21. kolo: Vojvodina-Borac (Cacak) 1:2

User avatar
Milan
Posts: 4311
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

Anonimus wrote:Samo da pitam koji je mozak promasio onu priliku nakon sto se lopta odbila od precke???Nisam mogao sa Severa da dobro vidim...
Nije to bila bas tako izgledna prilika kako ti se mozda ucinilo. Lopta je prilicno nezgodno odskocila.
POŠTO OBRAZ ???!!!
User avatar
Djumi
Posts: 1847
Joined: Tue Feb 15, 2005 9:51 pm
Location: Fudbalski teren

Post by Djumi »

FRIEND wrote:Djumi,jos jednom si potvrdio da imas oko za talente.Taj mali nas je rasturio danas,vec posle dva minuta igre imao je izglednu sansu ali je nije iskoristio.Vec tada sam rekao ekipi oko sebe da ce nam ovaj mali biti velika pretnja sto se i ispostavilo!Sta reci za nasu igru danas,sem jedno veliko NISTA!
Citiracu Ser Aleksa Fergusona:Naj bitnija stvar u fudbalu je selekcija igraca :!:
Kad sam bio u Sapcu zvao sam klub i molio da ga uzmu jer nije imao obestecenje a inace ima 22 godine.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
User avatar
Turija
Posts: 10863
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

FRIEND wrote:Djumi,jos jednom si potvrdio da imas oko za talente.Taj mali nas je rasturio danas,vec posle dva minuta igre imao je izglednu sansu ali je nije iskoristio.Vec tada sam rekao ekipi oko sebe da ce nam ovaj mali biti velika pretnja sto se i ispostavilo!Sta reci za nasu igru danas,sem jedno veliko NISTA!Brzic je po meni totalno promasio izmene.Dokle vise da igramo sa jednim spicem,bilo da imamo povoljan rezultat ili u ovom slucaju negativan :idea: ?Odbrana katastrofalna,Stosic kao da je pao sa marsa,njegova je krivica za prvi gol,kao i Babaljeva.Djalovic, :oops: cak je i Sarac bolji igrac od njega.Jedino nesto dobro u odbrani odigrao je Pavicevic,ali samo na momente.Milutinovic,cekaj da li je taj igrac bio na terenu danas?Srednji red katastrofa,nikada manje duela nismo dobili u defanzivi za poslednjih nekoliko godina.Napad,ako se on tako moze i nazvati blago ocajan,Sepuia na momente dobar,ali to naravno nije dovoljno fali mu jos jedan napadac.Ne mogu da se otmem utisku da nije dobio jedan jeb... duel u skoku :oops: :!: Brziceve izmene Tadic,Vukajilovic i naravno gospodin mrtvi Vukeljica cist promasaj.Donekle i da razumem izmenu Tadic za Buaca,jer je ovaj danas bio katastrofalan,ali ove ostale stvarno ne mogu.Postavljam pitanje zasto ni na klupi mesta nema za Pantelica,da li je neki sukob unutar tma a mi to ne znamo!?
Friend, puno Ti hvala za komentar.
Uštedio si mi trud i vreme.
Jedino se za Miroslava Milutinovića ne bih u svemu složio.Možda je falio ponekad na svom mestu, ali otvarao se napred i probijao.Međutim, taj centaršut nije samo njegov problem.Buaču je još veći.A, na kraju, čak i da je centaršut idealan, tamo nema ko da ga dočeka.
Kakve mi šanse promašujemo (Tadić od prečke kod 1:2 sam pred golmanom, skoro po sredini gola i onda šut kao da je pionir-petlić- jedva do noge nesigurnog Radivojevića)
Borac nas je nadtrčao i zasluženo pobedio.Ne mogu da verujem da Brzić u poluvremenu nije uveo TRIVUNOVIĆA (ako ne i pre), jer videlo se iz aviona da ne možemo da pariramo na sredini terena.Da smo trkački inferiorni i nemoćni.I posle svega toga izvršiti takve izmene, da slabe zameni još slabiji :shock:
Panta ni u 18 :oops:
Danas, po mom mišljenju, samo na momente dobro su odigrali Popović, Pavićević, Grozdanovski, Milutinović i Đurovski.
Đalović, Stošić, Tumbasević, Buač, Vukelja, Tadić, kao da su s Marsa pali.
Negde između ove dve grupe bili su: Babalj, Sepuja, Vukajlović.Nešto su radili, ali u suštini ništa uradili.
Mi se moramo, za vremena, prizvati pameti.
Osnovno je da nam moraju igrati igrači koji mogu da trče barem 70 minuta.Danas nam je Borac iz tog gradiva održao pravi školski čas.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Stara Garda
Posts: 772
Joined: Sat Jan 22, 2005 4:41 pm

