Super Liga - sezona 2024/25
Re: Super Liga - sezona 2023/24
Spartak je glavni u ravnici ove sezone.
Spartak 3:0 Železničar
Spartak 2:0 Vojvodina
TSC 0:2 Spartak
Spartak 3:0 Železničar
Spartak 2:0 Vojvodina
TSC 0:2 Spartak
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- Grbavica.021*
i IMT je iz ravnice(SREM) ,nemojte to zaboraviti!!!
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Onda je i Pancevo.
Ali, sve je to tako kako je napisao @Liman. Otudjilo se.
S druge strane, kad pogledam i Novi Sad, veliki deo je isti postao. Nazalost. Malo izvornog mentaliteta je preostalo.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Панчево јесте у Војводини, Земун и ИМТ територијално али не и административно.
Тако да и Железничар треба да уђе у ту равничарску калкулацију.
Тако да и Железничар треба да уђе у ту равничарску калкулацију.
Zeleznicar je poslednji na tabeli i vec je ozbiljan kandidat za ispadanje, mi smo u kanalu i nisu bili bolji iako su nas dobili a protiv TSC-a su iz dva suta na gol dali dva gola uz nula kornera i 26% posjeda lopte. Steta sto smo ovako losi jer mislim da je liga prilicno izjednacena ali opet nekako nismo u losoj poziciji, moze se spasiti sezona iako na terenu ne izgledamo dobro. Volio bi da smo kao Vozdovac podmladili ekipu, njima je prosjek godina 21 imaju mladog trenera koji je (mislim) osvoijo ligu Estonije sa Levadijom...
- slanobarac
Da dođemo do pozicije za kvalifikacije a kup mi izgleda kao neko opravdanje ako budemo lose plasirani na tabeli. Nazalost, dosli smo do toga da je cetvrto mjesto uspjeh...
Na trenutak zaboravih da bi nam taj kup garantovao kvalifikacije, pa da se onda svom snagom usredsredimo na kup
Top 4 i osvajanje kupa.
Pošto se to uvek pokazivalo kao valjana strategija.
POŠTO OBRAZ ???!!!