Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
gospodinFKV

Re: Transferi

Post by gospodinFKV »

Po meni, iako vazim ovde za nekog ko je daleko blize stavovima koje iznosi Rabba recimo, dolazak Savicevica/Vukanovica nije ni blizu los potez sa te strane kao vracanje ovakvih tipova.
Ovde se stvari posmatraju prilicno dvodimenzionalno. Da li je nase dete ili ne, i smatram da mora da postoji dubina u svemu ovome.

Ne, nije isto to sto su obojica igrali za zvezdu.
Ne bih cak rekao ni da su iste okolnosti pod kojima su presla nasa deca u zvezdu, poput transfera Kabica s jedne, ili npr. Ivanica ili Poletanovica s druge.

Mi svi znamo u kakvoj drzavi zivimo. Isto tako znamo sta je zvezda od prve sekunde svog postojanja, a pogotovo od kako je na celo dosla ova personifikacija moralnog truleza. Da li sam ja besan sto je Kabic presao? Itekako jesam. Upropastio je sebi karijeru time. Da li smem da stavim glavu na panj da to nije bilo iznudjeno, uslovljeno, ili jos gore - pod onom cuvenom rezimskom ''plata o plomo'' krilaticom? Pa bas i ne smem.

S druge strane, ako si se ti iz Vojvodine uspesno otisnuo u inostranstvo, postigao neki dobar transfer, nosio kapitensku traku, bio miljenik itd, to samo po sebi podvlaci cinjenicu je ovo tvoja kuca, ovaj klub ti je razvio te dve noge kojima zaradjujes za hleb. Ti si u ovom klubu stasao, naucio vrednosti, video sta nama znace neke stvari, kakve mi vrednosti negujemo. Na svojoj kozi si osetio sta znaci zvezdaski lopovluk, video kako izgleda biti sa druge strane te masinerije kriminala i svega trulog u ovoj drzavi. Ti, znajuci sve to, znajuci i to da (ne daj boze) ode inostrana karijera u sunovrat, ti imas svoju kucu i da su ti vrata tu uvek otvorena, pogotovo kad si igrac kvaliteta recimo Ivanica, opet odaberes da iz inostranstva dodjes da budes deo te masinerije!? Ja ne mogu to da oprostim, niti mogu da predjem preko toga. Na stranu izdaja svih nas, na stranu fudbalski kvaliteti, ovde pricamo o najosnovnijim ljudskim vrednostima. Mozemo da razgovaramo o vrednostima svakog fudbalera u nasem timu ponaosob, ali ljudi poput Poletanovica, Babica i Ivanica, imaju crno na belo dokaz kakve vrednosti gaje. Nepostojece. Da se ne lazemo, tvorzina ruka ipak nije toliko dugacka da te lovi preko celog kontinenta. Dosao si jer si hteo na lak nacin do Lige sampiona, do titula, duplih kruna i pristojne zarade. Sada budi ''beskucnik''. Ovo tvoja kuca nije.

Da se Savicevicu ili Vukanovicu istovremeno s nama javila i zvezda sa svojim uslovima i plateznim sposobnostima, da li bi oni odabrali zvezdu? Pa 99.99999%.
Koliko vas bi smelo to da kaze za Ivanica i Poletanovica u tim sezonama, da smo i mi tada dosli sa ponudom sa nasim uslovima i plateznim sposobnostima? Iskreno vas pitam, jer meni ovde nije cilj neko preje*avanje, te u svrhu normalne i civilizovane/iskrene rasprave, bih voleo da cujem zaista iskrene odgovore. Nijedna stvar od pomenute dve se nije desila, te je samo stvar misljenja i domen teorije. Problem nastaje tu kada znam tacno da biste rekli da u ono prvo trunke sumnje nemate. Koliko vas bi smelo da kaze da bi oni 99.9999999% odabrali nas, kad su tako lako odlucili da pljunu na sve, iz inostranstva, alo!!!

