Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Maki

Re: Transferi

Post by Maki »

Pivot wrote: Wed Jun 26, 2024 5:36 pm Sta kazete za rastanak sa Bjekom? Bandivic ga ne vidi u ekipi
Stvarno, je l' neko zna o čemu se radi? Ne želim da verujem da je otpisan samo zbog Bandovićeve procene njegovog kvaliteta. Ništa nije objavljeno osim što ga nema na spisku za Zlatibor.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Oćel biti neki transfer u Vošu?
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Maki wrote: Wed Jun 26, 2024 7:10 pm
Pivot wrote: Wed Jun 26, 2024 5:36 pm Sta kazete za rastanak sa Bjekom? Bandivic ga ne vidi u ekipi
Stvarno, je l' neko zna o čemu se radi? Ne želim da verujem da je otpisan samo zbog Bandovićeve procene njegovog kvaliteta. Ništa nije objavljeno osim što ga nema na spisku za Zlatibor.
Ako je to Božina procena, a Lazarević je tu, kod mene je upisan još jedan minus našem Boži.
fcvisart

Post by fcvisart »

Dokle ide ludilo ovih iz uprave..necemo Nemanju Miletića. Dosta nam je grobara i cigana, pogotovo koji su od nas tamo otisli. Nećemo te povratnike.
Jebem vam mater nesposobnu!
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodina!
slanobarac

Post by slanobarac »

Savcic Luka wrote: Wed Jun 26, 2024 8:12 pm
Maki wrote: Wed Jun 26, 2024 7:10 pm
Ako je to Božina procena, a Lazarević je tu, kod mene je upisan još jedan minus našem Boži.
Logično. Lazarević može da nosi onoliki zvučnik a Bjeka mora da ojača.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Marko93

Post by Marko93 »

churguzijanac wrote: Wed Jun 26, 2024 7:15 pm Oćel biti neki transfer u Vošu?
Pa kolega molim Vas malo pazljivije pratite forum ,zar ne vidite da smo vratili Vukica,mislite da je to lako oteli smo ga Zlatiboru i Donjem Sremu.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

fcvisart wrote: Wed Jun 26, 2024 8:25 pm Dokle ide ludilo ovih iz uprave..necemo Nemanju Miletića. Dosta nam je grobara i cigana, pogotovo koji su od nas tamo otisli. Nećemo te povratnike.
Jebem vam mater nesposobnu!
Potpuno ludilo u šta pretvaraju ovaj klub...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Sve je podredjeno gancima
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Znam da smo bili blizu da dovedemo “Pravoslavnog brata” na mestu štopera i jednog Latinoamerikanca na beku i to su ti poslovi bili pre neki dan jako blizu realizacije.

Ne znam sa sigurnošću ko su fudbaleri mada pretpostavljam koji je brat u pitanju generalno na prvu mislim da bi nam bio idealno pojačanje da dodatno ojača defanzivnu liniju sa Crnomarkovićem i Koraćem.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Deep Purple wrote: Wed Jun 26, 2024 11:03 pm Znam da smo bili blizu da dovedemo “Pravoslavnog brata” na mestu štopera i jednog Latinoamerikanca na beku i to su ti poslovi bili pre neki dan jako blizu realizacije.

Ne znam sa sigurnošću ko su fudbaleri mada pretpostavljam koji je brat u pitanju generalno na prvu mislim da bi nam bio idealno pojačanje da dodatno ojača defanzivnu liniju sa Crnomarkovićem i Koraćem.
Jel ovaj Rus iz Belgije?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Rabba nije, to su mediji vrv došli do neke informacije pa povezivali i licitirali sa imenom.

Za tog Rusa nemam informaciju ali mislim da se neko igrao samo.

Tačnije ne znam ni ja ko je 100% ali mogu da pretpostavim jer znam da smo jednog igrača pratili koji se uklapa u to što znam pa ne verujem da se više fudbalera uklapa u takav opis.

EDIT: Imam jednu jako zanimljivu zagonetku koja bi mogla da se reši nekim sistemom eliminacije, na to sam sasvim slučajno malopre naleteo dok sam gledao neke detalje u vezi tog potencijalnog fudbalera pa eto ako budem čuo da je potpisao ili da nas dele detalji, podeliću je.
Marko93

Post by Marko93 »

Ako nisu igrali u zvezdi sta ce nam,ako dodje jos bolje imamo 137 bekova ,ne bi da zvucim pesimisticno al mladost iz lucana ima aktivniji prelazni rok
slanobarac

Post by slanobarac »

Ovu brljotinu sa malim Jovanovićem će pokriti nekom "bombom" i mi ćemo se smiriti. Tako to rade magovi propagande. Uči od najboljeg.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

slanobarac wrote: Thu Jun 27, 2024 7:35 am Ovu brljotinu sa malim Jovanovićem će pokriti nekom "bombom" i mi ćemo se smiriti. Tako to rade magovi propagande. Uči od najboljeg.
Bar da je tako pa da stigne “bomba” :mrgreen:

Precenio si ih :mrgreen:
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Pa neće dovesti bombu, već "bombu".
Nekog bivšeg blizanač̣kog stranca, to tipujem.
Io odio Belgrado
Post Reply