Čović, Zukić i Bojić, mislim da nam je ta pozicija solidna. Po bekovima najviše škripimo.churguzijanac wrote:Zar Covic nije taj organizator?Turija wrote:Ne ulivaju mi poverenje ovi igraci, sto bi trebali doci.
Bojim se da se Lalatovic odrekao boljih od onih koje ce dovesti. Naravno, ako ostane ovako, kako je najavio.
Mislim da imamo bolje nase igrace u Kabelu, kao i jos nekih tamo.
No, ne bi trebalo ocerupati Kabel, pa da sede kod nas na klupi i tribinama.
Sve u svemu, ne svidjaju mi se ,,pojacanja". Vise zalim za odlazecim, nego sto se nadam pridoslicama.
Ne mogu da verujem da ne trazimo organizatora igre na sredini terena. Pa, tu nam najvise skripi.
Transferi
Re: Transferi
Covic je spic!churguzijanac wrote:Zar Covic nije taj organizator?Turija wrote:Ne ulivaju mi poverenje ovi igraci, sto bi trebali doci.
Bojim se da se Lalatovic odrekao boljih od onih koje ce dovesti. Naravno, ako ostane ovako, kako je najavio.
Mislim da imamo bolje nase igrace u Kabelu, kao i jos nekih tamo.
No, ne bi trebalo ocerupati Kabel, pa da sede kod nas na klupi i tribinama.
Sve u svemu, ne svidjaju mi se ,,pojacanja". Vise zalim za odlazecim, nego sto se nadam pridoslicama.
Ne mogu da verujem da ne trazimo organizatora igre na sredini terena. Pa, tu nam najvise skripi.
Kup je nas!
Koliko sam ja primetio (dok je bio igrac Proletera), Covic je poluspic.
E sad, ja ne vidim da ce Lalatovic skloniti Bojica sa te pozicije i staviti Covica i ocekujem probleme.
Takodje, ne vidim smisao dovodjenja igraca na krilnu poziciju, iako je Vukadinovic, mozda, bolji od nekih nasih bocnih, ali ce se napraviti takva guzva za te pozicije, da ce biti nezadovoljstva medju krilnim igracima.
Ne razumem ni sta ce nam toliko stopera, a ne trazimo levog beka.
I, kao sto sam ranije napisao, da ne trazimo pravog graditelja igre.
E sad, ja ne vidim da ce Lalatovic skloniti Bojica sa te pozicije i staviti Covica i ocekujem probleme.
Takodje, ne vidim smisao dovodjenja igraca na krilnu poziciju, iako je Vukadinovic, mozda, bolji od nekih nasih bocnih, ali ce se napraviti takva guzva za te pozicije, da ce biti nezadovoljstva medju krilnim igracima.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Covic je poluspic, ako se igra sa dva napadaca, pa da on bude drugi (nesto kao Nikolic), ali ako se igra sa jednim onda je on taj, ne moze nikako biti ni krilo, a kamoli organizator igre!Turija wrote:Koliko sam ja primetio (dok je bio igrac Proletera), Covic je poluspic.
Kup je nas!
srkins wrote: Lazar Stojsavljevic - 6 meseci bez kluba pre toga bio u Engleskoj 4 ligi igrao 29 minuta kup utakmicu i to je to
Je l' ovo sprdnja ili stvarno dovode ovakve likove?! Ovog sam apostrofirao kao najbizarniji slucaj...
POŠTO OBRAZ ???!!!
A onaj iz Žil Vinsentea nije ni registrovan za njih sada sam gledao njihovu ekipu nema tamo njega
Aman ljudi gledajte vi da dovedete nekog dobrog iskusnog ofanzivnog vezistu a ne tu kurta i murta.
Стварно не знам шта да мислим о потенцијалним појачањима. Нек се задрже само на Вукадиновићу, који може да буде појачање једино немам појма где ће да га удене Лалат, у који део тима. Кад се већ спомиње Јавор мислим да би нам више пасовао Никола Кувељић, (кад нам је већ Ивановић ван домашаја) који игра централног везног него Мркајић.
http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/ ... -vojvodine" onclick="window.open(this.href);return false;
Daleko bolje pojacanje, nego ovi do sada navedeni.
Treba dovesti momke koji zele nas dres. To je prava prica.
Hristos se rodi.
Srecan Bozic!
Daleko bolje pojacanje, nego ovi do sada navedeni.
Treba dovesti momke koji zele nas dres. To je prava prica.
Hristos se rodi.
Srecan Bozic!
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Za Karaca mogu reci da je izuzetno fin i kulturan momak,normalan u glavi 100%,posto zivimo u istom kraju.Ono sto mi je upalo u oci citajuci sportske portale je da Jagos Vukovic nema klub od juna,steta sto nismo reagovali,sad je u pregovorima sa turskim prvoligasem,mislim da je Manisa.
Miroslav Vulicevic bez kluba trenutno...
Postoji li iko na ovom forumu ko bi ga voleo videti opet kod nas?
Buduci da smo tanki na bekovima, ne bih imao nista protiv.
Nije nase dete, ne zameram mu previse sto je otisao u crne.. Smeta mi jedino sto je to uradio kao nas kapiten. Ali treba biti realan, dok je nosio nas dres, bio je i vise nego korektan.
Nije nase dete, ne zameram mu previse sto je otisao u crne.. Smeta mi jedino sto je to uradio kao nas kapiten. Ali treba biti realan, dok je nosio nas dres, bio je i vise nego korektan.
Ne smeta mi sto je otisao kod njih, ali ono cigansko radovanje kad su nam dali gol (ne secam se tacno kog meca) mu ne oprastam. Abu se nije radovao, kad je on dao gol, a ovaj je skakao kao mali majmun (nije isti gol i pitanju, ovaj je bio u Bg).N13 wrote:Miroslav Vulicevic bez kluba trenutno...
Kup je nas!
Iz 4 lige, odigrao 1 utakmica u bivsem timu, odmah, zadovoljio na probi, posle 10 i vise godina, gde niko nije zadovoljio na probi u Vojvodini.
Ne znam dokle cu jos moci da navijam za ovakvu Vojvodinu?
Mislim da cu uskoro bataliti. Muka mi je od ovakvih ,,pojacanja", blago receno.
Zalosno je do kog nivoa je Vosa dovedena. Postaje neizdrzivo.
Ne znam dokle cu jos moci da navijam za ovakvu Vojvodinu?
Mislim da cu uskoro bataliti. Muka mi je od ovakvih ,,pojacanja", blago receno.
Zalosno je do kog nivoa je Vosa dovedena. Postaje neizdrzivo.
-
A najavljivali su jos pre 2 meseca kako cemo dovesti 2-3 ekstra pojacanja, sto bi novinari rekli bombe, ali naravno u realnosti nista od toga. Sto neko rece na forumu, ispasce ovi sto su precrtani sa spiska bolji od "pojacanja". Tuzno.
Uprava napolje!