Za Savicevica i Vukanovica ostaje veliko pitanje kakvi su njihovi ljudski kvaliteti, vrednosti itd. To je nepoznanica, uz opasku da su protiv ''svojih'' dobrano zagrizli, oznojali dres i pokazali profesionalizam. Za Ivanica i Poletanovica smo videli na delu vrednosti i kvalitete kada su iz inostranstva dosli nazad u zvezdu, posle svega. Ende.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Mene ne tangira mnogo povratak Preletanovića već me mori to što vrlo lako može da se desi da zbog njegovog povratka neću gledati Medu kući i to zameram !

Njega da vrate a da ne vrate Medojevića, bez reči sam. Ma kakvih god kvaliteta jedan ili drugi bili danas. Svega sam se nagledao u svetskom i domaćem fudbalu da me ništa ne može iznenaditi, niti će zvižduci trajati duže od njegove dve tri bolje partije, brzo će se sve zaboraviti i to nije tako samo kod nas jednostavno tako je svuda.

Ima primera gde neke stvari ne mogu da se pređu ali Preletanović nije takav slučaj u smislu da boli u toj meri da će sad ne znam koliko potrajati taj gnev, jednostavno je tako.

@Voja

Ne shvataš ne radi se samo o igračkim kvalitetima, Meda ima viziju, volju i hrabrost da menja stvari.
Last edited by Deep Purple on Wed Jun 12, 2024 9:48 pm, edited 2 times in total.
VošaNS

Post by VošaNS »

Deep Purple wrote: Wed Jun 12, 2024 9:44 pm Mene ne tangira mnogo povratak Preletanovića već me mori to što vrlo lako može da se desi da zbog njegovog povratka neću gledati Medu kući i to zameram ! Njega da vrate a da ne vrate Medojevića, bez reči sam. Ma kakvih god kvaliteta jedan ili drugi bili danas.

@Voja

Ne shvataš ne radi se samo o igračkim kvalitetima, Meda ima viziju m, volhu i hrabrost da menja stvari.
Kakve su šanse da gledamo Medu ovde?
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Deep Purple wrote: Wed Jun 12, 2024 9:44 pm Meda ima viziju, volju i hrabrost da menja stvari.
Takve vrednosti u naprednoj Vojvodini, Srbiji i ovom oronulom drustvu nisu na ceni. :lala:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Deep Purple wrote: Wed Jun 12, 2024 9:44 pm @Voja

Ne shvataš ne radi se samo o igračkim kvalitetima, Meda ima viziju m, volhu i hrabrost da menja stvari.
Onda mesto predsednika :cheers:

Da budem iskren Medojevica nisam gledao ni jedan jedini mec od kako otisao iz Vose, i sad da zelim njegov povratak, a da ne znam ni kako izgleda, ja to ne mogu. Eto godinama sam pratio Merija, nadajuci se da ce se jednog dana vratiti u Vosu, i zato sto sam bukvalno gledao svaki njegov nastup od odlaska iz Vose mogu vrlo lako da kazem da li bi nam njegov povratak nesto doneo ili ne. A Medojevic bi verovatno bio u rangu Stepanova i Brkica. Jedini povratnici koji su iole nesto igrali, mada daleko ispod renomea su Govedarica i Dundjerski. Cak bih mogao da kazem da je i Novica podbacio. Realno, ko se usrecio povratkom u domacu ligu, mislim i na klub i na igraca
Last edited by Voja on Wed Jun 12, 2024 9:52 pm, edited 1 time in total.
Image
Karlsson

Post by Karlsson »

Bitno je da se deca vraćaju kući.

Nego gde su i šta rade braća Kordić?
Deep Purple

Post by Deep Purple »

gospodinFKV wrote: Wed Jun 12, 2024 9:49 pm
Deep Purple wrote: Wed Jun 12, 2024 9:44 pm Meda ima viziju, volju i hrabrost da menja stvari.
Takve vrednosti u naprednoj Vojvodini, Srbiji i ovom oronulom drustvu nisu na ceni. :lala:
Imaju vremena do kraja prelaznog roka da pokažu da smeju da dovedu nekoga ko dobro zna šta je Vojvodina, neko ko ima svoje ja i želi Vojvodini iskreno dobro.
Neko je prava slika našega kluba, ko nije tu samo da bi bio na platnom spisku i istrčao na teren.

