14. kolo: OFK Beograd-Vojvodina 0:0

mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

14. kolo: OFK Beograd-Vojvodina 0:0

Post by mihailov »

Polako se blizi mini derbi i vreme je da se okrenemo njemu.U goste odlazimo uvek nepredvidivom ofk-u!Tradicija je pak na nasoj strani kad su u pitanju mecevi na Karaburmi.Pretprosle sezone autogolom Bajalice,tadasnjeg igraca plavo-belih,pobedili smo 0:1.Prosle godine golom Despotovica,takodje smo odneli pun plen u Novi Sad.Tada se pobeda svakako nije ocekivala,medjutim ove sezone rezultati nam daju za pravo da ocekujemo nova 3 boda!
Ova utakmica je bitna po mnogo cemu:pobedom grabimo sigurno to trece mesto,a i isto tako ostajemo u trci za najvisi plasman.Porazom,upadamo u velike probleme...ipak kalkulisimo tek posle utakmice.
Djuric i Popovic sa parnim kartonima,hocemo li videti Kacara kao stopera konacno?Povratak Stojceva,nadam se raspolozenijeg Tadica...Korac takodje povredjen,a Pantelic i Dobric nemaju pravo nastupa
Napred Voso!
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

U VOJVODINI JOŠ NE ZNAJU HOĆE LI KAPITEN ISTRČATI NA KARABURMU

Nije lako šefu stručnog štaba FK Vojvodina Ivici Brziću, uoči predstojećeg duela s OFK Beogradom na Karaburmi. Pred mali derbi trener Novosađana sigurno ne može da računa na Popovića i Đurića zbog toga što su već igrali s kartonima, a prema svemu sudeći u timu neće biti ni drugog centarhalfa, do skora povređenog kapitena Nina Pekarića.



I dok je jasno da na prvu dvojicu ne može da računa, Brzić se nada, baš kao i navijači Vojvodine, da bi Pekarić, ipak, mogao da bude u timu. Reči lekara ekipe, dr Borka Vukosava, takav rasplet nagoveštavaju.
- Pekarić se oporavio od povrede mišića zadnje lože, a sada je na nama da zajednički procenimo da li da igra već u meču s OFK Beogradom ili da još ne rizikujemo. U svakom slučaju na ruku nam ide to što se meč igra u nedelju, pa je i dan viška dobar i može da ide i Pekariću i ekipi u korist - smatra Vukosav.

Kapiten se oseća dobro. Kaže da nije deprimiran zbog toga što mu se posle povrede leđa nadovezala i povreda zadnje lože.
- Sve je to posledica napora. Tri utakmice u roku od osam dana koje sam odigrao po blatnjavim terenima ostavile su traga. No, i kada nisam igrao, trčao sam i radio u teretani, tako da sam potpuno spreman i fizički i psihički. Jedino što mi nedostaje je to što u poslednje vreme nisam igrao u ekipi. U sredu je teren bio zaleđen i nisam mogao da se uverim koliko sam zapravo spreman. Što se mene tiče, nadam se da ću moći da pomognem drugovima u važnom meču – veli Pekarić.

Ukoliko, ipak, odluka bude da ne igra, kapiten ne strahuje.
- Siguran sam da Stošić i Kačar u tandemu mogu podjednako dobro da odrade posao za koji smo, inače, zaduženi Đurić i ja. Ima Vojvodina dovoljan broj kvalitetnih fudbalera da na bezbolan način reši i ovakve situacije koja nas je zadesila uoči susreta na Karaburmi – ističe Pekarić. S. S.

