Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Cane
Posts: 1129
Joined: Fri Jul 07, 2017 9:16 am

Re: Uprava

Post by Cane »

Uz ogradu da nisam nigde pronašao da odgledam celu KZN moj utisak iz onog viđenog kao i napisanog je da je bila iznuđena i da Zbiljič nije izdominirao kako je verovatno želeo i da mu argementacija nije delovala baš uverljivo u nekim segmentima priče.
Ali istim aršinima mereći, još manje mi deluje osnovane i argumentovane neke kritike koje ovde čitam. To se uglavnom svodi na argumentaciju tipa ne volim čoveka , ne verujem mu ništa i sigurno laže i obmanjuje. Ok, svako ima pravo na utisak i da na osnovu toga donosi zaključke ali to ipak nisu činjenice pa da se o njima može ozbiljnije raspravljati.
Za razliku od nekih drugih za mene su finansijski pokazatelji poslovanja kluba ključni momenti na osnovu čega se analizira uspeh ili neuspeh uprave. Nikako ne kažem da su druge stvari, posebno sportski rezultati nevažni, daleko od toga, ali ako govorimo o uspehu ili neuspehu uprave onda se na kraju sve vrti oko plusa ili minusa. Za sada, iz onog što znamo o stvarnom funkcionisanju kluba (ne bazirajući se pri tome na bilo čijim izjavama i pričama) moje mišljenje da ovi do sada imaju prelaznu ocenu.
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 4094
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Re: Uprava

Post by Rabba »

Ljudi, vi ili Vošu pratite kratko ili imate selektivno pamćenje. Koja je ovo uprava po redu u kojoj više nemamo duga prema poveriocima? Pa samo Zbiljić u prethodnom mandatu isplatio SVE dugove. Pa došli sledeći, koji su zatekli teško stanje u klubu i isplatili SVE dugove. Došli ovi, zatečen dug 10 miliona evra. Sad vi stvarno verujete u izgovoreno? Kako neko reče, Sportski tigar, prosto nas sramota koliko nam dobro ide. Podrška ide samo onima koji ne dozvoljavaju da im Sokovići obitavaju u klubu. A to što ne znamo sa čim se sve bori... Znamo jako dobro sa čime se bori, borimo se i mi svi protiv istog toga, samo smo na kontra strani od njega...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Cane
Posts: 1129
Joined: Fri Jul 07, 2017 9:16 am

Re: Uprava

Post by Cane »

Ja se sećam i ne tako davnog perioda kada smo.svako malo viđali informacije NBS, APR i koga sve ne o blakadama računa koje su stizale jedna drugu, izdatim menicama koje je svaki čas neko aktivirao se broja nije znalo, o dugovanjima prema igračima i zaposlenima u klubu da i ne govorim ...
Ne pada mi na pamet nikog da glorifikujem niti da prosipam neke propagandne fore, ali dajte malo realnog pogleda na stvari. Po ovim pitanjima sadašnje stanje stvari i ono od pre samo koju godinu deluje mi neuporedivo. Ako neko ima drugačije podatke o.ovome što pominjem neka ih navede, ali činjenice a ne nečije impresije izazvane ovim ili onim.
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 4094
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Re: Uprava

Post by Rabba »

Postavlja se pitanje, a odakle tebi činjenice? Prezentovani su neki verodostojni papiri sa nekim brojevima? Ili veruješ onome što je Zbiljić ispričao?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
User avatar
churguzijanac
Posts: 2112
Joined: Tue Feb 22, 2011 10:23 pm

Re: Uprava

Post by churguzijanac »

User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 4094
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Re: Uprava

Post by Rabba »

Dospeo sam i u komentare mocartsporta... Moj život je koNpletiran :roll:
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Karlsson
Posts: 2214
Joined: Wed Aug 21, 2013 9:39 pm

Re: Uprava

Post by Karlsson »

