Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Firma kej
Posts: 181
Joined: Tue Apr 04, 2023 12:34 pm

Re: Transferi

Post by Firma kej »

Marko93 wrote: Sat Jul 01, 2023 6:32 pm Bice ovo sve dobro bicemo 6ti
Nema ko od drugih klubova da se umeša

Puno se kuka na našu odbranu pogotovo na bekove. Mogu slobodno reći da naši bekovi rade odličan posao. Antonijević dečko igra odlično levog beka što smo mogli da se iverimo to je druga stvar što nije mogao da igra kada je Đorđević sklonjen jer su menadžeri odradili da Jeličić igra drsno pa je Lazarević morao levo. Lazarević ima nekad loše utakmice ali da je za toliko kritikovanje nije. Pokazo sa na poziciji levog beka skoro kao na desnoj ( odlučujući gol protiv Trgovačkog za pobedu)
Bjeković je naš najbrži igrač to mislim da pola forumaša nema pojma. Nažalost desila se ta povreda ali se polako vraća. Bukinca do sada nisam gledao pa tako da ne bih da komentarišem
Đorđević je zasluženo sklonjen pravio je samo nered u ekipi i problem i zauzimao mesto i platu.
Mišljenja sam da treba zadržati Lazarević - Antonijević tandem, a rotirati ako zatreba sa Bjekovicem i Bukincom, na tim pozicijama imamo zdravu konkurenciju bez guranja i podplaćivanja.
VIDIMO SE U NIKOZIJI :lala:
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9978
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: Transferi

Post by Voja »

Lepo pise Mare, a ja citam Maradona :mrgreen:

Ne znam sta da mislim o prelaznom roku, lepo je sto smo se resili NNa (jel istina da pobrisao sve slike u Vosinom dresu na instagramu? :mrgreen: To je tako kad odes u veliki klub. I Djumi je zacutao, kao vatreni Vojvodinas. Nadam se da ce i kod nas jednom zaziveti ta pravila), Vitasa, Djordjevica. Iskreno nisu ni pravili razliku. Mada ima tu jos mnogo igraca koji nisu niti ce praviti bilo kakvu razliku. Ono sto je po meni nelogicno olako pustanje Veljka i Topica. Po mom misljenju mozda i kicmenog stuba Vose, ma kakva ona bila. Ne vidim za sad strategiju kojiom se gradi "sampionski" tim. Ko cini kostur tima? Ko od svih igraca nije na prodaju? Na kome ce nam se zasnivati igra? Jesmo li zadovoljni bekovima, imaju li taj sampionski pristup igri? Da li smo ovim prelaznim rokom ubrzali igru tima? Da li cemo dobiti na efikasnosti? Otvaraju se mnoga pitanja
Image
ssnigd
Posts: 3454
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Re: Transferi

Post by ssnigd »

Miletic (jos uvek mi ne uliva poverenje), Busnic (jbt jos nije otisao od nas), Radosavljevic ( ok momak, ali nedovoljno za Vosu)... Ovo je pretanko za bilo sta
Ako Kajevic ne pokaze da zna, ako UN ne bude imao snage za 90min u jakom tempu, ako Zuka ne ojaca fiziku da moze da se bije, nas ce ugaziti kroz sredinu.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
fare
Posts: 2853
Joined: Fri Apr 06, 2012 11:32 pm
Location: LALIC

Re: Transferi

Post by fare »

Ja sam ubeđen da će NN biti naj bolji igrač crnih živi bili pa videli on je kod nas je došao preko kurca a takođe je i igrao za veliku platu, sada za njegovu platu mož dovesti neko dobro pojačanje.
fare
Posts: 2853
Joined: Fri Apr 06, 2012 11:32 pm
Location: LALIC

Re: Transferi

Post by fare »

Izgleda da nas je dobro zajebao NN VOŠA mu dala čiste papire pošto je imao ugovor još 12 meseci, pošto se navodno dogovorio sa nekim Kiparskim klubom a ovaj njegovoj staroj ljubavi za dž da ne bi VOŠA tražila pare od crnih :shit: ovim potezom je pokazao kakva je osoba mora da je čekao samo da Rikardo ode da bi počeo šurovati sa govnima, neka mu je na čast....
Setite se samo reakcije kada je dao njima dao gol na Karađorđu umalo se nije rasplakao počeo da se bukvalno izvinjava dok nije dotrčao VS.
User avatar
Mare_Liman
Posts: 1233
Joined: Fri Jun 16, 2023 8:21 pm
Location: Лиман III

Re: Transferi

Post by Mare_Liman »

Нема везе тај гол му свакако нећемо заборавити, како је лепо ушла од стативе, кад му је Симке гурнуо лопту нико није очекивао да ће бити ишта од те шансе, ал ушло некако као и лоб у Нишу у купу... Свакако је ушао у историју као играч који једини успео да при уласку у игру са клупе доживи да му његови навијачи звижде...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
User avatar
Maki
Posts: 1217
Joined: Thu Mar 22, 2018 5:16 pm
Location: Liman III

