Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
shecky
Posts: 1410
Joined: Sun Aug 20, 2006 11:44 am

Post by shecky »

100% se slazem da Kacara ne smemo prodati! Ne razumem komentare koji su za njegovu prodaju ?!? Pa ima jos 3god ugovora da odradi jel znate kakva je cena za takvog igraca s takvim ugovorom?? Moramo ga zadrzati do karaja sezona pa i za sledecu sezonu pa tek onda ajde.. ako bas mora.
Mada nije losa ideja ni da se sad proda za recimo 5-6milE ali da i dalje igra za nas recimo godinu dana ili sl.
U svakom slucaju za sad STOP sto se odlaska tice.
PRIJATELJ
Posts: 286
Joined: Wed Jul 13, 2005 12:08 am
Location: svugde

Post by PRIJATELJ »

Turija,sto se tice Kahrimana ja njega ni ne smatram clanom naseg kluba.Njegov ugovor sa klubom je plod dogovora i mucki njegovog menadzera i Cvetka Ridjosica,pri deobi para za Todica.Pitaj upoznate koliko procenata ima klub od njegovog obestecenja.On je mnogo vise privatni igrac nego sto je klubov.Nego niko nema j..a da to sve presece i otera Kahrimana.Sto se tice Kacara,ja sam svoje misljenje izneo.Poznajem njegovu porodicu,njegovog oca,znam da nije finansijski ugrozen ali uvek postoji ali.Ne postoji covek na koga ne uticu price o milionima a trenutno je placen mizerno.Potpuno se slazem da nam je Kacar neophodan ali i dalje mislim da ga treba prodati.Pozdrav
ssnigd
Posts: 3440
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

Ranka bi trebalo prodati, svojim igrama prosle sezone je i zasluzio. Ipak se oduzio klubu posle par godina mucenja i red bi bio i da klub njemu takodje izadje u susret. Zasto smo onda kog djavola dovodili toliko napadaca(Drakula, Sepuja, Korac) plus mali Aleksic i Ubiparip, kao zamenu za njega. I ovako igramo sa jednim spicem, glupo je gomilati igrace bez preke potrebe. I u upravi sigurno cekaju na pravu ponudu, mada treba biti realan sto se tice obestecenja. Shodno njegovim ocekiivanjima da ce otici na leto pruzao je i malo slabije partije, ipak nije psihicki 100% bio spreman za ovu sezonu u Vosinom dresu.
. Sto se tice Pekare, pa zar on vec nije potpisao za Sinjik i da je to vec gotova stvar. :?

O Kacaru tek naredne zime razmisljati o prodaji, tj tek posle Evropskih takmicenja.

PS. Za Dejana, zar nije onaj Dunjic iz napretka levak i da igra levog beka
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

I SAMPDORIJA CILjA KAČARA

Italijani u nedelju na Karaburmi
Kolo je iz vikenda u vikend sve veće, sve šire, svi bi da
stanu pored Gojka Kačara, vodećeg strelca Super lige.

Hvatala se Lokomotiva, hvatao se i Dinamo, a danas će “zaigrati” i Sampdorija.

Predstavnici italijanskog kluba, pojačani menadžerom Markom Naletilićem, već dva dana su u našem glavnom gradu. Boravak je iskorišćen da se skokne i do Banovog brda, gde su na delu viđeni Čukarički i Smederevo (2:2). Pa ipak, to je bila samo uvertira za važnije, mnogo važnije, zbog čega je, uostalom, i prevaljen put do Đenove do Beograda: snimanje i eventualne kupovina golgetera Vojvodine.

“Sport” takođe saznaje da će se na tribinama Omladinskog stadiona pojaviti i emisari ruskog Dinama, koji će se još jedanput (gledali ga protiv Kazahstana) upoznati sa trenutno najtraženijim srpskim igračem. Čini se da je OFK Beograd kao stvoren da “izmeri” vrednosti mladog reprezentativca, zato...
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Zanima me Djumijevo misljenje da li napadac Srema, Savicevic ima kvalitet za Vosu?
van der iV a.k.a Totti
Posts: 635
Joined: Sun Jan 23, 2005 11:04 am
Location: Point Place

Post by van der iV a.k.a Totti »

Mislim da bi trebali da dovedemo Radivojevica iz Kule,on je po meni dosta dobar igrac.Takodje bih voleo da umesto Pekare dodje Milosevic iz Banata,jer sam tog coveka vidjao par puta na stadionu(kad Banat nije igrao taj dan) i cini mi se da mu je Vosa pri srcu.Mada po meni su najveca pojacanja Panta i Sepuja(od koga dosta ocekujem).
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Post by mihailov »

Mislim da nam ne trebaju nikakva pojacanja,sem u zadnjoj liniji(pod uslovom da sansu dobiju mladji)
Napred Voso!
mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Post by mihailov »

Prema informacijama b92 Gojko Kacar otputovao u Moskvu na lekarske preglede kako bi pristupuio Dinamu :cry: Znam da je bilo sto netacnih informaciju u proteklom periodu,medjutim mislim da je sad stvarno kraj.Takodje sam misljenja da je ovo jos onda dogovoreno,samo se cekao kraj polusezone.Nadam se da nisam u pravu!
Napred Voso!
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Gojko Kačar u Dinamu iz Moskve

Najbolji fudbaler Vojvodine Gojko Kačar nastaviće karijeru u moskovskom Dinamu. Kačar je u nedelju otputovao u glavni grad Rusije na lekarske preglede i narednih dana će potpisati ugovor sa Dinamom, jednim od vodećih klubova ruske Premijer lige. Kako nezvanično saznajemo, novosadski klub će za ovaj transfer dobiti oko 4 miliona evra.