Evo sada saznajemo da imamo procente i od Čumića. Kod nas je sve neka tajna ili polutajna koju odluče da nam otkriju tek posle nekog vreme iz kog zna kakvih razloga ili im jednostavno slučajno izleti.
Cane
Posts: 1129
Joined: Fri Jul 07, 2017 9:16 am

Re: Uprava

Post by Cane »

Rabba wrote: Wed Sep 20, 2023 10:34 pm Postavlja se pitanje, a odakle tebi činjenice? Prezentovani su neki verodostojni papiri sa nekim brojevima? Ili veruješ onome što je Zbiljić ispričao?
Kažem gore, ne baziram se na bilo čijim lepim ili ružnim pričama, ni Zbiljićevim ni njegovih oponenata.
Činjenica je da nigde nisam pronašao zvaničan podatak, pročitao izjavu, a niti čuo od bilo koga (igrači, zaposleni, drugi saradnici, dobavljači ...) da FKV ne isplaćuje svoje finansijske obaveze prema njima. Naprotiv, svi poput Čumića ističu da su prema njima ispoštovani svi dogovori. Možda neko ima i drugačije podatke ali ja ih nisam registrovao pa bi bilo lepo da ih iznesu ako su im poznati. To su za mene činjenice.
S druge strane, činjenice su (mislim nesporne) da u zvaničnim evidencijama nema podataka o blokadi računa kluba, da Poreska uprava na spisku poreskih dužnika ne navodi FKV, da se ne vodi stečajni postupak niti da se klub nalazi u UPPR, da nema zabrane registrovanja igrača ili neizdavanja licence zbog dugova prema igračima ili klubovima itd, a što se sve ranije na žalost dešavalo. To je tretiram kao činjenice a ne nečije uverenje da je neko pošten, lopov, dobar, loš, pokvaren, čestit, da uliva ili ne uliva poverenje, nečiju simpatiju, antipatiju ili bilo šta slično.
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3919
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Re: Uprava

Post by Red Marquis »

Isti govor kao i lidera stranke mu.
Jbt, kao da svi idu na iste seminare demagogije.

Stadion se ne radi kada je obećao (ponovo) dakle nije istinu rekao.
Čumić ima neke procente odjednom, a visinu transfera ne znamo, dakle istina se prećutkuje.
Kao i nekim drugim egomanijacima na državnom vrhu, i ovaj se opterećuje šta o njemu govore po netu.
Pitanje, Slovenija je bila nepotrebna? Što se onda išlo na Zlatibor sada? I nakon njega ste prodali onog na kome se cela igra zasnivala.
Od cigana već vidimo da za naplatu ćeš morati Terzu da tužakaš Vučeviću.
Marko Jovanović? LA LA LA NE ČUJEM VAS, očigledno je gari nedodirljjiv.

Jel bila neka uprava za vreme koje se nije na sva usta hvalilo kako se dug smanjuje?
Io odio Belgrado
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8931
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Re: Uprava

Post by Radoye »

Karlsson wrote: Wed Sep 20, 2023 6:08 pm Ja ću dobro zapamtiti sveo ovo za sezonu 2025/2026. što je rekao, a sve mi se čini poznavajući naše ljude i stanje u državi da će se nešto ''isprečiti'', izmisliti, iscenirati i da će otići iz kluba pre te sezone ili najkasnije u toku, pa eto neće prekršiti obećanje.
Optimisto, pa ti verujes da ce klub potrajati do 2025/26... :frown:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
vdn slaninar
Posts: 1047
Joined: Fri Mar 30, 2012 9:46 am

Re: Uprava

Post by vdn slaninar »

