23. kolo: Vojvodina-Hajduk (Kula) 4:1

mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

23. kolo: Vojvodina-Hajduk (Kula) 4:1

Post by mihailov »

Nema predaha,prvenstvo se nastavlja vec u sredu.Hajduk trenutno u mnogo boljoj formi od nas,imaju 2 trijumfa u nizu,mi isto toliko poraza u nizu.Pre samo par nedelja pobedili smo ih minimalnim rezultatom.
Pobeda se namece kao imperativ,u situaciji smo da cuvamo to trece mesto,poslednje koje vodi u kup Uefa(zemun ili ofk ce biti finalisti kupa,pa 4.ide u intertoto).Utakmica je u sredu,svako ko ne radi ili nema skolske obaveze neka dodje da pomogne klubu u teskom trenutku :!:
Napred Voso!
Cause
Posts: 458
Joined: Mon Nov 28, 2005 11:27 pm
Location: Kraljevo

Post by Cause »

Sada je idealno vreme da se napadne pošto znamo kakav fudbal igra Kula već nekoliko godina unazad. Optimista sam pred ovaj meč i mislim da ako se postavlja pitanje koju ekipu treba napasti onda je to Hajduk.
" Dečko je pun zmajova! "
limanfkv
Posts: 2861
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Post by limanfkv »

Mnogo teska utakmica.
Hajduk dolazi da ujeda,bodovi su im preko potrebni i svaki im je bitan u borbi za opstanak.On sto brine (pored nase igre) je i sto su,koliko sam cuo, i sudije malo krenule na nas pa smo tako protiv Cuke ostali i bez po kojeg penala.Licno mislim da dok je Dzomba na vlasti u Hajduku, da ce on tesko da ispadne iz lige,iliti nemoguce.

Sa Hajducima smo igrali pre par kola i nismo pruzili Bog zna kakvu partiju,cak smo mogli i da budemo kaznjeni pogotkom u zadnjem minutu.Nakon ovih losih rezultata i opet nam dolaze Kuljani i trener Brzic bi morao da primeni neku novu taktiku u odnosu na prosli mec,jer se bojim da ne budemo procitani. Pored svega nam nedostaje nekolicina vrlo vaznih igraca,a predpostavljam da su Kuljani kompletni s obzirom na to da su imali "prijateljsku" sa OFK Beogradom.

Bilo kako bilo,moramo doci da damo podrsku momcima jer je sada i 3. mesto klizavo!A mislim da nema navijaca Vojvodine koji i sledece sezone ne bi zeleo da gleda neki Atletiko Madrid na Karadjordju!
ssnigd
Posts: 3439
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

U goste nam stize bunker ekipa, a s obzirom kako napadamo i postizemo golove, bice cupavo. Sada je i vrapcima jasno da nas ubija realizacija i da odbrana nije vise stamena kao do pre par meseci, tako da se skoro svi protiv nas orjentisu na bunker, cak i kada gostujemo, i cekaju kontru da nam uvale jedan gol, jer je to protiv nas izgleda dovoljno. Oko 16m kruzimo kao kisa oko Kragujevca, a kada se uputi centarsut ili nema ko da skoci na tu loptu posto u ekipi imamo 2 igraca visa od 180cm ili ona odlazi visoko na drugu stranu terena gde nema nikog. Ipak ocekujem budjenje Vose, nova 3 boda i gol(dva, tri) iz igre.

SAMO NAPRED VOJVODINA :!: :!: :!:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
User avatar
021
Posts: 860
Joined: Fri Jan 21, 2005 6:46 pm

Post by 021 »

Iz utakmice u utakmicu igramo sve lošije i lošije, igrači i trener se čude i jadaju, a ništa se ne menja u koncepciji igre. Daj da pokušamo bar jednom sa dvojicom napadača. Moguće su različite kombinacije sa Sepujom, Buačem, Pantom i posebno Aleksićem, za koga mislim da je pogrešno što je forsiran po levoj strani. Posebno kada se zna da je njegova prava pozicija upravo ono što nam u ovom trenutku najviše fali. Još se Brzić se žali kako nema strelca...
Sutra imam samo jednu želju, a to je da na terenu ne bude Đurovskog, Vukajlovića i Vukelje, kako bih se sačuvao od nerviranja. Đalović se povredio i za njega je sezona završena (jedna briga manje).
Uopšte ne mislim da će Hajduk igrati neki bunker. Uostalom, osvojili su bod više od nas u nastavku prvenstva, dobili su obe poslednje utakmice... Treba obratiti pažnju na Radivojevića, koji se vratio i sigurno će nam biti najveća pretnja.
mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Post by mihailov »