@VošaNS

Bojim se da nisu velike, juče sam bio nešto načuo da se događa ali eto ispostavilo se da nije bila tačna informacija, zamisli da sam izašao na forum sa tom informacijom za Medojevića a mi potpisali Preletanovića banovali bi me doživotno…

@Voja

Meni je Medojević direktno rekao da je u sjajnoj formi, da se dobro oseća, da ima u njegovim nogama itekako još kvaliteta i najvažnije volje.

Nije on neko ko bi se vratio a da ne može da pruži.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Deep Purple wrote: Wed Jun 12, 2024 9:55 pm
gospodinFKV wrote: Wed Jun 12, 2024 9:49 pm
Imaju vremena do kraja prelaznog roka da pokažu da smeju da dovedu nekoga ko dobro zna šta je Vojvodina, neko ko ima svoje ja i želi Vojvodini iskreno dobro.
Neko je prava slika našega kluba, ko nije tu samo da bi bio na platnom spisku i istrčao na teren.

@VošaNS

Bojim se da nisu velike, juče sam bio nešto načuo da se događa ali eto ispostavilo se da nije bila tačna informacija, zamisli da sam izašao na forum sa tom informacijom za Medojevića a mi potpisali Preletanovića banovali bi me doživotno…

@Voja

Meni je Medojević direktno rekao da je u sjajnoj formi, da se dobro oseća, da ima u njegovim nogama itekako još kvaliteta i najvažnije volje.

Nije on neko ko bi se vratio a da ne može da pruži.
Sad nesto razmisljam zamisli za 10 godina SMS vlasnik kluba, Tadic predsednik, VMS trener golmana, Mijat prvi trener, Radoja sportski direktor...
Image
Maki

Post by Maki »

Da li je moguće da nam neće vratiti Medu? Na Transfermarktu i dalje stoji da mu je ugovor istekao u maju. Zar ga nismo ni kontaktirali? :oops:
Deep Purple

Post by Deep Purple »

https://x.com/blueburgundy00/status/180 ... 4m82lU-9fw

Nova informacija u vezi Teklića prethodna je glasila da smo kontaktirali Trabzon a sada kažu da se očekuje naša ponuda kao i Ararata i Akhmata.
Danilo

Post by Danilo »

Podržavam dolazak Poletanovica.
Mozes misliti ako je bio na pozajmici u Zvezdi 6meseci.
Samo nek preore teren kao sto je radio kod nas.Odlicna rotacija za Njegoša.
Milan

Post by Milan »

gospodinFKV wrote: Wed Jun 12, 2024 9:31 pm Po meni, iako vazim ovde za nekog ko je daleko blize stavovima koje iznosi Rabba recimo, dolazak Savicevica/Vukanovica nije ni blizu los potez sa te strane kao vracanje ovakvih tipova.
Ovde se stvari posmatraju prilicno dvodimenzionalno. Da li je nase dete ili ne, i smatram da mora da postoji dubina u svemu ovome.

Ne, nije isto to sto su obojica igrali za zvezdu.
Ne bih cak rekao ni da su iste okolnosti pod kojima su presla nasa deca u zvezdu, poput transfera Kabica s jedne, ili npr. Ivanica ili Poletanovica s druge.

Mi svi znamo u kakvoj drzavi zivimo. Isto tako znamo sta je zvezda od prve sekunde svog postojanja, a pogotovo od kako je na celo dosla ova personifikacija moralnog truleza. Da li sam ja besan sto je Kabic presao? Itekako jesam. Upropastio je sebi karijeru time. Da li smem da stavim glavu na panj da to nije bilo iznudjeno, uslovljeno, ili jos gore - pod onom cuvenom rezimskom ''plata o plomo'' krilaticom? Pa bas i ne smem.

