1. kolo: c.z. - VOJVODINA 5:0 (2:0)
- churguzijanac
Re: 1. kolo: c.z. - VOJVODINA, nedelja 20h (A1P)
I ja se isto pribojavam da ćemo od Jonathana prvo videti crvendaća, pa tek onda golove.
Ako već mora crvendać onda bi najbolje bilo da izuje iz patika mirka nemirka
Ako već mora crvendać onda bi najbolje bilo da izuje iz patika mirka nemirka
Ima li negde da se nadje ona slika kada Meri moli Lalata za samo 15 minuta na terenu protiv zvezde? Ta slika mi je ostala urezana u secanju. Da mu je tada dao 15 minuta ko zna kako bi tekle karijere i Merija i Lalata i da l bi bilo bolje po Vosu.
Turija, da li zaista verujes da neko daje svoj novac u Vojvodinu?
- slanobarac
Ko god kupi kartu daje svoj novac klubu. Ovi iz lože.... teško.
Last edited by slanobarac on Sun Jul 30, 2023 12:17 pm, edited 1 time in total.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Danas bez Kajevića,Malbašića,Čumića,Traorea,Antonijevića,Lazarevića,Baraja,Radulovića
- slanobarac
Vojo, shvatio si bukvalno daje. Mozda i ja nisam najbolje izabrao rec; daje novac koji je na raspolaganju od prodaje nasih igraca.Voja wrote: ↑Sun Jul 30, 2023 11:47 am Ima li negde da se nadje ona slika kada Meri moli Lalata za samo 15 minuta na terenu protiv zvezde? Ta slika mi je ostala urezana u secanju. Da mu je tada dao 15 minuta ko zna kako bi tekle karijere i Merija i Lalata i da l bi bilo bolje po Vosu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Nisi samo ti napisao, cesto se ovde pise "daje novac iz svog dzepa". Iskreno nikad nisam verovao u to.Turija wrote: ↑Sun Jul 30, 2023 12:37 pmVojo, shvatio si bukvalno daje.Voja wrote: ↑Sun Jul 30, 2023 11:47 am Ima li negde da se nadje ona slika kada Meri moli Lalata za samo 15 minuta na terenu protiv zvezde? Ta slika mi je ostala urezana u secanju. Da mu je tada dao 15 minuta ko zna kako bi tekle karijere i Merija i Lalata i da l bi bilo bolje po Vosu.
A sto se tice ovog spiska ko sve nece igrati, previse taktiziranja i filozofiranja se uvek obije o glavu i ako posle sledeca dva meca budu dva krompira, ne smemo se ljutiti ako postanemo predmet sprdnje i ismevanja
Sramotno je što nam nije prihvaćeno odlaganje. Iz tog razloga nadam se da neće biti nikakvog organizovanog ili neorganizovanog odlaska navijača na utakmicu. Treba i na taj način pokazati stav prema šibicarima i jajarama, neka budu sami sa sobom na svom stadionu, urliču za sebe i ko ih j
A siguran sam da će karma već lepo udesiti da dobiju odgovarajuću grupu na žrebu i da neće osvojiti ni bod. Dao Bog da im se vrati sve što čine ovde.
A siguran sam da će karma već lepo udesiti da dobiju odgovarajuću grupu na žrebu i da neće osvojiti ni bod. Dao Bog da im se vrati sve što čine ovde.
Slazem se Cane.
Neka komentatori arene konstatuju da nema navijaca Vojvodine, jer bojkotuju ovu utakmicu zbog ovako sramne odluke zvezde. Iako ce to oni najverovatnije precutati, praveci se da je sve uredu. Ali, losa karma je cudo.
Neka komentatori arene konstatuju da nema navijaca Vojvodine, jer bojkotuju ovu utakmicu zbog ovako sramne odluke zvezde. Iako ce to oni najverovatnije precutati, praveci se da je sve uredu. Ali, losa karma je cudo.
Last edited by Turija on Sun Jul 30, 2023 1:14 pm, edited 2 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Sad nam treba stav Sose Babića i da se puste deca da se igraju fudbala.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
- churguzijanac
Pa cigani sigurno neće dobiti takmičarsku utakmicu večeras.A i Batak ako ne može da izvede najače što ima bar prvih 45 minuta o čemu ima da pričamo.
Obiće nam se o glavu sto posto.
Obiće nam se o glavu sto posto.
- Deep Purple
Voleo bih Bukinca i Jovanovića da vidim od prvog minuta.
I pre meča sa Apoelom u klubu se znalo da protiv Zvezde izlazimo sa podmlađenom ekipom što sam i najavio. Ova odluka može napraviti možda i dobar efekat igrači koji nisu dobijali puno minuta ili nikako da se dokažu protiv Zvezde igraće srcem za svoje dupe da se nametnu treneru (vrv napušta Vošu krajem Avgusta), a usput možda Voši doneti bod protiv Cigana.
Firma bi trebala da napravi transparent na kojem će da bocne ligu, blizanca i upravu zbog ne odlaganja utakmice i samo napustiti utakmicu. Pozzz...
Firma bi trebala da napravi transparent na kojem će da bocne ligu, blizanca i upravu zbog ne odlaganja utakmice i samo napustiti utakmicu. Pozzz...
Bilo bi lepo da recimo neko olujno nevreme da svoj doprinos spektaklu otvaranja sezone , čisto da upotpuni utisak
A prema prognozi ima šanse i za to.
Pa neka se igra
A prema prognozi ima šanse i za to.
Pa neka se igra
- slanobarac
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!