Razna desavanja...

Locked
User avatar
Turija
Posts: 10863
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Novosti
Mladenović presudio
I. Manić, 01.03.2008 20:00:49 Ocena: -.-- (Glasova: 0) Komentara: 0

IAKO oslabljen za nekoliko standardnih prvotimaca, domaćin je trijumfalno započeo prolećnu sezonu pobedom nad renomiranim rivalom, koji gaji evropske ambicije. Na superligaškoj prolećnoj premijeri: Smederevo - Vojvodina 1:0 (0:0).
Novosađani su tokom većeg dela susreta imali inicijativu, odlične prilike, ali je na strani Smederevaca bila sreća i sjajni golman Ranković, koji je bez konkurencije poneo epitet jednog od junaka utakmice. Titulu ravnopravno deli s iskusnim napadačem Mladenovićem koji je u 67. minutu postigao pobedonosni pogodak za „oklopnike“.
U prvom poluvremenu bilo je nekoliko lepih prilika na obe strane, a najpovoljnije je propustio Makedonac u redovima „lala“ Grozdanovski, koji je u dva navrata gubio bitku sa golmanom Rankovićem. I nastavak je počeo uzbuđenjima, ponovo pred golom domaćina, ali su Đurić i Aleksić bili neprecizni.
Posle već spomenutog gola Mladenovića, poslednju priliku za izjednačenje u nadoknadi vremena imao je Judžin Sepua. Novajlija iz Ugande našao se sam oči u oči sa Rankovićem, ali je čuvar mreže Smedereva još jednom odličnom intervencijom stavio tačku na sjajnu partiju i sačuvao sva tri boda na kontu domaćina.
SMEDEREVO - VOJVODINA 1:0 (0:0)
STRELAC: Mladenović u 67. minutu. Stadion: Smedereva. Gledalaca: 1.000. Sudija: Dragomir Stanković (Beograd) 7.
SMEDEREVO: Ranković 8,5, Živković 6,5, Radosavljević 7, Gegić 7, Sočanac 7, Čukić 7, Stamenković 6,5, Nikolić 6,5 (Miljković -), Ćeran 6 (Zečević -), Mladenović 7, Popović 6 (Đurašković -).
VOJVODINA: Babalj 6, Milutinović 7, Stošić 7, Đurić 6,5 (Radović -), Kizito 6,5, Trivunović 7, Vukajlović 7, Grozdanoski 6,5, Aleksić 7, Buač 6 (Tadić -), Bukelja 6,5 (Sepua -).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

MIODRAG STOŠIĆ SPREMAN ZA SVAKU ULOGU U TIMU

Jedan od najiskusnijih fudbalskih prvotimaca novosadske Vojvodine je Miodrag Stošić. Ovaj fudbaler stigao je svojevremeno među crveno-bele iz obrenovačkog Radničkog kao štoper, ali je po potrebi igrao i uz obe aut linije.



Očekivalo se da će odlaskom Nina Pekarića u Rumuniju Miodrag Stošić čvrsto prigrabiti to mesto i zajedno s Igorom Đurićem brinuti o Vošinoj mreži.
- Splet okolnosti je takav da se Đurić povredio u Smederevu, ali je podjednako za kombinovanje u poslednjoj liniji nepovoljno i to što su van stroja novajlija iz Bežanije Đalović i Kizito. Pošto obojica igraju po levoj strani, sve mi se čini da ću ponovo ja na to mesto, ukoliko se ispostavi da Kizitova povreda ne može da se zaleči do susreta s Hajdukom – kaže Stošić.

Situaciju mnogo ne olakšava ni podatak da debi u crveno-belom dresu, bar kada su mečevi za bodove u pitanju, očekuje i Savu Pavićevića.
- Moguće je da ni Pavićević u svojoj premijernoj utakmici, i to baš protiv kluba iz kojeg je zimus stigao u Vojvodinu, ne bude igrao na svom mestu, uz desnu aut liniju. Brzić tu može da kombinuje s Milutinovićem, pa ako se ispostavi da ja moram na suprotnu stranu, Pavićević će verovatno igrati štopera. Društvo bi u tom slučaju mogli da mu prave ili Nikšićanin Radović ili mladi Jovanović. Ali, to je već Brzićev deo posla – kaže Stošić, koji je uvek tu, kada su rokade u odbrani neminovne.