Post by Stara Garda »

Stosic po meni odigrao najslabije od kad je u Vojvodini,ali ajde zbog nekih starih zasluga,oprastam mu.
Djurovski slab,pokazao da ima loptu ali samo povremeno,slab u duelu,u defanzivi neprimetan.
Djalovic nije igrao na svojoj poziciji,pa da mu i ne zamerimo.
Sepuja se previse vracao nazad po loptu,nije igrao "u prazno" kao centarfor.Ali ajde i njemu da ne zamerimo,nov je.Morao da ustupi mesto Vukelji jer je se povredio i posle utakmice je zavrsio kod lekara(zglob).
Milutinovic slabo probojan,koncentrisao se na defanzivu. Tu se vidi koliko nam nedostaju Nastic,Sarac ili onaj Petko,bek koji moze da napadne i da gol,koji se iz drugog plana moze ubaciti i konstantno pretiti.
Buac slab,da je bar 10% odigrao od proslogodisnje partije iz Cacka,bio bi za klasu bolji od svih nasih na terenu.
Grozdanoski se trudio,ulazio u duele,slobodno se moze reci da je pojacanje kao i Pavicevic.

Danas najslabiji Brzic.
Timu koji je danas istcao je falilo po litra krvi kod vecine igraca,kao da su zalutali.Izmene lose rasporedjene,neblagovremene,i ne pogodjene.
Zar je moguce da imamo kompleks jednog Borca?
Ako smo se resili tog kompleksa bg klubova,plus cz i partizana,zasto da ga stvaramo od jednog Borca?
Losa priprema utakmice od strane Brzica i samo vodjenje iste je glavni uzrok poraza.

Ali ne podrzavam povike tipa Brzicu odlazi.
User avatar
Djumi
Posts: 1847
Joined: Tue Feb 15, 2005 9:51 pm
Location: Fudbalski teren

Post by Djumi »

Stara Garda wrote: Ali ne podrzavam povike tipa Brzicu odlazi.
Image
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Zasto smo robovi formacije 4-2-3-1? Mi zato vise nemamo igraca!Otisli su Davidov,Kacar, Pekaric i Despotovic a Pantelic vise nije ni na klupi. Mislim da je svima jasno zasto Djurovski nije zavrsio u jednom od titovih blizanaca. Vec je receno ali koliko godina treba da odigra Buac na krilo pa da trust mozgova koji odredjuje ovaj tim shvati da momak nije za tu poziciju(sem kada se branimo pa se nadamo da ce njegova brzina doci do izrazaja)? Vukelja.....
Najvece razocarenje za mene je Brzic. Nekada covek izrazito prekog karaktera i borbenosti povija kicmu i svoje ogromno znanje pred Cvetkom i Rabrenom. Uzas, uzas!
Stara Garda
Posts: 772
Joined: Sat Jan 22, 2005 4:41 pm

Post by Stara Garda »

Vidim da delimo isto misljenje Djumi.

Zaboravih,
Pantelic?!

Recimo da znam da vec kod Pante pocinje da tinja nezadovoljstvo zbog njegovog statusa. I moguce da je u medjuvremenu to eskaliralo.
E sad,jeste da ga ne volim,ali ocigledno da ovom timu fali jedan takav igrac radi sigurnosti i iskustva,nesto tipa kao Drakulic jesenas.
Definitivno se mora poraditi na njegovom "povratku" u tim, sto pre,jer prolece ne obecava...
Stara Garda
Posts: 772
Joined: Sat Jan 22, 2005 4:41 pm

