Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Maki

Re: Transferi

Post by Maki »

Rabba wrote: Thu Jun 20, 2024 10:56 am Sapunica ulazi u poslednju fazu.

"Grobar" Lakinjos i tata "Slaninar" kod cigana za trening kompenzaciju:
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... nje/485175
Ovo boli. :oops:
U klauzuli pisalo da mora da počne 10 puta... Ko je kriv?
Last edited by Maki on Thu Jun 20, 2024 11:14 am, edited 2 times in total.
fkvtelep89

Post by fkvtelep89 »

Rabba wrote: Thu Jun 20, 2024 10:56 am Sapunica ulazi u poslednju fazu.

"Grobar" Lakinjos i tata "Slaninar" kod cigana za trening kompenzaciju:
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... nje/485175
neka se zabavi u OFK i u Grafičaru, ako želi da ide zašto bi nama bila briga?? Neće meni nedostajati, to je sigurno
VošaNS

Post by VošaNS »

Ah što mi žao, mali govnar davno sam to rekao. Povedi tatu u paketu.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Meni je jedino zao para koje bi dobili za njega.
lapo-lapo

Post by lapo-lapo »

Procice isto kao Kabic! Kako mu otac moze ostati u klubu posle ovoga?
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ako se zavrsi ovako, bice ogromna steta za klub.
E, sad, ako se stvarno zavrsi ovako - ne samo sto neko mora da odgovara za to unutar kluba zbog klauzule, vec ovim apsolutno moraju da se zatvore vrata Jovanovicu. Zatvore, zakljucaju, zakatance i preventivno zakucaju daske.

Ako je istina sve ovo, nema vise ''nasa deca, nasi ljudi, nasi bivsi''. Kakve price o bivsim igracima, ako mi sami sebe ne postujemo, nema poente ocekivati da nas postuje bilo ko bez obraza i moralnih vrednosti.
Karlsson

Post by Karlsson »

I proklet da je onaj koji je pristao na i potpisao klauzulu da klinac od 16 godina treba da startuje 10 utakmica, pa ne znam ko da mu je tata, a sa njim i delimično trener koji nije ispunio tu klauzulu ako je već uvedena.

Toliko o Lanetovom preseravanju sa Vojvodinom i neka se tera što dalje od kluba. Šta će nam? Koja korist od njega? Pogani i umišljeni i tata i sin.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Баш ми је равна линија што се овога тиче, ето донео нам је тај гол нико не зна како против Вождовца за несвакидашњу серију и то је то, нит је имао минуте, нит је донео ишта, овако нек лепо пакује са татом кофере и то је то, имамо ми много озбиљнијих проблема од татиних синова и наших бивших играча који раде на нашу штету...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
VošaNS

Post by VošaNS »

Pobunili se cigani, bacanje para na malog grobara :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ukoliko Lane ostane u klubu onda ovo više ništa nema smisla. Toliko o ljubavi prema Voši. Tata u paketu.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Maki

Post by Maki »

Ova ciganska uprava nas je skuvala kao žabu. Svima nam je ravna linija, očekivali smo i mnogo gore, recimo da uzmu Zukića. Ugostićemo Ajaksa u Topoli, tim će nam izvesti kapiteni Poletanović i Vukanović. Idemo dalje Stari klube, sa praznim obećanjima u naprednjačko ništavilo
meshtan

Post by meshtan »

meshtan wrote: Tue Jan 02, 2024 11:20 pm Lane opet ucenjuje (tvrdi pazar) klub da ce odvesti sina u zvezdu jer ima malo minuta u prvom timu... isto kao i pre dve godine kad je pretio gruji sa partizanom da skloni dva reprezentativca jer mu mali nije mogao biti najbolji u generaciji
.....
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Maki wrote: Thu Jun 20, 2024 11:38 am Ova ciganska uprava nas je skuvala kao žabu. Svima nam je ravna linija, očekivali smo i mnogo gore, recimo da uzmu Zukića. Ugostićemo Ajaksa u Topoli, tim će nam izvesti kapiteni Poletanović i Vukanović. Idemo dalje Stari klube, sa praznim obećanjima u naprednjačko ništavilo
Тако је,прави се да нам све буде нормално,по мени ово је договорена фарса,као немоћни смо,у ствари сарадња на макс,филијал ради свој посао.
Duplof

Post by Duplof »

Maki wrote: Thu Jun 20, 2024 11:38 am Ova ciganska uprava nas je skuvala kao žabu. Svima nam je ravna linija, očekivali smo i mnogo gore, recimo da uzmu Zukića. Ugostićemo Ajaksa u Topoli, tim će nam izvesti kapiteni Poletanović i Vukanović. Idemo dalje Stari klube, sa praznim obećanjima u naprednjačko ništavilo
+1

Ukratko u dve reči - ciganizacija kluba.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Milan

Post by Milan »

Lepo su osmislili scenario i realizovali ga bez po muke. Bacili nama udicu da uzmemo na zub malog i onda lepo odradili kombinaciju sa ovom nebuloznom klauzulom u ugovoru. I šta, to kao niko u klubu nije znao? Ovo je svesno i dobro promišljeno urušavanje kluba i višemilionska šteta naneta Vojvodini za koju cela uprava treba da snosi odgovornost!

Ako se ovo desi, morao bi stadion da grmi “Uprava napolje!”, ali se to, naravno, neće desiti.

I nemojte nasedati i usmeravati svoj gnev na Laneta i malog! Nisu oni nevini, ali su glavni krivci na drugoj adresi i predstavljaju se kao rukovodstvo ovog kluba.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Cane

Post by Cane »

Nezavisno od ove informacije ovaj mali (kao i sve ono što ga okružuje, počev od tate i mame) je postao toksičan i problem po svlačionicu i klub i ukoliko zaista nema načina da se to razumno reši i treba da leti iz kluba. A neka on i tatica biraju gde će takav i ko će mu se obradovati.

Tamo gde pišu da ide će se naigrati kao i Kabić, pri čemu će za razliku od pomenutog zbog tih grobarskih slika biti u startu dočekan na nož, ali to je već njegov problem i mnogo me i ne zanima šta će biti s njim.

Lično ne verujem da u bilo kom ugovoru stoji stavka po kojoj se nekome garantuje pozicija u timu i više mi liči na dimnu zavesu za prelazak tamo ali pokazaće vreme šta je od toga istina.

Još nešto, pošto mnogi pominju da tata treba da leti iz kluba može li neko da navede šta je tačno njegova funkcija u klubu jer ja nisam nigde našao ništa zvanično o tome. Mislim da je on samo bivši igrač i ništa više. Čak i ne pamtim kad sam ga poslednji put video na stadionu, Krasa je gotovo redovan koliko primetim a ovoga ne viđam nigde ni na stadionu ni oko njega.
Post Reply