Jučerašnji trening meč s omladincima u FC “Vujadin Boškov” svakako je razrešio mnoge dileme kod Brzića, a nedeljni meč pokazaće da li je trener Vojvodine izabrao dobitnu kombinaciju za meč s “hajducima”. S. S.
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

VOJVODINA IGRA S HAJDUKOM U NOVOM SADU
Kapije širom otvorene

Sutrašnji vojvođanski fudbalski superligaški derbi prenosiće TV, a rukovodstvo crveno-belih odlučilo je da širom otvori kapije stadiona “Karađorđe”. Pozivaju Novosađani publiku da uživa u dobroj predstavi, naglašavajući da su dueli Vojvodine i Hajduka oduvek bili neizvesni.

- Još od 15. decembra prošle godine i utakmice sa Crvenom zvezdom nismo igrali na našem stadionu, naravno, ako izuzmemo desetak minuta prekinutog prijateljskog meča s Politehnikom zbog snežne mećave. Ovo je prilika da naši navijači steknu utisak o novoj ekipi, jer je poznato da smo u prelaznom roku pretrpeli znatne promene – veli Ivica Brzić.

Od samog prolećnog starta Vojvodinu su počeli da prate pehovi.
- Đurića smo izgubili za duže vreme, na levom boku moraćemo da potražimo prinudno rešenje, a prema svemu sudeći načinićemo izmenu i na mestu korektora veznog reda. Pavićević će igrati štopera, najverovatnije u paru sa Stošićem. U tom slučaju Popović će na levi bok, a kao zadnji vezni pojaviće se Tumbasević – otkriva nužne izmene u sastavu trener domaćina.

Bez obzira na sve nedaće, pred Vojvodinom je imperativ pobede.
- Hajduk ima svoje brige, a mi svoje. Verujem da ćemo pobediti, bez obzira što teško postižemo golove – napominje Brzić.
Sutrašnja utakmica u Novom Sadu počeće u 13.30 sati.
S. S.
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Popović prinudno na levog beka?

Novinar: V.U., Fotoreporter:


Budući da ima velike probleme s povređenim igračima u zadnjoj liniji, trener Ivica Brzić najavljuje da će za sudar s Kuljanima biti primoran da načini nekoliko rokada:

– Najviše muka zadaje nam izostanak Džozefa Kizita i Marka Đalovića, koji igraju uz levu aut liniju. Postoji mogućnost da tamo postavim vezistu Aleksandra Popovića, a u tom slučaju poslednji u manevru bio bi Janko Tumbasević. Ipak, to je samo jedna od varijanti. Do nedelje ima dovoljno vremena da se opredelim i za neku drugu, pošto hoću na treninzima da proverim kako funkcionišu i još neke kombinacije.

Strateg novosadskih crveno-belih ističe da je njegovoj ekipi pobeda nad Hajdukom neophodna kako ne bi izgubila priključak s vodećim dvojcem:

– Očekujem da ćemo pružiti partiju kao sa Smederevcima, koje smo nadigrali, ali smo izgubili jer nismo znali da damo gol. Verujem da će sada biti drugačije i utakmicu ćemo, verovatno, početi s dvojicom napadača.

Povratnik među startere Aleksandar Popović kaže da je već načuo priče kako Vojvodina nije onoliko jaka kao jesenas:

– Nadam se da ćemo u nedelju te nevernike uveriti u suprotno, iako znam da se Hajduk neće lako predati, pošto su mu bodovi bitni u borbi za opstanak.

Vojvodina će najverovatnije utakmicu, na kojoj je ulaz besplatan, početi u sledećem sastavu: Babalj, Milutinović, Stošić, Pavićević, Popović, Tumbasević, Buač, Vukajlović, Aleksić, Vukelja, Sepuja.
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Dolijaće Kuljani




DANAS VOJVOĐANSKI DERBI U NOVOM SADU: VOJVODINA - HAJDUK

S kapitenskom trakom na ruci Aleksandar Popović danas će predvoditi drugove u fudbalskom meču s Hajdukom. Vojvodina je favorit, ne samo na papiru, ali to mora i da dokaže u direktnom duelu.