S druge strane, ako si se ti iz Vojvodine uspesno otisnuo u inostranstvo, postigao neki dobar transfer, nosio kapitensku traku, bio miljenik itd, to samo po sebi podvlaci cinjenicu je ovo tvoja kuca, ovaj klub ti je razvio te dve noge kojima zaradjujes za hleb. Ti si u ovom klubu stasao, naucio vrednosti, video sta nama znace neke stvari, kakve mi vrednosti negujemo. Na svojoj kozi si osetio sta znaci zvezdaski lopovluk, video kako izgleda biti sa druge strane te masinerije kriminala i svega trulog u ovoj drzavi. Ti, znajuci sve to, znajuci i to da (ne daj boze) ode inostrana karijera u sunovrat, ti imas svoju kucu i da su ti vrata tu uvek otvorena, pogotovo kad si igrac kvaliteta recimo Ivanica, opet odaberes da iz inostranstva dodjes da budes deo te masinerije!? Ja ne mogu to da oprostim, niti mogu da predjem preko toga. Na stranu izdaja svih nas, na stranu fudbalski kvaliteti, ovde pricamo o najosnovnijim ljudskim vrednostima. Mozemo da razgovaramo o vrednostima svakog fudbalera u nasem timu ponaosob, ali ljudi poput Poletanovica, Babica i Ivanica, imaju crno na belo dokaz kakve vrednosti gaje. Nepostojece. Da se ne lazemo, tvorzina ruka ipak nije toliko dugacka da te lovi preko celog kontinenta. Dosao si jer si hteo na lak nacin do Lige sampiona, do titula, duplih kruna i pristojne zarade. Sada budi ''beskucnik''. Ovo tvoja kuca nije.

Da se Savicevicu ili Vukanovicu istovremeno s nama javila i zvezda sa svojim uslovima i plateznim sposobnostima, da li bi oni odabrali zvezdu? Pa 99.99999%.
Koliko vas bi smelo to da kaze za Ivanica i Poletanovica u tim sezonama, da smo i mi tada dosli sa ponudom sa nasim uslovima i plateznim sposobnostima? Iskreno vas pitam, jer meni ovde nije cilj neko preje*avanje, te u svrhu normalne i civilizovane/iskrene rasprave, bih voleo da cujem zaista iskrene odgovore. Nijedna stvar od pomenute dve se nije desila, te je samo stvar misljenja i domen teorije. Problem nastaje tu kada znam tacno da biste rekli da u ono prvo trunke sumnje nemate. Koliko vas bi smelo da kaze da bi oni 99.9999999% odabrali nas, kad su tako lako odlucili da pljunu na sve, iz inostranstva, alo!!!

Za Savicevica i Vukanovica ostaje veliko pitanje kakvi su njihovi ljudski kvaliteti, vrednosti itd. To je nepoznanica, uz opasku da su protiv ''svojih'' dobrano zagrizli, oznojali dres i pokazali profesionalizam. Za Ivanica i Poletanovica smo videli na delu vrednosti i kvalitete kada su iz inostranstva dosli nazad u zvezdu, posle svega. Ende.

:lala:
POŠTO OBRAZ ???!!!
ФКВАе

Post by ФКВАе »

Полетановићу далеко лепа кућа!
Није ми јасно да иду овако против жеље навијача и праве лошу атмосферу око тима.
Надам се да ће Меда задужити опрему што пре.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Maki wrote: Wed Jun 12, 2024 10:14 pm Da li je moguće da nam neće vratiti Medu? Na Transfermarktu i dalje stoji da mu je ugovor istekao u maju. Zar ga nismo ni kontaktirali? :oops:
Naravno da ga nece vratiti.

Lozili su nas pricom o povratku bivsih igraca, mi se napalili Meda, Tadic, Aleksic, ovo-ono a od svega dobili - propalog Poletanovica.

Mada dobro je, mogli su nam vratiti Runija Smiljanica, eno ga preorava zonaske terene, taman nam to fali za juris na titulu :deal:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Овако се руши поштовање и углед клуба,немамо принцип,доводимо омражене играче,а желимо кад дођу бивши играчи близанаца да нас поштују,да нам се диве.Боље да те приче оставимо за нека срећнија времена,ради се на томе да нам буде све нормално,да будемо први међу циганским филијалама.
Мени је већи проблем што не доводимо појачања која би дигла наш квалитет на виши ниво,где су играчи као Јапанац,са чим идемо у Европу,горимо за 3-4 играча тог нивоа,највећи буџет у историји да би вратили Полетановића,уозбиљите се,време пролази.
Post Reply