"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
- churguzijanac
Re: "A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
Bolje sa Brazilom prvu da igramo nego poslednju u grupi i zapravo ne očekujem da ćemo imati previše respekta prema Brazilu niti prema bilo kome. Ako to bude slučaj grupu nećemo proći sigurno.
10ak igrača s ovog spiska je pobedilo Brazil u finalu na Novom Zelandu. Ne vidim što bi sada imali respekt prema njima.
Ako bi Kamerun otkinuo Švajcarcima bod u prvom kolu idealan scenario za prolazak grupe.
Ako bi Kamerun otkinuo Švajcarcima bod u prvom kolu idealan scenario za prolazak grupe.
Come on you Reds!
- gospodinFKV
Primetio sam da se u medijima prilicno potcenjuje ova Svajcarska. Jesu u godinama, i dosta njih je na izlaznim vratima, ali su oni i dalje dobili Portugal kao i mi, a pritom i Spaniju. To ce biti kidanje po terenu.
To sto igramo s Brazilom prvu moze biti mac sa dve ostrice, u zavisnosti od rezultata, prikazane igre i generalne atmosfere u ekipi. Nesto po cemu smo najvise poznati jeste to da se atmosfera u reprezentaciji uvek narusi pred veliko takmicenje. To me zapravo najvise brine sad oko cele te price sa Erakovicem. S jedne strane, taj decko nece minuta videti na svetskom. S druge, jos jedan primer koliki je zvezdan terzic kancer za srpski fudbal.
Tako je bilo pred sva tri velika takmicenja na kojima smo bili - od Nemacke i slucaja Dusan Petkovic, preko J. Afrike i onih cigareta u kampu, do Rusije i smene trenera. Ako me secanje ne vara, nesto slicno je bilo i pred Euro, ali se ne secam za sta. Takav smo narod. Malo nam za (ne)sricu triba.
To sto igramo s Brazilom prvu moze biti mac sa dve ostrice, u zavisnosti od rezultata, prikazane igre i generalne atmosfere u ekipi. Nesto po cemu smo najvise poznati jeste to da se atmosfera u reprezentaciji uvek narusi pred veliko takmicenje. To me zapravo najvise brine sad oko cele te price sa Erakovicem. S jedne strane, taj decko nece minuta videti na svetskom. S druge, jos jedan primer koliki je zvezdan terzic kancer za srpski fudbal.
Tako je bilo pred sva tri velika takmicenja na kojima smo bili - od Nemacke i slucaja Dusan Petkovic, preko J. Afrike i onih cigareta u kampu, do Rusije i smene trenera. Ako me secanje ne vara, nesto slicno je bilo i pred Euro, ali se ne secam za sta. Takav smo narod. Malo nam za (ne)sricu triba.
-
Koji to još Srpski stoper ima kontinuitet na Evro sceni kao Erak? Smeta on a ne smeta najveća kiksara ikada S. Mitar? Voleo bih da čujem koji to igrač nije poveden a da je kvalitetniji od Erakovića?
6 štopera je neophodno bilo da putuju na SP i ja zaista ne vidim kome je to on oteo mesto.
Terzić je svojim nepotrebnim komentarima navukao hejt na Erakovića, bespotrebno. Ispada da je dečko kombinacija a ne neko ko će u budućnosti nositi odbranu sa Pavlovićem.
Jedan je od retkih defanzivaca kod nas koji ima potrebnu brzinu. Agresivan je, izvanredan osećaj za pravovremen start, solidan u skoku..Deluje košćasto ali je daleko od fizički inferiornog..Mene kod njega najviše oduševljava mentalna stabilnost..Može da napravi i najveći mogući kiks ali to ne utiče nimalo na njega..itd.. Protiv Monaka je bio jedan od boljih u onom potopu, gde je cela odbrana bila ostavljena na milost ili nemilost protivniku.
6 štopera je neophodno bilo da putuju na SP i ja zaista ne vidim kome je to on oteo mesto.
Terzić je svojim nepotrebnim komentarima navukao hejt na Erakovića, bespotrebno. Ispada da je dečko kombinacija a ne neko ko će u budućnosti nositi odbranu sa Pavlovićem.
Jedan je od retkih defanzivaca kod nas koji ima potrebnu brzinu. Agresivan je, izvanredan osećaj za pravovremen start, solidan u skoku..Deluje košćasto ali je daleko od fizički inferiornog..Mene kod njega najviše oduševljava mentalna stabilnost..Može da napravi i najveći mogući kiks ali to ne utiče nimalo na njega..itd.. Protiv Monaka je bio jedan od boljih u onom potopu, gde je cela odbrana bila ostavljena na milost ili nemilost protivniku.
Zasto vam onda ne igra stopera vec beka. Vas trener smatra verovatno da su Dragovic i Milunovic bolji stoperi od njega znaci cak i vas trener indirektno pokazuje da ima u timu kvalitetnijeg Srpskog stopera ,da je igrao stopera celo vreme ok ovako decko pola vremena igra beka pola stopera vise ni on ne zna sta je . I da Stefan Mitrovic je igrac za u21 ne za seniorski tim SrbijeNorthTribune wrote: ↑Sat Nov 12, 2022 2:52 pm Koji to još Srpski stoper ima kontinuitet na Evro sceni kao Erak? Smeta on a ne smeta najveća kiksara ikada S. Mitar? Voleo bih da čujem koji to igrač nije poveden a da je kvalitetniji od Erakovića?
Bas tako... meni Erakovic deluje kao decko na mestu,deluje mi kao igrac kome je stalo da njegove karijere,a ne do Zvezde... mislim ne busa se kao pravi zvezdasi (Borjan and comp.),ali da je na silu usao u reprezentaciju itekako je. Nije to dobro za njega,iskreno licno da sam na njegovoj poziciji ne bih to mogao podneti,istupio bih i rekao,ljudi ima boljih,ja cu ako zasluzim na sledece SP.Al nismo svi istisrkins wrote: ↑Sat Nov 12, 2022 4:52 pmZasto vam onda ne igra stopera vec beka. Vas trener smatra verovatno da su Dragovic i Milunovic bolji stoperi od njega znaci cak i vas trener indirektno pokazuje da ima u timu kvalitetnijeg Srpskog stopera ,da je igrao stopera celo vreme ok ovako decko pola vremena igra beka pola stopera vise ni on ne zna sta je . I da Stefan Mitrovic je igrac za u21 ne za seniorski tim SrbijeNorthTribune wrote: ↑Sat Nov 12, 2022 2:52 pm Koji to još Srpski stoper ima kontinuitet na Evro sceni kao Erak? Smeta on a ne smeta najveća kiksara ikada S. Mitar? Voleo bih da čujem koji to igrač nije poveden a da je kvalitetniji od Erakovića?