Prošle jeseni Novosađani su slavili u gostima. Pamti se još fantastičan gol makazicama Gojka Kačara, koji sada uspešno brani boje berlinske Herte.

- Promenili smo tim, a spekulacije su već počele. Mnogi se pitaju koliko može današnja Vojvodina, je li u stanju da ponovi igre iz prvog dela prvenstva? Ja sam uveren da imamo dobre igrače i da ćemo i dalje predstavljati ozbiljnog rivala za svakoga. Trke za titulu nismo se odrekli, a o tom cilju i ubuduće ćemo moći realno da pričamo samo ukoliko pobedimo hajduke – veli Popović.

Pored kvaliteta igračkog kadra u koji ne sumnja, Popović apostrofira još jedan bitan segment.
- Reč je o našim vernim navijačima. S njima smo jači, pa će nam podrška sa severa mnogo značiti na putu do pobede – smatra Popović.

Posle poraza u Smederevu fudbalerima Vojvodine je saopšteno da će biti kažnjeni sa po 500 evra.
- Rečeno nam je da će odluka pasti tek posle današnje utakmice. Ako pobedimo, iskupićemo se za neočekivani poraz u Smederevu. No, to su već sporedne stvari, najvažniji su bodovi iz utakmice s Hajdukom. Uvek nas Kuljani namuče u Novom Sadu. Ne sumnjam da će se i danas naoštriti, ali naš cilj je jasan, a to su tri boda – veli novi kapiten novosadskog superligaša.

Posle silnih kadrovskih problema, utisak je da će Ivica Brzić Kuljanima danas da suprotstavi postavu u formaciji 4-1-3-2: Babalj – Milutinović, Pavićević, Stošić, Popović – Tumbasević – Buač, Vukajlović (Tadić), Aleksić - Tadić (Sepuja), Vukelja.
Utakmica u Novom Sadu počinje u 13.30 sati, uz TV prenos.
S. Savić
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Buač doneo minimalac s penala

Novinar: V. U., Fotoreporter:


I dalje muka zbog realizacije. Novosadski crveno-beli su u prvom delu propustili četiri-pet odličnih prilika, od kojih je onu Ljubiše Vukelje iz 22. minuta bilo teže promašiti. Bio je, naime, oči u oči s Anđelkom Đuričićem, ali je i šutirao pravo u njega, a sem povratnika u redove Vojvodine, nisu se proslavili ni Vlatko Grozdanoski i Danijel Aleksić.

Odluka je pala u drugom poluvremenu, koje je bilo manje interesantno od prvog. Preciznu akciju po desnoj strani Marija Đurovskog, Vladimira Buača i Miroslava Milutinovića nepropisno je zaustavio Darko Fejsa, koji je u šesnaestercu srušio beka Vojvodine, a beogradski sudija je iste sekunde pokazao na kreč. Jedini strelac na jučerašnjoj utakmici bio je neumoljiv s penala, te je, postigavši dva gola, postao najbolji realizator sadašnjeg sastava, dok je Gojko Kačar, jesenas najprecizniji u redovima Vojvodine, bodrio bivše drugove iz gledališta, pošto je iskoristio odmor i iz Nemačke skoknuo do Novog Sada.

– Kuljani su i ovde odigrali rasterećeno, dok je naša strana bila stegnuta, jer nas je morio imperativ pobede i strah da nam se ne ponovi Smederevo, gde smo bili bolji pa izgubili. Tako se i dogodilo da posle gola prepustimo inicijativu gostima, samo je sreća što smo dobro zatvorili prlaze golu, tako da nismo strepeli da ćemo ostati bez minimalca – čuli smo od štopera Vojvodine Save Pavićevića.

Strelac: Buač u 62. minutu (iz penala). Stadion: "Karađorđe". Gledalaca oko 1.500. Sudija: Krstić (Beograd). Žuti kartoni: Stošić, Tumbasević, Đurovski (Vojvodina), Stanić, Mrđanin (Hajduk).