Post by Stara Garda »

podbara wrote:Zasto smo robovi formacije 4-2-3-1? Mi zato vise nemamo igraca!Otisli su Davidov,Kacar, Pekaric i Despotovic a Pantelic vise nije ni na klupi.
I ovo da se uzme u obzir(hvala podbari sto me je podsetio)
ssnigd
Posts: 3454
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

Lepu predstavu nam igraci priredili danas. Ocaj na sredini, promaja nazad, bokovi neprimetni, sa loptom nikad ne znamo sta cemo, centarsutevi slabi bez ostrine, a i sto vec neko rece niko ni da se potrudi da dodje do lopte svi cekaju da ona dodje do njih. Za ne verovati je kako su gosti bez ikakvih problema stizali do polovine terena, da niko ne izvrsi pritisak na njihovu zadnju liniju. Djurovski je meni bio slab danas, kao i Buac, kome je ovo vec druga uzastopna losa utakmica, mozda sa klupe da pocne naredno kolo. Tumbasevic takodje los, kao i na bezaniji, samo sto je tamo dao gol. Vukelja-majko mila sto li nam te vratili u nas klub, a tako nam je dobro islo. Ne mogu da verujem da Tadic nije dao gol posle onakve precke iz ocaja Popovica. Buaca u spic sa Sepuom, a malog Smiljanica na desni bok.

Sta je sa malim Aleksicem i sta je sa Trivunovicem :!: :!: :!: :!: Zasto oni danas nisu imali mesta u prvih 11 ili zasto nisu uvedeni, jel u pitanju povreda ili sta vec.

Mislio sam da ce nas gol koji smo primili odmah na pocetku drugog poluvremena, malo trgnuti iz letargije, da pocnemo da trcimo, igramo brze, ne davimo loptu, da ne mora svako da je pipne po pet puta, ali nista od toga. Sada su nam i cigani pobegli. Pod hitno dovesti tog Jevtica iz borca, kao i Pavlovica iz napretka, neka pljunemo malo kesa za pojacanje.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Post by mihailov »

Mislim da je danasnja utakmica pokazatelj da je trece mesto realnost kluba trenutno!Mozemo mi da se zavaravamo,ali ovaj tim nema tu prepoznatljivu moc koja je krasila ekipu proslog proleca.Borac je danas odigrao fenomenalnu partiju pod vodstvom Rajevca koji dobro poznaje nas tim individualno.Zaista su zasluzeno pobedili!
Gol koji im je ponisten iz ofsajda krajnje sumnjiv,takodje ubrzo posle toga im sviran ofsajd iz kog bi njihov igrac izasao 1-1 sa golmanom.
Kod prvog gola Babalj morao da izleti(ja mislim da bi i Kahriman istrcao na tu loptu),drugi gol klasicna greska zadnje linije.
Necu individualno da komentarisem,sve je receno...Jako fali Djuric da ulije neophodnu sigurnost.Nemamo pravog napadaca,nema ko da ubaci loptu u mrezu.
Brzic pogresio,ali daleko od toga da zbog toga treba da dobije sut kartu!
Navijanje odlicno,jedino ne razumem zasto se momcima upucuje aplauz za ovako slabu,a najpre neborbenu partiju?!
Sledeci je Cukaricki,mislim da bi bod zadovoljio u ovom trenutku!
Napred Voso!
van der iV a.k.a Totti
Posts: 635
Joined: Sun Jan 23, 2005 11:04 am
Location: Point Place

Post by van der iV a.k.a Totti »

Djumi wrote:
Stara Garda wrote: Ali ne podrzavam povike tipa Brzicu odlazi.
Image
A sta je tako dobro uradio?Kakvi su nam bili rezultati na pripremama i sad ovog proleca?Kakva nam je igra?Igramo ocajno,nije problem samo sto ne mozemo da damo gol,a nije doveo nikog iz J.Amerike kao sto je pricao.Jednostavno ne mogu da shvatim da trener dopusti da mu igra vukelja,da mu igraju tatini sinovi Djurovski i Tadic,da ne igra Panta,Aleksic,Smiljanic,Brkic,Vukobratovic i sva nasa deca i potencijalni mladi reprezentativci,to ne mogu da razumem.Slazem se da smo sad slabiji nego jesenas,ali nama opet ne igraju najbolji igraci koje imamo,vec igraju krsevi preko veze,a to je ISKLJUCIVA KRIVICA TRENERA!!!On da je covek,rekao bi:Ili ce biti kako ja kazem ili odlazim.Da se razumemo,obezbedio se on i pre nego sto je dosao nas da trenira i ne znam kako mu ne vredja inteligenciju da njime upravljaju dva polupismena i pokvarena coveka.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Anonimus
Posts: 407
Joined: Fri May 26, 2006 9:30 pm
Location: Novi Sad