Pregovori Dinama i Vojvodine traju već nedeljama, ali je Kačar insistirao da ostane u Novom Sadu do kraja polusezone.

Mladi štoper je bio predvodnik ekipe Vojvodine koja se u protekloj polusezoni ravnopravno nosila sa Partizanom i Crvenom zvezdom. Novosadski klub završio je jesenji deo sezone na trećem mestu Meridian Superlige, a Kačar je, uz Stevana Jovetića, bio najbolji strelac prvog dela sezone, sa 11 golova.

Dinamo je proteklu sezonu u ruskoj Premijer ligi završio na 6. mestu, sa 41 bodom, 20 manje od prvoplasiranog Zenita.

Kačar je ponikao u Vojvodini, a za prvi tim novosadskog kluba debitovao je u sezoni 2003/04. Bio je član mlade reprezentacije Srbije koja je ovog leta osvojila "srebro" na Evropskom prvenstvu u Holandiji, a nedavno je debitovao za "A" tim, na utakmici protiv Kazahstana.

Tako kazu na B92 i treba ovo uzeti sa dozom rezerve,jer novinari lupetaju sve i svasta.Ako je ova vest tacna,onda se mnogo pogresilo.Falice nam Gojko itekako.
Ali ako vec mora treba ovo prihvatiti samo pod 2 uslova.A to su da Smiljanic,Aleksic,Topcagic,Medojevic,Mitosevic odmah dobiju priliku,kao i da se za dobijene pare kupe 3-4 zaista kvalitetna fudbalera koja ce se odmah uklopiti u tim.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Posto vidim da je PRIJATELJ na forumu,neka nam da neki info,zaista nas sve zanima.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
User avatar
Turija
Posts: 10837
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

PRIJATELJ wrote:.Turija,Kacar stvarno vredi mnogo ali moras da znas da je mnogo vazno i ko trguje u trgovini,rejting prodavca,ugled.Nazalost da Kacara prodavaju(ne daj boze)beogradski klubovi cena bi bila 10 000 000.Realno za ovu trojicu klub moze da dobije pet miliona.To su novci koje nikada u istoriji nisu usli u ovaj klub i za njih se moze napraviti odskocna daska za titulu.Pod uslovom da se ne prave nikakve mahinacije sa menadzerima,da se pametno uloze pare u pojacanja.Vec smo se opekli na Davidovu.Da bi se dobilo nesto mora se i uloziti,nemoze se ceo zivot pilicariti i iz nicega praviti nesto.Sad ce mo imati pare,za trecinu sume mozemo dovesti 3 exstra stranca i uz ove postojece sigurno napasti titulu.Ali poznavajuci menadzerske sposobnosti nasih direktora bojim se i za novce i za pojacanja.Pozdrav
Ako je već tako :?: , šta drugo da kažem, nego neka bude PRIJATELJU bar kako si napisao: 3 extra stranca i Titula (u zamenu za Kačara).
A, na nove Legende Kluba, očigledno (na poduže vreme) moraćemo zaboraviti.Kao cena plaćenog danka razvoja Tehnologije, sveopšte i fudbalske, Goran Šaula i Dejan Govedarica (p)ostaće poslednji Mohikanci NS fudbala.Majstori i Umetnici novom svetu više nisu potrebni.Tim za ovo, tim za ono (bez čoveka, naravno), pa da napravimo i mi taj Tim za Trofej 2007/2008.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Djumi
Posts: 1847
Joined: Tue Feb 15, 2005 9:51 pm
Location: Fudbalski teren

Post by Djumi »

Dejan wrote:Zanima me Djumijevo misljenje da li napadac Srema, Savicevic ima kvalitet za Vosu?
Dejane on je talentovan igrac i mogao bi da dodje u Vosu ali trenutno ne bi bio pojacanje!Trebalo bi ga cekati kao sto su cekani i ovi danasnji.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Stara Garda
Posts: 772
Joined: Sat Jan 22, 2005 4:41 pm

Post by Stara Garda »

http://www.blic.co.yu/sport.php?id=23622

znaci strasno!!!

Ko je sve danas novinar :?:
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9950
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Stara Garda wrote:http://www.blic.co.yu/sport.php?id=23622

znaci strasno!!!

Ko je sve danas novinar :?:
Jel to i Despot ide u Dinamo!?To je tajna poruka tog texta :lol:
Image
vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

Post by vladans »

nezelim da ulazim u dublje poredjenje igrackih kvaliteta kacara i smiljanica i ko je od njih dvojice vise znacio za svoj klub,ali ukoliko je tacno da je gojko potpisao za dinamo(meni se cini da je tacno)onda se mora napraviti nesto slicno sto je partizan ucinio kada je pustio smiljanica,jedino tako ce se prodaja pokazati kao opravdana u ovom trenutku!
Post Reply