Vojvodina: Babalj, Milutinović, Stošić, Pavićević, Popović, Tumbasević, Buač, Vukajlović, Aleksić (od 59. Đurovski), Grozdanoski (od 88. Pantelić), Vukelja (od 76. Sepuja).

Hajduk: Đuričić, Stanić, D. Fejsa, Habenšus, Kozoš, Perić, Komazec (od 79. Milutinović), Jovanović (od 60. Milosavljev), Mrđanin, Lj. Fejsa, Davidov (od 68. Simčević).



Podrška Butoroviću

Na početku nastavka, najvatreniji navijači Vojvodine na severu su razvili transparent na kojem je pisalo: "Bato, majstore, vodi nas do titule", dok je na konferenciji za novinare o tome progovorio kapiten Aleksandar Popović:

– Drugovi i ja duboko smo uvereni u nevinost bivšeg predsednika Vojvodine Ratka Butorovića i direktora FC "Vujadin Boškov" Milana Čabrića. Nadamo se da će se to dokazati i da ćemo opet funkcionisati kao porodica, kako je bilo i kada su bili s nama.
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

VOJVODINA 1:0 HAJDUK



Današnja utakmica sa Hajdukom iz Kule bila je tvrda i neizvesna. Domaćin je imao više šansi, ali mreže u prvih 45 minuta su ostale netaknute. U tom periodu igre istakao se, mlada nada u crveno-belom dresu Danijel Aleksić, koji je dva puta bio u izglednoj prilici, ali nije imao dovoljnu koncentraciju za realizaciju.

Posle velike borbe u drugom delu, domaćin je u 61. minutu igre, ipak uspeo da slomi bunker gostiju, jer je faul u kaznenom prostoru, sa 11 metara, realizovao Vladimir Buač, pouzdana radilica našeg kluba.

Do kraja meča gosti su se otvorili, uspeli su da stvore par izglednih situacija, ali pouzdana odbrana Vojvodina nije poklekla, i još jednom dokazala da spada u najbolje odbrane u ligi.

Navijači su još jednom pokazali da su 12 igrač Vojvodine. Tokom celog meča nisu štedeli dlanove i grla da po ko zna koji put iskažu svoju ljubav prema voljenom klubu.
User avatar
Turija
Posts: 10863
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Dnevnik

U VOJVODINI VERUJU DA SU NA DOBROM PUTU


Da nije bilo penala nad Milutinovićem u 62. minutu i sigurne realizacije najstrože kazne Vladimira Buača, fudbalere Vojvodine mogla je da zadesi slična sudbina od pre nedelju dana u Smederevu. Naime, tada su crveno-beli stvorili četiri-pet sjajnih prilika ali i ostali kratkih rukava.

U meču s Hajdukom pri rezultatu 0:0 šanse su imali Grozdanovski i Vukelja dva puta, a to što je promašio povratnik u redove novosadskog superligaša u drugom pokušaju, teže je bilo nerealizovati nego postići gol.
- Na svu sreću, nismo kao u Smederevu kažnjeni za promašaje – priznaje napadač LJubiša Vukelja. – Opet smo stvarali prilike, ali smo gol postigli tek iz penala. Preostaje mi da se nadam da ćemo u sledećim susretima biti efikasniji.

Mladi Danijel Aleksić igrao je dobro, ali lopta ni posle njegovog prodora u prvom delu nije završila u mreži golmana Đuričića.
- Mogu da odigram mnogo bolje. Nisam zadovoljan učinkom, ali osvojenim bodovima jesam. Mislio sam najbolje kada sam se našao pred golom Hajduka, ali je ispalo drugačije. Važno je da imam podršku saigrača, pa očekujem da iz kola u kolo budemo sve sigurniji.

Čerevićani u FC „Vujadin Boškov”
Fudbaleri Sremca iz Čerevića sutra će gostovati u FC “Vujadin Boškov” u Veterniku. Biće to provera za igrače koji su sedeli na klupi u meču s Hajdukom, kao i one koji se nisu našli u protokolu. Meč sa Čerevićanima počeće u 15.30 časova.


