Kup Srbije 2022/2023

Locked
1892

Re: Grafičar - VOJVODINA, utorak 16h ( A1P)

Post by 1892 »

Najgore od svega što ćemo do kraja jeseni zabeležiti sve pobede i dobiti privid uspešne polusezone.
Come on you Reds!
fare

Post by fare »

I uprkos prolazu ja stojim i dalje iza svojih reči, i složio bi se da je onaj komičan pad kod našeg gola u najmanju ruku bio smešan a o izvođenju njihovih penala da i ne pričam. Lik ima na klupi Kasalicu,Kaluđerovića.... Ii on ih ne ubaci u igru protiv jedne Voše sve u svemu ovo gadno smrdi :shock:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

slanina wrote: Tue Nov 01, 2022 7:39 pm Onaj ko navija za vošu koliko živaca više pokida nego ovi koji navijaju za ove bg blizance,mi treba da imamo neke privilegije za ovu količinu sranja koja nam se dešava ,ovi se raduju svakog vikenda mi mnogo ređe. :mrgreen:
Pa teze je danas bilo Zvezdasima i Partizanovcima... velika nervoza oko skupstine,dok mi ladili jajca (doduse na terenu :mrgreen: )
Image
Turija

Post by Turija »

Voja wrote: Tue Nov 01, 2022 7:27 pm
Turija wrote: Tue Nov 01, 2022 7:14 pm Nezasluzeno smo prosli.
Vojo, opet si pogodio sa golmanom :cheers:
Na sta aludiras? :mrgreen:
Za penale (napisao si da Carevic ne zna da brani penale).
Simic sva 3 veceras, bez greske.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Penali protiv drugoligaša su izgleda naš passion.
Sećam se da je Žaks morao da nas spašava više puta.
Milan

Re: Grafičar - VOJVODINA 1:1 (0:3 na penale)

Post by Milan »

Još od izgubljenog finala protiv Jagodine svake godine navijam za ispadanje iz kupa u prvom kolu. Onom osvojenom naredne godine se nisam iskreno mogao ni radovati. Tako da vam je jasno da mi je žao što smo prošli...
POŠTO OBRAZ ???!!!
slanobarac

Post by slanobarac »

Ne razumem ovo. Zašto nezasluženo? Nismo imali pomoć sudija, nismo dali gol iz ofsajda.... Loši smo, pa smo loši ali ne pobeđuju uvek bolji. Sve što dobijamo ove godine dobijamo na individualni kvalitet. Ali rastemo :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
čeda_maraš

Post by čeda_maraš »

Čim sam video sastav bilo mi je jasno da ćemo se čupati za kosu.Zaista imamo mnogo igrača koji su totalno van forme.Da krenemo od bekova.Bjeković,Lazarević,Antonijević, Djordjević,pa veznjaka,Topić,Milosavljević,Miletić,pa ostali,počevši od Malbašića,pa obojica Nikolića,Traore,pa dolazimo do toga da su nam dobri golmani ,Čumić,Jelačić,Busnić i kraj.E,sad treba biti pametan i sastaviti ekipu.Sami vidimo da trener stalno menja,ali bez ikakvog rezultata.Igre nema.Ako pobedimo sa ovakvom igrom i formom ove dve utakmice do kraja,to će biti premija.Niko ne može da kaže da nemamo kvalitetne igrače i to nas i drži,tj jedan do dva njihova vrhunska poteza i to je to.Za takvo stanje je svakako kriv i trener jer ja nikako ne vidim tu njegovu ideju.Da nismo pokradeni za 5 do 6 bodova,bili bi u samom vrhu i to samo zahvaljujući kvalitetu pojedinaca a ne igri i treneru.Po meni sada pustiti sve na miru i sagledati realno ko je za Vojvodinu ko nije,odraditi pripreme,sačekati kako će krenuti i onda ako treba praviti rezove.
čeda_maraš

Post by čeda_maraš »

Zaboravio sam i očajnog Simića.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote: Tue Nov 01, 2022 7:45 pm
Voja wrote: Tue Nov 01, 2022 7:27 pm
Na sta aludiras? :mrgreen:
Za penale (napisao si da Carevic ne zna da brani penale).
Simic sva 3 veceras, bez greske.
Pa dobro,ne smatram to svojim umecem... dao sam misljenje o Carevicu,a Simke koliko god da me nervira svojim stilom branjenja toliko kao pojava ima nesto u sebi sto me cini srecnim sto je nas golman. Ta nezainteresovanost i hladnokrvnost ubijaju :mrgreen: Iako se dobrano popravio,smatram da mu je trenutno ovako poneka epizodna uloga prava mera
Image
Simica

Post by Simica »

Čedo, Legendo,..... 88' si odbranio tri penala zaredom, u Tuzli,...10.decembar ako se ne varam....ima naših članova koji vode statistiku.
Forza Voša

Post by Forza Voša »

Očigledno je da je do Rastavca a opet on ni ne pomišlja da ode. Ja već od sledeće utakmice krećem da ga ohrabrujem, možda se pridoda neko iz "mase".
„Hasta la Victoria Siempre!“
slanobarac

Post by slanobarac »

čeda_maraš wrote: Tue Nov 01, 2022 8:39 pm ....... .Po meni sada pustiti sve na miru i sagledati realno ko je za Vojvodinu ko nije,odraditi pripreme,sačekati kako će krenuti i onda ako treba praviti rezove.
Ne lipši magare do zelene trave!
Vreme za rezove je davno prošlo. Izgubljena sezona a nikad lakši put do Evrope (para).
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Ene, u komentarima na Mozzartu nadugo i naširoko drobe o nameštaljci, potpomognuti argumentima "Eto, i na njihovom Forumu navijači pišu kako je namešteno i smešno"!
Daj bre bar ovde da se malo konsolidujemo i cenimo svoje pobede (prolaske).....
ssnigd

Post by ssnigd »

Igramo celu sezonu bez bekova, bez veznjaka i bez prave devetke. Olako smo se odrekli Vidakova.
Previse igraca sa slicnim karakteristikama, a nijedan ne doprinosi previse.
Najvazniji igraci u uzasnoj formi, trener se pogubio, da ni on ne zna sta hoce i zeli.
Zbiljic u nekom svom svetu lupetanja o ambicijama.
Omladinska skola totalno ruinirana.
Mi navijaci, previse poleteli u pocetku sa Zbiljicevim izjavama, pa malo boli prizemljenje.
I na sve to, opet nekoliko hiljada ljudi na stadionu...
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Locked