Raduje povratak Djurica,jako je bitan trenutno u ovako supljoj odbrani!Sutra je rezultat u prvom planu,ako se ne uzmu 3 boda,upadamo u jako tesku situaciju jer imamo tezak raspored u sledecih par kola.U subotu gostujemo u Krusevcu,pa onda dva duela sa blizancima... Svako ko voli Vojvodinu,a u mogucnosti je da dodje,neka zauzme mesto na nebitno kojoj tribini i neka podrzi tim!
Napred Voso!
User avatar
Jambo
Posts: 162
Joined: Tue Dec 13, 2005 6:04 pm
Location: Indjija

Post by Jambo »

mihailov wrote:Raduje povratak Djurica,jako je bitan trenutno u ovako supljoj odbrani!
Indjija kad igra,mi pobedimo.
Butorovicu-THE END !!!
User avatar
Milan
Posts: 4288
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

Lično se jako pribojavam ove utakmice. Mislim i da smo izgubili psihološku prednost koju smo do sada imali nad ostalim rivalima. Dobro je što se vraća Đurić, ali ne verujem da će nam to rešiti probleme u odbrani koju pretumbavamo iz meča u meč i nikako da ih uigramo. Pokazalo se na prethodna dva meča kako nam je odbrana možda i slabija tačka od nemoćnog napada. Da su nam suparnici bili odvažniji, videli bi smo još koji gol u našoj mreži. Posebno je na Čuki bilo evidentno kako nam desna strana u odbrani škripi. Milutinoviću se po ko zna koji put ponavlja da mu je u interesu samo ofanziva, i onda ili ne želi ili nema snage da se vrati nazad. A i kada to učini, prilično otalja svoj defanzivni zadatak.
Nervira me što se igra sredom, pa neću biti u situaciji da posmatram utakmicu. Nadam se da ću od vas dobiti detaljan uvid u našu današnju igru. Isto tako bih voleo da se Turija i ostali ponovo aktiviraju, jer su njihovi temeljni izveštaji sa utakmica omogućavali svima(koji nisu bili u prilici da gledaju) da stvore pravu sliku.
POŠTO OBRAZ ???!!!
vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

Post by vladans »

Ja se nepribojavam konkretno Hajduka iz Kule jer ruku na srce nisu oni ni bleda senka onog Hajduka iz ranijih sezona pre svega zbog zasicenosti mnogih igraca i nezadovoljstva sto nisu nasli inostrane angazmane a vreme im je vec sto u tako kratkom vremenskom periodu ponovo igramo sa istom ekipom i opet treba pobediti a znamo koliko je to tesko u danasnjem sportu!
Nadam se da ce danas biti umereno suncano i da nas trener nece imati potrebu za naocarima pa ce samim tim imati i bolji uvid u to sto se desava na terenu! :D
Salu na stranu raduje me da cujem da se uvezbavaju neke nove takticke varijante bilo je i vreme i da ce Djuric opet zauzeti svoje mesto u zadnjoj liniji!Ocekujem pobedu i bar jedan gol iz igre tj.iz izgradjene akcije!
DUB
Posts: 775
Joined: Thu Feb 03, 2005 7:49 pm
Location: Kafana

Post by DUB »

0-1!

EDIT:
1-1!
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
DUB
Posts: 775
Joined: Thu Feb 03, 2005 7:49 pm
Location: Kafana

Post by DUB »

Poluvreme:

Image
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Keva
Posts: 137
Joined: Sat Aug 11, 2007 1:24 pm

Post by Keva »

Opet nisam otisao na utakmicu
da ti ***** zdravlje i sve ostalo....

Na kojoj tacno frenkvenciji se prenosi utakmica posto ne mogu nikako da ulovim....

Inace sos kaze 2-1 15ak minuta pred kraj...
lesa
Posts: 371
Joined: Thu Jun 15, 2006 2:01 am
Location: Novi Sad,Podbara
Contact:

Post by lesa »

Nisam skoro zadovoljniji izasao sa stadiona. Razlog tome verovatno lezi i u cinjenici da sam na ovaj mec otisao sa velikom dozom pesimizma (izvedenog iz prethodna dva domacinstva kao i loseg meca sa chukom).
Kad ono... Kad se najmanje nadas... Vrlo dobra partija,l cetiri gola plus jos dosta lepih prilika. Hajduk sa ovakvom igrom zreo za drugu ligu iako to ne bi voleo. Tadic se kanda vratio, za Djurica sam siguran, veza ,iako bez Popa (?),odlicna. Mali Aleksic MORA DA IGRA PRVU POSTAVU. Panta dobar. Ma divota i samo bi voleo da ponovimo ovo i u krusevcu pa da sa samopouzdanjem docekamo grobare!!!
...ti si nasa prva ljubav...
vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

Post by vladans »