Trener Brzić morao je mnogo da kombinuje u odbrani. No, pokazalo se da mu u 90 minuta utakmice s Hajdukom to nije bio najveći problem.
- Odbranom sam sasvim zadovoljan, ali smo problem pored već hronično neefikasnog špica imali i u sredini terena. Neobjašnjivo smo se povukli posle vođstva i omogućili rivalu da nas opasno ugrožava, a u nadoknadi je čak mogao da izjednači. Moraćemo stoga u sedmici pred nama da tom detalju posvetimo punu pažnju. Ono što me raduje je to da stvaramo šanse, a kada se prilike ponavljaju, moraju da dođu i golovi – ne napušta optimizam Brzića. S. S.
Foto: F. Bakić

UZ PORAZ HAJDUKA U NOVOM SADU
Vukašinović: Dokle više ovako?

Fudbaleri Hajduka su na gostovanju u Novom Sadu poraženi od Vojvodine, a priželjkivali su bod koji bi im mnogo značio u borbi za opstanak.
- Namerili smo se na ekipu koja je s pravom u vrhu tabele. Kao i protiv Borca, mojim igračima ne mogu staviti neke značajnije zamerke, jer sam ja tražio da se odigra defanzivno. I u defanzivnim sistemima dešava se ono što se nama desilo, imali smo dve-tri šanse koje da smo realizovali osvojli bismo bod a možda i tri. Nije se umiralo u lepoti, i Vojvodina je igrala potpuno zatvoreno, stvorila je dve -tri prilike, što je normalno. Vojvodina je upravo bila parirana tom defanzivnom taktikom, čiji ja nisam pobornik, ali je ona celishodna u fudbalskom svetu - kaže šef stručnog štaba Hajduka Miroslav Vukašinović.

Strateg Hajduka je poznat kao sportski džentlmen, koji ne želi pričom da omalovaži nečiji uspeh, ali ovoga puta reče da je jednostavno doteran do zida.
- Susret je odlučio penal, a to je za deset utakmica koliko sam na klupi Hajduka šesti ili sedmi jedanaesterac koji je sviran protiv nas. Ne želim da komentarišem suđenje, ali kada sve prođe, kada se odgledaju snimci, kada se mirne glave analizira, kada se konsultuju igrači, moram se upitati - dokle više ovako? Prvi put od kada sam trener doživeo sam da me igrači zovu jer su očajni. Naš igrač Mrđanin je samnom dugo razgovorao, dečko je bio učesnik te situacije kod dosuđenog jedanaesterca i tvrdi da on nije postojao, a na drugoj strani, u 93. minutu, kod šanse Stanića i odigravanja za Perića da je penal bio stopostotan. Gledamo i druge utakmice i OFK Beograd se žali na sličnu situaciju, nigde nije bio sličniji jedanaesterac ako se uporede utakmice OFK - Lučani i Vojvodina i mi. U Beogradu ga sudija nije svirao, a u Novom Sadu jeste. To su zaista teške stvari za klub koji se nalazi u situaciji u kojoj smo mi. Nisam od ljudi koji će svoju odgovornost skloniti od onog što se zove uspeh ili neuspeh Hajduka, ali pitam da nije malo mnogo penala dosuđeno protiv nas. Da govorimo sada o penalu koji nije sviran za nas protiv Borca - pita se Vukašinović.

I protiv Vojvodine, baš kao i protiv Borca, imali su Kuljani par izglednih prilika, ali gola ni za lek.
- Činjenica je da patimo od neefikasnosti, imamo kadar kakav imamo.Raduje me to što su se vratili na teren Radivojević i Vasiljević, koji su bili gotovo tri meseca “na ledu”.Verujem da će podići kvalitet svoje igre i da ćemo zajedničkim snagama stići do ciolja - istakao je Vukašinović.

