Transferi
Re: Transferi
U svakom slučaju, ovo sve je otišlo predaleko da bi se sada moglo ignorisati pa da nastavimo dalje kao da se nista nije desilo!
Gurao je i ne znam Kezmana. Nema veze sto nije istina, napises, istina je krajnje nebitna.rykerfcv wrote: ↑Tue Jun 25, 2024 3:56 pmhttps://www.transfermarkt.com/ivan-vukc ... ler/573825Maki wrote: ↑Tue Jun 25, 2024 3:49 pmMare_Liman wrote: ↑Tue Jun 25, 2024 3:18 pm @Maki Какве везе Божа и Поповић имају са овим, називати Божу циганским говнетом тешка небулоза, капа доле Божи што се није опрео напредњачкој сили и набеђеном оцу и гурао сина у прву поставу...Boža je preko reda gurao zemljake Kajevića i Vukčevića, a ovde je morao da postupi po ugovoru koji je potpisan pre nego što je došao u klub
Znate li vi uopšte šta je ugovor? To je pravni dokument. Zato je mali i otišao bez obeštećenja. Boža i Popović treba da obeštete klub, ako su se svesno oglušili o klauzulu.
Sada sam sasvim siguran da je i Mateus imao klauzulu da igra svaku dok je na pozajmici, ali je Božu bolelo uvo, pa smo izgubili dobrog igrača za otkup. Sećate se kako je bio Indio besan?
Ako je Boža došao u klub sa klauzulom u ugovoru da ima potpunu slobodu u izboru igrača, onda u redu, nije kriv. Ali, takav ugovor nema ni Piksi, možda je imao samo Lazetić u našem fudbalu u poslednjih x godina, zato je i imao rezultate.
https://www.transfermarkt.com/asmir-kaj ... rainer_id=
Bas ih je gurao,od kako je Boza dosao u klub skupili su zajedno 91 minut na terenu.
0.0625
Bilo je tu i dece koja su volela klub i koja su ginula za Vosin dres, ali su vecina simpatizeri blizanaca... za gruju si skroz u pravu samo sto njega niko ne moze skinuti...kaze da je jaci od zbiljicaUvek sa tobom wrote: ↑Tue Jun 25, 2024 5:20 pm Придодало се још пар клинаца, цела екипа,Груја моментални отказ! Ако све остане на овоме управа напоље, сад се осећам стварно као циганска филијала !
Cekaj ako sam dobro razumeo? Boza nije postovao klauzule u ugovorima igraca, za koje mu je uprava rekla MORA! I onda je on dobio novi ugovor jer nista ne slusa upravu, jel tako? Pa ko je ovde lud?Maki wrote: ↑Tue Jun 25, 2024 3:49 pmMare_Liman wrote: ↑Tue Jun 25, 2024 3:18 pm @Maki Какве везе Божа и Поповић имају са овим, називати Божу циганским говнетом тешка небулоза, капа доле Божи што се није опрео напредњачкој сили и набеђеном оцу и гурао сина у прву поставу...Boža je preko reda gurao zemljake Kajevića i Vukčevića, a ovde je morao da postupi po ugovoru koji je potpisan pre nego što je došao u klub
Znate li vi uopšte šta je ugovor? To je pravni dokument. Zato je mali i otišao bez obeštećenja. Boža i Popović treba da obeštete klub, ako su se svesno oglušili o klauzulu.
Sada sam sasvim siguran da je i Mateus imao klauzulu da igra svaku dok je na pozajmici, ali je Božu bolelo uvo, pa smo izgubili dobrog igrača za otkup. Sećate se kako je bio Indio besan?
Ako je Boža došao u klub sa klauzulom u ugovoru da ima potpunu slobodu u izboru igrača, onda u redu, nije kriv. Ali, takav ugovor nema ni Piksi, možda je imao samo Lazetić u našem fudbalu u poslednjih x godina, zato je i imao rezultate.
Kup je nas!
- slanobarac
Ova pisanja postaju groteskna. Kriv je Bandović jer nije ispoštovao ugovor između Jovanovića i uprave kluba??? Većina žali što mali nije dobijao 60 minuta a malo
je odavno imao plan da ode. I sad ovde se žali što je pušten a on je bio trula jabuka u gajbi a takve treba eliminisati. Zaklučavajte ovu raspravu, nema svrhe. Meta je onaj hohštapler zbiljić i ostali iz uprave. I drug uvaženi član foruma. 

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Na kraju, pitanje svih pitanja je, da li i postoji ta stavka u ugovoru?
Zato, sto kaze @slanobarac, treba zavrsiti pricu sa Jovanovicima.
Zato, sto kaze @slanobarac, treba zavrsiti pricu sa Jovanovicima.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Informacija koju sam dobio od trenera iz omladinske skole je da je laza vec par puta bio na pripremama i sa mladjim kategorijama partizana i zvezde, a svi su znali na Vujadinu... i treneri i direktor. To sve traje par godina.
- Mare_Liman
Ја знам да је био на припремама са партизаном, тј. да је био и на проби, ал да ваљда није прошао, за звезду не знам
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Neizlecivi
Malom smrdi se vec lepo vraca. Ganeri su ga docekali otprilije veselo kao sto ga mi pratimo. Ko ima instagram neka mu pogelda komentare ispod slike... Otprilike je zavrsio ko
sa obe strane. Neka tako i ostane.

- Mare_Liman
- Да ли си сањао некад о преласку у црвену звезду
"Наравно да сам замишљао, највећи клуб на Балкану, сан сваког детета је да заигра у звезди"
- Зашто број 91
"9+1 је десет, а и ради симболике ради титуле"
Све ти јебем, да ти јебем...
"Наравно да сам замишљао, највећи клуб на Балкану, сан сваког детета је да заигра у звезди"
- Зашто број 91
"9+1 је десет, а и ради симболике ради титуле"
Све ти јебем, да ти јебем...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
-
Da ne grešim dušu, ali ovog malog kad vidim odraz je svega što mrzim današnje vreme.
- gospodinFKV
@Danilo
Da nije Dinga mozda?
Jovanovica na stadionu docekati kako dolikuje, ako se ikada vise pojavi, i zatvoriti pricu, makar sto se njih tice.
Uprava napolje!
Da nije Dinga mozda?

Jovanovica na stadionu docekati kako dolikuje, ako se ikada vise pojavi, i zatvoriti pricu, makar sto se njih tice.
Uprava napolje!
Sto volim ove aktivne prelazne rokove ne mogu da stignem da ispratim sve koga smo doveli