Ocekujem Brkica na golu :!:
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Jako vazna utakmica!
Mislim da nam je pobeda neophodna,jer bi smo u slucaju suprotnog malo zaostali za beogradskim rivalima.Takodje,pobeda je vazna i za samopouzdanje tima,jer bi svest o nasim mogucnostima tada bila jaca i podrzana.Zvezda je krenula sa namestaljkama,vezala tri pobede na strani(protiv Cukarickog i Smedereva sigurno kupljene utakmice a sa Hajdukom mozda) i sada se nalazi u odlicnoj situaciji jer joj sledi Kula kuci pa gostovanje Bezaniji.Sto se Partizana tice on i dalje ima malu prednost a i vrapci na grani znaju da ce Vucurovic grobarima dati utakmicu u Zrenjaninu na tacni.Znaci mi jednostavno moramo pobediti,izdrzati nekako ove zadnje tri teske utakmice i ocuvati minimalni zaostatak,a onda na prolece krenuti nezadrzivo,odvaliti prvo Zvezdu kod kuce a zatim iskoristiti izuzetno lak raspored i po mogucnoscu sa prvog mesta docekati zadnju trecinu prvenstva.Dakle,nece nam biti lako na Karaburmi u Lucanima a ni protiv Napretka,ali zaostati sada posle svega ne smemo i ja verujem u ovaj tim.Posle ce na prolece vec nama biti lakse i zato neka momci izdrze jos malo.Svi koji mogu neka krenu put Karaburme da daju ekipi podrsku.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
User avatar
Buca
Posts: 753
Joined: Wed Sep 20, 2006 7:50 pm

Post by Buca »

U zurnalu vele da ce par zadnijh veznih ciniti Tumbasevic i Stevanovic,a valjda se onda podrazumeva da ce napred igrati Trivunovic ili pak Djurovski.
Željko Brkić jedan je od nas!!!
ssnigd
Posts: 3440
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

Svi ste vec napomenuli koliko je bitna sutrasnja tekma, pa bi stoga bilo dobro da nas sto vise ode na Karaburmu, sto bi rekle babe toplo se obucite cisto da nas ne probije kosava sa Dunava. 8)
Mozda je ovo prilika da sansu od pocetka konacno dobije i Milan Milutinovic ili ljubimac mnogih na forumu Stevanovic, mada nije iskljuceno u potpunosti da Nino nece igrati. Uopste se ne bih iznenadio da ga sutra vidim u timu, a Gojka u napadu,tj kao ofanzivno-veznog golgetera. Bice interesantno videti kako ce nam leva strana izgledati... Sarac, Kiza, Tadic i Stojcev(valjda se oporavio), ima tu dosta kombinacija, permutacija, pa kako cika Brzi odluci.

Eto toliko...Samo HRABRO do nove POBEDE :!:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
User avatar
Turija
Posts: 10837
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Srbenda wrote:U zurnalu vele da ce par zadnijh veznih ciniti Tumbasevic i Stevanovic,a valjda se onda podrazumeva da ce napred igrati Trivunovic ili pak Djurovski.
Šta mislite, koga je (pored Stevanoviće) najviše obradovala ova vest :?: :D
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9950
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Prava utakmica u kojoj mozemo pokazati snagu nase klupe.Imam osecaj da ako dobijemo ovaj mec niko nas vise nece zaustaviti.Cak stavise mislim da nam je ovo najteze gostovanje do kraja sezone!!!

Zanimljivo je i to sto mi naseg protivnika saljemo odmah posle na megdan partizanu,tako da automatski dobrim rezultatima,uticemo i na igru partizana,jer recimo,ako mi danas pobedimo OFK,oni moraju ici na pobedu sa Partizanom,jer vezati dva neuspeha u nasoj ligi je mnogo.Tako su recimo i Cacani dobro odigrali posle nas,a Cuka je osokoljena bodom protiv nas odigrala odlicno na JNA.Recimo,da smo ih mi nabili 3:0 i partizan bi ih lako savladao,ovako.... jednim udarcem dve muve!!!


p.s.neverovatno je ,prvo multiprenos,pa Milos Pavlovic,a sad zreb za Evro 2008.... pa nece valjda trajati i posle 13h :(
Image
limanfkv
Posts: 2862
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Post by limanfkv »

Ranko se budi 8)
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Nedostaje nam Kacar da napravi prevagu na sredini terena!Despota bas nece gol, a Tadic je potpuno psihicki odsutan sa meca...