Đ. Bojanić

A jooj Vuki, dva mišljenja u dva dana :?
Jedno u Novom Sadu, drugo u Kuli. Ali, dobro: profesionalizam je to....nije lako....a, ko zna i šta novinari čuju i razumeju :wink:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Djumi
Posts: 1847
Joined: Tue Feb 15, 2005 9:51 pm
Location: Fudbalski teren

"tapkaroši",

Post by Djumi »

Barsa u borbi sa preprodajom karata
Fudbalski klub Barselona povukao je u četvrtak 68 sezonskih karata svojih navijača koji su preprovadali mesta na stadionu za utakmicu sa Seltikom u Ligi šampiona, saopštio je španski klub. Barselona je saopštila da je pokrenula istragu protiv svojih navijača koji su prodali svoja mesta na stadionu pristalicama škotskog kluba, iako su takve transakcije zabranjene statutom španskog tima.

Posle sprovedene istrage biće odlučeno kako će biti kažnjeni "tapkaroši", a ove sezone Barselona je već imala problema sa preprodajom sezonskih karata.

Problem je otkriven kada su škotski navijači na ulazima na stadion zamoljeni da, uz sezonsku ulaznicu, pokažu i ličnu kartu ili neki drugi dokument kojim bi mogli da potvrde svoj identitet.

Barselona ja na toj utakmici, koja je odigrana 4. marta, pobedila sa 1:0 i ukupnim rezultatom 4:2 plasirala se u četrtfinale Lige šampiona.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

NEUGODNI ČAČANI SUTRA STIŽU U NOVI SAD

Ako je suditi prema rezultatima nekoliko prethodnih sezona, onda je za fudbalere Vojvodine uz Zvezdu i Partizan najatraktivniji suparnik Borac. Upravo će Novosađani sutra na svom “Karađorđu” dočekati Čačane, s jednom jedinom željom – da pobede. Biće to prilika da po lepom vremenu tribine budu punije nego inače i da publika uživa u, nadamo se, dobroj predstavi.





Takođe, sutrašnji meč biće specifičan i po tome što će na klupi gostiju sedeti Milovan Rajevac, koji je u svom trinaestomesečnom boravku u Vojvodini ostavio upečatljiv trag: pod njegovom komandom Vojvodina je bila treća, igrala u kvalifikacijama za Kup UEFA dva kola i bila finalsita Lav kupa Vojvodine. Što je za navijače još važnije, s Milovanom Rajevcom na čelu najzad je totalno razbijen strah od beogradskih večitih rivala.

Sve ovo zaslužuje da Rajevac u Novom Sadu bude dočekan aplauzima, ali navijačima Vojvodine takođe ostaje nada da će puleni Ivice Brzića nadmudriti sadašnje učenike svog bivšeg učitelja.
Pozvali smo juče Milovana Rajevca da prokomentariše šta očekuje u sutrašnjoj utakmici.
- Biće to težak meč, gde će rezultat imati prednost naspram lepote igre. Borac je hendikepiran izostankom dvojice iskusnih igrača, takođe nekadašnjih članova Vojvodine, Poledice i Dragutinovića, ali ćemo sve učiniti da u Novom Sadu i oslabljeni ostvarimo povoljan rezultat – veli Rajevac.

Kada govori o učinku, Rajevac deli mišljenje ostalih kolega.
- Na gostovanjima je uvek najvažnije ne izgubiti. Ukoliko obezbedimo takvu poziciju, onda ćemo se potruditi, ako nam se ukaže prilika, da osvojimo ceo plen. Ali, ne zanosim se time da je jaka Vojvodina idealna šansa za pravljenje ovakvih planova – smatra trener Čačana.

Rajevac kaže da je osnovna snaga ovog tima Borca - iskustvo.
- Tako i igramo. Ovo nam je treće prolećno gostovanje i već imamo model koji ćemo da primenimo i u Novom Sadu. Zapravo, to je igra koju sam forsirao i dok sam sedeo na klupi Vojvodine. Nastojaćemo da se branimo sa svih 11 igrača, ali i da praktično s većinom napadnemo, kada nam se ukaže šansa. Nećemo se upuštati u trku, jer imamo igrače u zrelim igračkim godinama – nagoveštava trener “zebri”.