Колико је вредно уопште расправљати о још једном обраћању.Оно што је мени занимљиво је најава још једног оваквог прелазног рока,што значи све што се афирмише продаће се.Сад смо узели 6 милиона и фали нам још 6.А да можда пробамо да уђемо у ЛК па са тим новцима испегламо дугове,то није ни жеља,ни опција да се проба.Амбиције су јасне .Мислим да се највише обраћа нама са форума јер једино овде добије објективне критике,то убеђивање да није све црно,да нисмо разумели шта је рекао раније и слично.Јашите док можете,ал понекад помислите да ће се једном у овој земљи увести ред,прави ред.
User avatar
slanobarac
Posts: 3674
Joined: Tue Dec 09, 2008 4:57 pm
Location: Novi Sad

Re: Uprava

Post by slanobarac »

@Cane ostao si sam. Možda si i u pravu ali sigurno nisi. Ako veruješ u ove bajke..... ne znam šta bih ti rekao. Čekamo titulu 2026. :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Minja
Administrator
Posts: 1911
Joined: Thu Jan 13, 2005 12:45 am

Re: Uprava

Post by Minja »

Не знам да ли је написано, али и Нови Пазар јача свој тим. Колико ће то потрајати, видећемо. Може да се деси да ћемо и њих имати као озбиљнијег противника. Политика да се тим запоставља и да се све своди на продају свега што добије понуду може скупо да кошта Војводину. Да онај мајстор из Крагујевца није направио непотребан пенал пред крај утакмице, и да смо ту утакмицу нерешили уместо што смо је због тог глупог потеза добили, сада бисмо били у зони испадања. Ту Војводини свакако није место.
User avatar
Turija
Posts: 10861
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: Uprava

Post by Turija »

@Cane
O iznesenim cinjenicama, koje si naveo, mogu napisati ovo:
sad najbolje, da posle prodatih nasih najboljih igraca, nema ni za plate preostalim igracima i Radnoj zajednici i da je klub u blokadi u APRu ( posle toliko prihodovanih miliona prodajom igraca). To bi, tek, bilo za Riplija.

Medjutim, ako je to jedina svrha postojanja FK Vojvodine, onda bolje da se klub ugasi, jer pogledom na teren i tabelu, vidimo sasvim suprotnu sliku.

Cak i da je rec o verovanju ili neverovanju Zbiljicu o iznesenim podacima, ono sto vidimo je nesporna istina.
A, vidimo igru, rezultate, tabelu, povredjene i istrosene igrace, ispadanje iz Evope, Stadion, brojnost gledalaca na tribinama, drasticno gubljenje navijaca, a NS enormno raste ( znaci, marketing ne postoji, a kako i da postoji sa ovim sto gledamo na terenu?), neozvanicena smo zvezdina filijala....mogao bih jos oho ho, ali previse je i ovoliko za klub kakav je Vojvodina, za Novi Sad, za sve navijace Vose. Od VOSA (VOjvodina SAmpion) dosli do Vojvodina Sramota ( sramno je, i nekulturno, da napisem tu skracenicu )

Naravno, nije to ,,zasluga" samo Zbiljica - ,,zasluznih" je previse u poslednjih 30+ godina.
Hadzi Kosta, Vujke, Toza, Krstici...nisu mogli zamisliti, ni u najgorem scenariju, na sta ce se izroditi njihova i nasa najvoljenija Vojvodina.
Last edited by Turija on Thu Sep 21, 2023 9:32 am, edited 2 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Neizlecivi
Posts: 1487
Joined: Fri Jul 20, 2012 3:18 am

Re: Uprava

Post by Neizlecivi »

Da citiram sa konferencije za medije gospodina Zbiljica...

"Imamo 5 miliona eura na racunu i potrazivanje iz Zvezde koje je malo upitno kada ce da plate, ali valjda ce da plate..."

Vo imja oca. Odmah im reci onu cuvenu, ma opusteno, platicete kad budete imali. NECE PLATITI PAJSERU, TO JE SLJAM, TO JE BAGRA, TO JE KRIMINAL i TO SU OTMICARI!
Tebi nisu roditelji ostavili taj klub, pa tako i ima da izadjes i kazes PLATICE SA KAMATOM!!!
Post Reply