Od Sarca se ocekuje da igra na iskustvo, a on je toliko lopti izgubio na sredini terena :roll:

Imam utisak da ukoliko agresivnije i sa vise zelje udjemo u nastavku, da mozemo da stignemo do nove vazne pobede...

p.s. Bilo bih veoma dobro kada bih u nastavku sansu dobio Stevanovic!
:)
Posts: 568
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:43 pm
Location: Na zapadu

Post by :) »

e jbg... kolko sam srecan tolko sam i skenjan, nemamo im sta zameriti sem sto nisu dali gol, u nekoj mrtvoj utakmici to bi bio glavni razlog za negativne komentare al ovo danas je nesto sasvim drugacije. I ne treba da se cudimo sto nas rts cesto prenosi, bar nikad ne izneverimo ocekivanja. Jos kad ne bi morali da slusamo komentatora koji uvek navija protiv Vojvodine, potpun ugodjaj 8)
max
Posts: 608
Joined: Tue Mar 22, 2005 12:03 am

Post by max »

Eh moj Brzicu
User avatar
ogi
Administrator
Posts: 1636
Joined: Thu Jan 13, 2005 10:27 am
Location: Свуда по мало

Post by ogi »

Grohotom se smejem...
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
User avatar
Turija
Posts: 10837
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Šteta, stvarno šteta.Samo jedna da je ušla.Sve ostalo je bilo kako treba.

Odigrali smo borbeno, na 3 boda.Sabili smo ofk, videlo se da smo i tehnički i kondiciono spremnija ekipa.Nije bilo slabog igrača u našim redovima, osim možda Tadića koji je imao najmanji učinak i KOLOSALNU ŠANSU sa 7-8m po sredini gola,kada je, skoro potpuno, promašio loptu.
Ne znam koliki je na kraju bio posed lopte u našu koristi (bio sam iznerviran zbog gubitka 2 boda), ali mora da je ogroman, kada je komentator bio primoran da kaže da se ne seća kada je neko ovako nadigrao ofk na Karaburmi.
Max, ne znam zbog čega ,,E moj Brziću,,?Možda jedino: šta bi bilo da je Kačar igrao u napadu :?: Izmene (po mom mišljenju su bile OK i na vreme).
A, ,,sudija,, :oops: , jedino nas je bogato nagradio kartonima
Kad malo ,,ohladim glavu,, napisaću novi post.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
max
Posts: 608
Joined: Tue Mar 22, 2005 12:03 am

Post by max »

Turija,i meni je glava vruca ali jedan napadac koji je uveden,Drakulic, da igra zadnjeg?Uvoditi napadaca 30 sekundi pre kraja a produzetak je bio 5 MINUTA?Kacara gurati da postigne gol zadnjih 15 minuta?Zar se to nije moglo uraditi od pocetka utakmice(kad to kazem nemislim da je Drakula trebao od pocetka igrati odbranu)?Komentatora necu uopste da komentarisem jer mi je upropastio utakmicu ali moram da te ispravim jer nije rekao da smo mi nadigrali OFK vec da nije video da je OFK igrao sa tako postavljenom taktikom,odnosilo se na drugo poluvreme.Ocekujem da ce Brzic izjaviti da je bacio sve u napad(stara prica bez pokrica) a DRAKULIC NAM IGRA ODBRANU!Kiza,uz sve postovanje,trebao je biti zamenjen jos u prvom poluvremenu zbog katastrofalne igre.Nije za ovaj rezultat jedini krivac Brzic vec i greske pojedinih igraca ali ipak "eh moj Brzicu" ostaje
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Drakulic je u nekim prijateljskim utakmicama igrao na poziciji stopera, a posto vise nismo imali igraca na klupi koji bih popunio mesto upraznjeno Kacarevim odlskom u napad, to mi je bio logican potez!
Locked