Vojvodinu će, kaže, uvek pamtiti po lepom.
- Imao sam predsednikovu podršku, a vremenom sam je stekao i među igračima, saradnicima i navijačima. Uradili smo zajedno dobar fudbalski posao. Zato očekujem da budem lepo dočekan kada s mojom novom ekipom izađem na teren. Nema razloga da bude drugačije, a neka pobedi bolji – poručuje Milovan Rajevac.

S. Savić
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Đalović blizu prve postave

Novinar: V. U., Fotoreporter:


Trener Novosađana Ivica Brzić, iako dosta suzdržan, kaže kako je možda rešio jedan problem za utakmicu sa Borcem:

- Marko Đalović odigrao je čitav susret sa Dunavom, koji smo dobili s 2 : 0, što daje nadu da bih mogao s njim da računam za subotu. Međutim, pitanje koliko će moći da izdrži kada bude u superligaškom meču. I u duelu u Starim Banovcima dalo se primetiti kako da našem levom beku nedostaje utakmica. Ipak, budući da i dalje nije u komnbinaciji Džozef Kizito, bilo bi dobro kada bi Đalović mogao da nastupi.

Tokom nedelje na bolove u zadnjoj loži žalio se Vladimir Vukajlović, dok je Vlatko Grozdanoski u susretu sa Bežanijom dobio neugodan udarac u leđa:

- Obojica su trenirali smanjenim intenizetom i zasad je nije moguće reći koliko će biti spremni za subotnju utakmicu.

Lekar novosadskih crveno-belih dr Borko Vukosav, kaže da oporavak Igora Đurića, koji je operisao jagodičnu kost, teče po planu, pa bi štoper Vojvodine ovih dana mogao da počne s laganim treninzima.
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

KONFERENCIJA ZA NOVINARE POVODOM 21. KOLA
FK Vojvodina FK Borac Čačak


Utakmica će se igrati dana 22.03.4008. na stadionu "Karađorđe" sa početkom u 14h.
Cena ulaznica je istok i zapad 200 din a sever 100 din. Veliki deo prihoda ide u fond za pomoć Srbima na Kosovu.

Ivan Brzić šef stručnog štaba, je optimista i očekuje podršku vernih navijača jer utakmica neće biti laka. Marko Đalović se oporavio od povrede i očekuje se da će biti na spisku među 18 igrača. Kizito i Đurić su još uvek povređeni i neće konkurisati za sutrašnji meč. Janko Tumbasević je na konferenciji izjavio da očekuje tešku utakmicu. Borac je dobro počeo i poznato je da dobro igra na postojećem terenu.
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Iskusni stručnjak otkriva da je malo i eksperimentisao u susretu s liderom Vojvođanske grupe Srpske lige, koji je završen rezultatom 3 : 1:

- Vladimira Buača sam postavio u špic i ostavio je sasvim dobar utisak, tako da imamo alternativu za napad, ako nam bude zatrebala.

A pred sutrašnju utakmicu sa Čukaričkim, za Brzića ne postoji dilema:

- Savo Pavićević ima višak žutih kartona, ali pošto mogu da biram, sigurno će igrati, ako bude spreman, budući da je u sredu nastupao za reprezentaciju Crne Gore. Isto važi i za makedonskog reprezentativca Vlatka Grozdanoskog. Ipak, i dalje su van stroja Džozef Kizito i Igor Đurić, a ne mogu da računam ni na Danijela Aleksića, koji je u omladinskoj reprezentaciji.
limanfkv
Posts: 2872
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Post by limanfkv »

Dejan wrote: - Vladimira Buača sam postavio u špic i ostavio je sasvim dobar utisak, tako da imamo alternativu za napad, ako nam bude zatrebala.

.
PA STISNI JEDNOM M... I STAVI GA U LIGASKOJ UTAKMICI,a alternativu trazi na njegovom mestu.
ssnigd
Posts: 3454
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

limanfkv wrote:
Dejan wrote:- Vladimira Buača sam postavio u špic i ostavio je sasvim dobar utisak, tako da imamo alternativu za napad, ako nam bude zatrebala.

.
PA STISNI JEDNOM M... I STAVI GA U LIGASKOJ UTAKMICI,a alternativu trazi na njegovom mestu.
:!: :!: :!:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Locked