Re: Transferi

Post by Maki »

ssnigd wrote: Sat Jul 01, 2023 11:42 pmRadosavljevic ( ok momak, ali nedovoljno za Vosu)...
Radomir Milosavljević. Laknuće mi kad ode, ako ništa onda što mu i ja uvek omašim prezime.
Milisavljević, Mirosavljević...:)
fare
Posts: 2853
Joined: Fri Apr 06, 2012 11:32 pm
Location: LALIC

Re: Transferi

Post by fare »

Topić će mnogo faliti u odbrani VS u vezi (mada zadnje vreme nije se ni naigrao) Milošević taman je počeo da pokazuje šta ume a ovi precrtani ni najmanje Vitas, N.N. i Đorđević. Od Vitasa je bolji i Traore i Ljubisaljević, Arsenijević je dobar a o NN ni reči trošiti hvala mu za onaj lob u Nišu i to je to čovek sa takvom tehnikom, talentom ali i sa takvom kurcoboljom strašno.
Karlsson
Posts: 2216
Joined: Wed Aug 21, 2013 9:39 pm

Re: Transferi

Post by Karlsson »

Moram da priznam da mi bode oči i da me malo razočarava što sam u poslednjih nekoliko dana više puta primetio kako forumaši promašuju prezimena naših igrača, a svi smo kao veliki navijači Vojvodine i podsmevali smo se i napadali starijeg čoveka Kurteša kada je to činio na prenosu uživo.
User avatar
slanobarac
Posts: 3679
Joined: Tue Dec 09, 2008 4:57 pm
Location: Novi Sad

Re: Transferi

Post by slanobarac »

Karlsson wrote: Sun Jul 02, 2023 11:54 am Moram da priznam da mi bode oči i da me malo razočarava što sam u poslednjih nekoliko dana više puta primetio kako forumaši promašuju prezimena naših igrača, a svi smo kao veliki navijači Vojvodine i podsmevali smo se i napadali starijeg čoveka Kurteša kada je to činio na prenosu uživo.
Meni više bode kad se napiše naj bolji.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 4095
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Re: Transferi

Post by Rabba »

hvylarn wrote: Wed Jun 14, 2023 2:50 pm kajevic ima dvojno drzavljanstvo
Bojim se da zvanični sajt kluba ne podržava ovo. Dakle, kako stvari trenutno stoje, stranci u ekipi su Carević, Traore, Kajević, Baraye i Vukčević. Ne bih rekao da bez odlazaka nekog od ovih tu ima mesta za nekog novog stranca.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
User avatar
Mark Renton
Posts: 156
Joined: Wed Mar 22, 2023 9:21 pm

Re: Transferi

Post by Mark Renton »

slanina wrote: Sat Jul 01, 2023 8:30 pm
To što se NN nije pokazao kod nas, ne znači da će biti identičan slučaj u partizanu.


Tako je taj nas je urnisao kad je igrao u Spartaku,setite se loba sa pola,Vukliš mislim da je branio pre par godina.I onaj poraz u NS koji je sramote neviđena 0:5.
Лик је само у Спартаку добро играо јер је цела екипа била подређена њему и само ту може добро да игра, није толико давно био период када је имао први мандат код црних па се видело колико може, по свему судећи исти ће бити, свакако ПУТУЈ ИГУМАНЕ
jackson
Posts: 34
Joined: Wed Feb 10, 2010 2:45 pm

Re: Transferi

Post by jackson »

Ne znam da li neko ovde prati belorusku ligu ali sam primetio da tamo ima dosta stranaca.Možda bi trbali malo više tamo da skautiramo.Pitanje je samo koliko smo finansijski u mogućnosti, verovatno malo.Meni je zanimljiv Princ Abu iz Isloch-a, napadač iz Gane
User avatar
slanobarac
Posts: 3679
Joined: Tue Dec 09, 2008 4:57 pm
Location: Novi Sad

Re: Transferi

Post by slanobarac »

Rabba wrote: Sun Jul 02, 2023 12:02 pm
hvylarn wrote: Wed Jun 14, 2023 2:50 pm kajevic ima dvojno drzavljanstvo
Bojim se da zvanični sajt kluba ne podržava ovo. Dakle, kako stvari trenutno stoje, stranci u ekipi su Carević, Traore, Kajević, Baraye i Vukčević. Ne bih rekao da bez odlazaka nekog od ovih tu ima mesta za nekog novog stranca.
Nama čak 3 mesta zauzimaju igrači iz CG što je jako, jako loše. Nisu to igrači kao što su Mijatović ili Savićević pa da budemo mirni. Carević je ok ali ova dvojica da uzimaju mesto nekim igračima iz Afrike ili J. Amerike je pogrešna politika kluba. Uopšte mi se ne sviđa što su pripreme počele a sigurno nas napušta nekoliko prvotimaca plus što nismo doveli adekvatna pojačanja. Sve novajlije su morale biti u busu za Sloveniju.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
hvylarn
Posts: 446
Joined: Thu Jan 20, 2022 10:54 am

Re: Transferi

Post by hvylarn »

Mislim da Carević, Vukčević pa i Kajević ako zaista nema, a mislim i dalje da ima, da bi trebalo da su stekli uslove za dobijanje našeg državljanstva i da bi mogli reše to pitanje.
Post Reply