-
Erakovića igra beka prinudno.
A kad već spomenusmo Milunovića, on bi bio dobar fit na Nasu odbranu. Takvog profila nemamo. Centralnog odbrambenog u formaciji sa tri pozadi. Jedini upitnik kod njega je brzina a vec se ozbiljno patimo sa brzinom pozadi.
Ovako će nam uz Pavlovića i Blekija biti treći štoper bezvezni Mitrovic. Ali ajde.
A kad već spomenusmo Milunovića, on bi bio dobar fit na Nasu odbranu. Takvog profila nemamo. Centralnog odbrambenog u formaciji sa tri pozadi. Jedini upitnik kod njega je brzina a vec se ozbiljno patimo sa brzinom pozadi.
Ovako će nam uz Pavlovića i Blekija biti treći štoper bezvezni Mitrovic. Ali ajde.
Znaci ako sam dobro razumeo vama najbolji stoper u zemlji igra desnog beka ,desni bek je na klupi a startni stoperi su gori od stopera koji je zavrsio kao desni bek
- gospodinFKV
Lepo kazem da se uvedu lajkove i smajlici kao reakcije na postove,da bzvz ne postujemo sad svi

Srkins sve objasnio ( i Jopet)

To je to. Decko ce sada sam da ugasi nalog

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- slanobarac
Da je pameti ne bi više dolazio ovamo.
PS: kapiten partizana je mnogo više zaslužio da ide u Katar. Dobro, on je levi bek ali mogao bi svašta da igra.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Nemam ništa protiv Erakovića, mlad je, zna da pravi kikseve ali ima i dobre poteze, ne deluje mi nadoboduno kao većina ciganske ekipe, ali nekako je naglo gurnut u sve ovo. Ne znam da li je do mene i neke moje percepcije fudbala, ali ja bih pre Milunovića iz zvezde pozvao nego njega kad već neko "mora" odatle...
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Mislis i on je bekslanobarac wrote: ↑Sat Nov 12, 2022 7:56 pm PS: kapiten partizana je mnogo više zaslužio da ide u Katar. Dobro, on je levi bek ali mogao bi svašta da igra.

Inace slazem se,ako je nekog iz lige trebalo pocastiti odlaskom na SP to je onda Urosevic... dobar u odbrani,zajeban u napadu,dobar u Srbiji,zajeban i u Evropi.... Realno Erakovic da nema onakvu frizuru niko ga ne bi ni registrovao na terenu...

- churguzijanac
baš hteo da kažem nema vrhunskog fudbaleara sa mini val frizuromVoja wrote: ↑Sat Nov 12, 2022 9:05 pmMislis i on je bekslanobarac wrote: ↑Sat Nov 12, 2022 7:56 pm PS: kapiten partizana je mnogo više zaslužio da ide u Katar. Dobro, on je levi bek ali mogao bi svašta da igra.![]()
![]()
![]()
Inace slazem se,ako je nekog iz lige trebalo pocastiti odlaskom na SP to je onda Urosevic... dobar u odbrani,zajeban u napadu,dobar u Srbiji,zajeban i u Evropi.... Realno Erakovic da nema onakvu frizuru niko ga ne bi ni registrovao na terenu...