...
Milan

Post by Milan »

Salvador wrote: Wed Jun 26, 2024 4:54 pm da mi je neko pričao da ću ga 2024 praviti od blata...

Isto tako. Ja sam bio ozbiljno protiv njega, izašao sam i iz sastava Skupštine kluba kad je on izabran, jer se kosilo sa mojim uverenjima, a sad bih svašta dao da se to vreme vrati. E toliko su ovi sadašnji jadni i šuplji...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ovi sadasnji su samo posledica njegova. Kad je klub predat Batu i njegovima onda je sve ovo i uslo u klub. E sad, sto je on takav kakav je vec bio imao sposobnost i autoritet (sto je neophodno da bi neko preziveo i potrajao u takvim krugovima u kakvim je on vec operisao) a sto su nakon njegovog odlaska Bogu na istinu za njim ostali samo misevi to je vec druga stvar.

Ali bas tada njegovim dolaskom klub je skrenuo s kursa i sad smo tu gde smo.

(I da, znam, Govedaricino prase, finansijska dubioza i sve to sto je vodilo Batovom ustolicenju...)
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
slanobarac

Post by slanobarac »

Poštovaocima lika i dela pokojnog Bate mogu da poručim da će od blata praviti zbiljića.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
churguzijanac

Post by churguzijanac »

slanobarac wrote: Wed Jun 26, 2024 7:38 pm Poštovaocima lika i dela pokojnog Bate mogu da poručim da će od blata praviti zbiljića.
Oni su isti
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Red Marquis wrote: Fri Jun 21, 2024 11:00 pm Ajax da je pravi klub pa da kažu "Nećemo da imamo prednost domaćeg terena, igraćemo naš meč u Utrehtu" :whistler:
Treba im prezentovati kako smo se sazalili na mladog golmana Napretka i nismo hteli da ga punimo u drugom poluvremenu... neka uce lekcije o velicini 8)
Image
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Ја када хвалим Бату ту пишем о чисто резултатима клуба,начину функционисања,напредовању клуба,ту му нема равног.Сад што Бата није неки идеал новосадског господина са манирима,то ме не интересује,господи није ни место у српском фудбалу,нажалост.Ето мени се Шћепа чинио као нормалан господин човек,лепо се понашао у клубу,скоцкали смо ок екипу,кад оп оде у савез,остави нас,кад оп хапшење утаја пореза.
На овом форуму сам у Батино време често писао негативно о њему,критиковао,увек је овај форум био слободоуман.Сама Фирма у Батино време је била слободоумна,зато је и била у експанзији.
Што се тиче прича о нашој титули тих прича нема ни у бајкама,шта нам онда остане,Европа и победе против близанаца,то смо имали у Батино време и зато смо били задовољни,нисмо им давали наше играче,који су редом пре и после њега ишли за Београд,терали смо им контру,инат,тешки панк.Да је Бата имао суђење и расподелу моћи клубова као у СФРЈ,сигурно би узео коју титулу.
Овде се пише доста глупости,као било друго време,данас не би могао,стварно будалаштине.
Post Reply