Realno, kako cemo bez njeDanilo wrote:Kako je ugasena Buta , nema nijedne vesti o nasim transferima.
Ima li nekih imena u opticaju
Transferi
Re: Transferi
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Red Marquis
- Moderator
Lokomotiva Sofija. Tamo igra. Prešao tamo iz Proletera na leto.AntonioKasano wrote:Iz Lokomotive?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- AntonioKasano
Jako je glup ako ode u petokraku. Sto opet ne menja cinjenicu da je bilo pameti trebalo je da predvodi nas napad, ili da je makar dobio priliku umesto likova tipa Mihajlovic ili Bjedov. Ali jos jedan Pavkov manje ili vise sasvim nam je svejedno...
Док је био код нас и након одласка у Турску био је одличан играч, велика грешка што смо га се одрекли. Вуковић се пљувао што га је отерао, Лалату замерало што га није ни хтео уекипи. Кад је потписао за цигане одједном он не зна да игра фудбал, никада није ни знао. А неће бити да је тако. Мелег је такав какав је, одигра 30 минута на врхунском нивоу и тих 30 минута је за ову нашу лигу и више него довољно да реши утакмицу. Ал је сад персона нон грата јер се ето није вратио код нас. Не гледа се објективно. Лако је нама да причамо о томе где би ко требао да игра. Друга је то ствар у реалности. Фудбалери до неке 33/34 године што зараде зараде, после тога нема више. Вратио се у своју земљу где је ближи породици. Отишао је код цигана јер га други нико није хтео па ни ми. Од њих ће добити неке паре, али свакако паре. Могао је и да не пређе код њих па да му кажемо "Браво Дешо баш си им показао". Шта он има од тога? Пиво можда ако га неко сретне у граду и ништа више.
Увек се може поставити питање - што га ми нисмо звали? И да јесмо, да ли би дошао код нас? У клуб где је био очигледно најбољи играч тада али га је тадашњи председник прогласио као најгорег играча и вишка у екипи, хтео да га се реши што пре и практично га отерао из клуба. У клуб где му саиграче шамарају навијачи у свлачионици. Ставите се ви у његову кожу. Да ли бисте дошли код таквог послодавца? Где вас је бивши директор отерао а саиграче па и вас може да ишамара особа која ни не ради у тој фирми.
Увек се може поставити питање - што га ми нисмо звали? И да јесмо, да ли би дошао код нас? У клуб где је био очигледно најбољи играч тада али га је тадашњи председник прогласио као најгорег играча и вишка у екипи, хтео да га се реши што пре и практично га отерао из клуба. У клуб где му саиграче шамарају навијачи у свлачионици. Ставите се ви у његову кожу. Да ли бисте дошли код таквог послодавца? Где вас је бивши директор отерао а саиграче па и вас може да ишамара особа која ни не ради у тој фирми.
Где ово важи за Вошу? Поготово последњих година, да не кажем деценија, ми смо господски клуб колико су бг близанци српски клубови. Ништа више ништа мање.N13
Za Vojvodinu vazi da je Gospodski klub
Upravo o tome i pricam.CRD FCV wrote:Где ово важи за Вошу? Поготово последњих година, да не кажем деценија, ми смо господски клуб колико су бг близанци српски клубови. Ништа више ништа мање.N13
Za Vojvodinu vazi da je Gospodski klub
Za mene je taj epitet 'Gospodski' identitet kluba, koji je, nazalost, davno izgubljen (kao sto i sam kazes, poslednjih godina, decenija).
A ta prica oko povratka identiteta je dosta aktuelna poslednjih meseci (neko napisao o tome na forumu, pa Krivi procitao i izneo u medije tu recenicu).
Ali prvo treba definisati sta znaci 'vratiti identitet kluba'? Moje misljenje je da to treba od navijaca poceti da se vraca. Ali ne bih ulazio u dublju pricu ovde, vec je receno, podseca na onu pricu sta je starije, kokoska ili jaje.
Mada ja smatram da ovde vise vazi izreka 'dok macke nema, misevi kolo vode'... gde smo mi navijaci macka, a misevi svi znamo ko su...
Ne znam brate, meni se ipak cini da smo misevi mi, jer nas se vec odavno niko ne plasi i ne respektuje ni 2%. Nikog vise nije briga sta Slaninari misle vec svako radi kako hoce i kako njemu licno odgovara. Mi smo za njih jednostavno postali nebitni.N13 wrote: Mada ja smatram da ovde vise vazi izreka 'dok macke nema, misevi kolo vode'... gde smo mi navijaci macka, a misevi svi znamo ko su...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- gospodinFKV
http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/ ... -iz-sofije" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovi nesretnici ne mogu ime da pogode nekom igracu.Стефан Крстевски
- Pera Centar
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/fud ... ventualnim" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako je tajanstven veliki mag transfera drva u FK Vojvodinu Drakulic.
- gospodinFKV
U duhu postojanja i poslovanja FKV, pomenuta pojacanja se ocekuju verovatno nakon priprema u Turskoj, te ce se truditi da sto bolje iskoriste prvih 15-16 takmicarskih utakmica na prolece, kako bi se sto bolje pripremili za izazovno gostovanje Radniku u Surdulici u prvom kolu narednog prvenstva.
Pera Centar wrote:https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/fud ... ventualnim
https://www.youtube.com/watch?v=ZpysIXxRCPw" onclick="window.open(this.href);return false;
Kup je nas!
Neko zloslutno zatišje... Kad bi se prelazni rok danas završio, ja uopšte ne bih bio nezadovoljan. I dalje mi je nestvarno da se priča o ofanzivnom vezisti...
Popaj Stojanović je slobodan igrač, ali je pitanje da li je pravi za nas, kao i da li imamo uopšte kapaciteta da ga dovedemo.
Popaj Stojanović je slobodan igrač, ali je pitanje da li je pravi za nas, kao i da li imamo uopšte kapaciteta da ga dovedemo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- AntonioKasano
Ako moze dobar napadac, ako ne moze dobar onda nista vise od ovoga sto imamo trenutno... Naravno pred kraj prelaznog roka ocekujemo nekoliko balvana da se opere jos koji dinar kroz plate...