Mislim da svi posle ove utakmice mozemo da budemo zadovoljni,konacno prava Vojvodina kakvu svi zelimo da gledamo i sigurno jedna od najboljih utakmica na nasem stadionu poslednjih par sezona!
Brzic nije pricao u prazno sto se tice uvezbavanja nove taktike tako da smo od prvog minuta krenuli sa jednom izrazito ofanzivnom postavom u formaciji 4-3-3 gde su najistureniji bili Buac u sredini,Tadic levo a najbolji igrac na ovom mecu Pantelic desno!Iako u pocetku to nije delovalo najbolje u nastavku smo zagospodarili terenom i totalno nadigrali mora se priznati dosta skromni Hajduk danas!
I pored primljenog(ko bi rekao da ce onaj drvoseca tako pogoditi)gola redjali su se napadi i sutevi sa svih strana pre svih djurovskog,ali je prosto neshvatljivo koliko mu je slabija desna noga od leve!Pantelic iTadic su svoje cuvare u prvom a kasnije i u drugom poluvremenu inace nase bivse igrace Kozosa i Cotru dovodili do ludila i probijali kad su hteli cak je Tadic u par navrata stvarno odlicno centrirao i meni vratio veru njega da nece doveka biti veciti talenat!Na sve to se nadovezao i njegov lep gol a za konacan preokret se pre svega pobrinuo Pantelic koji je svojim iskustvom prosto naterao Cotru da napravi penal koji je Buac sigurno izveo!
I posle vodjstva mi nastavljamo sa napadima i agresivnom igrom sto me najvise raduje medjutim do kraja poluvremena se rezultat vise nije menjao!U drugom poluvremenu ista prica Vojvodina napada,redjaju se sanse,ali se tek pred kraj resava pitanje pobednika izuzetno lepim golom Aleksica na asistenciju Vukajlovica koji je odigrao najbolju utakmicu od kad je dosao!I na kraj tacku na I stavlja svojim drugim golom Tadic i tako svoju odlicnu igru krunise jos jednim pogotkom!
Pojedinacno je to izgledalo ovako:
Babalj- danas nije imao posla
Milutinovic- korektan,ali zavrsnica tj.centarsutevi moraju mnogo bolje narocito ako planira u Sampdoriju
Stosic- odlican,onaj pravi Stosic kakvog ga znamo i ova utakmica pokazuje da on najvise moze da pruzi na poziciji desnog ili levog beka i zato ocekujem da od sledeceg kola Pavicevic i Djuric cine centralni deo nase odbrane a da na bocnim pozicijama budu Kizito i Stosic
Djuric-sta reci osim reprezentativni potencijal,bez greske osim one neodlucnosti na kraju
Radovic- bice dobar igrac,jak u duelu,zna da igra
Trivunovic- isto kao i za Stosica,konacno onaj pravi,neznam razlog neigranja Popovica ali mi se mnogo vise svidja igra sa jednim zadnjim veznim
Vukajlovic- prerano otpisan,nekazem da je jedna utakmica dovoljna da bi se promenilo misljenje ali je cinjenica da kad hoce moze mnogo
Djurovski- videlo se i na njemu kad je izlazio da nije zadovoljan i da i on sam ocekuje od sebe mnogo vise kao da ima neki teret na ledjima ali je ipak ovakav Djurovski velika promena u pozitivnom smislu od onog kojeg smo gledali prosle godine
Tadic- o njemu sam vec dosta rekao ranije,jedino da ponovim da mi je izuzetno drago da se vraca u zivot
Buac- u drugom mnogo bolji nego u prvom delu ali sam ja ipak siguran da njemu mnogo vise lezi ono sto je igrao pre
Pantelic- jednostavno u svojoj 35-36 igra kao deckic,danas ubedljivo najbolji na terenu,trudio se kao da je na pragu ulaska u prvi tim a ne veteran,nadam se da je Turija zadovoljan sto ga je Brzic konacno poslusao :wink:
Aleksic- prakticno cim je usao da je prelep gol i tako nastavio da reseta mreze posle onih pet sto je dao za reprezentaciju
Posto niko nije postavio glasanje za igraca kola ja cu ovde da napisem koja trojka je po meni bila najbolja:1.Pantelic
2.Tadic
3.Stosic
mile bronx
Posts: 259
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:56 pm
Location: liman

Post by mile bronx »

vladans wrote:Milutinovic- korektan,ali zavrsnica tj.centarsutevi moraju mnogo bolje narocito ako planira u Sampdoriju
Kasano se nije slozio sa idejom da se preseli u Vojvodinu, pa od ovog transfera zasad nema nista :lol:
Solidno smo igrali danas. Povratkom Djurica u tim smo dobili na sigurnosti u odbrani, bez panike i stresa, pa je i u napadu bilo mnogo lakse...
Presudilo je iskustvo Pantelica, koji je pokazao vise za prvih pola sata, nego sto ce npr. Vukelja za celu karijeru u Vosi. A i Tadic je bio odlican. To su glavni razlozi danasnje pobede, kao i prethodnih poraza ove polusezone....
Locked