Post by Anonimus »

mihailov wrote:Sledeci je Cukaricki,mislim da bi bod zadovoljio u ovom trenutku!
Zar smo tako brzo spali sa kandidata za titulu na ekipu koja bi se zadovoljila bodom protiv nekog cukarickog???
STOP MAFIJI!!!
mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Post by mihailov »

Anonimus wrote:
mihailov wrote:Sledeci je Cukaricki,mislim da bi bod zadovoljio u ovom trenutku!
Zar smo tako brzo spali sa kandidata za titulu na ekipu koja bi se zadovoljila bodom protiv nekog cukarickog???
Pa danasnja utakmica je najbolji pokazatelj koliko mozemo
Napred Voso!
Anonimus
Posts: 407
Joined: Fri May 26, 2006 9:30 pm
Location: Novi Sad

Post by Anonimus »

Ne kazem ja da smo mi kapacitet za titulu,ali zadovoljavati se bodom protiv Cukarickog?!?!
STOP MAFIJI!!!
User avatar
Turija
Posts: 10863
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

mihailov wrote:
Anonimus wrote:
mihailov wrote:Sledeci je Cukaricki,mislim da bi bod zadovoljio u ovom trenutku!
Zar smo tako brzo spali sa kandidata za titulu na ekipu koja bi se zadovoljila bodom protiv nekog cukarickog???
Pa danasnja utakmica je najbolji pokazatelj koliko mozemo
Protiv Čikaričkog pobeda je IMPERATIV :!:

Moramo odmah vratiti izgubljene bodove od Borca, izgubljeno samopouzdanje, rejting Kluba, ekipe i trenera.
Kao što je juče nas Borac pregazio pritiskom na svakom delu terena, tako mi moramo brđane.Ali, onda ne mogu igrati manekeni, već samo provereni fajteri i znalci, poput Pante koji neće PROMAŠIVATI ZICERE.
Mora se izvršiti ozbiljna prekompozicija tima i igrača.Npr. treba maksimalno iskoristiti kvalitet, brzinu i borbenost Grozdanoskog, a ne da momak ,,čupa" svaku, do bola neprecizno, upućenu loptu.Ako igra Sepuja mora imati tačnu loptu upućenu njemu u noge ili telo.Ne u prostor, kao Despotu.U prostor treba igrati ako bi Buač bio špic.Ne ni u visinu. Nijednom od njih.Ako igra Panta špica, onda može u prostor, ali po zemlji.Nikakva stručnost ne treba da se izvede rezonski zaključak.Jedino, ne smemo ,,silovati" logiku.
Klinci ne mogu biti nosioci naše igre. Jako su ,,lepršavi i laki" u duelima i sa nedovoljno kiseonika u plućima i nogama.Treba da igraju sa merom i minutažom, spram njihovih mogućnosti, tj planski ih razvijati i uvoditi u igru.
Po mom mišljenju katastrofa je za igru i rezultate Vojvodine, kad se u isto vreme na terenu nađu:Vukelja, Tadić, Đalović, Aleksić, Tumbasević, Vukajlović i Đurovski s njima.Onda naša odbrana ne postoji, a i napad takođe.Sve su to igrači čekalice.Nastaje totalna nemoć i dezorganizacija na terenu, pa nas može nagaziti iole borbeniji i fizički spremniji tim.Uzeti bodove i osramoti Klub i aktere. Bilo gde (Crvena Stijena, Inđija, Smederevo), pa i u Novom Sadu (Ub, Borac X puta ), jer su nas pročitali: pritisnu još na našoj polovini i mi duvamo lopte bezveze.Što dalje, to ,,bezbednije".Niko malo da potrči i otvori se.A, treneri nam to trpe 90 minuta, pa puta X puta.Dokle više (možda, dok ne pomere direktore s klupe)?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Locked