Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Uprava

Post by Turija »

Ocekivao sam tako, cista matematika, ali ne bas ovakav formalizam.
Jer, problemi ocigledno postoje i na ovaj nacin se nista ne moze resiti. Agonija Kluba se nastavlja. Ovo je bilo sirovo odmeravanje snaga. Pisao sam, u ranijim postovima, sta ako neko ne dodje od 28? Ali, eto, dosli su opunomoceni predstavnici.
Sto pre zakazati tu najavljenu novu skupstinu i traziti resenje problema. Sami od sebe, problemi se nece resiti.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

A šta to tačno si očekivao od druge strane sve i da je imala glas više od ovih? Možda sem par pojedinaca, ali u oba tabora nikog nije briga za klub.
Io odio Belgrado
Turija

Post by Turija »

Red Marquis wrote:A šta to tačno si očekivao od druge strane sve i da je imala glas više od ovih? Možda sem par pojedinaca, ali u oba tabora nikog nije briga za klub.
Ako je pitanje upuceno meni, nista nisam ocekivao ni od jedne strane.
Posto je aktuelni UO pobedio u ovom mecu, sad bi, bar, mogli dovesti jednog igraca lidera ove ekipe i castiti iskrene navijace Vojvodine. Moj predlog je Nemanja Nikolic.
Valjda toliko mogu?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Odbijam da poverujem da se matematika nije poklapala kada se sazivala skupstina, ergo, garant se neko utalio pre skupstine. Niko nije toliko nesposoban da saziva skupstinu sa manjinom.

Mada, kada se uzme u obzir kolika kolicina apsolutne, nefiltrirane, debilitantne nesposobnosti orbitira klubom, nisam siguran da bi me zacudilo da je stvarno ovo gore.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Klub pod hitno preimenovati u "Sekretarijat za drvenu gradju i gubljenje vremena".
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Cane

Post by Cane »

Realno i procenjujući bez viška strasti, u okolnostima u kojima se nalazimo, ovo je ipak najmanje loše rešenje. Treba spustiti loptu, razmotriti može li se bar nešto uraditi do kraja prelaznog roka i posvetiti kakvoj takvoj stabilizaciji ekipe i kluba, a iz postojećeg sastava pokušati izvući maximum, a ne praviti još lomova. Šta nam je to nam je, skršiti i ovo bez iole izgrađene alternative značilo bi totalni kolaps. To zaista ne treba nikome.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

55 palamuda
slanobarac

Post by slanobarac »

A zna li neko šta su ti tzv. navijači imali kao plan? Šta posle, koga dovesti? To nigde nisam mogao pročitati. Ili je to ono čuveno "nisi u priči".
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

slanobarac wrote:A zna li neko šta su ti tzv. navijači imali kao plan? Šta posle, koga dovesti? To nigde nisam mogao pročitati. Ili je to ono čuveno "nisi u priči".
Kako mislis plan :D
slanobarac

Post by slanobarac »

Pogledajte fotku sa sednice. Ekipa koja stoji ima plan. Vidi se da znaju šta hoće. Ali nigde to ne iznesoše. Top secret.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

slanobarac

Post by slanobarac »

Molim vas gospodine, ali gospodine.... Gospodski klub.
Komendija. :greenbutt:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Sav besmisao FKV u jednom klipu...
Da je drugacije, zabrinuo bih se...
Cane

Post by Cane »

Na stranu konkretne okolnosti i trenutna situacija u klubu, ali bilo kakvo stanje u skupštini i odnos tipa 28:27 je neodrživ, s koje god strane da je "većina". A takođe, niti u jednom klubu navijači (iskreni, a posebno ne ovi profesionalni) ne bi smeli imati više od 10% uticaja na upravljanje, ni pod kakvim uslovima. Mi smo očigledan primer koliko je to pogubno po klub.
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Ono kada ti nadu ne uliva ni jedna od te dve strane.
Kada politika i kriminal udju u klub, tu vise spasa nema. Hvala svima sto na sva usta govorite kako volite Vojvodinu, a unistavate je!
Uprava napolje!
Post Reply